📍ولی خب راست میگن پاسدار ها بخور بخور میکننا...
زمان جنگ گلوله میخورن، زمان صلح فحش...
قالیباف
عقلانیت انقلابی
📝نیلو
🆔@ghalibaffan
📍بازنشر اخبار کذب و قدیمی توسط رجانیوز ادامه دارد/ رسانه ای که رسالت خود را از خبررسانی به تخریب نیروهای انقلابی تغییر داده است
🔹رجانیوز در جدیدترین اقدام خود برای تخریب دکتر قالیباف و مجلس انقلابی به بازنشر خبر دروغ و کذب ایزدخواه با عنوان پشت پردهی حذف ارز ترجیحی اقدام نموده است
🔹 آقای ایزدخواه که سابقا دروغی درباره قانون اقدام راهبردی هستهای گفته بود و در همین رسانه کذب او را با سند برملا کردیم، مجدد دروغهایی درباره حذف ارز ترجیحی گفته است که بالاتر نیز پاسخ آن را بیان کردیم
🔹مجلس در بند ص تبصره 14 قانون بودجه 1401 حذف ارز ترجیحی را مشروط به ارائه کالاهای اساسی به قیمت شهریور 1400 از طریق کالابرگ الکترونیکی کرده بود در این بند آمده است:چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف نماید باید قبلاً ترتیبات قانونی جبران زیان رفاه مصرف کننده برای کالاهای اساسی را از طرق کالابرگ الکترونیکی و در امور پزشکی از طریق بیمه ها و به طرق جایگزین مطمئن به انجام رسانده باشد به طوری که افراد بتوانند این کالاها و خدمات را به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰ و در سقف سهمیه تعیین شده تهیه کنند.
@ghalibaffan
📍صفحه نخست روزنامه صبح نو
🔹کارخانه تحریف وتخریب
🗓️دوشنبه | ۵ شهریور ۱۴۰۳
🆔@ghalibaffn
📍شبیهسازی تصویب برجام و رای اعتماد، تداوم تسویه حساب سیاسی با قالیباف است!
مجتبی زارعی؛ نماینده مردم تهران در کانال خود در ایتا نوشت:
🔹شبیه سازی تصویب برجام و رآی اعتماد به دولت چهاردهم تداوم تسویه حسابهای سیاسی با دکتر قالیباف است!
🔹برخی نمایندگان محترم با شبیه سازی رآی آوری برجام در ریاست جناب دکتر لاریجانی و رآی اعتماد مجلس دوازدهم به دولت چهاردهم چنین وانمود میکنند که مسئول رآی کامل به دولت ۱۴ اتخاذ ترتیباتی است که قالیباف با جناب پزشکیان داشته است؛ آنچه که من به چشم دیدم و با تمام وجودم آن را حس کردم؛ ضعف بی حدو حصر در تشکیلات فراکسیون اکثریت، غلبه رفتار صنفی بر رفتار انقلابی، بکارگیری استانداردهای دوگانه از سوی نمایندگان مابین وزرای پیشنهادی، یعنی تبعیض در مواجهه با وزرای پیشنهادی عضو مجلس دوازدهم و فاقد آن ( این تبعیضها برکت را از فراکسیون اکثریت برد) و بخصوص ارائه گزارش نادرست و رویا پردازانهی جناب پزشکیان از ملاقاتهای خصوصی با امام خامنهای مد ظله العالی از جمله این عوامل بوده است؛
🔹بنابراین اتهام به رییس مجلس و تخریب وی را کاری غیرمنصفانه، غیر انقلابی و حتی غیرحرفهای و روشی ژورنالیستی برای مسحورکردن مخاطبان شبکههای اجتماعی ارزیابی میکنم؛کسب رآی اعتماد وزرای پیشنهادی از مجلس را به تمامی ایشان تبریک میگویم و متواضعانه عرض میکنم معیار حاکم برمناسبات مجلس و دولت همانا قانون است؛ با این معیار از هیچ کوششی برای موفقیت تمامی وزراء(حتی وزرایی که با اجتهادخودبه آنها رآی ندادم)و اساسا دولت محترم برای حصول به همبستگی ملی و تآمین منافع ملی و نظام جمهوری اسلامی ایران فروگذارنخواهم کرد
🆔@ghalibaffan
📍 این روزها متحجرین دارن حذف یکباره ارز ترجیحی رو میندازن گردن قالیباف !
اما واقعیت چیه؟
متن بودجه ۱۴۰۱ که آن زمان به دولت ابلاغ شد 👇
«چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف نماید باید ترتیبات جبرانی از طرق کالابرگ به انجام رسانده باشد به طوری که افراد بتوانند این کالاها را به نرخ شهریور ۱۴۰۰ تهیه کنند.»
یعنی مجلس اصرار داشته اول کالابرگ اجرا بشه بعد ارز ۴۲۰۰ حذف بشه اما دولت عجله کرد یک شبه حذف کرد! وزیر سابق اقتصاد اعتراف کرده سازمان برنامه و بودجه اصرار داشته بعد تندروها میخوان بندازن گردن رئیس مجلس 😂
این تصمیمات عجولانه و کمرشکن رو گردن یکی مثل قالیباف که تموم کارهای اجراییش رو حساب کتاب بود نمیتونید بندازین.
گذشت دورانتون..
حذف ارز ترجیحی
📝مهراد نیکزاد
🆔@ghalibaffan
📍 قالیباف رو اگه میخواین بزنین سفارش بدین به آدمای باسواد و باشعورتون!
🔹سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم گذاشته بودش توی لایحه بودجه و مجلس هم اتفاقا حدف ۴۲۰۰ رو مشروط کرد به اجرای کالابرگ الکترونیک!
📝 احمد جانجان
🆔 @ghalibaffan
📍 روابط عمومی مجلس:
ارز 4200 تومانی علاوه بر رانتها و فسادهایی که ایجاد کرده بود، نه تنها جلوی گرانی کالاهای اساسی را نگرفت، بلکه در برخی اقلام قیمت کالا حتی بیشتر از میزان تورم سایر کالاها گران شده بود
با توجه به عدم اجرای طرح کالابرگ، در اردیبهشت 1401، ارز ترجیحی نباید حذف میشد اما متأسفانه این کار برخلاف قانون مصوب مجلس انجام شد
📝 سید زهرا عبداللهی
🆔 @ghalibaffan
📍بد اندر بد
📝کمیل خجسته نوشت:
🔹آقای پزشکیان صادق است و حرفها و سخنانش نشان میدهد که نگران مردم و کشور است. این خبر خوبیست اما در گامهای اول اقداماتش و در ماجرای تشکیل دولت بد کرد ولو ناآگاهانه.
بد کرد چون میخواست برای رفع نگرانیش، زودتر دولتش را تشکیل بدهد و به همین خاطر تا توانست از رهبری خرج کرد ولو ناقص.
🔹مشی همیشگی رهبری، کمک به دولت بوده است. رهبری همان فردی است که در اولین سالهای دولت آقای روحانی، نام سال را «دولتملت، همدلیهمزبانی» گذاشتند در حالیکه آیتالله خامنهای بارها از پشت بلندگو اعلام کرده بودند که به مسیر مذاکره با امریکا خوشبین نیستند اما در حمایت از دولت و مسیر انتخابی او تلاش کردند تا اجماع ملی بیافرینند. برای دولت آقایان احمدینژاد، خاتمی، هاشمی رفسنجانی این مشی حمایتی همیشه بوده است. و البته این بار همین مشی در ماجرای تشکیل کابینه آقای پزشکیان تکرار شد. مثلا آنجا که نفر اول پیشنهادی کمیته معرفی کابینه نام آقای صالحی را به عنوان وزیر پیشنهاد کرده بود و ایشان نپذیرفته بود و با پیگیری رهبری آقای صالحی به کابینه اضافه شدند و یا برای انتصاب وزیر زن مخالفتهایی بوده و به گواهی عضو شورای راهبری انتخاب کابینه، رهبری حمایت کردهاند تا نفر پیشنهادی آن شورا و منتخب آقای رییس جمهور، به عنوان عضو پیشنهادی کابینه معرفی شود.
🔹اما بیان آقای پزشکیان در تصور افکار عمومی جوری شد که انگار کابینه را کسی دیگر چیده است. اگر آقای پزشکیان به این مسیر اصرار بورزد، حتما لطمه بزرگی به صداقت ایشان وارد میشود و این بد اندر بد خواهد شد.
کشور برای حفظ وفاق، احتیاج به حفظ صداقت و استمرار نگرانی برای رفع مسائل مردم دارد.
🆔 @ghalibaffan
📍دست و پا زدن برای حذف نشدن از سپهر سیاسی کشور / چرا طرفداران جلیلی همچنان قالیباف را تخریب میکنند؛ حتی در پیاده روی اربعین؟
🔹این روزها برخی اکانتهای پروژهبگیر توئیتری و متاسفانه برخی سایت های نزدیک به دکتر سعید جلیلی، مانند رجانیوز، با هر بهانهای علیه مجلس یازدهم که از رهبر انقلاب مدال مجلس انقلابی دریافت کرد و رئیس انقلابی آن، اقدام به تخریب و تهمت پراکنی میکنند. در تازهترین مورد، کانال رسمی دکتر جلیلی، فیلمی از گفت و گوی یک پسر بچه ۱۲ ساله با آقای جلیلی حین پیادهروی اربعین در عراق منتشر کرده است. در این فیلم آن پسربچه خطاب به آقای جلیلی می گوید: «اگر قالیباف کنار میکشید، شما حتماً رئیسجمهور بودید» و دکتر جلیلی نیز لبخند می زند.
🔹انتشار این فیلم از سوی کانال رسمی دکتر جلیلی، با واکنش شدید و منفی کاربران فضای مجازی مواجه شده است، مخاطبین و حتی افرادی که به جلیلی رای داده بودند نمیتوانند درک کنند که چرا تیم رسانه ای آقای جلیلی، رئیس قوه مقننه کشور را آن هم حین پیاده روی معنوی اربعین تخریب کرده و با ذوق زدگی فیلم آن را هم منتشر می کنند؟
🔹موضوع دیگری که برخی اکانت ها و رسانه های خاص آن را دستاویز تخریب مجلس انقلابی و دکتر قالیباف کرده اند، بحث حذف ارز 4200 تومانی توسط دولت سیزدهم است. این بحث قدیمی و کلیشهای نیز دستاویز تیم رسانهای آقای جلیلی برای تخریب دکتر قالیباف شده است. این درحالی است که اولا حذف ارز ترجیحی به دلیل آسیبهایش مورد تایید شهید رئیسی و مجلس یازدهم بود و حتی رهبر معظم انقلاب آن را «کار لازم» توصیف کردند.
🔹البته شیوه اجرای آن محل اختلاف دولت و مجلس بود و مجلس یازدهم معتقد بود قبل از حذف ارز ترجیحی باید زمینه حمایت از معیشت مردم به گونه ای فراهم شود تا سفره مردم کوچکتر از گذشته نشود. اما دولت سیزدهم در لایحه بودجه 1401 که به مجلس تقدیم کرده بود، ارز ترجیحی 4200 تومانی را بدون هیچ راهکار جبران معیشتی، حذف کرده بود. به همین دلیل و نیز به دلیل مشخص نبودن شیوه اجرا، نمایندگان مجلس یازدهم با لایحه دولت گذشته برای حذف اجباری ارز 4200 تومانی در سال 1401 مخالفت و حذف آن را مشروط به ارائه کالابرگ الکترونیکی برای خرید اقلام اساسی به قیمت شهریور ۱۴۰۰ کردند. به این معنا که دولت در صورت مجاز بود ارز ترجیحی را حذف کند که قبل از آن کالابرگ الکترونیکی به مردم ارائه می شد؛ موضوعی که هرگز عملی نشد و بر خلاف قانون بودجه 1401، ارز 4200 تومانی به بدترین شکل ممکن حذف و باعث گرانی گسترده در کالاها و خدمات اساسی و غیراساسی شد.
🔹موضوعی که اخیرا سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم نیز آن را به باد انتقاد گرفت و گفت: «در وزارت اقتصاد و دارایی با این زمانبندی و جزئیات موافق نبودیم اما مسئولیت کل پروژه با سازمان برنامه بود، سازمان برنامه مصرّ بود این کار را انجام دهد» اظهارنظری که البته به مذاق برخی حامیان دولت سابق و از جمله تیم رسانه ای آقای جلیلی، خوش نیامد و تلاش می کنند با تمسک به تحریف، این ماجرا را به صورت معکوس و علیه مجلس یازدهم بازنمایی کنند.
@ghalibaffan
📍تناقضات آشکار رجانیوز دربارۀ حذف ارز ترجیحی | رجانیوز بگوید دقیقاً لایحۀ دولت در سال ۱۴۰۱ چه بوده است
🔹رجانیوز، به سردبیری علیرضا سلیمانی، دو روزی است در پی مصاحبۀ دکتر خاندوزی، حرفهای متناقضی دربارۀ حذف ارز ترجیحی زده است. بیایید مرور کنیم:
۱. رجانیوز معتقد است اصلاح ارز ترجیحی یک ضرورت بوده.
۲. رجانیوز معتقد است ادامۀ سیاست ارز ترجیحی شدنی نبوده.
۳. رجانیوز معتقد است حذف یکبارۀ ارز ترجیحی اشتباه بود.
🔹تا اینجا رجانیوز درست میگوید، اما آنجایی به تناقضگویی میافتد که دربارۀ لایحۀ بودجۀ ۱۴۰۱ سخن میگوید و آن را چیزی غیر از حذف یکباره برداشت میکند.
🔹اگر شما جای مجلس بودید با حذف جزء دو بند «ب» تبصرۀ یک قانون سال ۱۴۰۰ در لایحۀ بودجۀ ۱۴۰۱ (به عبارت سادهتر همان حذف ارز ترجیحی) موافقت میکردید، که این به معنای حذف یکبارۀ ارز ترجیحی بود.
🔹اگر با آن مخالفت میکردید، و میگفتید باید مشروط به یک شرطی مثل حذف تدریجی یا کالابرگ الکترونیک حذف شود، خب همان کاری را انجام میدادید که مجلس انجام داده.
🔹مجلس حذف ارز ترجیحی را مشروط به کالابرگ الکترونیکی کرده بود. حال رجانیوز میگوید این شرط شدنی نبود. فرض کنیم این شرط شدنی نبود؛ اما آیا ادامۀ ارز ترجیحی نیز شدنی نبود؟ اگر شما خودتان میگویید نه شرط شدنی بوده، و نه ادامۀ تخصیص ارز ترجیحی، دیگر مجلس اینجا چه تقصیری دارد؟
🔹مجلس مکلف بود قانون درست را تصویب کند و جلوی حذف ارز ترجیحی بدون یک سپر رفاهی را بگیرد و این کار را بهدرستی انجام داد و آن را مشروط به اعطای کالابرگ الکترونیک کرد و دولت را از حذف ارز ترجیحی بدون تخصیص کالابرگ منع کرد. اما دولت بر خلاف قانون مصوب مجلس، ارز ۴۲۰۰ تومانی را به یکباره حذف کرد که منجر به گرانیها گسترده و تورم ماهانۀ دوازدهدرصدی شد.
@ghalibaffan