فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حالی که قراره شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه آمریکا برای محکوم کردن حوثی ها رای بده،
یمن با اتکا به نیروی ایمان، ناو جنگی آمریکایی که از کشتی اسراییلی محافظت میکرد رو با پهباد و موشک زدن😂
نصرکم الله یا انصارالله✌🏻
●➼┅═❧═┅┅───┄
با #کانال_کمیل همراه باشید 🌹
⊰᯽⊱≈•🇮🇷•≈⊰᯽⊱
@canale_komail
💠 #ویراست
🤔با تقوا تر از خودت را معرفی کن
🆔 @khandozi_ir
خانواده ای سالم با آرامش روان
کانالی که:
1. هر زن و شوهری باید داشته باشد.
2. هر محب امام زمان ( عجل الله ) باید داشته باشد.
۳.هر پسر دختر ایرانی باید داشته باشد.
۴. هرکسی دوست داره پیشرفت مادی و معنوی داشته باشه تشریف بیاره.
🌸🌸 ما در این کانال پستهای ارسالی مان کم خواهد بود . به طوریکه بتوان از مطالب ارسالی نهایت استفاده را برد.
👇👇👇👇👇👇 👇
@Devotees_of_Mahdi_313
فاطمی ثارالله 14 امام خامنه ای14...:
فصل : اقسام توبه و بیان آنها
اقسام توبه
بدان که : دانستی که توبه ، عبارت است از : پشیمانی بر معصیتی که از آدمی سرزده ، وعزم بر ترک آن در آینده . و همین قدر در قبول توبه کافی نیست بلکه باید دانست که :
گناهی که از آدمی سرزده یا محض «حق الله» است و غیر خدای - تعالی - را در آن حقی نیست . یا در آن «حق الناس» نیز هست .
پس اگر از قسم اول باشد آن نیز بر دو قسم است :
یا چیزی است : که قضا و تلافی از برای آن واجب نیست . مثل شرب خمر و ساززدن و امثال اینها ، و در توبه این قسم ، همان پشیمانی و عزم بر ترک و حزن و اندوه درارتکاب آن در قبول توبه کفایت می کند .
و یا چیزی است که : تلافی آن شرعا لازم است ، چون نماز و روزه و زکوة و خمس و کفاره و امثال اینها ، و در این قسم ، علاوه بر پشیمانی و عزم بر عدم ارتکاب آن معصیت به قدر امکان ، آنچه را ترک نموده قضا می نمایی تا دیگر یقین به بقای قضا درذمه خود نداشته باشی .
و اگر از قسم دوم باشد که در آن حق مردم نیز باشد پس چون لا محاله در آنهاحق الله نیز هست باید تلافی حق الله آن را به ندامت و پشیمانی و حسرت و حزن و الم وعزم ترک نمودن آن را بکند .
و اما حق الناس ، پس آن حق ، یا حقی است که تعلق به مال می گیرد یا بدن یا به عرض و آبرو ، یا به حرم و اهل .
پس اگر حق مالی باشد ، واجب است که اگر قدرت داشته باشی آن را به صاحبش رد نمایی . و اگر صاحبش مرده باشد به وارث آن رسانی . و اگر صاحبش معلوم نباشد به فقرا رسانی . و اگر به جهت تنگدستی قدرت بر ادای آن نداشته باشی از صاحب ن حلیت حاصل نمایی . و اگر او حلال نکند یا دسترسی به صاحب آن نداشته باشی بایدتضرع و زاری به درگاه حضرت باری نمایی که در روز حساب او را از تو راضی نماید .
و بسیار از برای صاحبش طلب آمرزش نمایی و افعال حسنه به جا آوری تا روز قیامت به عوض آن حق بدهی . و اگر حق بدنی باشد مثل اینکه : او را کشته باشی یا زده باشی یا عضوی از او راشکسته باشی یا مجروح کرده باشی پس واجب است که تمکین کنی تا صاحب حق ، آن را قصاص نماید . و آنچه از تو نسبت به او صادر شده متحمل شوی که او نیز نسبت به توبه عمل آورد . یا اینکه به عجز و «الحاح» ، [48] یا احسان و انعام ، او را از خود راضی سازی . و اگر دسترسی به اینها نباشد باز باید به در خانه خدا رفت و عجز و انابه نمود که صاحب حق را راضی کند . و طاعات و عبادات بسیاری به جا آورد که عوض حق او گردد .
و اگر حق آبرویی باشد مثل اینکه : او را دشنام یا فحش داده ای یا تهمت زده باشی یا غیبت نموده باشی یا بی جهت شرعی به او اهانت رسانیده باشی و دل او را شکسته باشی ، باید اگر ممکن باشد و در اظهار آن ، مظنه غیظ صاحب حق نباشد از او حلیت حاصل نمایی . و او را از خود خوشنود نمایی . و اگر ممکن نباشد به جهت او استغفار وطلب آمرزش نمایی . و در زیادتی افعال حسنه کوشی که عوض حق او شود . و چنانچه افترا و بهتانی به او زده باشی یا غیبت او را کرده باشی باید اگر دانی که در نزد کدام شخص گفته ای ثانیا در نزد او اعتراف به کذب خود نمایی .
و اگر حق در اهل و حرم باشد مثل اینکه : - العیاذ بالله - با زن کسی زنا کرده باشی پس امر آن در غایت صعوبت و نهایت اشکال است و راهی از برای حلیت جستن نیست . و اظهار آن به شوهر جایز نیست . و اگر از کسی چنین امری صادر شده باشدچاره آن نیست مگر آنکه شب و روز به درگاه پروردگار بنالد و تضرع و زاری نماید ومواظبت بر طاعت و عبادت به جهت آن شوهر نماید . و نماز بسیار و روزه بی شمار وحج و صدقه و تلاوت قرآن به جهت او به جا آورد . و اگر آن مرد زنده باشد علاوه براینها انعام و احسان به او کند . و اکرام و احترام او به جا آورد . و خدمت او را به قدرامکان مرتکب شود . و سعی در مهمات و حوائج او نماید که شاید به این وسایل در روزقیامت از او بگذرد . و اگر او نگذرد خدای - تعالی - اینها را در مقابل حق او می دارد . واگر مقابل شده باشد ، به حکم خدایی گناه از عمل او برداشته شود . و به هر حال بایدساعتی از تضرع و زاری غافل نشود و روز و شب را به گریه به روز سیاه خود به سر بردتا باشد که لطف الهی شامل حال او شده ، در روز قیامت پرده او را ندرد . و صاحب حق را به الطاف پنهانی خود خشنود سازد .
شرایط توبه از نظر حضرت علی - علیه السلام -
و مخفی نماند که : آنچه مذکور شد شرط قبول توبه است که بدون آنها توبه قبول نیست . بلکه فی الحقیقه بدون آنها توبه متحقق نمی شود .
و از برای کمال توبه و تمامیت آن نیز شرایطی چند است و کسی که خواهد توبه اوبه سرحد کمال باشد و زنگ معصیتی که کرده بالمره از آئینه دل او زدوده شود باید بعداز تلافی و تدارک هر معصیتی به دوام ندامت و قضای عبادت و ادای مظالم پیوسته بر حال خود گریان و همیشه متالم و محزون باشد .
و به ازای آن معصیت ، نفس خود رابه زحمت بیندازد و ریاضت دهد و در اکل و شرب تقلیل نماید .
مروی است که : «شخصی در خد
مت حضرت امیر المؤمنین - علیه السلام - گفت : «استغفر الله» .
آن حضرت فرمود : مادرت بر تو بگرید آیا می دانی حقیقت استغفارچیست ؟ ! به درستی که استغفار درجه «علیین» [49] است . و بر مجموع شش معنی واقع می شود :
اول : پشیمانی بر گذشته .
دوم : عزم بر ترک گناه در مدة العمر .
سوم : ادا کردن حقوق مردم .
چهارم : قضا کردن هر واجبی که فوت شده .
پنجم : گداختن هر گوشتی که از حرام روییده به حزن و الم ، تا پوست به استخوان چسبد و گوشت تازه بروید .
ششم : الم و زحمت طاعت و عبادت به بدن چشانیدن به ازای آنچه از شیرینی معصیت چشیده . چون کسی این شش امر را به جا آورد بگوید : استغفر الله» . [50]
و مراد حضرت ، استغفار کامل است . و مراد آن نیست که استغفار کردن بدون مجموع این شش امر ، لغو و بی فایده است ، زیرا شکی نیست که : تلفظ به کلمه «استغفر الله» از روی اخلاص ، با فهمیدن معنی آن نیز موجب تخفیف عذاب است .
بلکه گفتن آن از برای ثواب اگر چه معنی آن را نفهمد خالی از ثواب نیست ، همچنان که بسیار از عوام می گویند .
و از حضرت امام جعفر صادق - علیه السلام - مروی است که : «توبه«حبل الله» و «مدد عنایت» اوست و لابد است از مداومت آن . و از برای هر طایفه از بندگان ، توبه ای است . تا اینکه فرمودند که : اما توبه طایفه عوام آن است که : باطن خود را از گناهان بشوید به آب حسرت ، و اعتراف به گناه و پشیمانی برگذشته و ترسناک بودن بر آنکه دیگر مثل آن از برای او صادر شود . و باید گناهان را سهل و حقیر نشمارد و دایم بر تقصیرات خود در بندگی و طاعت خدا گریان و متاسف باشد . و خود را از شهوتهای نفسانیه محافظت نماید . و استغاثه به خدا نماید که او را اعانت فرماید بر وفای به توبه . ومحافظت کند او را از عود به گناه . و ریاضت دهد نفس خود را به عبادت و مجاهده . وواجباتی که از او فوت شده قضا نماید . و ستمی که بر کسی کرده تدارک آن کند . وآنچه از حقوق مردمان در ذمه او باشد ادا کند . و از همصحبتان بد ، اجتناب نماید . وشبها را به بیداری به صبح رساند . و روزها را به تشنگی روزه به شب آورد . و همیشه درعاقبت کار خود تفکر نماید . و از خدا استعانت جوید که در حالت وسعت و شادی وزمان سختی و بدحالی ، او را بر جاده شریعت ، مستقیم و ثابت بدارد . و در بلاها ومصیبتها صبر کند تا از درجه توبه کنندگان ساقط نشود . و چون چنین کند از گناهان خودپاک ، و عمل او زیاد ، و درجات او بلند می گردد» . [51]
و از جمله شرایط کمال توبه آن است که : سعی نماید که آثار کدورت و ظلمت که ازگناهان بر دل او مجتمع شود به نور طاعت محو کند ، زیرا هر شهوت و معصیتی که ازانسان صادر می شود از آن ظلمت و تیرگی بر دل می نشیند ، همچنان که از نفس ، تیرگی برآئینه می نشیند . و چون بسیار شد ، دل زنگ می گیرد . و اگر زنگ بسیار بر روی هم جمع شود دل او را فاسد می کند و دیگر قابل اصلاح و صفا نمی شود . پس کسی که توبه می کند باید آثار گناهان گذشته را از دل خود محو کند . و محو آنها به طاعات و عبادات می شود ، زیرا همچنان که به سبب معصیت ، ظلمت و کدورت به سراچه دل می رسدهمچنین از عبادت ، نوری در آن دل حاصل می شود و به واسطه آن نور ، ظلمت معاصی زدوده می گردد .
همچنان که حضرت پیغمبر - صلی الله علیه و آله - فرمود که : «در عقب هر گناهی عبادت کن تا آن را محو کند» . [52]
پس باید توبه کار ، خود را بر طاعاتی که ضد آن معاصی است که کرده بدارد تا اثرمعصیت را بزداید ، زیرا دفع هر مرضی به ضد آن می شود . پس اگر در مجامع لهو و لعب ، غنا شنیده باشد کفاره آن را به شنیدن قرآن و مواعظ و احادیث و نشستن در مساجد و امثال آن کند . و کفاره شرب خمر را به ریاضت نفس و تشنگی نماید . وکفاره خوردن چیز حرام را بعد از تصدق قیمت آن ، روزه داشتن و کم خوردن کند . وهمچنین هر چیزی را به مناسب آن معالجه کند تا اثر آن گناه محو شود . و اگر چه دفع آن به عبادت دیگر غیر مناسب هم ممکن است لیکن معالجه مناسب ، زودتر اثر می کند .
فایده : اجتناب از گناهان کبیره ، کفاره گناهان صغیره
بدان که : شریعت مقدسه ، گناه را دو قسم کرده است : کبیره و صغیره . و حکم فرموده است که : اجتناب از گناهان کبیره ، کفاره گناهان صغیره است .
چنانچه خدای - تعالی - فرمود :
«ان تجتنبوا کبائر ما تنهون عنه نکفر عنکم سیئاتکم» .
یعنی : «اگر اجتناب کنید از کبائر آنچه بر شما حرام شده است ، آن را کفاره سایر گناهان شما می کنیم» . [53]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوربین مخفی آدم کشی 😱😂
┅────────────────┅
@hamechizestan313
📙کودک کشی ارتش رضا خان .
ویلیام او داگلاس قاضی مشهور آمریکای از زبان شاهدان عینی قتل عام مردم لرستان توسط ارتش رضا خان نقل میکند:
▪️چند روز بعد در اردوگاه خود نشسته بودیم که از دور گردو خاک زیادی را مشاهده کردیم عده ای از سوار نظام ارتش بودند که چهار نعل به طرف کلبه های ما می آمدند.
▪️تعدادی از کودکان ما هنوز در گهواره ها در خواب بودند و تعداد هم در گوشه و کنار بازی می کردند.سربازان به هر بچه ای می رسیدند او را می گرفتند و لوله هفت تیر خود را در شقیقه او می گذاشتند ماشه را می کشیدند و مغز او را متلاشی می کردند.
📚سرزمین شگفت انگیز.
👤ویلیام او ،داگلاس.
📝ص۱۷۳.
@History4423📜
bitabamo-hazinam.mp3
17.97M
بی تابم و از این غم من ام بی بنینم
<< یا حسین جانم >>
#یا_امام_زمانم
#یا_حسین_جانم
#بسیاردلنشین
🎙#سیدرضا_نریمانی
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
(هر روز یک داستان از زندگی پیامبران علیه السلام از آدم تا خاتم)
#قصه_پنجاه_و_هفتم
#پایان_یک_پیامبرزاده:
✍بزرگ ترین ساخته دست بشر تا آن روز آرام آرام از جای خود کنده شد و بر روی آب به حرکت در آمد.قیامتی بر پا بود.صدای فریادهای اهل شهر در دل تاریکی نشان می داد که شهر در حال غرق شدن است.
⚡️هر از چند گاهی نور رعد و برق محیط را روشن می ساخت و اهل کشتی برای لحظاتی کفاری را که در حال تقلا درون آب بودند می دیدند.
🌊جریان آب کشتی را به سوی دامنه ی کوهِ نزدیکِ شهر هدایت کرد.بر روی کوه اشباح عده ای از اهل شهر که در حال پناه بردن به قله کوه بودند قابل تشخیص بود.نوح به سوی عرشه کشتی دوید تا بتواند ایشان را بهتر ببیند.
ناگاه رعد پر نوری فضا را روشن کرد و پیامبر پسرش کنعان را در میان ایشان شناخت.
🔹نوح(ع) بانگ زد:
ای پسرم!خود را به ما برسان و همراه ما بر کشتی سوار شو و با کافران مباش.
🔸کنعان فریاد کشید:هم اکنون به کوه پناه می برم تا مرا از این آب نگه دارد.
🔹نوح فریاد زد:امروز در برابر عذاب خدا هیچ نگه دارنده ای نیست مگر کسی که خدا بر او رحم کند!
🌩بار دیگر نور رعد فضا را روشن ساخت و پیامبر برای آخرین چهره در هم کشیده کنعان را دید که بی توجه به سخنان پدر به سوی قله میرفت.ناگهان موج سهمگینی بر سرش فرود آمد و او را به زیر کشید.
💭پیامبر پروردگارش را ندا داد و گفت: پروردگارا!به راستی که پسرم از خاندان من است و یقیناً وعده ات به نجات خاندانم حق است و تو بهترین داورانی.
✨خدا فرمود:ای نوح!به یقین او از خاندان تو نیست،او دارای کرداری ناشایسته است،پس چیزی را که به آن علم نداری از من مخواه،همانا من تو را اندرز می دهم که مبادا از ناآگاهان باشی. 💭نوح گفت:پروردگارا! من از اینکه چیزی را که به آن علم ندارم از تو بخواهم به تو پناه می برم و اگر مرا نیامرزی و بر من رحم نکنی از زیانکاران خواهم بود.1
🔹آری! راست گفت پروردگار حکیم! فرزندان نوح، شیعیانی بودند که همراه او بر کشتی نجات وارد شدند.پیامبر زادگان حقیقی یاران پیامبرانند.
📚منابع:
1)سوره ی هود آیات42 تا47
🎁انتشار مطالب جهت نشر معارف و شادی روح امام حسین ع و شهدا برای اعضای کانال مجاز میباشد!
@raz_quran
•┈••✾🍃🦋🍃✾••┈•
به نیت اموات، پدر و مادرتون و همچنین حضرت قائم(عج) در این عمل صالح و #ماندگار مشارکت داشته باشید ...💔
روی لینک پایین کلیک کنید تا فعالیت
های باورنکردنی مسجد و خیریهی
حضرت قائم(عج) در مناطق حاشیه
نشین و مرزی رو ببینید ... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2846883849Cbf3af7a7e9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 اثرات عجیب قرائت سوره #واقعه در #شب_جمعه
🎁انتشار مطالب جهت نشر معارف و شادی روح امام حسین ع و شهدا برای اعضای کانال مجاز میباشد!
@raz_quran
•┈••✾🍃🦋🍃✾••┈•