خدای سبحان در قرآن ما را به ایمان دعوت كرده است. از حضرت امیر سؤال كردند كه ایمان چیست؟ حضرت در اینجا می فرماید «الاِْیمَانُ عَلَى أَرْبَعِ دَعَائِمَ: عَلَى الصَّبْرِ، وَالْیقِینِ، وَالْعَدْلِ، وَالْجِهَادِ»؛ ایمان چهار عنصر محوری دارد كه آن عناصر چهارگانه عبارت است از صبر و بردباری از یك طرف، یقین از طرف دیگر، عدل از طرف سوم و جهاد از طرف چهارم.
ایشان ادامه دادند: در لغت ایمان به معنای اعتقاد و عقیده قلبی نیست «آمن» یعنی «دخل فی المأمن» كسی كه وارد دژ و حصن و قلعه شد میگویند «آمَنَ» چون عقیده باعث حفظ انسان در دنیا و آخرت است.
معظمله اذعان داشتند: وجود مبارك حضرت امیر انسان را تشریح میكند تا آدم بدانند كه در کجا مشكل دارد تا ان را رفع کند، اینكه خدا قرآن را به عنوان شفا معرفی كرده است و اینكه وجود مبارك حضرت امیر، رسول گرامی را طبیب معرفی كرده است برای این است كه اینها این صحنه را خوب تشریح میكنند، بیماریها را مشخص میكنند، درمان این بیماری ها را هم بازگو میكنند.
. تفسیر گویای استاد قرائتی . مختصر . شیرین و قابل فهم برای همه .
برای آنهای که شیفته تفسیر قرآن هستند .
برای مشاهده کانال با افتخار از شما دعوت بعمل می آید . 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/gharaatitafsir
ان شالله آغاز می کنیم سوره مبارکه بقره با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد .
امام علی علیه السلام می فرمایند :
«واعلموا انه لیس علی احد بعد القرآن من فاقه و لا لاحد قبل القرآن من غنی فاستشفوه من ادوائکم و استعینوا به لاوائکم فان فیه شفاء من اکبر الداء» .
بدانید که هیچ کس پس از داشتن قرآن کمبودی ندارد و برای هیچ کس پیش از آن توانگری نیست پس شفای درهای خود را از آن بخواهیدو در سختیهای خود از آن یاری جویید که قرآن بزرگترین بیماری راموجب بهبودی است.