🔴واکنش پرویز مظلومی پیشکسوت باشگاه استقلال به خوشحالی بعد از گل مهدی ترابی:
فکر نمیکردم ترابی اینقدر رفتار پخته داشته باشد و اینگونه پشت مملکت و رهبرش باشد ولی نشان داد در عین جوانی، بازیکنی با تجربه است. انصافاً از حرکت او لذت بردم.
وقتی یک بازیکن دغدغهاش این است که مملکتش با چه شرایطی روزگار میگذراند، جای تبریک دارد. حرکت او باعث فرهنگسازی و الگوسازی است اعتقاد دارم ایران به یکدلی و اتحاد نیاز دارد ما باید پشت یکدیگر باشم و از حکومت و رهبرمان حمایت کنیم
هنوز سلبریتی داریم که فرای علایق شخصی نظر بده و مملکتش براش مهم باشه نه خوش گذرونیهای آمریکا و اروپا و غذای سگ و گربهاش!
🇮🇷 اساتید انقلابی
@gharar_a
تأمین پول از راه فشار به ملت
ای کاش مثل بعضی کشورها، مسئولان حقوق های شان را به نصف کاهش می دادند.
@gharar_a
🎋هُوَالْحکیم🎋
🌐 وَ عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام قَالَ: مَنْ ضُيِّقَ عَلَيْهِ فِي ذَاتِ يَدِهِ فَلَمْ يَظُنَّ أَنَّ ذَلِكَ حُسْنُ نَظَرٍ مِنَ اللَّهِ لَهُ فَقَدْ ضَيَّعَ مَأْمُولًا وَ مَنْ وُسِّعَ عَلَيْهِ فِي ذَاتِ يَدِهِ فَلَمْ يَظُنَّ أَنَّ ذَلِكَ اسْتِدْرَاجٌ مِنَ اللَّهِ فَقَدْ أَمِنَ مَخُوفاً
امير مؤمنان عَلَيْهِ السَّلَامُ فرمود:
كسى كه زندگى بر او تنگ و سخت گردد و يقين نكند كه اين حالت سختى، لطف خداوند متعال است براى او، پس آمال و آرزوهاى خود را ضايع كرده است.
كسى كه زندگى بر او گشايش و در رفاه قرار گيرد و يقين نكند كه اين گشايش، آزمايش خداوند است، پس خوف و خطر را براى خود امان دانسته است.
🌀التمحیص، حدیث ۷۵
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠
https://eitaa.com/gharar_at
🚩 ترور شیخ زکزاکی در هند با هوشیاری همسرش خنثی شد!
نماینده رسمی جنبش اسلامی نیجریه و شیخ زکزاکی در ایران :
🔹مظلومیت شیخ زکزاکی بهخوبی رسانهای نمیشود
🔹در سال 2015 حدود هزار نفر از طرفداران شیخ زکزاکی و نیز سه فرزند او را در خانهاش به شهادت میرسانند و همان شب خواهرش را زنده زنده در آتش میسوزانند، سپس خانهاش را با آربیجی مورد هدف قرار میدهند.
🔹 چند وقت قبل که خواستیم در جریان روند درمان شیخ زکزاکی قرار بگیریم، حدود 36 ترکش در عکس سرش وجود داشت. همسر ایشان 25 ترکش در بدنش است.
🔹 آن زمان که شیخ زکزاکی در هند معالجه میشد، به صورت تلفنی از خود ایشان شنیدم که میگفت: کسی که در فرودگاه برای تحویل من آمده بود تا مرا به بیمارستان انتقال دهد، با زبان عبری صحبت میکرد، یعنی اسرائیلی بود
🔹میگفت یکی از پزشکان بیمارستان به من گفت انگیلسی میدانی؟ شیخ میگوید پاسخ مثبت دادم. آن پزشک گفت آنها با شما نیستند، مراقب باشید.
🔹همسر شیخ میگفت دو نفر وارد بیمارستان شدند تا به من و شیخ آمپولی تزریق کنند که من مانع شدم. بعداً فهمیدیم این دارو مشکل داشت
🌐 تسنیم
🆔 @feghahat
حوزهی مطلوب را هم باید با مبارزه به دست آورد
شما انتقادهایی به حوزه دارید -حالا یا حوزهی تهران یا کلّاً حوزهی علمیّه- خیلی خب! این حوزهای که شما میخواهید و به قول شما الان وجود ندارد، این را شما به وجود بیاورید. حوزه را #ارادهی_شما و خواست شما به وجود میآورد؛ بله، شما آن جایگاه مدیریتّی و پشتیبانیهای منابع مالی را ندارید که بخواهید مثلاً یک تصمیمی بگیرید و فوراً عمل بکنید؛ امّا تحقّق خواستههای مطلوب، صرفاً با داشتن یک مدیریّت و داشتن منابع مالی به دست نمیآید، حتّی گاهی با داشتن آنها [هم] به دست نمیآید؛ چیز دیگری لازم است. آن چیز دیگر همان است که شما دارید: انگیزه، میل، وضوحِ مطلوب و غایت مورد نظر؛ اینها لازم است.
و باید #مبارزه کرد؛ بدون مبارزه هیچ چیز به دست نمیآید،این حوزهی مطلوب را هم باید با مبارزه به دست آورد. البتّه معنای مبارزه، [گفتنِ] «زنده باد مرده باد» نیست، معنایش مبارزهی سیاسی نیست؛ یعنی تلاش، مجاهدت، گفتن، فکر کردن، همفکری کردن، #متشکّل_شدن. بنابراین، این حوزه را شما درست کنید.
البتّه ما وظیفه داریم کمک کنیم به شما؛ آقایان مدیران حوزه وظیفه دارند تسهیل کنند کارها را.
امّا آنچه باید در آینده به وجود بیاید، #سنگینیِ_بارِ_مسئولیّتِ آن را بر دوش خودتان احساس کنید. شما هستید که باید این کارها را انجام بدهید؛ حالا ممکن است ده سال دیگر، پنج سال دیگر، پانزده سال دیگر نوبت شما بشود که نقش ایفا کنید؛ بههرحال این کار خواهد شد و شما هستید که میتوانید اقدام کنید و کار کنید. ۹۶/۰۶/۰۶
#انقلابی_گری
#بیماری_حوزه_علمیه
نشر دهید...
https://eitaa.com/gharar_at
آن برنامه مال ده سال پیش بود
#تحول_حتمی است، منتها تحول دو طرف دارد: تحول در جهت صحیح و درست، تحول در جهت باطل و غلط.
ما باید مدیریت کنیم که این تحول در جهت درست انجام بگیرد. این وظیفهی مؤثرین در حوزه است. مدیران حوزه، فضلای حوزه، صاحبنظران حوزه باید همتشان این باشد.
از تحول #نباید_گریخت. حالا آقایان بیان کردید در شیوهی آموزش، در شیوهی پژوهش، در شیوهی پذیرش، در کتاب درسی؛ همهی اینها تحول میخواهد.
نگوئید ده سال پیش، پانزده سال پیش لازم بود، این برنامه را نوشتیم. خیلی خوب، آن برنامه مال ده سال پیش بود، ببینید شکل تکمیل یافتهی این برنامه چیست؟ تحول یعنی این؛ یعنی #بهروز_بودن، بهنگام جلو رفتن، از #حوادث_عقب_نماندن. ۸۶/۰۹/۰۸
#نظام_ساختاری_حوزه
#خطر_انحراف
https://eitaa.com/gharar_a
🔸 اولین رونمایی از پوستر مستند داستانی آغوش یک رویا
🔹️ اثری متفاوت از داستان زندگی شهید مدافع حرم حجت الاسلام تقی پور
🆔 @gharar_a
🔸مرتبطان #آمدنیوز برای ابراز ندامت با سایت گرداب ارتباط برقرار کنند
🔹پیرو دستگیری سرشبکه سایت و کانال معاند "آمدنیوز"، سایت گرداب بیانیه ای صادر کرد.
🔹در بیانیه گرداب با اشاره به درخواستهای مکرر از سازمان اطلاعات سپاه، از افرادی که با این شبکه معاند همکاری داشته اند، خواسته شده با این سایت تماس برقرار کنند.
🌐 @gharar_a
📚 #معارف
🔹 خانواده و ازدواج از نگاه رهبری
🔸 زن و شوهر؛ آرامشگر یکدیگر باشند
[زن و شوهر] دلشان میخواهد وقتی وارد خانه شدند، خانه به آنها آرامش و امنیت و احساس راحتی و آسودگی بدهد؛ این را همه مردها میخواهند. زنها هم میخواهند وقتی شوهرشان وارد خانه شد، خانه را پر از شیرینی و شادی کند؛ خانه برایشان محیط راحتی و شادی شود؛ زیرا هر دو خستگی دارند؛ زن کارهایی دارد و مرد هم کارهایی؛ حالا مرد در چالشهای زندگی، زن هم یا در چالشهای زندگی و کارهای سیاسی یا در خانه و با تربیت فرزند؛ هر دو خستهاند. وقتی که زن و شوهر در پایان کار روزانه یا در وسط روز به هم میرسند و همدیگر را میبینند، هر دو از هم توقع دارند که بتوانند محیط را شاد، سرزنده، قابل زیست و رفعکننده از خستگی بسازند؛ این توقع بجایی است و بیجا هم نیست که هر دو از یکدیگر توقع داشته باشند. اگر بتوانید این کار را بکنید، زندگی شیرین خواهد شد. ای بسا کسانی که خیلی ثروتمندند؛ اما این زندگی شاد را ندارند؛ در خانه درگیری، دعوا و دلخوری دارند. ای بسا کسانی که خیلی در جامعه معتبرند؛ عنوان دارند، رئیسند؛ اما در خانهشان هزار مشکل دارند. همان آقایی که ممکن است دستیار یا کارگر زیردست و کارمندش جرأت نکنند به او بگویند بالای چشمت ابروست و حرف او را مطیعانه گوش کنند، در داخل محیط خانواده ممکن است مدعی داشته باشد؛ زن بداخلاق و تنبل، یا محیط بد، که به جای اینکه برای او آرامش درست کند، خراب میکند. بنابراین اینها با ثروت و فقر و عنوان و بیعنوانی و در تهران یا فلان روستا بودن، هیچ تفاوتی نمیکند؛ همه انسانها به این امنیت زندگی نیاز دارند. لذا شما در قرآن که نگاه کنید، میبینید که وقتی بحث ازدواج میشود، میگوید: «و جعل منها زوجها لیسکن الیها»(اعراف/ 189)؛ تا مایه سکونت و سکینه- یعنی آرامش- باشد؛ زن و شوهر باید برای هم مایه آرامش باشند. این را هم شما دخترها، هم شما پسرها در گوش داشته باشید! این ازدواج یک خانواده درست میکند، این خانواده باید محیط امن و امان و راحتی برای شما دو نفر باشد و اگر انشاءالله فرزند داشتید - که خواهید داشت- برای آن فرزندان هم شما باید این محیط امن و امان را فراهم کنید، که این کار به خودی خود هم نمیشود.
* بیانات در مراسم عقد ازدواج؛ 20/3/1383
@gharar_a
📚 #معارف
🔹در محضر امام خمینی(ره)
🔸همه لباسهای امام (ره)
روز هجرت از عراق به کویت، حضرت امام فرمودند: احمد، لباسهای من را بده. در چمدان امام که باز شد، جز یک عبا و یک قبا، یک پیراهن و شلوار و یک حوله چیز دیگری دیده نمیشد و آنجا بود که من متوجه شدم که این رهبر و این مرجع عالیقدر با اینکه هر ماه مبلغ زیادی در ایران و عراق به طلاب شهریه میپردازند، جز این مقدار ناچیز، لباس دیگری ندارد. این موضوع برای اهل علم و اهل اخلاق و مسئولین درس بزرگی است که امام با این ویژگیها بود که به جنگ کفر و استکبار جهانی رفت و سربلند بیرون آمد.(1)
1. حجتالاسلام والمسلمین اسماعیل فردوسیپور – کتاب آینه حسن – ص 143.
@gharar_a