🔴۸۰ میلیارد دلار ارز بلوکه شده در سایر کشورها داریم!
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق:اگر تنها بخشی از ۸۰ میلیارد دلاری ارز بلوکه شده کشورمان آزاد شود، نگرانیها از بین میرود و با همین ذخایر، بخش قابل توجهی از مشکلات ارزی کشور حل خواهد شد.
با توجه به رایزنیهای اخیر، احتمال بازگردانی ۵ میلیارد ارز مسدود شده در عراق بسیار بالاست. الکاظمی نخست وزیر جدید عراق کمیتهای در این خصوص تشکیل داده تا این موضوع پیگیری و به سرانجام برسد.
روند نزولی مشابه پاییز سال ۹۷ و کاهش نرخ ارز دور از ذهن نیست. در حال حاضر بازار معاملات ارز، بازار پر ریسکی است و کسانی که با نیت حفظ ارزش پول در این حوزه وارد شدهاند، باید بدانند که احتمال ریزش در بازار ارز افزایش یافته است.
@gharar_a
گزارشی از همایش استیضاح روحانی در قم
نقدعلی: حیات سیاسی روحانی حتی یک روز دیگر هم نباید ادامه داشته باشد/ رسایی: راه حلی جز برداشتن پای روحانی از روی گلوی مردم نیست
شب گذشته همایش «استیضاح روحانی؛ مطالبه مردم، تکلیف مجلس» با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران عرصه سیاست در شهر قم برگزار شد.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، شب گذشته همایش «استیضاح روحانی؛ مطالبه مردم، تکلیف مجلس» با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران عرصه سیاست در شهر قم برگزار شد.

در این همایش، حجت الاسلام نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر با بیان اینکه در حال حاضر تنها دو راه برای بهبود وضعیت کشور وجود دارد، تصریح کرد: اول اینکه آقای رئیس جمهور به سوء مدیریت هفت سال گذشته اقرار کند، برای حل مشکلات تمکین کرده و از لجبازی و خیره سری دست بردارد که البته ما چنین چیزی را در رفتارهای حسن روحانی مشاهده نمی کنیم لذا تنها راه باقی مانده و آن هم استیضاح رئیس جمهور است.
وی ادامه داد: در بی فایده بودن حیات سیاسی حسن روحانی هیچ کس در مجلس شک ندارد اما بعضی معتقدند بعضی ضررها پس از استیضاح متوجه کشور می شود که البته ما معتقدیم اعلام عدم کفایت حسن روحانی به مراتب جنبه های مثبت بیشتری برای کشور دارد و یک روز دیگر حیات سیاسی روحانی هم ضرر دارد.
کامران غضنفری، نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر هم در این همایش اظهار داشت: عده ای تاکنون با بیان این دروغ که رهبر انقلاب با استیضاح روحانی مخالف است توانسته اند این اقدام را به تعویق بیندازند که نتیجه اش خسارت های کلانی است که در 3-4 ماه اخیر به مردم تحمیل شده است.
وی افزود: من به برخی دوستان در مجلس گفتم که اگر مجلس در خردادماه به وظیفه خودش عمل کرده بود و استیضاح را کلید زده بودند، مرداد و شهریور انتخابات برگزار شده و از مهرماه کابینه انقلابی در کشور مستقر می شد و این خسارت های کلان به کشور گرفته می شد اما متاسفانه عده ای نگذاشتند.
غضنفری گفت: رهبری که 7 خرداد 99 در آغاز مجلس و در پیامی کتبی به نمایندگان میفرمایند حق تحقیق تحقیق و تفحص، رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه حق تذکر و سوال و استیضاح جزو حقوق نمایندگان است و به صراحت لفظ سوال و استیضاح را بیان می کنند و می دانند که امسال سال پایانی دولت است؛ پس با این وجود آیا در خفا با استیضاح مخالفت خواهند کرد؟!
محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک نیز در این همایش با اعلام موافقت درخصوص استیضاح حسن روحانی بیان کرد: روحانی در شعارهای انتخاباتی خود شعارهای زیادی در خصوص رونق اقتصادی و سیاست خارجه داد که امروز خلاف آنان ثابت شده پس همین دو دلیل برای استیضاح کافی است. دولت به دنبال فشار حداکثری به مردم است تا آشوب های خیابانی به راه اندازد و چشم امید خود را به اف ای تی اف و سی اف تی بسته است.
وی تصریح کرد: اگر ما خواهان استیضاح و برکناری روحانی هستیم چون می دانیم فتنه بزرگتری در راه است و مسئله استیضاح باید به مطالبه عمومی مردم تبدیل شود. این دولت هیچ برنامه ای نداشته و هیچ اقدامی در رابطه با جهش تولید انجام نداده است. همانطور که شهدای ما وصیت کردند نباید اجازه داده شود انقلاب به دست نا اهلان بیفتد، اگر این مسیر ادامه پیدا کند معلوم نیست چه بلایی بر سر انقلاب خواهد آمد!
جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد نیز با بیان اینکه "گام اول انقلاب با استیضاح بنی صدر شروع شد و گام دوم انقلاب با استیضاح حسن روحانی رقم میخورد" تصریح کرد: استیضاح برای حفظ اعتماد مردم است که شرط لازم حفظ نظام است و ملت باید آماده استیضاح باشد وگرنه ادامه حضور این دولت هزینه های بالائی خواهد داشت.
وی ادامه داد: روحانی بدنبال قحطی ساختگی وبه فقر کشیدن مطلق برای تبدیل نظام ولایت به نظام سلطنت است. استیضاح دو وجه اعلام و اعمال دارد، ۷٫۵ سال است ولی أمر مسلمین در سرتاسر بیاناتش روحانی را استیضاح کرد اما إعمالش وقت خاص خودش خواهد بود که مطالبه عمومی شود.هزاران مرکز در حال اقدامات مؤثرند که روحانی چهره آشکار آنهاست، نظام با همه آنها مبارزه میکند.
حمید رسایی، نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم بود و اظهار داشت: رئیس جمهور فقط کفایت مدیریت قشم و توچال را دارد و راه حلی جز برداشتن پای روحانی از روی گلوی مردم نیست. در خوشبینانه ترین حالت دولت روحانی دولت بیکار کم خرج است ودر حالت بدبینانه هم فعال ضد نظام است و اگر شورای نگهبان بازهم کوتاهی کند بازهم هزینه میدهیم.
وی در خصوص استیضاح حسن روحانی اظهار داشت: با عزل روحانی کمر جریان نفوذ میشکند و منتظر نظر آقا بودن دراین موضوع غلط است چرا که سیره إمامین انقلاب ،حمایت از دولت مستقر است و تصور اینکه رهبر به یک نهاد نظام مأموریت بدهد علیه نهاد دیگر عمل کند تفکر أحمقانه ای است. بایست تاکید کرد که
استیضاح حق مجلس و وظیفه اوست و نبایست از رهبری در این خصوص خرج کنیم. شرایط امروز شبیه برجام است و جاهائی علیه این جلسه فرافکنی میکنند و حتی آن را پوشش نمی دهند.
رسایی ادامه داد: مصوبه ستاد نیاوران آوردن دولتی باشعار دولت نجات ملّی است و ناکارآمد نشان دادن مجلس تا ۱۴۰۰ است. روحانی هم کهخیالش راحت است با او برخوردی نمیشود بنا دارد تا زمین سوخته تحویل دهد. مانع استیضاح رئیس مجلس است که آنجا را ستاد انتخاباتی خویش کرده و برنامه برای ریاست جمهوری دارد. بایست از جمنا و پایداری پرسید که چرا تنها در زمان انتخابات جلسه می گذارند و به فکر رای مردم هستند اما اکنون سکوت کرده اند؟!
برچسب ها: گزارش ، همایش استیضاح روحانی ، استیضاح ، روحانی ،قم ، آصفری ، حجت الاسلام نقدعلی ، کریمی قدوسی ، رسایی ، کامران غضنفری
@gharar_a
دولت دیگری هم بر سر کار بود، همین میشد!
روزنامه ایران دیروز طی یادداشتی نوشت: «رسیدگی و حمایت از معیشت خانوار از دو طریق قابل انجام است. نخست؛ مدیریت قیمتها در بازار و دوم؛ رونق تولید و ایجاداشتغال و قدرت خرید در مردم. در شرایط کنونی اقتصاد، هر دو اقدام بسیار مشکل خواهد بود. چراکه تمام بخشهای اقتصاد با سیاست خارجی گره خورده است و حتی انتظارات تورمی نیز از چشمانداز روابط خارجی کشور و میزان دسترسی به ارز نشات میگیرد. در چنین شرایطی، بزرگترین اشتباه این است که گمان کنیم اگر دولت دیگری بر سر کار بود، شرایط بهتر میشد.»
مدعیان اصلاحات به راحتی شعور مردم را مورد اهانت قرار میدهند. این در حالی است که دولت با اعتماد به دشمن و رفتار برجام زده خود، ظرفیتهای عظیم داخلی و پیشرانهای اقتصاد را معطل گذاشت. عرصه مسکن را به مدت 5 رها کرد در حالیکه رونق آن میتوانست 250 شاخه شغلی و صنعتی را رونق دهد، نقدینگی را به بخشهای مولد اقتصادی هدایت کند، تولید را جهش دهد و تورم را بکاهد. سهمیه بندی بنزین را حذف کرد و خسارت 144 هزار میلیارد تومانی به اقتصاد کشور وارد کرد، حقوقهای نجومی پرداخت کرد، به ذخایر طلا و دلار چوب حراج زد و اقتصاد کشور و فرصتهای شکوفایی را معطل وعدههای پوچ غرب گذاشت. این موارد نشان میدهد، ادعای اصلاحطلبان مبنی بر اینکه هر دولتی سر کار بود، همین اوضاع بود، دروغی بیش نیست.
#کیهان
@gharar_a
روزنامه اصلاحطلب : قدر روحانی و دلار 32 هزارتومانی را بدانید!
سرویس سیاسی-
روزنامه اصلاحطلب اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی نماینده رد صلاحیت شده انتخابات مجلس یازدهم روز گذشته در یادداشتی در واکنش به زمزمههای استیضاح رئیسجمهور در مجلس نوشت : «حالا فرض كنيم كه اين حملات عليه خودتان نباشد، چه فايدهاي دارد؟ اينكه او تا 9 ماه ديگر هست و تمام ميشود، شما ميمانيد و وضعيتي كه قادر به انجام كوچكترين اصلاحي هم در آن نيستيد. شاهدش مجلس فعلي است. قويترين شما طي 1384 تا 1392 آمد، چه كرد؟ جز اينكه الان مثل استخوان در گلويتان گير كرده و عليه سيستم شده است؟ جز اينكه صدها ميليارد دلار پول نفت را گرفت، روزي كه رفت جز سياهي و بدبختي اثري از خود نگذاشت؟ اين دولت و اين روحاني حداقل دارند يك كارهايي ميكنند، در شرايط كرونايي و تحريمهاي كمرشكن و دلار 32 توماني و گراني و... چه اصراري به اين حملات داريد؟... با اطمينان به شما بايد گفت كه با ادامه سياست موجود،ممكن نيست كه از فرآيند موجود كسي بهتر از روحاني و حتي در اندازه او بركشيده شود. اين بهترين ثمره ساختار انتخاباتي موجود است، آن را حفظ كنيد كه بعدا پشيمان خواهيد شد.»
گفتنی است ناکارآمدی و بیکارنامگی و فرار از پاسخگویی مهمترین راهنما در رفتارشناسی طیف مدعی اصلاحات است. این وضعیت منشا اصلی کنشها و واکنشهایی از سوی متظاهران به اصلاحطلبی است که ماهیت آن در حکم همان نارنجکهای دودزا و بهانهای برای فرار به جلو و فرافکنی است. طی سالهای اخیر، دولت، بخش مهمی از مجلس و شوراهای شهر در قبضه مدعیان اصلاحات قرار گرفته و ماحصل این مسئله، اکنون مطالبات بر زمین مانده مردم، وعدههای روی کاغذ مانده و اوضاع فاجعهبار اقتصادی است.زمانی تقلا کردند با دولت فاصلهگذاری کنند اما غایت ترفندمآبانه این تکاپوها برای افکار عمومی واضح بود چراکه این طیف علاوهبر حمایت از روحانی در انتخابات، خود را تضمین روحانی و دولت را رحم اجارهای خود اعلام کرده بود. همچنین «رقیب هراسی» و دادن «وعدههای بلندپروازانه»، محور مشترک تبلیغات حامیان روحانی در انتخابات 96 بود.رسانههای زنجیرهای اصلاحطلبان در ایام تبلیغات انتخاباتی مردم را از اوج گرفتن دلار در صورت شکست روحانی و پیروزی رئیسی یا قالیباف میترساندند اما امروز وقیحانه برای توجیه فضاحت عملکرد مشترک خود با دولت ، مدعیاند باید قدر چنین دولتی را بدانیم.
نکته قابل تامل اینکه مدیر مسئول همین روزنامه در دوره نمایندگی خود در مجلس دهم یکی از موافقان پروپاقرص استیضاح رئیسجمهور بود و چهارم شهریورماه 97 در موافقت با استیضاح وزیر اقتصاد گفته بود: «باید رئیسجمهور یا معاون اول او را استیضاح میکردیم».
#کیهان
@gharar_a
یادداشت
سازمان بهداشت جهانی اعتراف کند
حسین(ع) معجزه کرد یا کرونا دروغ بود؟!
حدود دو ماه از دهه اول محرم و بیش از ده روز از ایام اربعین گذشت؛ اما پیشبینیهای مراکز بهداشتی از وضعیت کرونا در عراق هرگز بهدرستی محقق نشد.
طبق برخی از آمارها در تاسوعا و عاشورای امسال حدود ۵ میلیون زائر در کربلا حضور داشتند و سرشماریهای الکترونیکی عتبه عباسیه در ایام اربعین، کربلا را میزبان حدود ۱۵ میلیون زائر اعلام کرد.
ازسویی در چند سال اخیر با توجه به حضور و دخالتهای امریکا و ایجاد ناامنی و عقبافتادگیهای تحمیلی توسط غربیها در عراق، وضعیت این کشور از نظر بهداشتی و درمانی بسیار اسفناک، و شمار بیمارستانها، پزشکان، پرستاران و دارو بسیار کمتر از استانداردهای جهانی است.
پس در اینجا با سه عامل روبهروییم: جمعیت متراکم زوار در عاشورا و اربعین؛ وضعیت اسفناک بهداشتی در عراق؛ و گذشت بیش از ده روز از ایام اربعین که زمان کافی برای بروز علائم و انتشار ویروس است. گویا این سه مقدمه سازمانهای بهداشتی را باید به این نتیجه برساند که کرونا سرتاسر کشور عراق را فراگرفته است و بهزودی از کشته پشته میسازد.
اما جمعبندی اخبار "شبکه السومریه" عراق در خلال این روزها، نشان داد که آمار مبتلایان به کرونا و تلفات ناشی از آن دقیقا خلاف این پیشبینیهاست و سیر پیشرفت این ویروس در عراق بسیار طبیعی و باثبات گزارش میشود و وضعیت عراق برخلاف پیشبینیها هرگز بحرانی نشد و بلکه بیماری در کربلا بهشدت فروکش هم نمود.
بدیهی است که نگارنده قصد ندارد رعایت دستورالعملهای بهداشتی را زیر سوال ببرد و اتفاقا باور دارد که حفاظت از جان خود و دیگران شرعا و عقلا واجب است.
پرسش ما از سازمان بهداشت جهانی و متخصصان امر این است: چرا کرونا در عراق آنطور که شما پیشبینی میکردید، رشد نکرد؟
آیا سیدالشهدا علیهالسلام معجزه کرده، یا واقعیت کرونا چیزی است غیر از آنچه تاکنون شما به جهانیان دیکته کردهاید؟
ازسویدیگر متاسفانه در این روزها کشورمان با وجود تعطیلی اماکن زیارتی، مساجد، نماز جمعه، و محدودیتهای فراوان در عزاداری ایام محرم و بهرغم رعایت بیش از ۹۰درصد پروتکلهای بهداشتی توسط مومنان و عزاداران، با موج سوم و شدید کرونا روبهروست.
واقعیت چیست؟!
سازمان بهداشت جهانی تاکنون تجمعات و رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی را مهمترین عامل شیوع ویروس کرونا اعلام میکرد. همچنین مدیران وزارت بهداشت کشورمان که بعضا مریدان بیچونوچرای آرای آن سازماناند، همین حرفها را تکرار میکردند. حال باید پاسخگوی این ادعاها در برابر افکار عمومی باشند، و اگر پاسخی قانعکننده ندارند پس باید بهصراحت اعتراف کنند که این اتفاق در عراق معجزه بیبدیل اهلبیت علیهمالسلام بوده، و یا کرونا آنچیزی نیست که تاکنون میپنداشتند.
✍محمدصادق ناطقی
@gharar_a
استیضاح آری؟ یا خیر؟! استاد گرجی همدانی.m4a
12.5M
📣 استیضاح؛ آری؟ یا خیر؟!
✅ نظر رهبر انقلاب در خصوص استیضاح
🎙 استاد گرجی همدانی
#استیضاح
#نظر_رهبری
#مثل_بنی_صدر
#گرجی_همدانی
👇👇👇
✨ @gharar_a
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه سال گذشت
#مخاطب_بایدها
اما امروز عده ای رهبر انقلاب را هدف نابسامانی های اقتصادی میدانند.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موقع رفتن
وانت اش را فروخت
و پولش را
بین نیازمندانی که میشناخت
تقسیم کرد.
بهش گفتند ضرر میکنی،
برگردی چیزی نداری...
*گفت برگشتی در کار نیست*
*شما که میمانید*
*ضرر میکنید...*
شهید مدافع حرم حسین امیدواری
*خانطومان*
@gharar_a