* #شعبان #امام_زمان
🔻چطور ما این قدر از توجه به امام زمان علیهالسلام غافل شدیم؟!
چطور این همه دور شدیم و توانستیم بدون توسل به آن حضرت زندگی کنیم؟!
ما باید بدانیم چه چیزی از ما میخواهند؟
آیا این سفرهای که برای ما پهن کرده اند کم است؟
چه کسی بهره می برد؟
چرا حتی برای این ارتباط هم آمدیم حرف زدیم و حرف زدیم و حرف زدیم؟
نصیب خودمان چه شد؟
چطور روزگار ما را به غفلت انداخت و از این بخش غافل شدیم؟
🔸روزانه باید متوسل بود، گرچه افق این فکر خیلی بلند است و افق این ارتباط خیلی راقی است، اما دائم باید ملتزم به توسل بود.
🔹تجربه بین علما نشان داده است که توسل و توجه به حضرت بقیه الله علیهالسلام، خیر دنیا و آخرت میآورد که فقط ثبات قدم و مراعات میخواهد، ادب و گذشت میخواهد، سحر میخواهد، نماز اول وقت و قرائت قرآن میخواهد.
آن وقت است که انسان احساس می کند یک باب دیگر هم در زندگی او باز شد که نسلهای آینده او هم بهره میبرند.
🔸شب نیمه شعبان شب این ارتباط و این توسل و شب شروع این توجه است. ما خیلی غافل هستیم و حیف است که سر این سفره، غافل از حضرت باشیم.
مواظب باشیم که شب نیمه شعبان از دست نرود.
در این شب فقط استغفار و بیداری و درک شب نیمه شعبان...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@gharar_at
* #شعبان #شب_قدر
🔻«همسایگی شب نیمه شعبان با لیلة القدر»
یکی از امتیازاتی که در مسیر انسانها وجود دارد، زمان است. شب نیمه شعبان یکی از لیالی اربعه طول سال است که همسایه لیلة القدر است و برکات زیادی دارد. سرنوشت انسانها در آن شب بسته میشود.
اگر ما به این کلیدها توجه داشته باشیم دریچه ای به فضل و رحمت الهی باز می شود.
🔸شب نیمه شعبان خیلی می تواند پر برکت باشد، شبی بود که رسول الله صلیاللهعلیهوآلهوسلم استراحت کرده بودند و بلند شدند رفتند و همسر حضرت به دنبال آن حضرت رفت و دید که حضرت مثل یک پارچه ای که بر زمین افتاده باشد به سجده افتاده اند و دعا می خوانند.
🔹نیمه شعبان بهاری دیگر است و صفایی دیگر دارد. شب و روز نیمه شعبان برکات معنوی زیادی دارد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@gharar_at
#اطلاعیه_جلسات
🔻احیاء شب نیمه شعبان🔻
🎤با سخنرانی حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
⏱ ساعت شروع سخنرانی: ۲ بامداد
📍مکان: قم المقدسه، مصلای قدس
@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرد پلدختری همراه با بغض:
همیشه آخوندها را مسخره میکردم اما بعد از سیل همین آخوندها به کمک ما آمدند... در مورد آنها اشتباه میکردم.
میومد کاسه دستشویی خانه من رو تمیز میکرد ولی موقع رفتن میگفت حلالم کنید
https://eitaa.com/gharar_at
مرجعیت گریزی آیت الله بهجت
درسی که فضلای حوزه نباید از یاد ببرند
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 حجتالاسلام و المسلمین علی بهجت می گوید:
🔸هفت بار رسالهاش را بیاسم چاپ کردیم. راضی نبود اسمش را بنویسیم. وقتی هم که با اصرار زیاد راضی شد، فقط اجازه داد بنویسند: «العبد، محمدتقی بهجت»؛ آن هم با اِکراه.
کتاب مناسک حج ایشان را که چاپ کردیم، نوشتیم: «آیتالله بهجت»؛ خیلی جدی در حضور بزرگان توبیخمان کرد.
🔸هنگامی که رسالهاش چاپ شد؛ یک روز مرا کنار کشید و فرمود: «علی آقا! تو هر کسی میخواهی باشی، باش! میخواهی حجتالاسلام باشی، باش! میخواهی آیتالله باشی، باش! میخواهی آیتاللهالعظمی باشی، باش! میخواهی مرجع تقلید باشی، باش! میخواهی اعلم فقها هم باشی، هیچ مانعی ندارد. پدرت یک طلبۀ معمولی بیشتر نیست!»
🔸میگفت: «راضی نیستم دربارهام سخنی بگویی یا خدای ناکرده، در فکر تبلیغ و جذب کسی باشی، رساله را هم به کسی نده...!
🔸آخر کار بعد از آنکه همه رساله دادند و همه گرفتند، اگر کسی طالب بود و اصرار کرد، مانعی ندارد.»
منبع: این بهشت، آن بهشت، ص٢١
🔶حاشیه
اکنون با طیفی از درس خارج گوهای نسل سومی مواجهیم که برخلاف سیره قطعیه سلف صالح٬ به طرز عاشقانه ای در پی تمهید مقدمات #مرجعیت خویش هستند و در این راه از انشقاق و افتراق در حوزه مقدسه قم هم ابایی ندارند و عجیب آنکه اینان خود را وارثان سلوک بزرگان شیعه معرفی می نمایند!
گرچه این سنخ ایرادات اساسی ممکن است در همه طیف های فکری و سیاسی حوزوی رسوخ کند اما سران (و نه همه اعضای محترم) تشکل موسوم به #نشست_اساتید٬ بیش از دیگران در معرض این چالش تاریخی اند و خوب است مدام انطباق سیره رفتاری خود با سلوک اعاظم شیعه را پایش کنند!
https://eitaa.com/gharar_at/3920
🎭 #ادبی_هنری
🔹 روایت 43 روز نخست انقلاب در یک مستند
🔸 مستند «43 روز» روایتی از برخی ناگفتههای روزهای اول انقلاب اسلامی است که از سیما به نمایش در میآید.
به گزارش خبرنگار کیهان، این مستند از آغاز انقلاب تا روز برکناری سپهبد شهید محمد ولی قرنی از ریاست ستاد ارتش توسط مهدی بازرگان را روایت میکند.
این مستند حاوی تصاویر بسیاری است که برای اولین بار از صداوسیما پخش خواهند شد. از ویژگیهای دیگر این مستند پرداختن به چگونگی شکلگیری گروهکهای جداییطلب در کردستان، مذاکرات حسن نیت بازرگان با جداییطلبان، مخالفت شهید چمران و شهید قرنی با شیوه و شکل این مذاکرات است.
در این مستند با شاهدان عینی وقایع گفتوگو شده و ناگفتههایی از روزهای نخست انقلاب برای نخستین بار مطرح میشود.
«۴۳روز»، ماجرای التهابات، جنگها، مذاکرات و سقوط پادگانهای ارتش، همراه با تصاویر بکر و دیده نشده است که به سفارش معاونت فرهنگی و روابط عمومی ارتش تهیه شده و احتمالا در سوم اردیبهشت؛ سالروز ترور و شهادت سپهبد محمد ولی قرنی از شبکههای مختلف سیما پخش خواهد شد.
تهیهکنندگی این مستند را عباس مرادیان و پژوهش، نویسندگی و کارگردانی آن را داوود مرادیان برعهده دارد.
@gharar_at
🔸امام مهدی علیه السلام :
🔹 أنا خاتِمُ الأوصِياءِ ، بي يُدفَعُ الله البَلاءَ عن أهلي و شيعَتي ؛
🔹من وصىّ آخرين ام ؛ و خداوند به واسطه من بلا را از خانواده و شيعيانم برطرف مى کند .
📚 الغيبة طوسی ص 285، داشنامه امام مهدی(عج)، ج 2 ص 344
#حدیث
🆔 @gharar_at
🌍 #بین_الملل
🔹 آغاز همهپرسی نمایشی تداوم حضور السیسی در قدرت/استقرار نظامیان در خیابانهای مصر
🔸 همزمان با آغاز همهپرسی درباره ادامه یافتن ریاست جمهوری ژنرال «عبدالفتاح السیسی»، نیروهای ارتش و پلیس مصر در استانهای مختلف این کشور مستقر شدند.
پس از آن که پارلمان مصر روز سهشنبه اصلاحات قانون اساسی که به موجب آن عبدالفتاح السیسی تا سال ۲۰۳۰ در قدرت خواهد ماند رای مثبت داد، اکنون قرار است مردم این کشور برای تایید یا رد این تغییرات به پای صندوقهای رای بروند. همهپرسی برای تایید نهایی این اصلاحات، گام نهایی السیسی در جهت قبضه قدرت خواهد بود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، ارتش مصر در بیانیهای از مشارکت نیروهای مسلح در تأمین امنیت نقاط مختلف کشور طی روزهای برگزاری همهپرسی اصلاح قانون اساسی خبر داد. در این بیانیه آمده است که نیروهای ارتش با هماهنگی دستگاههای وزارت کشور در تأمین امنیت نقاط مختلف به خصوص مناطق نظامی مشارکت خواهند کرد. طبق این بیانیه، مأموریتهای محوله به این نیروها، حمایت از شهروندان، مقابله با تمامی تهدیدات علیه مراکز اخذ رأی، نظارت و رصد هوایی تمامی ۲۷ استان این کشور است.
«لاشین ابراهیم»، رئیسهیئت عالی انتخابات مصر اعلام کرده که ۱۹ تا ۲۲ آوریل (۳۰ فروردین تا سوم اردیبهشت) زمان همهپرسی برای تغییرات قانون اساسی است. وی گفت که روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه در خارج رأیگیری خواهد شد و رأیگیری در داخل از شنبه تا دوشنبه صورت خواهد شد. بر اساس تغییرات جدید در ماده ۱۴۰ قانون اساسی مصر، مدت ریاست جمهوری در این کشور از دو دوره چهار ساله به دو دوره شش ساله تغییر یافته است. اجرای اصلاحات در قانون اساسی با مخالفت معارضان در داخل و خارج از مصر مواجه شده است. در همین ارتباط جنبش جوانان ۶ آوریل در بیانیهای بر مخالفت قاطع خود با اجرای اصلاحات در قانون اساسی و فراهم کردن زمینه بقای «عبدالفتاح السیسی» در رأس قدرت، تأکید کرد.
@gharar_at
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 قدم زدن در لسآنجلس با فکر کشتهشدگان!
🔸 روزنامه اعتماد دیروز در مطلبی با عنوان «رویای آمریکایی» نوشت: «چند سال بعد از انقلاب، خانم معلمی آشنا از تهران به آمریکا مهاجرت کرد تا رویای خود را مانند هزاران ایرانی تحقق ببخشد. در تهران، او کار و زندگی متوسط، فرصت تشکیل خانواده و مسافرت داشت. در آمریکا این خانم معلم ایرانی سه شیفت کار میکرد. روزها از صبح تا شب در دو مدرسه حقالتدریسی درس میداد و شبها در رستورانی تا دیروقت کار میکرد. ولی او با این همه فشار کاری خود را آزاد میدانست. او نه فرصت فکر کردن، نه فرصت تشکیل خانواده و نه فرصت مسافرت به نقاط دیگر آمریکا را در ده سال اول اقامت کسب نکرد. اکنون همان خانم معلم بعد از سی و چند سال به ایران بازگشته تا دوستان، محله قدیمی، ... صمیمیت و معنویت را بیابد. رویای آمریکا چیست که این همه انسان را به سوی خود میکشد؟»
سعید عابدپور در بخش دیگری از این مطلب آورده است: رویای آمریکایی، ... رویای صدها هزار انسان فقیر آمریکای لاتین و مرکزی است که در سلطه 50 سال اخیر آمریکا با رژیمهای دیکتاتوری نظامی، کودتا، ترور، تحریم و قحطی را چشیدهاند. رویای آمریکایی رسیدن به آن 5 درصد خیلی ثروتمند جهان، صاحبان گوگل، یاهو، آمازون، مال، هاروارد، استانفورد، موسسات مالی و غیره است. رسیدن به رویایی که از جاده خونین فقیران عالم گلگون است... آمریکا برای تحقق این رویای خود [رویای آمریکای] به گفته جیمی کارتر، در تاریخ 246 ساله خود فقط 16 سال از صلح برخوردار بوده است. آمریکا جنگدوستترین کشور جهان است که برای تحمیل خود به دیگران با همه جنگیده است.»
وی در ادامه نوشت: «میلیونها نفر انسان در تجاوز آمریکا به ویتنام، کره، آمریکای لاتین و خاورمیانه کشته شدهاند. بیش از 625 هزار نفر در عراق به دست نیروهای آمریکایی و داعش و القاعده کشته شدهاند. آیا میتوان در خیابانهای نیویورک و لسآنجلس قدم زد و به این همه انسان کشته شده، فکر نکرد؟ رویای آمریکا به قول نوام چامسکی، رویای سرکوب دموکراسی، ایجاد ایدئولوژیها برای حاکمیت ابدی سرمایهداری نئولیبرال، گذاشتن سنگینی بار اقتصاد بر دوش فقرا و طبقه متوسط، حمله به کرامت و همبستگی انسانی، انتخابات مهندسی شده، ایجاد ترس و دلهره از دیگران و دهها شیوه مختلفی است که در آمریکا و جهان اعمال میشود... رویای آمریکا؛ رویای ثروتمندان، جنگافروزان، مدیران مالی و سیاستمداران این کشور است.»
@gharar_at