حضرت آیت الله سیفی مازندرانی:
مگر نظام ما اسلامی نیست مگر نظام ما حکم ندارد. وقتی با دشمن عهد بسته اید و آنها خیانت کرده اند، چرا دوباره اعتماد می کنید و دنبال رفراندم هستید. قرآن معاهده با دشمن را نامشروع می داند اما با این که خیانت دشمن برای شما ثابت شده دوباره دنبال اعتماد به دشمن هستید.
وی افزود: کره شمالی حاضر به پذیرش با امریکا نشد، اما شما با این که می دانید این نوع مذاکره موجب پذیرش ذلت است، با این حال دنبال آن هستید.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توهین عجیب علی مطهری به یک دانشجو!
مطهری که در دانشگاه شهید بهشتی سخن می گفت در پاسخ به کنایه دانشجویی که گفته بود "شما باید قرص ضد فراموشی همراه داشته باشید" گفت: "اگر خواستید برای شما قرص ضد .... هم دارم" / دانشجو
👇👇👇👇👇👇👇
عاقبت دور شدن از ولایت، ابتذال است.
@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 محمد میرکیانی:
سریال «حکایتهای کمال» زندگی نوجوانان در بستر اختناق و جوشش انقلاب را نمایش میدهد
🔸 پخش سریال «حکایتهای کمال» از شبکه دوم سیما برای نوجوانان از شنبه شب آغاز شد. سریالی که براساس کتابی با همین نام تولید شده و نویسنده این کتاب معتقد است که این سریال به گسترش دید نسل امروز درباره زندگی کمک میکند.
محمد میرکیانی، نویسنده و مدیر فرهنگی در گفتوگو با خبرنگار کیهان گفت: مجموعه تلویزیونی «حکایتهای کمال» اقتباسی از مجموعهای چند جلدی با همین عنوان از آثار خود من است. طبق معمول در اقتباس، تغییراتی در متن رخ میدهد. فیلمنامه این سریال نیز توسط گروهی از فیلمنامهنویسان توانا و مجرب نوشته شده است. بنده نیز در جلساتی که با آنها داشتم خواستم تا فضای ذهنی شان باز بماند. چون بالاخره فیلمنامهنویس هم باید رد پا و حضور خود را در کار ببیند. اما جانمایه و فکر اثر، همان کتاب است که پرداخت تلویزیونی شده است.
نویسنده «قصه ما مثل شد» ادامه داد: دهه 40 دوره خاصی بود که کمتر درباره آن سخن گفته شده است. در آن زمان حکومت وقت دست به یک مدرنیسم ساختگی زد. به همین دلیل هم دهه 40 را باید دوره ایستادگی فرهنگی مردم در برابر فرهنگ بیگانه و وارداتی دانست. همزمان با این دوره همچنین فضایی پلیسی و اختناقآلود بر ایران حاکم شد. تأسیس ساواک یکی از اتفاقات این مقطع از زمان است. حاشیهنشینی و طرد روستاییان در اثر انقلاب سفید هم در این دوره رخ داد. دهه 40 همچنین دوره آغاز جوششها و خیزشهای مردمی هم بود. به همین دلایل دهه 40 دورهای خاص برای طرح مسائل است.
میرکیانی تأکید کرد: پخش سریال «حکایتهای کمال» یک اتفاق خوب در رسانه ملی از باب اقتباس است. چون اقتباس در رسانههای جهان، به ویژه برای نوجوانان یک ارزش ویژه محسوب میشود؛ همچنان که بسیاری از پویانماییهای مطرح، با اقتباس از داستان و رمانها ساخته شدهاند. اما در ایران کمتر شاهد اقتباس از آثار ادبی برای ساخت آثار سینمایی و تلویزیونی هستیم. به نظرم سریال «حکایتهای کمال» یک قدم مثبت و رو به جلو برای تلویزیون در زمینه اقتباس است.
@gharar_a
🏴🔹سالروز شهادت مظلومانه امام حسن عسکری (علیه السلام) را تسلیت می گوئیم.
🔻@gharar_a
🌍 #بین_الملل
🔹گزارش خبری کیهان
نقش بعثیها و شیعه انگلیسی در حمله به کنسولگری ایران در کربلا
🔸حامیان یک روحانی نمای شیعه، که با داعش همکاری میکند، به همراه شماری از عناصر حزب منحله بعث، کنسولگری ایران در کربلای معلی را مورد تعرض قراردادند. دولت عراق این اقدام آشوبگران را به شدت محکوم کرد.
▫️شماری از اغتشاشگران شامگاه یکشنبه گذشته در شهر کربلای معلی، دست به تحرکاتی علیه کنسولگری ایران زدند. براساس تصاویر منتشر شده در فضای مجازی، آشوبگران ضمن سنگ پرانی به سمت ساختمان کنسولگری، اقدام به پایین کشیدن پرچم ایران کردند.
بر اساس خبرهای تکمیلی، حمله کنندگان به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلا، از پیروان فرقه «صرخی» (وابسته به سرویسهای بیگانه) بودند. این افراد پیش از این، از استانهای بابل و دیوانیه به کربلا منتقل شده بودند تا دست به چنین اقدامی بزنند.
سرکنسول ایران در کربلا اما نیمه شب گذشته تاکید کرد که اوضاع آرام شده و شرایط تحت کنترل است.
فرقه «صرخی» توسط فردی به نام «محمود الحسنی الصرخی» که نماد شیعه انگلیسی است و داعیه مرجعیت دارد، رهبری میشود. این روحانی نما، حمایت از داعش و مخالفت با فتوای مرجعیت در نبرد علیه این گروه تروریستی را در پرونده خود دارد.
با توجه به اینکه پای الصرخی در میان بوده، فتنه مذکور را سرویسهای بیگانه طراحی کردهاند. طی این غائله در درگیریهای به وجود آمده، حدود ۳۰ نفر کشته و زخمی شده و بسیاری از هواداران هم دستگیر شدند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173954
🔻@gharar_a
📎🔹طرح عجیب در مجلس برای فاش نشدن حلقه نفوذی آمدنیوز؟!
🔸پس از دستگیری سرکرده کانال آمدنیوز برخی نمایندگان به این صرافت افتادهاند تا طرحی با محتوای ممنوعیت پخش اعترافات متهمان امنیتی از صداوسیما به صحن مجلس بیاورند و نکته قابل تأمل اینکه بلافاصله پس از اعلام وصول این طرح سایتهای معاند ایران از جمله سایت وابسته به سازمان سیا به حمایت از این طرح پرداختند.
▫️جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دیروز در حالی به ریاست مسعود پزشکیان آغاز شد که گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در مورد بررسی علل و مصادیق تخلفات در حوزه اراضی و املاک در دستور کار قرار داشت.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز با ۱۸۳ رأی موافق، ۱۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۸ نماینده حاضر در جلسه، با در اولویت بررسی قرار گرفتن طرح الزام دولت در تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی موافقت کردند.
محمدمهدی زاهدی در تشریح این طرح، گفت: طرح مذکور دو ماه قبل در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به تصویب رسید و با توجه به اینکه امروز ۱۳ آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی است، درخواست آن را داریم که این طرح در اولویت بررسی مجلس قرار گیرد....
@gharar_a
🔹 سالروز رحلت استاذ العرفا آیت الحق و العرفان مرحوم سید علی آقا قاضی طباطبائی، تسلیت باد.
🔸 سزاوار است که همه با هم برای ایشان حمد و سوره ای قرائت کنیم تا ان شاالله هزاران هدیه معنوی به ایشان تقدیم گردد و برای همه ما دعا و توجه و شفاعتی بنمایند.
با ارسال این پیام به دوستان خود در ثواب نشر آن شریک شوید...
🔺 @gharar_a
🔸 آخرین وضعیت جسمانی آیت الله بوشهری
🔹آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری دبیر شورای عالی حوزه های علمیه که از روز جمعه به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود، روز گذشته تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت.
🔹بنا بر اعلام تیم پزشکی و نزدیکان آیت الله حسینی بوشهری، عمل جراحی وی موفقیت آمیز بوده و وضعیت عمومی و درمانی دبیر شورای عالی حوزه های علمیه مساعد و رضایت بخش است.
🔹آیت الله حسینی بوشهری در حال حاضر برای ریکاوری تحت مراقبت های پس از عمل جراحی قرار دارد.
🆔 @gharar_a
🔸پیامبر اکرم (ص):
🔹 سئِلَ النّبی صلیاللهعلیهوآله اَیُّ المؤمنینَ اَکْیَس؟
🔹 چه کسی کَیّستر و زرنگتر و باهوشتر است از میان مؤمنان؟
🔹فقال اَکثَرُهُم ذکراً لِلمُوت و اَشدُّهُم لَه استعداداً
كسى كه بيشتر از همه آنان، به ياد مرگ باشد و خود را براى آن، آماده تر سازد.
📚 بحار الأنوار : ج ۶ ص ۱۲۶ ح ۶
@gharar_a
مکر شیطان در بیروت و بغداد
در مورد هدفگذاری آمریکا در دشمنی با ایران برای رسیدن به مقصد به موارد زیادی میتوان اشاره کرد که همه آنها هم درست است اما اگر سؤال این باشد که در حال حاضر و طی سالهای آینده «هدفگذاری عملیاتی آمریکا» در مواجهه با ایران و جبهه مقاومت چیست؟ طبعاً باید به یک مورد اشاره کنیم. به نظر این قلم، آمریکاییها در شرایط کنونی در مواجهه با منطقه مقاومت، روی «سیطره بر کانونهای تصمیمساز و تصمیمگیر منطقه» تمرکز دارند به این معنا که واشنگتن با استفاده از فضای بیدروپیکر مجازی تلاش میکند گروههای نوپدید و رنگپذیری بهوجود آورده و از طریق آنان حکومتها و سازمانهای مقاومت را تحت فشار شدید قرار دهد. از آنجا که جبهه مقاومت در مورد نحوه مواجهه با این گروههای نوپدید و مهار آنها تجربه ندارد و احیاناً از جنبه اطلاعات (information) دچار ضعف میباشد، این گروهها در یک دوره نسبتاً طولانی -تا زمان پیدا شدن تسلط بر فضای مجازی در جبهه مقاومت- میتوانند نیروی مقاومت ملتها را با فرسایش زیاد مواجه نمایند.
فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ظرفیتهای بزرگی در اختیار آمریکا قرار داده است. براساس برخی آمارها حدود ۲۰ میلیون عراقی در فیسبوک حضور دارند. یک خبر دیگر بیانگر آن است که آمریکا طی چند سال گذشته دستکم ۴۰ هزار جوان عراقی را در قالب برگزاری دورههای یک تا سه ماهه در آمریکا تحت سیستم خاص تعلیم و تربیت قرار داده است و میتوان گفت حتماً برای آنان دستور کار خاص دارد و آنها را تحت سازماندهی قرارداده است. یکی از ویژگی این جوانان عمدتاً شیعه -تعلیمدیده- دینگریزی و مقابله با مظاهر دین است که در این رابطه سندهای بسیاری وجود دارد. کما اینکه طی روزهای اخیر خبرهای زیادی مبنی بر بروز انواعی از فسادها بین جوانان در میدان تحریر بغداد رسیده است.
براساس آنچه در تئوری و در عمل مشاهده شده است، گروههای نوپدید اجتماعی ظرفیت «سازمانپذیری» دارند و جوان بودن آنان امکان اجرایی شدن اقدامات پرریسک را فراهم میکند و فروریختن پایههای اخلاقی در گروههای اجتماعی، سبب بروز اقدامات عجیب و بیسابقهای شامل اقدام به «قتلهای فجیع» میشود و این قضایا ضرورت اجرایی برنامههای سرویس اطلاعاتی و دستگاههای سیاسی و نظامی میباشد. پیش از این بارها شنیدهایم که تئوری «هرجومرج سازنده» مهمترین راهکار اجرایی آمریکا برای سیطره بر واحدهای ناهمخوان بوده و از این طریق توانستهاند حتی حکومتهای مقتدری را سرنگون کنند.
از منظر آمریکاییها اگر گروههای نوپدید که ابتدا فاقد «ایدئولوژی»، «رهبر» و «محبوبیت اجتماعی» هستند را بتوان برای مدتی در کانون توجه شهروندان یک کشور نگهداشت، میتوان آنان را ایدئولوژیژه کرد، برای آنان رهبری ساخت و به جامعه بهعنوان تنها جایگزین یا حتی «جایگزین - Alternative- محبوب» قبولاند.
برنامههای آمریکا در مواجهه با جبهه مقاومت با مشکلات و محدودیتهای زیادی نیز مواجه است. از یکسو اینطور نیست که میدان برای آمریکا و عوامل منطقهای و اجتماعات دستساز آن باز باشد، اما برای جبهه مقاومت بسته باشد. محدودیتهای آمریکا و در نتیجه عوامل شکست آن در منطقه زیاد است، اما ما فقط به دو مورد بسنده میکنیم.
اولین موضوع «پدیده اسلامگرایی» است که در کل منطقه، توجه «اکثریت» جمعیتهای شیعه و سنی را به خود جلب کرده است.
دومین مانع تحقق سیاستهای آمریکا کانونهای سنتی قدرت در جبهه مقاومت است. (نقل از سعدالله زارعی کارشناس مسایل سیاسی)
@gharar_a
▪️پاسخ مسئول بسیج دانشگاه شهید بهشتی به مطهری
@gharar_a
🔷 قوه قضائیه انقلابی ۱
✅کار پر ثمر برای مردم؟؟؟؟
➖➖➖➖➖➖➖➖
@gharar_a