خبرهای محرمانهای از تحرکات شیعیان در کوفه به گوش میرسد
🔹به گزارش منابع آگاه در عربستان، پس از مرگ معاویه و به قدرت رسیدن یزید، حسینبنعلی علیه السلام در فشار برای بیعت با او بود، برای بیعتنکردن، از مدینه عازم مکه شده.
🔹حسین علیه السلام که نوهٔ پیامبر است میگوید یزید فاسق و خلیفۀ خودخوانده است و برای همین قصد بیعت با او را ندارد.
🔹گزارشهای رسیده نشان میدهد مردم کوفه که دل خوشی از حکومت معاویه نداشتند، فرصت را مغتنم شمرده و نامههایی به حسینبنعلی نوشتهاند تا به کوفه رفته و خلافت را دست بگیرد.
🔹گفته میشود حسینبنعلی علیه السلام برای اطمینان از بیعت مردم کوفه، پسرعموی خود مسلمبنعقیل را به کوفه فرستاده.
🔹بنابر اعلام منابع نزدیک به خاندان بنیهاشم، مسلم در نامهای به حسین علیه السلام اعلام کرده که کوفیان بیعت کردهاند و آمادۀ ورود شما هستند. حال حسین با خانواده و خاندان خود عازم کوفه شده است.
#حسینیه_قرار_دوازدهم
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفه را با تو حسین جان
سر و پیمانی نیست...
هرچه گشتم به خدا
صحبت مهمانی نیست
@Farsna
پولپاشیمشکوک در عراق برای طراحیعملیاتترور
▪️بعد از انتشار گزارش اول از حرکت کاروان حسینبنعلی، منابع نزدیک به خاندان بنیهاشم اطلاع دادند در نیمههای راه نامهای به کاروان رسیده که در آن نوشته شده مسلمبنعقیل بهدست حاکم جدید کوفه به شهادت رسیده.
▪️آنطور که منابع محلی گفتهاند، یزید پس از تحرکات شیعیان کوفه، عبیداللهبنزیاد را به امارت کوفه منصوب کرده تا شیعیان را منکوب کند. عبیدالله هم توانسته با تهدید و ارعاب همه را خانهنشین کرده و مسلم را به شهادت برساند.
▪️با این حال حسینبنعلی از ادامهٔ سفر منصرف نشده و تلاش میکند خود را به کوفه برساند. کارشناسان مسائل اسلامی معتقدند بازگشت حسین بهمنزلهٔ پذیرش بیعت یزید است و اگر پیش رفته و به کوفه برسد، میتواند اوضاع را کنترل کند.
▪️اخبار تکمیلی حاکی از آن است که مدتی پس از این وقایع، کاروان بنیهاشم در نزدیکی محلی بهنام کربلا توسط یکی از نظامیان کوفه بهنام حربنیزیدریاحی متوقف شده. همزمان ابنزیاد هم مردم کوفه را در مسجد جمع و هدایای یزید را میان برخی از بزرگان تقسیم کرده.
▪️یک روزنامهٔ محلی نوشته ابنزیاد قصد جنگ با حسین را دارد و مردم را برای همراهی با خودش ترسانده یا تطمیع میکند. گویا از یزید دستور دارد که نگذارد پای حسینبنعلی به کوفه برسد و او را در خارج از شهر ترور کند.
#حسینیه_قرار_دوازدهم
صفحه سی و هفت قرآن کریم - KHAMENEI.IR.mp3
2.99M
🎙صوت تلاوت صفحۀ ۳۷ قرآن
@Farsna
✍️هفته اول محرم الحرام که به نام هفته احیای #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر نامگذاری شده است یادآور اصلی ترین هدف جهاد #امام_حسین (ع) است. لذا به تلاوت و بررسی آیات این فریضه والای الهی خواهیم پرداخت
۱.۲-سوره آل عمران آیه ۱۰۴
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرَّحمنِالرَّحیمْ❁┄•
💠وَلْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَأُولَٰٓئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
🌿و باید از شما گروهی باشند كه [همه مردم را] به سوی خیر [اتحاد، اتفاق، الفت، برادری، مواسات و درستی] دعوت نمایند، و به كار شایسته وادارند، و از كار ناپسند بازدارند؛ یقیناً اینان رستگارند.
❇️پیامها:
۱- در جامعه اسلامی، باید گروهی بازرس و ناظر كه مورد تأیید نظام هستند، بر رفتارهای اجتماعی مردم نظارت داشته باشند. «وَ لْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ»
۲- اصلاح جامعه و جلوگیری از فساد، بدون قدرتِ منسجم و مسئول مشخّص امكان ندارد. «مِنْكُمْ أُمَّةٌ»
۳- دعوتكنندهی به خیر ومعروف باید اسلامشناس، مردمشناس وشیوهشناس باشد. لذا بعضی از افراد این وظیفه را به عهده دارند، نه همه آنها. «وَ لْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ»
۴- دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منكر، باید به صورت دائمی باشد، نه موسمی و موقّتی. «یَدْعُونَ، یَأْمُرُونَ، یَنْهَوْنَ» فعل مضارع، نشانه استمرار است.
۵- امر به معروف، بر نهی از منكر مقدّم است. اگر راه معروفها باز شود، زمینه برای منكر كم میگردد. «یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ»
۶- كسانی كه برای رشد و اصلاح جامعه دل میسوزانند، رستگاران واقعی هستند وگوشهگیرانِ بیتفاوت را از این رستگاری سهمی نیست. «أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»
۷- فلاح و رستگاری، تنها در نجات و رهایی خود خلاصه نمیشود، بلكه نجات و رشد دیگران نیز از شرایط فلاح است. «یَأْمُرُونَ، یَنْهَوْنَ، أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»
📚برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به عرش اعلی غم شده برپا
ناله رسد از عالم بالا
علی پریشان است
و فاطمه گریان است
#حسینیه_قرار_دوازدهم
@gharare12