💬 حاج شیخ جعفر ناصری دام عـزّه
🔻 فاطمهی زهرا سلام الله علیها فرمودند که من با فدک و غیر فدک چکار دارم؟! صحبت از حق و حقوق #امیرالمؤمنین علیه السلام، #ولایت ایشان و معرّفی ایشان توسط رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم است که علی باید بر این جایگاه تکیه بزند؛ زیرا دانای به این امر است و دیگران، چنین جایگاهی را ندارند؛
🔸 ولی تحمّل نکردند، دشمنی کردند و اجازه ندادند که راه برای همه باز شود؛ ولی روزگاری میرسد که این هویّت، شکل بگیرد و این مجموعهها، دست به دست هم دهند.
🔹 زمانی نالههای امیرالمؤمنین علیه السلام جواب خواهد داد و دعاهای حضرت صدّیقهی طاهره سلام الله علیها به اجابت خواهد رسید. اینگونه نمیمانَد.
@nasery_ir
#فاطمیه
╭────๛- - - - - ┅╮
│🥀 @Mabaheeth
╰───────────
#حضرت_زهرا سلام الله علیها
💬 حاج شیخ جعفر ناصری دام عـزّه:
🔻 اگر ما هیچ سند و مدرکی در مورد حضرت زهرا سلام الله علیها به جز خطبهی ایشان نداشتیم، کافی بود.
🔸 این خطبه خیلی جای کار دارد! در این خطبه شاید بیش از پنجاه و هفت مورد، به آیات قرآن استناد یا اشاره شده است. این تازه در یک سخنرانی بوده است.
🔹 چنین سخنرانی [پر استناد به #قرآن]، واقعاً سخنرانی است! و این شخصیّت هم شخصیّتی است!
@nasery_ir
#فاطمیه
╭────๛- - - - - ┅╮
│🥀 @Mabaheeth
│ 📚 @ghararemotalee
╰──────────
✨#خطبه_فدکیه | قسمت اول
⚫️ لمّا اَجْمَعَ اَبُوبَكْرٍ عَلىٰ مَنْعِ فاطِمَةَ عليهاالسلام فَدَكاً وَ صَرَفَ عامِلَها مِنْها وَ بَلَغَها ذَلِكَ
آنگاه كه ابوبكر تصميم قطعى گرفت فدك را از دست حضرت فاطمه عليهاالسلام بگيرد، نمايندهى او را از فدك بيرون راند. اين خبر به حضرتش رسيد.
📜 لاثَتْ خِمارَها عَلىٰ رَأْسِها وَ اشْتَمَلَتْ بِجِلْبابِها، وَ اَقْبَلَتْ فى لُمَّةٍ مِنْ حَفَدَتِها وَ نِساءِ قَوْمِها، تَجُرُّ أَدْراعَها، تَطَأُ ذُيُولَها، ما تَخْرِمُ مِشْيَتُها مِشْيَةَ رَسُولِ اللّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ.
او مقنعه بر سر كرد و پوشش سرتاسرى پوشيد و در ميان بانوان خدمتگزار و خويشاوند به راه افتاد. لباسهاى او به زمين كشيده مىشد و زير پايش مىرفت. راه رفتن او از راه رفتن پيامبر صلىاللهعليهوآلهوسلم چيزى كم نداشت و آن را به ياد مىآورد.
📖 حتّى دَخَلَتْ عَلىٰ اَبِىبَكْرٍ الْمَسْجِدَ وَ هُوَ فى حَشْدٍ مِنَ الْمُهاجِرِينَ وَ الاَنْصارِ وَ غَيْرِهِمْ. فَنِيطَتْ دُونَها وَ دُونَ النّاسِ مُلاءَةٌ فَجَلَسَتْ.
در مسجد وارد بر ابوبكر شد كه با بسيارى از مهاجران و انصار و ديگر مردمان نشسته بود؛ پس ميان مردمان و حضرتش پرده اى آويخته شد. آن حضرت نشست.
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
╭────๛
│🥀 @Mabaheeth
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - - - - - - - - ┅
180.mp3
زمان:
حجم:
14.93M
🎧 #بشنویم
🏷 جاذبه و دافعه | ۴
🎙 شهید مطهری رضوان الله تعالی علیه
╭═══════๛- - - ┅┅╮
│📳 @Mabaheeth
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - - -