سخنگوی جنبش نُجَباء مطرح کرد؛
◀️ تشکیل جبهه یکپارچه مقاومت عراق| لزوم تعیین سقف زمانی برای خروج نیروهای امریکایی
🔶 مهندس «نصر الشَمَّری» سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء، با اشاره به نشست اخیر رهبران گروههای مقاومت عراق خاطرنشان کرد که این گردهمایی با هدف تشکیل جبهه یکپارچه مقاومت جهت اخراج نیروهای امریکایی و سایر نیروهای بیگانه برگزار شد.
🔹 بهگفته وی، در این راستا توافق شد که تلاشها در همه زمینهها منسجم و هماهنگ باشد.
🔶 سخنگوی نُجَباء نتیجه این نشست مشترک را اجماع بر خروج کامل و حتمی نیروهای امریکایی اعلام و تصریح کرد: گروههای مقاومت عراقی به دولت و پارلمان عراق مهلت دادند تا راهکارهای دیپلماتیک و سیاسی را برای پایان دادن به حضور نظامی بیگانگان دنبال کنند.
🔹 الشمری تاکید کرد: تعیین سقف زمانی مشخص برای خروج کامل نیروهای امریکایی از عراق ضروری است و به هیچ وجه نباید این بازه زمانی نامحدود باشد.
کانال رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء:
http://eitaa.com/alnujaba
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #استاد_رائفی_پور
تموم اتفاقات اخیـر ...
داره یه پالس میفرسته ؛
⛔️ اتفاقِ بعدی چی میتونه باشه؟
www.aparat.com/v/WhXbw
@ostad_shojae
ماهانه ۶۵۰ میلیون تومان وام بنیاد علوی در مناطق محروم چالدران
یاده سازی الگوی آبادانی و پیشرفت مناطق محروم در چالدران از سال ۹۶ با مشاوره مطالعاتی دانشگاه تهران آغاز شد و مناطق محروم در این شهرستان اولویت بندی شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، بنیاد علوی در این طرح، رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، درون زایی اقتصاد شهرستان، افزایش بازدهی تولید و توسعه صادرات اهالی چالدران را در دستور کار قرار داد.
در همین راستا، در کنار اقدامات آموزشی، بنیاد علوی در طول ۲ سال بیش از ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی (میانگین ماهانه ۶۵۰ میلیون تومان) در چالدران پرداخت کرده است.
محسن منصوری مدیر عامل بنیاد علوی در جریان بازدید از طرحهای اشتغال زایی در چالدران گفت: این بنیاد با هدف توانمند سازی و ایجاد اشتغال، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۲۷۰ طرح اشتغال زایی را در مناطق شهری و روستایی چالدران با پرداخت تسهیلات کم بهره اجرا نموده است.
مدیر عامل بنیاد علوی کشور با بیان اینکه طرحهای اجرا شده در زمینههایی مانند کشاورزی، صنعت و دامداری هستند خاطرنشان کرد: تاکنون با اجرای این طرحها زمینه اشتغال ۳۳۶ نفر به صورت مستقیم در چالدران فراهم شده است
مدیرعامل بنیاد علوی بر ضرورت استفاده از ظرفیت گروههای جهادی و تشکلهای مردمی تاکید کرد.
آقای محسن منصوری در نشست هم اندیشی رئیس بنیاد مستضعفان با جمعی از گروهها و تشکلهای مردمی و جهادی گفت: استفاده از نیروهای جهادی، مومن و انقلابی موجب افزایش چند ده برابری ضریب اثرگذاری و نفوذ کار خواهد شد.
وی با بیان اینکه دربهای بنیاد مستضعفان با روی کار آمدن آقای فتاح به روی نیروهای انقلابی و جهادی بازتر شده است، افزود: تمرکز بنیاد علوی، برای محرومیت زدایی و آبادانی در مناطق محروم است.
آقای منصوری اضافه کرد: ۱۲ نقطه برای محرومیت زدایی انتخاب شده و قرار است این مناطق به ۳۱ نقطه افزایش یابد.
محسن منصوری در حاشیه بهره برداری از مرکز درمان بستر شبکه بهداشتاختصاص ۱۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرحهای بنیاد علوی در کشور و درمان بخش دشت عباس شهرستان دهلران افزود: ماموریت این بنیاد در ۲ بخش فراگیر و متمرکز برنامه ریزی شده است و شهرستانهایی بعنوان هدف آبادانی و پیشرفت مد نظر قرار میگیرند.
مدیر عامل بنیاد علوی تاکید کرد: در استان ایلام شهرستان ملکشاهی بعنوان پایلود در نظر گرفته شده و بنا داریم یک شهرستان دیگر استان نیز بعنوان پایلود قرار دهیم.
منصوری با اشاره به مشکلات مجتمع آبگرم دهلران یادآور شد: با استفاده از ظرفیت شرکتهای زیر مجموعه سیاحتی، گردشگری در بنیاد علوی، کار بازدید ازاین منطقه در دستور کار قرار گرفته تا با رفع موانع ومشکلات پیش رو از ظرفیت گردشگری دهلران در جهت آب درمانی استفاده کنیم.
وی همچنین به ظرفیتهای کشاورزی منطقه اشاره کرد وگفت: به گروههای اقتصادی بنیاد ماموریت داده شده تا زمینههای اجرای صنایع تبدیلی کشاوری را در منطقه بررسی و در صورت توجیه اقتصادی و اجتماعی کمک میکنیم که فعالیتهایی انجام شود
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی اقداماتی را در حوزههای مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، بهداشت و سلامت و زیرساختی استان ایلام آغاز کرده اند که امروز شاهد بهره برداری از مرکز درمان گستر بخش دشت عباس هستیم.
افزایش بسته حمایتی مادران باردار از یک هزار و ۶۰۰ بسته به ۲ هزار بسته، تامین آمبولانس برای مرکز دشت عباس، کمک به تهیه دستگاه سونوگرافی برای بیمارستان شهدای دهلران و ایجاد خانه عالم در دشت عباس از جمله قولهایی بود که مدیر عامل بنیاد علوی به مسئولان و مردم شهرستان دهلران و بخش دشت عباس داد.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: این بنیاد، تا پایان امسال، ۱۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژههای مختلف با هدف رفع محرومیت و توانمندسازی در مناطق محروم کشور هزینه میکند.
محسن منصوری روز پنجشنبه در حاشیه بازید از روستاهای هدف بنیاد علوی شهرستان مانه و سملقان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این راستا ۴۰۰ صندوق روستایی در کشور شکل گرفته است.
وی افزود: یکی از سیاست های بالادستی بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی محرومیت زدایی و توانمندسازی است و به همین منظور در کل کشور ۱۲ شهرستان اقدامات محرومیت زدایی شروع شده است و این میزان به ۳۱ منطقه و شهرستان افزایش می یابد.
وی گفت: مانه وسملقان یکی از این ۱۲ شهرستان که مراحل نهایی مطالعات پایه در زمینه فرصت های سرمایه گذاری در حال انجام است.
وی اظهار داشت: همچنین در فاز اول مطالعات طرح توان افزایی نیز در ۴۰ روستای این شهرستان انجام و صندوق های توان افزایی هم تشکیل شده است و این میزان در فاز دوم به ۸۰ روستا می رسد.
وی بیان کرد: اندوخته مالی این صندوق ها ۳۲ میلیارد ریال خواهد بود که بنیاد علوی ۱۵ میلیارد ریال آن را تامین و مردم هم ۱۷ میلیارد ریالی در این صندوق ها مشارکت خواهند داشت.
وی تصریح کرد: در این ۴۰ روستا بیش از ۶۰۰ گروه کاری شکل گرفته و وامهای قرض الحسنه خرد روستایی به روستاییان که در زمینه اشتغال روستایی استفاده می شود، داده می شود.
مدیرعامل بنیاد علوی ادامه داد: این بنیاد تاکنون ۲۳ میلیارد ریال در قالب ۹۰۰ فقره تسهیلات به مردم شهرستان مانه و سملقان پرداخت کرده است.
منصوری بیان کرد: بانک سینا هم در بخش کمک به اشتغال بیش از ۶۸ میلیارد ریال تسهیلات تصویب کرده که قرارداد ۴۰ میلیارد ریال آن بین متقاضی و بانک منعقد شده است که از این میزان ۳۱ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی در ادامه گفت: این بنیاد همچنین چهار طرح فرهنگی، بهداشتی و آبخیزداری در شهرستان مانه و سملقان با اعتبار ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال اجرا میکند.
وی اظهار داشت: در این راستا، طرح های ساخت کتابخانه، مرکز سلامت و اجرای آبخیزداری در این شهرستان مصوب شده که عملیات اجرایی این طرح ها بزودی آغاز می شود.
شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان در ۴۵ کیلومتری غرب بجنورد مرکز استان خراسان شمالی واقع است.
💢نکات قابل تامل رهبر معظم انقلاب در درس خارج فقه امروز
✔️رهبرانقلاب امروز (۲۳ دی) درابتدای درس خارج خود، روایت «انتظار الفرج عبادة» را تفسیر کردند🔻
🔹انتظارفرج فقط انتظار فرج به معنای ظهور حضرت ولیعصر سلام الله علیه و عجل الله فرجه و جعلنا الله فداه نیست، مطلق فرج است.
🔹نفس اینکه انسان انتظار فرج داشته باشد، یعنی اگر در یک شدتی قرارداردانتظار داشته باشدکه آن شدت برطرف بشود. این یعنی چه؟ یعنی اینکه شما هرگز در هیچ شرایطی نباید ناامید بشوید، در هیچ شرایط شما امید را از دست ندهید.
🔹 فرض کنید انسان در یک تونلی گیر افتاده که مدخل تونل را مثلاً یک سنگی بسته، انتهای تونل هم بسته است، در یک چنین وضعی هم انتظار فرج داشته باشید. یعنی خدای متعال ممکن است یک تفضلی بکند، فرض کنید گوشه ای از سقف بریزد راهی باز بشود انسان بیرون برود.
🔹در هیچشرایطی انسان نباید احساس بن بست بکند بلکه بایستی همیشه انتظار فرج داشته باشید. در مورد این انتظار فرج میفرمایند: عبادت است.
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
▪️ خاطرهای از مرد موشکی
برای رزمایش موشکی به مکانی بین کوهها رفتیم، منتظر شلیک موشک بودیم که یه نفر چندتا تیر هوایی زد،سردار سلامی از #حاجیزاده دلیلشو پرسید.
حاجیزاده گفت این اطراف حیواناتی هستند که شلیک موشک ممکنه باعث ترسیدنشون بشه،اول تیر هوایی میزنیم تا از منطقه دور شن
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
@binesh_motahar_kerman
🔴 #چاپ_سوم رسید👌
💠 با استقبال زیاد شما عزیزان #کتاب "بیانیه نامه" (دارای مجوّز دفتر رهبری) به #چاپ_سوم رسید!👏
📙 اگر میخواهید #تسلّط آسان و #سریع به بیانیهی #گام_دوم انقلاب پیدا کنید حتماً این کتاب را بخوانید!
🔴 #قیمت پشت جلد ۲۸ هزار تومان
💰 خریدِ بالای ۱۰ عدد، پنجاه درصد #تخفیف دارد (هر عدد ۱۴ هزار تومان)
☎️ تلفن تماس
۰۹۱۹۶۶۶۳۶۷۸
🎥 #فیلم معرفیکتابراحتماًببینید👇
http://eitaa.com/joinchat/3844341782C1d3396f3c3