📷 #گزارش_تصویری
💠جهاد بی پایان
تهیه و توزیع بسته های معیشتی توسط گروه جهادی قاسم بن الحسن ع پایگاه بسیج حر زیباشهر که تعداد ۲۰۰ عدد که هر بسته مبلغ ۸۰۰ هزار تومان تهیه شده است۰
برای نیازمندان,
🌹به مناسبت اعیاد شعبانیه و ایام منتهی به سال جدید ۱۴۰۰
🗓زمان توزیع ۲۹اسفند ۱۳۹۹
🔻گروه جهادی قاسم بن الحسن(ع)
پایگاه مقاومت بسیج حُر زیباشهر
#قرارگاه_شهدای_مدافع_حرم
🌐 @gharargah1542
📸گزارش تصویری
💠شهدا عیدتان مبارک
💐فضا سازی گلزار شهدای آستانه مقدس بی بی زبیده در ایام سال جدید جمعه اخر سال ۱۳۹۹
🌹گروه جهادی قاسم بن الحسن(ع) پایگاه مقاومت بسیج حُر زیباشهر
#قرارگاه_شهدای_مدافع_حرم
🌐 @gharargah1542
✨﷽✨
🌼ویژگیهای حضرت علی اکبر(ع)
✍درباره شخصیت حضرت علی اكبر سلام الله علیه گفته شده كه وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و رخسار، شبیه ترین مردم به پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابی طالب علیه السلام به ارث برده و جامع كمالات، محامد و محاسن بود.
📚منتهی الآمال صفحه 601
💥در روایتی به نقل از شیخ جعفر شوشتری در كتاب خصائص الحسینیه آمده است: اباعبدالله الحسین در روز عاشورا ؛ هنگامی كه علی اكبر را به میدان می فرستاد، به لشگر خطاب كرد و فرمود:
ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان می فرستم، كه شبیه ترین مردم از نظر خلقت و خوی و منطق به رسول الله صلی الله علیه وآله است بدانید هر زمان ما دلمان برای رسول الله صلی الله علیه و آله تنگ می شد نگاه به صورت این پسر می كردیم.
✨میلاد حضرت علی اکبر (ع)
و روز جوان بر همگان مبارک ✨
#قرارگاه_شهدای_مدافع_حرم
🌐 @gharargah1542
اشرفغنی: به حق آبه با ایران متعهدیم
🔹رییسجمهور افغانستان در مراسم افتتاحیه سد کمالخان در مرز ایران و افغانستان: به تعهد خود دربرابر حقآبه ایران متعهد هستیم و در صورت تقاضای مازاد از سوی ایران حاضر به تبادل نفت در برابر آب خواهیم بود.
🔸ایران بارها از احداث این سد انتقاد کرده و گفته ساخت این سد باعث کاهش منابع آبی و خشکسالی در نواحی مرزی ایران میشود. بسته شدن آب رودخانه هیرمند موجب شده تا مردم استان سیستانوبلوچستان دچار مشکلات شوند.
#قرارگاه_شهدای_مدافع_حرم
🌐 @gharargah1542