🔺گوشهای از مجموعه توهینها و تخریبهای آمدنیوز،
گردآوری شده در قالب یازده مجلد کتاب
👈 تعداد پستهای تخریبی آمدنیوز علیه:
🔹مقام معظم رهبری: ۶۲۵
🔹سپاه: ۳۰۹۳
🔹قوه قضائیه: ۶۰۲
در بازهی دی ۹۶ تا تیر ۹۸
🔻سید محمود علوی در نشست فراکسیون مستقلین ولایی مجلس:
💬 «آمدنیوز رسانه ضدانقلاب هست، ولی ضدانقلابِ فاحش نیست!»
▫️۱۸مرداد ۹۶
💠 @ammar_iran
🔸رهبر ایران: در بعضی کشورهای غربی-مثلاً آمریکا- خانوادهای [هست که حتی] ۱۵ بچه، ۲۰بچّه دارند و ازین قبیل، تشویق [هم] میشوند.
🔹بیبیسی: رهبر ایران با بیان این که در آمریکا "هر" خانواده ۱۵ تا ۲۰ بچه دارد خواهان افزایش جمعیت ایران شد.
⬅️ تحریف آشکار؛ تشخیص فرق BBC و آمدنیوز هر روز سختتر میشود!
➕ رهبر ایران "بعضی" خانوادههای پرجمعیت را مثال زده تا نشان دهد فرهنگ پر فرزندی در غرب هم هنوز وجود دارد اما BBC با انتساب دروغ یک جمله کاریکاتوری (متوسط فرزند در آمریکا ۱.۹ است) خواسته رهبر ایران را کم اطلاع از غرب یا ناصادق نشان دهد!!
💬 علی علیزاده
💠 @ammar_iran
موضوع:زنبور داری درمنزل
---------
❤️ ﷽
جمالپور کارشناس پرورش زنبور داری گفت: یکی از مزایای طرح حامد یا همان تولید عسل ارگانیک در خانه ها، قابلیت آموزش و انتقال آسان تجربیات است. اینجانب نیز به عنوان طراح این شیوه از کسب و کار آمادگی ارائه تجربیات به هموطنان و گسترش این کسب و کار در کشور را دارم. هموطنانی که قصد دارند وارد این عرصه شوند می توانند با شماره 09123164860با اینجانب تماس بگیرند تا شرایط کار و راهنمایی های لازم در اختیار آنان قرار گیرد. وی خاطرنشان کرد: امکان راه اندازی این کسب و کار پرسود برای همه هموطنان در سراسر کشور به آسانی وجود دارد و حتی خانم های خانه دار نیز می توانند مسئولیت نگهداری و رسیدگی به آن را به سادگی بر عهده بگیرند.
برای راه اندازی این کسب و کار پرسود، سرمایه بسیار کمی مورد نیاز است. هزینه یک کلونی با ظرفیت خوبی و جمعیت زنبور مناسب، با همه امکانات و وسایل 500 هزار تومان است و یک نفر با راه اندازی تنها 4 کلونی در پشت بام خانه خود تنها مبلغ 2 میلیون تومان سرمایه نیاز دارد، در حالی که سالانه می تواند از آنها نزدیک به 50 کیلوگرم عسل ارگانیک برداشت کند.
---------
بیایید ایران را آباد کنیم
#خلاق_باش_کارآفرین_شو
#ما_میتوانیم
#با_کمک_و_مشارکت_شما
خلاق باش کار آفرین در منزل
@khlaghvkarafrinbashdrmanzl
📝۱۵ مرداد ۶۸ را بخاطر بسپارید
🔻۱۵ مرداد روز مهمی در تاریخ ایران است. روز مهمی که البته به واسطهی عدم اطلاع رسانیهای درست، کمتر مورد توجه قرار گرفته است و همین امر موجب فضاسازیهای کذایی ضدانقلاب در مورد نحوهی رهبر شدن آیت الله خامنهای شد. ۱۵ مرداد سالروز انتخاب حضرت آیت الله خامنهای به رهبری انقلاب اسلامی به شکل «دائم» است. فیلم انتخاب جانشین برای امام خمینی (ره) در عصر روز ۱۵ خرداد سال ۶۸ بارها و بارها از صداوسیما پخش شده است. مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در جلسه حساس آن روز که همراه با غم درگذشت امام امت است، سرانجام با این جملهی مرحوم هاشمی رفسنجانی پشت تریبون مجلس خبرگان به پایان میرسد: «آقایانی که با رهبری جناب آقای خامنهای- تا رفراندوم البته، این موقته، دائمی نیست- تا اون موقع موافق هستند، قیام بفرمایند.» و اکثریت قریب به اتفاق اعضای خبرگان قیام میکنند و آیت الله خامنهای رهبر ایران میشوند؛ البته موقتاً!
🔻ماجرای این موقتی بودن رهبری البته خیلی ساده است. ۴ اردیبهشت ۶۸ حضرت امام خمینی (ره) نامهای به رئیس جمهور، آیت الله خامنهای مینویسند و دستور بازنگری برخی اصول قانون اساسی درباره ۸ موضوع از جمله «رهبری» را صادر میکند. یکی از مواردی که با نظر امام خمینی در دستور کار شورای بازنگری قانون اساسی قرار گرفت، حذف شرط مرجعیت از شرایط رهبری بود. شورای بازنگری قانون اساسی کار خود را آغاز میکند. اما ۴۰ روز پس از آن نامه، امام رحلت میکنند و در حالی که قانون اساسی و قوانین مربوط به رهبری در میانه مسیر تغییر بود، کشور نیاز به انتخاب رهبر پیدا کرد. حال مجلس خبرگان میتواند حداقل تا زمان تصویب قانون جدید، موقتاً فردی را براب رهبری انتخاب کند. بدیهی است از آنجایی که جایگاه رهبری در ایران حساس بوده و شأنیت بالایی دارد و از سویی از آنجا که پیش بینیها نشان از رأی آوری تغییرات قانون اساسی در همه پرسی دارد، خبرگان برای رهبری موقت هم سراغ کسی بروند که در صورت انتخاب دائم، او را انتخاب خواهند کرد. اینگونه میشود که اعضای مجلس خبرگان رهبری، همانی را که شایستهی جانشینی امام خمینی (ره) و بر عهده گرفتن رهبری میدانند، انتخاب میکنند؛ اما چون در میانهی راه تغییرات مهم در قانون اساسی هستند و از سویی با درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی، مجبور به انتخاب رهبر، فی الحال انتخاب او به شکل موقت انجام میگیرد.
🔻۶ مرداد ۶۸ مردم در رفراندوم به تغییرات قانون اساسی رأی مثبت میدهند. مطابق بخشی از این تغییرات شورای رهبری حذف شده و اختیارات رهبر افزایش مییابد و شرط مرجعیت نیز از شرایط رهبر حذف میشود. ده روز پس از رأی ۹۷ درصدی مردم به این تغییرات قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری مجدداً تشکیل جلسه میدهد تا این بار برای رهبری آیت الله خامنهای که تاکنون رهبر موقت بودهاند، مجدداً و به شکل دائم رأی گیری انجام شود. روز ۱۵ مرداد ۶۸ این رأی گیری مجدد انجام شده و حتی نسبت به رأی گیری ۱۴ خرداد، ایشان تعداد آرای بالاتری کسب میکنند.
🔻روز ۱۶ مرداد ۶۸، روزنامههای کشور در صفحه اول خود خبر از رأی گیری مجدد برای رهبری حضرت آیت الله خامنهای و انتخاب دائم ایشان میدهند. روزنامه جمهوری اسلامی در شماره روز ۱۶ مرداد سال ۱۳۶۸ از دیدار خبرگان با رهبرانقلاب خبر میدهد و مینویسد: «مجلس خبرگان در جلسهی فوق العاده دیروز خود ضمن بررسی اصول جدید قانون اساسی با اکثریت قاطع و قریب به اتفاق آراء ادامه رهبری آیت الله خامنه ای را تصویب کرد.» تأکید این روزنامه بر "ادامه" رهبری آیت الله خامنهای جالب توجه است. روزنامه اطلاعات، دیگر رسانهای بود که به این موضوع پرداخت.
🔻نکته اما آن است که در طول سه دههی گذشته از سال پر ماجرای ۶۸ کمتر رسانههای ایران و خصوصاً رسانه ملی (صداوسیما) به تبیین این دوبار رأی گیری و چرایی موقت بودن بار اول پرداختهاند. سیاسیونِ اغلب محافظه کار ایران هم ترجیح دادهاند در مورد آن صحبتی نکنند و به دلیل عدم شناخت آنان از فضای رسانه و بی اعتنایی به مدیریت افکار عمومی، تصور نمیکردند این سکوت ممکن است در دهههای آینده شبهه آفرین باشد. حتی آن جملهی معروف آیت الله هاشمی هم که تأکید میکند انتخاب ۱۴ خرداد موقتی است، در رسانهها با حسن نیت! سانسور شد. در حالی که روند انتخاب حضرت آیت الله خامنهای در هر دو تاریخ ۱۴ خرداد و ۱۵ مرداد قانونی بوده و شبههای به آن وارد نیست.
https://t.me/asouparmedia/6
خلاصهی گزارشم در روزنامهی جوان
۱۴ مرداد ۹۸
💠 @ammar_iran
#سرخط_تحلیلی_زمانه #مهم
🔴 تاریخچه #مذاکره چه میگوید....
🔹آمریکا به #مصدق قول داد در قبال اخراج توده ای ها، بین او و انگلیس مصالحه ایجاد میکند اما همزمان نقشه های #کودتای ۲۸ مرداد میکشید
🔸حمله نظامی آمریکا به #طبس در همان زمانی اجرا شد که آمریکا مدعی راه حل #دیپلماتیک برای آزادی جاسوسان خود بود!
🔹طبق توافق #الجزایر آمریکا میبایست در صورت آزادی گروگان های آمریکایی باید #تحریم_های ایران لغو میشد اما این اتفاق هیچ گاه رخ نداد!
🔸مذاکرات ایران و آمریکا بر سر مسائل امنیتی #عراق، علیرغم وعده آمریکا منجر به خروج این کشور از عراق نشد
🔹 ایران در دولت اصلاحات در توافق هسته ای #سعدآباد همه فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد اما آمریکا وعده توقف پرونده ایران در شورای حکام را نقض کرد!
🔸در #برجام ایران ۱۱ تعهد خود را در ۴ ماه انجام داد اما آمریکا نه تنها تحریم های جدید وضع کرد بلکه در نهایت از برجام خارج شد!
❇️ #پینوشت_زمانه:
🔻رهبرمعظم انقلاب در دیدار با آبه: #صداقت در بین آمریکاییها کمیاب است؛ کدام فرد #عاقلی است که کشوری که زیر تمام توافق ها زده، دوباره مذاکره کند؟
✍ #شورای_تحلیلی_زمانه
🔴 #زمانه = آنچه یک تحلیلگر باید بداند
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
🇮🇷 #زمانه= جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، اساتید محترم دانشگاه
http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
بازنشر #مجاز است
4_658402247205454244.mp3
1.73M
دولت به جای حمایت از ضدانقلاب ها آغوش خود را برای مجموعه های خودجوش فرهنگی باز کند!!!
#پادکست