✅ شرف فروشی ایرانیان در #بی_شرف_گرام !!!
◀️اینستاگرام تبدیل شده به قتلگاه فرهنگ و خانواده ایرانی! تبلیغ و ترویج گسترده روابط نامشروع، تن فروشی، انحرافات فکری و اخلاقی، مشروب خواری و صدها درد بی درمان دیگر در فضای اینستا با بیشترین حجم و بالاترین سرعت در حال گسترش است و وزیر جوان دولت هم با خیال کاملا راحت در حال پشتیبانی از این وضعیت!!!
چوب حراج به ناموس ایرانی زده اند! بی شرف ها با پول این ملت دارند شرف این ملت را بر باد می دهند!
چرا غیرت غیرتمندان این مملکت به جوش نمی آید!؟ چرا مجلس ساکت است!؟ علما چرا سکوت کرده اند!؟
شورای انقلاب فرهنگی چرا دم فرو بسته است!؟
خدا لعنت کند آن مسئول ج.ا. را که باعث و بانی این وضعیت است؟ آیا او اجازه می دهد همسر و دخترش هم خود را در اینستا عرضه کنند!؟ در این #بی_شرف_گرام همه حیثیت ایرانی را دارند بر باد می دهند و برخی مسئولین شده اند یار کمکی دشمن!
جالب اینجاست که برخی سربازان و افسران جنگ نرم هم در این زمین می خواهند کار فرهنگی کنند!!!
@Bayyenatt
✅ درباره یک سفر!
◀️ برخی از اعضای محترم کانال درباره سفر آقای روحانی به نیویورک و سخنرانی ها و دیدارهای ایشان می پرسند. در این راستا چند نکته عرض می شود:
نکته اول اینکه این سفر هیچ نقطه عطف خاصی نسبت به سفرهای قبلی روحانی ندارد و یک دیپلماسی فرمایشی و ویترینی را طی کرده است و بعضا با اشتباهات تأسف باری همراه بوده است؛ مدل دیدار با جانسون و مکرون بعد وقاحت آنها ازین دسته اشتباهات است.
نکته دوم اینکه سخنرانی های روحانی زیاد مهم نیست و ایشان نشان داده که به صورت تاکتیکی با افکار عمومی بازی رسانه ای می کند، هروقت در عمل ایشان انقلابی رفتار کرد باید خوشحال شد. به قول معروف به عمل کار برآید..
نکته سوم اینکه اساسا با این همه محدودیت و رفتار توهین آمیز آمریکایی ها، عقل حکم می کرد رئیس جمهور سفرش را لغو کرده و در سطح پایین تری مثلا معاون وزیر در سازمان ملل حاضر می شدند. کار درست همان بود که پوتین و رئیس جمهور چین انجام دادند.
نکته آخر هم اینکه دیپلماسی دولت روحانی از اول همین طور ساده لوحانه و مرعوب بوده و از ظریف و دیپلماتهای اطرافش رفتار هوشمندانه دیدن خیال خام است و بس..
@Bayyenatt
✨امام سجّاد عليه السلام:
اما حقّ نصيحت خواه: حق او آن است كه... با او به كلامى سخن بگويى كه عقلش تاب تحمّل آن را دارد ؛ زيرا براى هر عقلى ترازى از سخن است كه [فقط] آن را مى فهمد و از آن مى پرهيزد
أمّا حَقُّ المُستَنصِحِ : فَإِنَّ حَقَّهُ أن . . . تُكَلِّمَهُ مِنَ الكَلامِ بِما يُطيقُهُ عَقلُهُ ؛ فَإِنَّ لِكُلِّ عَقلٍ طَبَقَةً مِنَ الكَلامِ يَعرِفُهُ ويَجتَنِبُهُ
📚تحف العقول صفحه 269
#پیام_دوست
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
💠 @ammar_iran
✨💕چه زیباست هر صبح خود را با سلام به 14معصوم (ع)شروع کنیم💕✨
❤️بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ❤
💕ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ💕
✨ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ✨
🍃ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏِ ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤﺔُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀ🍃
🌸ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ🌸
🌹ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ🌹ِ
💖ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ💖
🌷ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ🌷
🌺ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ🌺
💐ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﻥِ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎته💐
💕ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﺑﺮﮐﺎﺗﻪ💕
✨ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩ✨
🍃ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ🍃
🌸ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ🌸
🌺السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان...
ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌺
✨✨✨🍃🌹التماس دعای فرج🌹🍃✨✨✨
...
سلام صبح همگی بخیر
قرارگاه بسوی ظهور
✴️ ✴️ حماسهٔ يمنى ها
ارتش يمن از «عمليات نظامي بزرگ» در جنوب عربستان خبر داد
🔸به گزارش المسيره، يحيي سريع سخنگوي نيروهاي مسلح يمن از عمليات پيروزمندانه «نصر من الله» در محور نجران خبر داد و گفت: عمليات نصر من الله در نجران را انجام داديم و تعدادي از نظاميان سعودي را به اسارت درآورديم.
🔸وي افزود: عمليات نظامي «نصر من الله» يكي از بزرگترين عملياتهاي نظامي از آغاز جنگ، ضد سعودي ها محسوب مي شود. در جريان اين عمليات سه تيپ دشمن به طور كامل نابود شد و مقادير زيادي سلاح و مهمات از دشمن به غنيمت گرفته شد.
🔸سخنگوي نيروهاي مسلح يمن اعلام كرد: پس از به اسارت درآمدن شمار زيادي از نيروهاي دشمن، نيروهاي ما در راستاي تامين امنيت و حفاظت اسيران از حملات دشمن اقدام كردند زيرا دشمن به دنبال هدف قرار دادن آنها بود. ما به خانواده هاي اسيران دشمن اطمينان مي دهيم كه ما اقدامات لازم را براي حمايت از آنها به عمل خواهيم آورد.
🔸يحيي سريع تاكيد كرد: نيروهاي ويژه ما در راستاي حمايت و پشتيباني در محور نجران مشاركت كردند.
🔸سخنگوي نيروهاي مسلح يمن بيان كرد: طي روزهاي آتي جزييات بيشتري از عمليات نصر من الله و مراحل آن اعلام خواهيم كرد.
🔸وي افزود: در جريان عمليات مذكور در محور نجران صدها كيلومتر به كنترل نيروهاي ما درآمده است. صدها نظامي سعودي كه در ميان آنها افسران و فرماندهان ارتش عربستان به چشم مي خورند نیز در جريان عمليات نجران به اسارت درآمده اند.
🖼 كانال وقت سحر
💠 @vaghtesahar