🍃🌸🍃 سهم امروز از کلام
مولی الموحدین،امیر المومنین
حضرت علی علیه السلام
📖 یادگیری علم دینی و الهی و عمل به آن
💠 حضرت امیرالمؤمنین علی (عليهالسلام):
❗️ ای مردم! بدانید که تکمیل شدن و کمال دین شما در یادگیری علم دینی و الهی و #عمل به آن است. بدانید یادگیری علم دینی بر شما از بدست آوردن و تحصیل مال لازمتر است؛ زیرا مال و روزی از جانب خدا میان شما تقسیم و تضمین گشته ولی علم دینی نزد اهلش نگه داشته شده و شما مامورید که آن را از اهلش طلب نمایید پس جویای آن باشید.
📚 اصول کافی، ج ١، ص ٣۵
#حدیث
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400
☑️ گوش به فرمان آقا...
آقای رئیسی :مهربانانه، مقتدر وباتدبیر عمل می کنیم...
#مردم-سالاری-دینی
#انتخاب-اصلح
#خادم-مردم
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400
♨️ آقای میبدی؛ دوران کدخداپرستی تمام شده...
🔹 فاضل میبدی روحانی اصلاح طلب حامی فتنه در جدیدترین اظهارات خود با تلاش برای دوقطبی سازی بین معیشت مردم و رابطه با آمریکا مدعی شده است که دوران مرگ بر آمریکا تمام شده است. رئیسی نباید آن «خیر» را میگفت. باید به اعتدالی که روحانی گفت برسیم.
🔹 باید به این روحانی اصلاح طلب گفت: دوره دیپلماسی ذلت و التماسی به پایان رسیده و دوران عزت و اقتدار ملی شروع شده است.
🔹 جناب فاضل: هزینه وادادگی شما بعد از هشت سال خسارت بار که دولت ناکار آمد روحانی کشور را معطل برجام کرد وضعیت بسیار اسفبار معیشتی امروز مردم است که به خاطر بله گفتن های ناشیانه شما و دولت محبوبتان به ابر قدرت پوشالی بوده است.
🔹 جناب فاضل: امثال شمایی که هشت سال برای بردن ایران زیر چتر سلطه تلاش کردید، اما مردم در ۲۸ خرداد به میدان آمدند و با رای قاطع خود به رئیس جمهور انقلابی مشت محکمی بر تفکر مرده شما زدند.
🔹 جناب فاضل در آخر:
یک نصیحت بشنو از من کاندران نبود غرض
چون کنی رای مهمی تجربت از پیش کن
نباید کسانی که رای شان از آراء باطله کمتر است حرفهای گنده تر از دهان خود بزنند وبرای رئیس جمهور منتخب تعیین تکلیف کنند!
#آنتی_سکولار
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400
☑️ جهاد ادامه دارد...☘
#عملکرد- قوی
# مبارزه- با -فساد
#سید-محرومان
#خادم - جمهور
🌸🍃🍂🌼🍃🍃🌺🌾
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅
نوع رفتار آقای رئیسی در همه عرصه ها،علی الخصوص مناظره های انتخاباتی، مصداق بارز
اشداءعلی الکفار رحماء بینهم بود...
#اخلاق-سیاسی
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400
انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به ریاست قوه قضائیه با حکم رهبر انقلاب اسلامی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.
حضرت آیتالله خامنهای در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریتهای دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوریهای نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیروهای کارآمد و جهادی در مسئولیتها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ غلامحسین محسنی اژهای دامت تأییداته
اکنون که جناب آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافتهاند، با تشکر فراوان از خدمات ارزندهی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامهی افتخارآمیزی که در پایهگذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشتهاند، جنابعالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربهی گرانبها و شناخت عمیق و سابقهی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوهی قضائیه منصوب میکنم.
انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزهی قاطع با فساد.
و ثانیاً: ادامهی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه.
و ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی.
و رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری.
و خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف.
و سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است.
توفیقات جنابعالی و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم و امیدوارم خدمات شما موجب رضای خدا و خلق گردد. بحوله و قوّته.
و السلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۱۰ تیر ۱۴۰۰
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زندگینامه و سوابق قضایی و اجرایی ریاست جدید قوه قضائیه
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400
▪️ #حقوق_بشر_آمریکایی یعنی حدود ۲۲۰ هزار نفر را با "بمب اتمی" بکشی و سالگرد این فاجعه را با وقاحت تمام جشن بگیری!!!
💬 حق الیقین
قرارگاه بصیرت 🇮🇷
@gharargah_basirat_1400