فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از لحظۀ خورشیدگرفتگی در مکزیک
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
افزایش ۴ برابری وام ودیعه مسکن دانشجویان متأهل
🔹رئیس صندوق رفاه وزارت علوم: وام ودیعه مسکن متأهلی از ۱۵ میلیون به ۶۰ میلیون در شهرهای با جمعیت زیر ۵۰۰ هزار نفر و در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر از ۲۰ میلیون به ۹۰ میلیون افزایش یافت.
🔹برای دانشجویان متأهل در تهران نیز از ۲۵ میلیون به ۱۲۰ میلیون افزایش یافته است.
🔹این افزایش اعتبار در راستای تحقق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
✋
بحران شایعه پذیری در جامعه ایرانی
🔺امروزه سواد رسانه در کنار سواد خواندن و نوشتن، سواد عاطفی، سواد تربیتی، سواد ارتباطی، سواد مالی و سواد رایانه ای یکی از مهم ترین عرصه های سواد از نظر سازمان یونسکو است. رسانه شناسی، دسترسی به رسانه های مختلف، آموزش دسترسی به محتوای رسانه ها، آشنایی با تاکتیک های رسانه ای، توان آنالیز و تحلیل محتوای رسانه ها، توان تولید محتوای رسانه ای و تنظیم رژیم مصرف رسانه ای مهم ترین ارکان سواد رسانهای» است.
🔸به عبارتی، مجموعه ای از مهارت هایی که به فرد این امکان را می دهد بتواند به رسانه های مختلف دسترسی پیدا کند، به محتواهای مختلف دسترسی پیدا کند، مالکیت رسانه ها و پیام ها و انگیزه تولید کننده و ارزش های حاکم بر پیام ها را بشناسد و آنالیز کند و در نهایت با رویکرد تفکر انتقادی، به تنظیم رژیم مصرف رسانه ای خود بپردازد.
🔹دکتر یونس شکرخواه عضو گروه مطالعات بریتانیا- دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران، طی یادداشتی که برای سایت «خامنه ای.دات.آی.آر» ارسال کرده، بر این باور است: «هدف اصلی سواد رسانهای بهخصوص وقتی دربارهی رسانههای جمعی حرف میزنیم، میتواند سنجش نسبت هر محتوا با "عدالت اجتماعی" باشد. بنابراین هدف اصلی سواد رسانهای میتواند این باشد که بر اساس آن بتوان دید آیا بین محتوای یک رسانه- به مثابه محصول نهایی- با عدالت اجتماعی رابطهای وجود دارد یا خیر. به عبارت بهتر، خواننده یا بیننده یا شنوندهی یک مضمون رسانهای بهتر است رابطه و نسبت محتوای یک رسانه با عدالت را در نظر گرفته و نزدیکی یا دوری محتوای یک رسانه از عدالت را مورد توجه قرار دهد تا همیشه در ارتباط با رسانه به جای تسلیم بودن و یا تسلیم شدن به رابطهی یکسویه و انفعالی، رابطهای فعالتر و تعاملیتر داشته باشد.» 👇 https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=9003
در جامعه ایرانی، تنها کاری که در عرصه سواد رسانه ای برای عموم مردم اتفاق افتاده، امکان دسترسی به رسانه ها و اخبار مختلف است. بیش از 40 میلیون ایرانی جزو کاربران فضای مجازی محسوب می شوند که می توانند به رسانه های فرهنگی، سیاسی، ورزشی، اجتماعی، آشپزی، تفریحی و غیره دسترسی پیدا کرده و از محتوای آنها استفاده کنند.
🔹اما چنددرصد این جمعیت، رسانه شناس است و عقبه سیاسی و فکری و مالی رسانه ها را می شناسد؟ چند درصد این جمعیت با تاکتیک های رسانه ای آشنایی دارد؟ چند درصد از مردم می توانند محتوای رسانه ها را آنالیز کرده و صحت یک خبر یا محتوا را تشخیص دهند؟ چند درصد توان تنظیم رژیم مصرف رسانه ای خود را دارند؟
جامعه ایرانی به شدت جامعه ای شایعه پذیر است. دلیل اصلی آن هم زودباوری ایرانیان به محتوایی است که از هرجایی به آنان می رسد. یعنی علاوه بر بحران بی اعتمادی به حاکمان و دستگاه ها، «بحران بی سوادی رسانه» یکی دیگر از موضوعاتی است که زمینه چالش های اجتماعی و امنیتی در کشور را فراهم می کند.
🔹بارها و مکرر دیده شده است که یک بازیگر یا بازیکن با میلیون ها هوادار و فالوور، یک مسئله ای را در کانال یا پیج خود مطرح می کند که کسی که ذره ای سواد رسانه ای داشته باشد متوجه می شود آن محتوا خلاف واقع است. مثال، اظهار نظر الناز شاکردوست در پیج رسمی خود مطرح کرده بود: «طبق قانون اساسی چنانچه اعتراضات 21 روز طول بکشد ارتش موظف است در حمایت از مردم وارد صحنه شود.»
🔸صداوسیما، خبرگزاری ها و رسانه های رسمی، مدارس آموزش و پرورش در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم، دانشگاه ها، نهادهای فرهنگی و تبلیغی و دینی که متولی اصلی این مسئله هستند کارنامه قابل قبولی در این عرصه ندارند و در حوزه «سواد رسانه» جداً کم کاری صورت گرفته است؛ اساساً کاری جدی صورت نگرفته است.
🔹در غیاب آموزش های مؤثر و مفید و خلاء راهبرد کلان در این عرصه، یک جریان فکری با ظاهر مذهبی بوجود آمده که توانسته در برخی نهادها نفوذ کرده و ذهن برخی مقامات کشور را نیز تحت تأثیر قرار دهد. یک جریان فکری که مدعی آموزش سواد رسانه است اما تمام هم و غم او، محدود کردن دسترسی مردم به رسانه ها و محتوای متنوع مجازی است. جریانی که خود را حامی شبکه ملی اطلاعات دانسته و معتقد است باید دسترسی مردم به شبکه اینترنتی جهانی و پیام رسانه ها به شدت محدود شود و مردم فقط در پیام رسان های داخلی زیست مجازی داشته باشند.
🔸بهانه ها هم برای برخی دستگاه ها و دلسوزان جامعه، زیباست. اینکه کشور دشمن دارد و دشمن از طریق شبکه های اجتماعی سعی دارد فرهنگ ایرانی ها را تغییر دهد، سعی دارد امنیت جامعه را سلب کند، سعی دارد افکار عمومی را در داخل مدیریت کند و ... .
#سواد_رسانهای
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
چرا باید سواد رسانهای خود را ارتقا دهیم؟
#سواد_رسانهای
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
💬 با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید
👈 مطالب مفید در راستای روشنگری و ارتقای سواد رسانهای مخاطبان
♨️ برای عضویت در کانال به لینک زیر مراجعه فرمایید
👇👇👇👇👇👇👇👇
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
✋
همه ما در دو جهان زندگی میکنیم
جهان واقعی و جهان رسانهای
🔻دستیابی به سطح بالاتری از سواد رسانهای به معنای پرهیز از جهان رسانهها نیست؛ بلکه به معنای این است که بتوانیم این دو جهان را از هم تفکیک کنیم.
#سواد_رسانهای
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
مراقب فازتان در فضای مجازی باشید...!
🔺رژیم مصرف رسانه یعنی مراقب خوراکهایی که رسانهها برای ذهن و قلب ما میسازند باشیم
سه شرط مهم برای داشتن رژیم مصرف رسانهها:
🔹ارتقای مهارت، دانش و سواد رسانه
🔹سالم بودن رسانه
🔹استفاده محدود به میزان مورد نیاز
#سواد_رسانهای
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
✋
سواد رسانهای یعنی این
🔺 یک نکته درباره چند خبر
⛔️افزایش تکان دهنده خشونت علیه زنان
⛔️اعلام وضعیت اضطراری به دلیل دهها هزار بی سرپناه
⛔️تجاوز به زنان توسط رؤسای جمهور
⛔️افزایش خودکشی بین نوجوانان
⛔️بحران اقتصادی
⛔️تصویب قانون ازدواج همجنسگرایان
⛔️فروش سازماندهی شده دختران
⛔️۱۰۹۴ نفر کشته در یکسال گذشته به دست پلیس
⛔️بحران سلامت روان و افزایش خودکشی جوانان
⛔️افزایش بی سابقه زنان زندانی
⛔️مردم موش می خورند
👆اینها خبرهایی هست که در این چند روز ما از زبان و رسانه های خود آمریکایی ها منتشر کرده ایم و البته اینها بخش کوچکی از اخبار واقعی هست که از غرب دسترسی داشتیم.
🔸آنها که همین حالا از کاه کوه میسازند و مرتب علیه کشور ما سیاه نمایی میکنند ،فرض کنید یک صدم این اخبار دهشتناک جوامع غربی در ایران اتفاق افتاده بود ،چه تصویر سیاهی از جامعه ما برای دنیا میساختند؟
🔸اما ما بی تفاوت و به راحتی از کنار اخبار فاجعه بار در جوامع غربی میگذریم.
#سواد_رسانهای
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
✋
جنگ جهانی رسانهای؛ فقر سواد رسانهای
🔸نحوه تاثیر این جنگ رسانهای ابتدا بصورت تاثیر رفتاری است که اولین مرحله این نوع تأثیر، فعال و یا منفعل ساختن مخاطبان است. دیدن و شنیدن پیامهای وسایل ارتباط جمعی ممکن است باعث تغییرات مهمی در رفتار اشخاص شود و سپس تاثیر شناختی شکل می گیرد که تأثیر رسانهها تحت برخی شرایط ایمان، باورها، دیدگاهها و مشخصات روحی و شخصیت مخاطب را دگرگون میسازد و باعث تغییر تفکر آنها در مورد امور اجتماعی و سیاسی میشود و مرحله آخر تاثیر عاطفی است که رسانهها و فضای مجازی میتوانند احساسات مخاطبان را در قبال مسائل مختلف و ...عوض کنند و افکار عمومی را تحت نفوذ خود در آورند. اگر به اغتشاشات اخیر بنگریم این مراحل تحت یک جنگ جهانی رسانه ای علیه ایران صورت پذیرفت که آسیب شناسی این جنگ بسیار مهم تلقی می شود.
برای شروع راه حل این مشکل داشتن #اینترنت_ملی یک الزام تلقی می شود زیرا تمامی سرورهای خارج از ایران بوده و هرگونه مبارزه با اینگونه تحمیل قدرت و سلیقه در واقع امکانپذیر نمی باشد.
🔹هدف اصلی استراتژیکی دشمن از زمان پس از انقلاب اسلامی بخصوص دهه اخیر، ناامید کردن اقشار مختلف مردم بخصوص جوانان و نخبگان با بزرگنمایی مشکلات و کاستی ها و کوچک نمایی دستاوردها و افتخارات بوده است.
به طور کلی رسانه های بیگانه حقایق را وارونه جلوه میدهند و تلاش میکنند با نشان دادن پاره ای از واقعیت، نظرات و دیدگاه های خود را در قالبی پوشیده در داخل گزارشها و متن و تحلیل محتوا ها ارائه کنند. و با بردن ذهنِ افکار عمومی به دورترین نقطه از واقعیت و برجسته نشان دادن اطلاعات و اخبار در راستای گفتمان مورد نظر آنها، در کنار استفاده از تکنیکهای عملیات روانی همچون پررنگ کردن حاشیهها و چشمپوشی از حقایق، یکی از اصلیترین راهبردهای این رسانهها است که این روش مستلزم تببین سواد رسانه ای می باشد و باید خیلی جدی در مقابل این جنگ جهانی رسانه ای علیه کشورمان اقدامات لازم صورت گیرد.
🔸به طور کل دشمنان آن چیزی که میخواهند ما بدانیم را در رسانه های خود ارائه می کنند نه حقیقت را... بعنوان مثال کشورمان امسال نیز جز رکوردداران مصرف انرژی(اسراف این نعمت خدادادی با توجه به قیمت ناچیز) در جهان هست در حالیکه بسیاری از مردم اروپا رو به زغال سنگ و چوب و پوشیدن لباس گرم در منزلشان آورده اند اما این حقیقت در هیج جا بیان نمیشود! و این بحران خود را سر میپوشانند و یا رسانه های معاند اعلام می کنند(بمباران خبری) فلان شهر در اختیار مردم معترض می باشد اما در حقیقت فقط تعدای افراد گول خورده همراه معاندین آموزش دیده در یک یا چند قسمت شهر دست به تخریب زده اند. اساسا چرا باید هر چیزی که در رسانه ها بخصوص فضای مجازی دیدیم باور کنیم؟ آنهم بدون صحت سنجی؟
#سواد_رسانهای
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
✋
باج به اقلیت دیکتاتور
🔹 تعداد زنانی که در چندماه اخیر "کشف حجاب" کرده اند "حداکثر" ۴ تا ۵ درصد از جمعیت کشور را تشکیل می دهند.
🔹 اما این که چگونه این اقلیت قانون شکن با جسارت و گستاخی توانسته اند شهوت و میل خود را بر منافع اکثریت مطلق جامعه ترجیح داده و قانون و مجریان آن را به گوشه رینگ برده و تسلیم کنند، نکته ای است که تلخی آن کمتر از زشتی آزاد شدن بی حجابی نیست!
ترس حاکمیت ج.ا ( روسای سه قوه ، اکثریت مجلس ، رسانه ملی ، حوزه های علمیه ، سپاه و ....) از این عده قلیل قانون شکن، علت اصلی گستاخی و باج گیری زنان بی حجاب و باج دهی حاکمیت به آنهاست !
🔹 در چند سال اخیر براندازان و نفوذیهای داخلی با پشتوانه دولتها ، سرویسهای جاسوسی و رسانه های بیگانه، "بی حجابی " را به عنوان مطالبه جدی اکثریت زنان ایرانی جلوه داده و طی چند مرحله عملیات روانی ، "الزام به رعایت حجاب" در ج.ا را به چالش کشیدند ( انبوه تبلیغات منفی درباره "گشت ارشاد"ی که عملا وجود خارجی نداشت و سالها به صورت نمادین و بسیار محدود فعالیت می کرد) و پس از آشوبهای اخیر ، حاکمیت را به این باور غلط رساندند که اصرار بر رعایت حجاب در جامعه، موجب ادامه آشوبها خواهد شد و برای جلوگیری از تداوم اغتشاشات باید در برابر موج کشف حجاب سکوت کرد! ( در این نتیجه گیری منفعلانه، نقش برخی مشاوران و اطرافیان سران سه قوه را نباید نادیده گرفت ! مشاورانی ترسو، بی سواد و بی اعتنا به اسلام و انقلاب که اعتقادی به اهداف انقلاب و جمهوری اسلامی و آرمانهای امام نداشته و ندارند و سالهاست با جلب اعتماد برخی مسئولان ارشد، آنها را به اتخاذ تصمیماتی مغایر با امنیت و منافع جامعه واداشته اند)
🔹 در نتیجه این روند، حاکمیت جمهوری اسلامی، باج دادن به اقلیت بی حجاب را ادامه داده و عملا منافع و امنیت کشور را قربانی هوسهای شهوانی این عده اندک نموده است!
🔹ادامه این روند جاهلانه و مقدم داشتن هوس معدود زنان بی حجاب بر حرمت احکام الهی و قربانی کردن قانون ، سلامت روحی و روانی جامعه و نهاد خانواده در پای عده ای "لاابالی بی حیا" موجب خالی شدن جمهوری اسلامی از محتوای دینی و تبدیل آن به نظامی " سکولار" خواهد شد ! چرا که همین اقلیت به پیشرویهای خود ادامه خواهند داد و در آینده ای نزدیک مجوز تاسیس استخر و پلاژهای مختلط ، مشروب فروشی ، کاباره و کازینو را هم از مسئولان نظام خواهند گرفت و البته که مسئولان محترم هم با همان استدلالی که در برابر گسترش بی حجابی سکوت کردند، مجوزهای فوق را صادر خواهند کرد!
❇️ فراموش نکنیم به تعبیر صریح حضرت امام ، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی، اقامه احکام شریعت است!
#سواد_رسانهای
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
قرآن نبض تپنده رمضان امسال
رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان فرمودند: رواج قرآن در ماه رمضان امسال خیلی خرسند کننده بود.
برنامه تلویزیونی محفل، زندگی با آیه ها، جشن بزرگ قرآنی در ورزشگاه آزادی و تنوع و گستردگی جز خوانی های قرآن مهمترین اتفاقاتی بود که رمضان امسال را تبدیل یک سال متفاوت و درخشان در حوزه قرآن کریم کرد.
#قرآن_نبض_تپنده_رمضان
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha