11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #گزارش_خبری | تابلویی درباره شهید سلیمانی که حسن روحالامین در حاشیه دیدار دیروز رهبر انقلاب به تصویر کشید
🔹️ روز گذشته حسن روحالأمین هنرمند نگارگر کشورمان، کار ترسیم تازهترین اثر خود با عنوان «اوتاد» را در حاشیه دیدار رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت پنجمین سالگرد شهید سلیمانی در حسینیه امام خمینی به سرانجام رساند و آن را به حضرت آیتالله خامنهای اهداء کرد.
🔹️ روحالأمین اولین هنرمندی بود که در ساعات نخستین شهادت حاج قاسم سلیمانی، تابلوی تاثیرگذار «قاسمابنالحسن» را در رسانه KHAMENEI.IR به تصویر کشید.
📢 تصویر تابلوی نقاشی «اوتاد»، ساعت ۰۱:۲۰ بامداد جمعه، یعنی تا ساعتی دیگر در همین رسانه منتشر خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
⬛️ السلام علیک یا علی بن محمد ایها الهادی النقی علیهالسلام
☑️ زندگی امام هادی علیه السلام یک زندگی سراسر مقاومت و مبارزه است، خصوصیات این امام بزرگوار عبارت است از: مرگ در جوانی، جهاد در سراپای عمر، کوشش در راه خدا بی قید و شرط، نهراسیدن از مشکلات، نترسیدن از قدرتها و قدرتمندها، وقار و سکینهی در راه خدا، عبودیت و خضوع در مقابل خدا.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۳۶۰/۲/۱۸
🆔 @leader_ahkam
19.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۶ مداح «سرباز آقا» را برای حاج قاسم خواندند
🔰 کانال سپاه سایبری ایران👇
eitaa.com/joinchat/4273471554C91e7e2a880
#سپاه_پاسداران_انقلاب_اسلامی
🌹زندگینامه امام هادی (علیهالسلام) :
♦️ تولد امام دهم شیعیان حضرت امام علی النقی (ع ) را نیمه ذیحجه سال 212 هجری قمری نوشته اند .
♦️ پدر آن حضرت ، امام محمد تقی جوادالائمه (ع ) و مادرش سمانه از زنان درست کردار پاکدامنی بود که دست قدرت الهی او را برای تربیت مقام ولایت و امامت مأمور کرده بود ، و چه نیکو وظیفه مادری را به انجام رسانید و بدین مأموریت خدایی قیام کرد .
♦️نام آن حضرت - علی - کنیه آن امام همام " ابوالحسن " و لقبهای مشهور آن حضرت " هادی " و " نقی " بود .
♦️ حضرت امام هادی (ع ) پس از پدر بزرگوارش در سن 8 سالگی به مقام امامت رسید و دوران امامتش 33 سال بود .
♦️ در این مدت حضرت علی النقی (ع ) برای نشر احکام اسلام و آموزش و پرورش و شناساندن مکتب و مذهب جعفری و تربیت شاگردان و اصحاب گرانقدر گامهای بلند برداشت . نه تنها تعلیم و تعلم و نگاهبانی فرهنگ اسلامی را امام دهم (ع ) در مدینه عهده دار بود ، و لحظه ای از آگاهانیدن مردم و آشنا کردن آنها به حقایق مذهبی نمی آسود ، بلکه در امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خلیفه ستمگر وقت - یعنی متوکل عباسی - آنی آسایش نداشت .
♦️ به همین جهت بود که عبدالله بن عمر والی مدینه بنا بر دشمنی دیرینه و بدخواهی درونی ، به متوکل خلیفه زمان خود نامه ای خصومت آمیز نوشت ، و به آن امام بزرگوار تهمتها زد ، و نسبتهای ناروا داد و آن حضرت را مرکز فتنه انگیزی و حتی ستمکاری وانمود کرد و در حقیقت آنچه در شأن خودش و خلیفه زمانش بود به آن امام معصوم (ع ) منسوب نمود ، و این همه به جهت آن بود که جاذبه امامت و ولایت و علم و فضیلتش مردم را از اطراف جهان اسلام به مدینه می کشانید و این کوته نظران دون همت که طالب ریاست ظاهری و حکومت مادی دنیای فریبنده بودند ، نمی توانستند فروغ معنویت امام را ببینند .
♦️ همچنین مورخان و محدثان نوشته اند که امام جماعت حرمین ( = مکه و مدینه ) از سوی دستگاه خلافت ، به متوکل عباسی نوشت : اگر تو را به مکه و مدینه حاجتی است ، علی بن محمد ( هادی ) را از این دیار بیرون بر ، که بیشتر این ناحیه را مطیع و منقاد خود گردانیده است " .
♦️ این نامه و نامه حاکم مدینه نشان دهنده نفوذ معنوی امام هادی (ع ) در سنگر مبارزه علیه دستگاه جبار عباسی است . از زمان حضرت امام محمد باقر (ع ) و امام جعفر صادق (ع ) و حوزه چهار هزار نفری آن دوران پربار ، شاگردانی در قلمرو اسلامی تربیت شدند که هر یک مشعلدار فقه جعفری و دانشهای زمان بودند ، و بدین سان پایه های دانشگاه جعفری و موضع فرهنگ اسلامی ، نسل به نسل نگهبانی شد و امامان شیعه ، از دوره حضرت رضا (ع ) به بعد ، از جهت نشر معارف جعفری آسوده خاطر بودند
#گزارش_تصویری
برگزاری هیئت فرهنگی مذهبی یاوران مهدی(عج)📿
ترتیل قرآن و آموزش قرآن توسط آقای دریس🔸
با حضور حجته الاسلام بیات 🔅
برگزاری مسابقه و اهدای جایزه 🎉
وباحضور مداح اهل بیت آقای کارپرداز و مداحان نوجوان آقای محمد مهدی کارپرداز و محمد طاها آدینه پور و امیرحسین بیگ زاده 🌷
جلسه خداشناسی توسط آقای کارپرداز 🕋
صرف پذیرایی 🥘
پخش فیلم 📸
📆 در مورخ ۱۲ دی ماه ۱۴۰۳ برگزار شد 🌹
📍مکان: طبقه فوقانی مسجدفاطمیه(س)
#قرارگاه_شهید_تورجی_زاده
#پایگاه_علمی_پژوهشی_بسیج_فدک
#هیئت_فرهنگی_مذهبی_یاوران_مهدی_(عج)
✅ با ما همراه شوید...
🆔 @gharargaheshahidtoraji
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
پایگاه_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
ساعت ۱۸ روز های شنبه برگزار می کند👇👇
کلاس حفظ جزء ۳۰ قرآن ویژه کودکان زیر ۷ سال
مربی خانم کریمی 🌸
جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین👇
@quran_baharestan
مهرانه👇
https://eitaa.com/joinchat/1846477851Ce355b6bbf0
🌹🌹🌹🌹