#طرح_امام_محله
#پیام_آموزشی_دو
#مدل_ارتقاء_امام_محله
🔴 اما چگونه باید امام را ارتقا داد؟
پاسخ این سؤال نیز مانند پاسخ سؤال قبل متناسب با دیدگاه مدیریتی فرد تغییر میکند.
🔷 اگر نگاه مدیریتی یک مدیر، تصدیگرانه باشد، پاسخ وی چیزی شبیه به این خواهد بود که گفته شود؛ باید طلبههایی را در مراکز تخصصی آموزش دهیم و سپس ایشان را در محل مورد نظر مستقر نموده، اسکان و حق الزحمه آنها را تأمین کنیم. آنگاه از آنها بخواهیم که وظایف و ابلاغیههایی که از مرکز به آنها داده میشود را موبهمو اجرا کنند تا به اهداف برسیم.
🔷 اما اگر نگاه مدیریتی یک مدیر تنظیمگرانه باشد، احتمالا پاسخ این است که میبایست در ستادی متشکل از کلیه دستگاههای مربوطه، قوانینی برای ارتقای مساجد نوشته شود و به امامان جماعت ابلاغ شود و اگر کسی این قوانین را اجرا نکرد از ادامه فعالیت او جلوگیری شود.
هرچند برای تبیین تفاوتهای این دو نگرش مدیریتی، کمی در پاسخ هر یک از این دو دیدگاه بزرگنمایی انجام شد، اما باید این امر را پذیرفت که هر یک از راه حل های فوق مشکلاتی به بار میآورد.
⭕️ راه حل اول نیاز به زمان و منابع بسیار زیادی دارد. ضمن آنکه در میان مدت دچار روزمرگی و نگاه صرفا اداری خواهد شد.
⭕️ راه حل دوم ممکن است به یکی از دو نتیجه زیر ختم شود :
اول اینکه به زودی تمامی مساجد به دلیل اینکه امام آنها به ضوابط عمل نکرده است بی امام جماعت شوند.
دوم آنکه مجریان از اجرای دقیق قانون کوتاه بیایند و مساجد به حال خود رها شوند.
🔶 نگاه مطلوب طرح امام محله :
به نظر میرسد نگاه درست آن است که نسبت شخص ارتقاء دهنده با امام، نسبت تسهیلگری باشد. در نگاه تسهیلگری تلاش میشود به گونهای امام راهبری، راهنمایی و ارتقاء یابد که خودِ امام به کمک مردمش مسجد را ارتقا دهد و آن را محور محله نماید. در این صورت هم وابستگی مسجد و امام به دیگران به حداقل میرسد و هم به دلیل آنکه امام و مردم از صمیم قلب نسبت به مسجد و تقدیرات محله احساس مسؤولیت میکنند، پیوند قلبی ایشان با تحول اجتماعی پایدارتر خواهد بود.
#طرح_امام_محله
#شبکه_فرهنگی_محله
مهمترین رکن اثر گذاری یک تشکیلات
نه منابع مالی است
نه امکانات
بلکه تربیت نیروی کارآمد می باشد.
#طرح_امام_محله
#پیام_آموزشی_سه
#تشکیل_شبکه_امامت_و_امت
🔷 شرط کلیدی تحقق گام دوم انقلاب اسلامی که همان طی سه مرحله (خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی) است، ایستادگی مردم پای آرمانهای انقلاب اسلامی است. و این یعنی مردم سالاری دینی.
آرمانها را امام تعیین میکند و آرمانها باید برای مردم تبیین شود تا مردم اعتماد کنند و پای آن بایستند و باید برای تبیین این آرمانها شبکه امت امامت شکل بگیرد.
🔴 ارتباط امام و امت به دو نحو است
1- مستقیم : که با کمک ابزار تحقق می یابد و مردم مستقیما حرف امام را میشنوند که با استفاده از هنر و رسانه و فضای مجازی محقق میشود.
2-با واسطه : که یکی ازطرق آن ایجاد شبکه امامت در یک ساختار هرمی و سلسله مراتب امامان است.
⭕️ نسبت این دو روش با هم
رسانه و فضای مجازی نقش نیروی هوایی و توپخانه را دارد و به تنهایی نمیتوان با آن جایی را فتح کرد
باید در میدان سنگر به سنگر پیش رفت و البته حتما نیروی میدان نیاز به پشتیبانی هوایی دارد.