#گزارش_تصویری
📸 افتتاح موزه سردار آسمانی و هنر ایران
📣 آیین افتتاح همزمان موزه سردار آسمانی و هنر ایران، یکشنبه ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۹ با حضور حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، محسن رفیقدوست و محمد سعیدیکیا روسای اسبق بنیاد مستضعفان برگزار شد. رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه امروز حدود ۵هزار اثر به نمایش گذاشته شده است افزود: علاوه بر این تعداد، چندین برابر این آثار، در خزانه بنیاد مستضعفان قرار دارد که اماده نمایش است و این اشیاء تاریخی، آثاری هستند که هنر مردم ایران زمین و ملت سرافراز ما را به جهانیان نشان میدهند.
♦️ تصاویر بیشتر: https://b2n.ir/j71841
🔹@basirat_fa
سازمانهای بین المللی در صدد نجات سعودیها از شکست هستند
عربستان سعودی و امارات متحده عربی به دو بازیگر شکست خورده در یمن تبدیل شده اند! رزمندگان انصارالله در آستانه کسب پیروزی تاریخی و بزرگی در استان مارب هستند و از سوی دیگر، موشکباران ریاض منجر به وحشت دشمنان ملت یمن شده است. در چنین شرایطی سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل متحد که طی سالهای اخیر به حامیان پشت پرده رژیم سعودی در حمله به کودکان و زنان یمنی تبدیل شده بودند، جهت متوقف سازی انصارالله و ارتش یمن دست به کار شده اند! مقامات سازمان ملل متحد در صددند به بهانه ایجاد صلح پایدار در یمن، مانع از استمرار عملیات انصارالله و ارتش در مارب و نقاط دیگر این کشور شوند.
https://basirat.ir/fa/news/328695/
✍فخرالدین اسدی
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از زمانه
🔴 انفجار کشتی رژیم صهیونیستی و اظهارات دنکیشوتی نتانیاهو
🔻جمعه هفته گذشته خبر وقوع انفجار در یک کشتی باری رژیم صهیونیستی به نام «ام وی هلیوس ری» که متعلق به شرکت کشتیرانی «ری» واقع در تلآویو است از سوی رسانهها منتشر شد.
🔹نتانیاهو امروز صراحتا این انفجار را به ایران منتسب نمود و در اظهاراتی تهدیدآمیز اعلام کرد به این اقدام واکنش نشان میدهد.
🔹این ادعاها از سوی نتانیاهو در حالی است که هیچ سند و نشانهای برای اثبات این اتهام حتی از نوع نقاشیهای معروف او ارائه نشده و صرفا تلاش شده با هیاهوی رسانهای صحت این ادعا به افکار عمومی القاء شود.
🔹رفتار و گفتار «دنکیشوتی» نتانیاهو شیوه جدید و غیرقابل درکی نیست چرا که او رژیمی را نمایندگی میکند که حیاتش در بحرانسازی است و لذا از هیچ اقدامی برای تقویت «راهبرد تنشآفرینی فعال» فروگذار نمیکند.
🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی به خوبی میداند که هرگونه شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی چند برابری و پشیمان کننده خواهد داشت.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
هدایت شده از معیار
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت
💠 موضوع: خیز بلند برای پاستور در ۱۴۰۰
✍️نویسنده: محمد گنجی
🔹🌺🔸
🔻رقابتهاي انتخاباتي جريانهاي سياسي کشور در کمتر از شش ماه مانده به انتخابات آغاز شده است و دو اردوگاه اصلي و حتي برخي گروههاي سياسي فرعي نيز در حال سامان دادن به وضعيت خود براي ورود به اين ميدان هستند.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- اين انتخابات، انتخاباتي است که در آن رئیسجمهور حاضر ديگر نميتواند نامزد انتخاباتي شود. لذا تقریباً از اين منظر شرايط يکساني براي همه نامزدهاي انتخاباتي وجود دارد.
🔸۲-- رئیسجمهور منتخب ۱۴۰۰ اين ظرفيت را دارد که براي هشت سال رياست قوه مجريه را بر عهده بگيرد. بهواقع قريب به يک دهه که مقارن با دهه پنجم انقلاب اسلامي است، اداره کشور در اختيار يک تفکر و جريان خاص قرار خواهد گرفت.
🔹۳-وضعيت اقتصادي کشور در شرايط مساعدي قرار ندارد و ضرورت تحولي اساسي در کشور و به روي کار آمدن دولتي کارآمد در تراز انقلاب اسلامي بیشازپیش احساس ميشود.
🔸 ۴- ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامي و صدور بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي توسط رهبري، حکايت از ورود انقلاب اسلامي به مرحله نويني از تحول و تکاپو در مسير تحقق تمدن اسلامي ميدهد که ضروري است متناسب با آن شاهد تحولي مشهود در قوه اجرايي کشور و قرار گرفتن جوانان مؤمن انقلابي در رأس مديريت کشور باشيم.
🔹 ۵- مسئله مشارکت حداکثري اقشار مختلف مردم در انتخابات نيز از ديگر ضرورتهايي است که در اين انتخابات از حساسيت بيشتري برخوردار گرديده است. اين حساسيت از آنجايي است که انتخابات اسفندماه 1398 با کمترين ميزان مشارکت در ادوار چهل ساله گذشته برگزار گرديده و تکرار آن در خردادماه 1400 ميتواند تبعاتي را براي اعتبار جمهوري اسلامي داشته باشد.
💢نکته پایانی:
🔺 طبیعتاً در اين ايام بايد هر روز منتظر شنيدن نامي براي ورود به ميدان انتخابات رياست جمهوري باشيم. اين اسامي بخشي برآمده از تحرکات سياسي فعالين سياسي است که خود سوداي فتح پاستور را در سر ميپرورانند؛ و بخشي مربوط به اطرافيان فعالين سياسي که آرزومندند تا با قدرت رسيدن فرد مورد علاقه آنان، آنها نيز در قدرت سهمي داشته باشند. بههرحال اين اخبار موثق و غير موثق اين روزها با حجم زيادي منتشر میشود که نبايد آنها را چندان جدي گرفت و در حد يک گمانهزنی به آن توجه نمود و بايد منتظر بود تا بهتدریج ابعاد کار مشخص گردد و نامزدهاي اصلي از نامزدهاي بدلي جدا شوند و کار رقابتهای انتخاباتي رسميت بيشتري يابد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
هدایت شده از معیار
🇮🇷🍁
🍁
💠صرفا_جهت_اطلاع
🔰 ماجرای انجام تکلیف درسی فرزند #رهبر_معظم_انقلاب بر روی کاغذ پاکت میوه‼️
✅ به روایت آقای ساداتاعلایی، معلم دبستان علوی تهران:
🔻 در مدرسهای که آقای میثم خامنهای - فرزند رهبر معظم انقلاب - درس میخواندند، معلم از دانشآموزان میخواهد که مقوایی برای درس ریاضی تهیه کنند و این رسمی که در تصویر میبینید را روی آن ترسیم کنند و به مدرسه بیاورند. ایام جنگ بود و کمبود اقلام؛ مقوا هم به راحتی پیدا نمیشد. لذا آقای خامنهای -رئیسجمهور وقت- یک پاکت مقوایی که آن زمان به جای کیسه نایلونی برای خرید میوه و اقلام استفاده میشد را باز میکنند و برای انجام رسم به فرزندشان میدهند و این جمله را خطاب به معلم روی آن مقوا مینویسند:
🔺 «آقای آموزگار محترم! مقوا نداشتیم، من به میثم و دیگر بچه ها گفتهام از این کاغذها که باید دور ریخته میشد استفاده کنند. لطفا مؤاخذه نکنید. بلکه تشویق هم بفرمائید. #سید_علی_خامنهای»
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
هدایت شده از زمانه
🔴 سناریوهای مجمع تشخیص در بررسی لوایح FATF چیست؟
🔻بهرغم تلاشهای کارشناسانه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لوایح FATF در دو سال گذشته و فهم موضوع، اقدام آن در بازگذاشتن پرونده FATF و عدم تصمیمگیری در این خصوص، درواقع نقطهضعف ماجرا بوده و به نظر میرسد چنین روشی در برخورد با موضوع بیش از آنکه تقویتکننده منافع ملی باشد، به پازل «فشار شرطی دشمن» کمک کرده است.
🔹گویا این ضعف از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام نهاد نیز عیان شده و لذا به گفته محسن رضایی، دبیر تشخیص مصلحت نظام قرار است تعیینتکلیف این لوایح در اسفندماه ۱۳۹۹ به سرانجام خود برسد.
🔹بدیهی است که پذیرش بدون شرط کنوانسیونها و همچنین مسکوت گذاشتن آنها از دستورکار خارج بوده و عملا دو سناریو پیشروی اعضای مجمع تشخیص قرار دارد
1⃣ #سناریو_اول: پذیرش مشروط لوایح:
🔹تصویب کنوانسیونها، در مجمع با اقبالی روبهرو نیست، لذا سناریوی دیگری که اخیرا از سوی حامیان FATF دنبال میشود، پذیرش این لوایح و پیوستن به این کنوانسیونها با گذاشتن حق شرط لغو تحریمهاست و علت مطرح شدن این سناریو از سوی برخی اعضای مجمع نزدیک شدن به انتخابات ۱۴۰۰ و ترس از عواقب رد این لوایح است.
🔹این پیشنهاد در آخرین مکاتبه ریاست جمهور با مقاممعظمرهبری درخصوص لوایح FATFاینگونه مطرح شده که برای FATF، شرط عدم ارائه اطلاعات دور زدن تحریم گذاشته شود.
🔹سناریوی مذکور از منظر منافع ملی قابلپذیرش نیست، زیرا براساس ماده ۱۹ کنوانسیون حقوق معاهدات، حق شرطی که با هدف و روح معاهده در تعارض باشد، پذیرفته نخواهد شد. همچنین موضوع حق شرط در کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۱۳۹۷ مورد بررسی قرار گرفته و با اکثریت مطلق رای اعضا، فاقد ارزش تشخیص داده شد. پس طرح مجدد این پیشنهاد و بررسی مجدد آن فاقد مزیت و ارزشافزوده است.
2⃣ #سناریوی_دوم: رد لوایح:
🔹سناریوی دوم رد قاطع این لوایح و پایان دادن به این بلاتکلیفی چندساله است. اگرچه جریان غربگرا و بازوهای رسانهای آن همچنان تلاش میکنند با ایجاد رعب و وحشت نسبت به تبعات رد این لوایح، سیاستهای خود را پیش ببرند، باید توجه داشت این تصمیم تنها سناریوی در دسترس، امکانپذیر و معقول برای ایران است. زیرا:
🔻اولا علیرغم قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF از حدود یک سال پیش تاکنون، وضعیت تجارت خارجی ایران ازجمله هزینههای مربوط به تراکنشهای مالی و بانکی و وضعیت صادرات نفت، نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.
🔻ثانیا با توجه به راهبرد دولت بایدن در قبال ایران که همچنان بهدنبال ادامه سیاست دیپلماسی با پشتوانه فشار است، بعید است تغییری در ساختار تحریمهای آمریکا ایجاد شود. بنابراین افق روشنی برای لغو تحریمها در آینده نزدیک وجود ندارد.
🔻ثالثا حتی برخی مقامات دولتی همچون عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی در اسفندماه ۱۳۹۸ بیان داشتند که در شرایط تحریمی ضررهای همکاری با FATF از منفعت آن بیشتر است. در چنین شرایطی رد لوایح مرتبط باFATF ، هزینه سیاسی زیادی را متوجه مجمع تشخیص مصلحت نظام نخواهد کرد، ولی میتوان امیدوار به منافع اقتصادی آن بود، زیرا با وجود تحریمها از یکسو و فقدان افق روشن در روابط با FATF از سوی دیگر، نااطمینانی در تصمیمات اقتصادی، ثمرهای جز فلج شدن اقتصاد کشور را در پی ندارد.
#فرهیختگان
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
هدایت شده از زمانه
🔴 نگاهی به کنش رسانهای این روزهای رقبای انتخاباتی ۱۴۰۰
🔻«کارزار» شاید بهترین صفت برای انتخابات باشد؛ کارزاری که محل سنجش برنامه، خرد، عقلانیت، عملکرد و رفتار است و بر این اساس با نگاهی به برخی رفتارهای جریانی، جناحی و فردی، در فرایندی که این روزها شاهد خوردن استارت آن هستیم، چند روش جهت جلب نظر افکار عمومی، انحراف، دوقطبی سازی با استفاده از انواع رسانهها را شاهد هستیم.
1️⃣ «بزن زیر میز به هر قیمتی»: این استراتژی اکثرا توسط افرادی که خودشان در حاکمیت مسوولیت داشته و دیکته نوشتهشدهای دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. آنها برای #پرت_سازی_حواس افکار عمومی از کارنامه خود، به قانون، سیاستها، ساختارها و .. حمله میکنند و سعی در ایجاد انحراف اساسی در برداشتهای مردم دارند. اینها میگویند برای موفقیت در این رقابت باید هزینهتراشی کرد و بهترین راه زدن بر زیر میز و قهرمان سازی از خود و گرفتن ژستهای مردمی است.
2️⃣ «فقط ما خوبیم»: این گروه خود را وامدار و مالک کشور میدانند و هر کسی غیر خودشان را #نفی میکنند. این گروه درباره حمایتهای قبلی خود از کاندیداها و خروجیهایی که داشته است، هیچ توضیحی نمیدهند و تنها بر طبل اینکه اگر ما نباشیم همهچیز از دست خواهد رفت میکوبند.
3️⃣ «رقیب هراسها»: این گروه بیشتر از برچسبزنی و پیشبینیهای هراسانگیز و زیر سوال بردن افراد و نه تفکرات و استدلالها بهره میبرند. این گروه بهخوبی میدانند برانگیختن احساسات مردم، یک موفقیت محسوب میشود مخصوصا اگر این حس #ترس و دلهره باشد. پس درباره رقیب اهریمن سازی میکنند.
4️⃣ «ما و مردم؛ آنها و نظام»: این دسته دوقطبی سازان قهاری هستند که در گام نخست با عنوان سازی و برچسبزنی، فرد، گروه یا جریانی را ذیل یک کلمه یا گزاره قرار میدهند و از این طریق به هدف خود که قرار دادن مردم در برابر هم، مردم در برای حاکمیت و معنادار کردن انتخابات هست، حرکت میکنند. این گروه بهظاهر با شعارهای فریبنده خود را مردمی معرفی میکنند و هر کسی مقابل آنها بود را محصول یک مافیا و زد و بند سیاسی. این دسته از تکنیک سیاه و سفیدنمایی استفاده میکنند.
5️⃣ «میتوانستیم؛ اما نگذاشتند»: گروهی از جریانات که قصد کنشگری انتخاباتی دارند همواره سعی در ارائه تصویر از نهادهای پنهان و پشت پرده که مانع شدهاند آنها کار کرده یا شعارهایشان را عملی کنند، بهره میبرند. #سایه_نمایی و نداشتن اختیارات قانونی و ... شاهبیت سخنان این دسته است.
6️⃣ «تکرارکنندگان بیاثری»: این گروه با استفاده از تکنیک تکرار سعی میکنند القا کنند که رای شما اثر ندارد، نتیجه رای هم اثری ندارد و اوضاع بهبود نخواهد یافت و همهچیز نمایشی و فرمایشی است. این گزارهها با تکرار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار میدهند.
7️⃣ مبهم گویان: این گروه جز ترسیم دره عمیق کمکاری قبلیها، همواره درباره خود، جریان و برنامههایشان مبهم و کلی سخن میگویند و مخاطب متوجه راهکار یا برنامه آنها برای حل مشکلات نمیشوند چراکه اساسا برنامهای ندارند. اینها ضعفها را بهقدری بلند فریاد میزنند که دست خالی بودن خودشان ذیل این صدای بلند گم شود
🖌 #نصیری
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
🔺واکنش مدیرکل آژانس به هشدار ایران: بازرسی از ایران نباید به برگ چانهزنی دیپلماتیک تبدیل شود
🔹#پروتکل الحاقی به ما توانایی عمیقی برای دیدن آنچه در ایران رخ میدهد، داده بود اما اکنون آن را از دست دادیم.
🔹از ژانویه ۲۰۱۶ (تاکنون) آژانس ۱۷۰ بار از تاسیسات اتمی ایران بازدید کرده اما بهدلیل توقف (اجرای داوطلبانه) پروتکل الحاقی، اقدامات شفافسازی مرتبط با #توافق هستهای دیگر وجود ندارد.
🔹او همچنین گفت ذیل توافق با ایران، آژانس میتواند همچنان نظارت بر تولید اورانیوم غنیشده در ایران را حفظ کند؛ البته شاید تهدیدهایی درباره لغو کردن این توافق وجود داشته باشد اما فقط به اطلاعیه رسمی از سوی ایران اعتنا خواهد کرد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔺#سردار جلالی: تصویب لوایح FATF# پیش از بازگشت آمریکا به #برجام «خودزنی» است
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور:
🔹 پذیرش مکانیسمهای FATF شفافیتبخشی به سازوکار دورزدن تحریمهاست و این کار عملا خودزنی و خودتحریمی است.
🔹 استانداردهای FATF بهگونهای بیان شده است ما خود را ملزم میکنیم مصوبات آتی شورای امنیت سازمان ملل را بدون قید و شرط خاصی اجرا کنیم!
🔹 با توجه به عضویت رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی به عنوان ناظر در FATF باید گفت که هر دوی آنها پدران واقعی تروریسم در منطقه ما هستند.
🔹 به نظر میرسد این پیمان بیشتر سیاسی است تا مالی، پولی و بانکی؛
🔹 به وزارت خارجه پیشنهاد میشود در لایه سیاسی این مسئله را دنبال و حل و فصل کرده و از ایجاد تعهدات برای کشور خودداری کند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔺اعتراف دولتی ها به مطرح نشدن جزئیات مذاکره با آژانس در #شورای عالی امنیت ملی
🔹درحالی که هفته گذشته محمود واعظی رئیس دفتر روحانی گفته بود درباره توافق آژانس و ایران در جلسه شورای عالی امنیت ملی تصمیم گیری شده و رئیس مجلس از آن اطلاع داشته است، اما در جلسه اخیر کمیسیون امنیت ملی مقام های دولتی رسما تاکید کرده اند که مصوبه شورای عالی امنیت ملی، شامل کلیات بوده و اعضای شورا در جریان جزئیات این توافق نبوده اند.
🔹در این جلسه آقای #صالحی ابتدا مدعی می شود که آقای #قالیباف در جریان جزئیات توافق بوده است اما هنگامی که با نادرست بودن این ادعا توسط نماینده ها مواجه شد، پذیرفت و تصریح کرد که در جلسه شورای عالی فقط کلیات مطرح شده است.
در این جلسه همچنین پس از اعتراف صالحی یکی از اعضا به نقل از یکی دیگر از اعضای بلندپایه شورای عالی امنیت ملی خبرداده است که وی نیز در جریان جزئیات نبوده و این به معنای آن است که شورای عالی امنیت ملی در جریان جزئیات توافق ایران و آژانس نبوده است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
📌آیا با پذیرش شرایط FATF، تحریمها رفع خواهد شد؟
🔶آنچه که رهبری معظم انقلاب اخیراً در ارتباط با بحث FATF انجام دادند، صرفاً موافقت با تمدید بررسی مجدد آن در مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که به هیچوجه، از آن موافقت ایشان با تصویب FATF مستفاد نمیشود. به طور کلی، بحث مذکور از پیچیدگیهای خاصی در حوزههای فنی، اقتصادی و سیاسی برخوردار است و باتوجه به نیاز کشور و جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام، به نظر میرسد که رهبری تصمیمگیری در این خصوص را به مجمع واگذار کردهاند تا با ملاحظهی مجموع شرایط کشور و تعبیهی تمهیدات لازم برای دفع تهدیدات ناشی از پذیرش FATF(در صورت پذیرش آن)، تصمیم مقتضی و عاقلانه اتخاذ شود. حال ممکن است این تصمیم عاقلانه رد پذیرش FATF باشد. نکته مهم در این زمینه آن است که تا پیش از این، اگرچه در مجمع به طور رسمی در این باره رأیگیری نشده است، اما اکثریت اعضای مجمع مخالفت خود را با پذیرش FATF اعلام کردهاند و تا پیش از این، بنا به نظر دولت، تصمیم بر آن شده بود که پذیرش یا رد FATF در مجمع به رأی گذاشته نشود.
🔶 با این حال، درباره FATF توجه به چند نکته ضروری است:
1- آنگونه که گفته میشود که از 41 شرط موردنظر FATF، فقط تصویب پالرمو و CFT مانده و با تصویب این دو، ایران به FATF میپیوندد، واقعاً اینگونه نیست، بلکه این نهاد، از آن 41 شرط، تنها 13 شرط را از جانب ایران پذیرفته است؛ یعنی با تصویب پالرمو و CFT، باز شرایط دیگر FATF پابرجا خواهد بود. 2_FATF از سال 1988 برای مبارزه با پولشویی توسط کشورهای عضو گروه 7 تأسیس شده، اما پیوسته بر مأموریتهایش افزوده شده است، به گونهای که از سال 2013 به بعد، بحث مبارزه با تأمین مالی تروریسم هم به مأموریتهایش اضافه شده است. بنابراین، محتمل است که دامنهی مأموریتهای این نهاد در آینده توسعه هم پیدا بکند؛ یعنی اگر هم امروز شرایط این نهاد را بپذیریم، ممکن است در آینده مجبور باشیم شرایط سختتری را هم بپذیریم.
3- ولو ایران تمامی شرایط FATF را بپذیرد و از لیست سیاه آن خارج شود، باز هیچ اطمینانی وجود ندارد که تحریمهای ضدایرانی رفع شود؛ زیرا از آن به بعد با سدهای تحریمی ازجمله تحریمهای ثانویه آمریکا مواجه خواهد شد. براین اساس، مؤثر بودن پذیرش شرایط FATF(اگر مؤثر واقع شود) تنها پس از رفع تحریمها خود را نشان خواهد داد.
✍ دکتر مصطفی قربانی
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔺ادعای یک نماینده مجلس: پرونده #استاندار سابق خوزستان به اتهام اعمال نفوذ در پرونده مالک #هفت تپه در دستگاه قضایی به جریان افتاده است
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir