هدایت شده از صدای انقلاب
صدای انقلاب شماره 246.mp3
8.09M
#صدای_انقلاب شماره 246
📌 تحلیلی بر جریان شناسی تحریم کنندگان انتخابات؟
ماهیت، اهداف و دسته بندی این گروه ها
کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#انتخابات
#تحریم
#تحریف
🆔 @sedayeenghelab_ir
❇️پرونده ای که در افغانستان مفتوح است
✨دولت استرالیا به دلایل امنیتی و به واسطه تشدید بحرانهای داخلی در افغانستان، به صورت موقت سفارتخانه خود را در کابل تعطیل خواهد کرد. استرالیا به دلایل امنیتی سفارت خود را در کابل تعطیل میکند.به گزارش رادیو فرانسه، اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا، با انتشار بیانیهای گفت: «سفارت استرالیا در کابل به زودی بسته خواهد شد». در همین حال وی مسدود شدن سفارت استرلیا در کابل را موقتی خواند و افزود: «در صورتی که شرایط مجدد مهیا شود، این سفارتخانه در آینده بازگشایی خواهد شد.
نخست وزیر استرالیا دلیل مسدود شدن سفارت این کشور در کابل را عدم شرایط مناسب امنیتی اعلام کرد. بنا بر اظهارات اسکات موریسون، در حال حاضر شرایط امنیتی لازم برای حضور دیپلماتیک دائم استرلیا در افغانستان مهیا نیست. وی گفت: «پس از خروج نیروهای نظامی آمریکا و استرالیا از افغانستان، وضعیت امنیتی این کشور بیش از پیش نامطمئن خواهد شد».
نظامیان استرالیایی در حالی افغانستان را ترک خواهند که به ارتکاب « جنایت جنگی» در این کشور متهم هستند. نخستین تحقیقات در خصوص اتهام جرائم و «جنایت جنگی» نظامیان استرالیایی در افغانستان در سال ۲۰۱۶ و پس از آنکه رسانههای محلی اعلام کردند نیروهای ویژه ارتش استرالیا غیرنظامیان و کودکان را طی سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ هدف قرار داده اند، آغاز شد.چهار سال از آغاز نخستین تحقیقات در خصوص اتهام جرائم و « جنایت جنگی» نظامیان استرالیایی در افغانستان، اسکات موریسون روز پنجشنبه ۱۲ نوامبر ۲۰۲۰ از انتصاب یک بازرس ویژه برای رسیدگی به این اتهامات خبر داد.
جنرال انگوس کمبل، فرمانده ارشد وزارت دفاع استرالیا روز پنجشنبه نوزدهم نوامبر ۲۰۲۰، با انتشار گزارشی کشته شدن ۳۹ غیرنظامی توسط سربازان نیروی ویژه خود را تایید و از مردم افغانستان به خاطر ارتکاب این «جنایت جنگی» عذرخواهی کرد! اما هنوز این پرونده ، در نزد مردم افغانستان مفتوح است. پس از این عذر خواهی، ریک بور، فرمانده نیروهای زمینی ارتش استرالیا روز جمعه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۰، اعلام کرد که در اتباط با پرونده جرائم و «جنایت جنگی» نظامیان استرالیایی در افغانستان، ۱۳ سرباز نیروی ویژه این ارتش این کشور اخراج خواهند شد! مجازاتی که قطعا تناسبی با جرایم انجام شده ندارد!
......................
استمرار نژادپرستی سیستماتیک در آمریکا
صدها آمریکایی در آستانه نخستین سالگرد مرگ جورج فلوید، سیاهپوست آمریکایی که توسط پلیس آمریکا کشته شد به خیابانهای مینیاپولیس آمدند تا یاد وی را گرامی بدارند و متعهد شدند تا با خشونتهای پلیس با انگیزه نژادپرستی مبارزه کنند.این در حالیست که سایه نژادپرستی سیستماتیک بر سر آمریکا همچنان سنگینی می کند!
همزمان با نخستین سالگرد مرگ جورج فلوید در مینیاپولیس که با راهپیماییهای خیابانی و درخواستها برای تامین برابری نژادی برگزار شد، یک نظرسنجی جدید نشان داده است كه بیش از ۷۵ درصد از مردم آمریكا به حضور نژادپرستی در این کشور باور دارند.به گزارش ایندیپندنت، نظرسنجی «حقایق سخت انجمن حقوق مدنی و عدالت اجتماعی اکسیوس-ایپسوس» - که از ۲۸ آوریل تا ۴ مه با ۱۸۷۵ نفر شرکتکننده انجام شد - همچنین نشان داد که «درگیری و تعاملهای خطرناک پلیس با سیاهپوستان آمریکایی، محتملتر است.»
بر اساس این نظرسنجی، از هر سه آمریکایی تنها یک نفر موافق است که اعتراضات علیه نژادپرستی در سال ۲۰۲۰ تأثیر مثبتی بر جامعه داشته است و بیش از ۷۵ درصد معتقدند که ایالات متحده کشوری نژادپرست است.موسسه پژوهش بازار و مشاوره ایپسوس در بیانیهای گفت: «آمریكا همچنان در تلاش است تا تنشها بین مسایل نژادی و عدالت اجتماعی را حل کند.» این موسسه همچنین افزود: «مهمترین نکتهای که کشف شد، این بود که در ایستهای خیابانی، سیاهپوستان آمریکایی سه برابر بیشتر از سفیدپوستان آمریکایی هدف سلاح افسران پلیس قرار میگیرند.»
بر اساس این نظرسنجی، پلیس در آمریکا خودرو سیاهپوستها را کمتر از سفیدپوستها (بیشتر به دلیل نرخ پایینتر اتومبیلدار بودن سیاهپوستان) در خیابان متوقف میکند (۷۰ درصد در مقابل ۸۳ درصد)، اما احتمال بروز درگیری بین سیاهپوستها و پلیس بیشتر است.یک ماه پیش، متهم پرونده جورج فلوید، درک شووین، پلیس سفیدپوست، به جرم قتل فلوید به دلیل قرار دادن زانوی خود روی گردن او، مقصر شناخته شد، اما حکم وی هنوز صادر نشده است.
....................
ناکامی موساد در رصد توان مقاومت
کناره گیری "یوسی کوهن" رئیس سازمان جاسوسی و تروریستی موساد پس از شکست صهیونیستها در جنگ 12 روزه غزه، توجه بسیاری از تحلیلگران را نسبت به خود جلب کرده است.
✍دکتر حنیف غفاری
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
💥کل برجام از ابتدا یک پروژه انتخاباتی بود:
👈فواد ایزدی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفتگو با مهر:
طرف آمریکایی لغو تحریم را نپذیرفته و بحث آنها تعلیق تحریمها است. البته با لغو بعضی از تحریمها موافقت کردهاند. از طرفی راستی آزمایی را هم در عمل نپذیرفتند. لذا اگر سیاست ایران لغو تحریمها و راستیآزمایی باشد هیچ قدم مثبتی به این سمت برداشته نشده است.
من به این اعتقاد رسیدم که کل برجام یک پروژه انتخاباتی داخلی بود. وقتی طرف مقابل، لغو تحریمها و راستیآزمایی را نپذیرفته است و ما این قدر مثبت صحبت میکنیم، توجیهی ندارد مگر برای #انتخابات!
به نظر من مجلس میتوانست بیشتر و بهتر عمل کند. اگرچه نمایندگانی وجود داشتند که دغدغه این موضوع را داشتند اما این قانون تا زمان شهادت دکتر فخریزاده به تصویب نرسید و اگر ما ماجرای ترور و شهادت دکتر فخریزاده را نداشتیم شاید قانون تا به امروز نیز به تصویب نمیرسید. اعتماد به نفس مجلس به حدی که باید باشد، نیست.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از معیار
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📢 #صوتی
💠 موضوع: بانیان وضع موجود اپوزیسیون و مخالفان نظام میشوند؟
🍃🌻🍃
🎙کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۱)
🍃🌻🍃
🌀 موضوع: دهه پنجم انقلاب با تشکیل دولت اسلامی
1⃣ دهه اول انقلاب، جریان انقلابی با وحدت نسبی تثبیت نظام و مقابله با تجاوز نظامی را در اولویت قرار داده بود.
2⃣ دهه دوم انقلاب بحث سازندگی پیشآمد و مدیران دهه اول سکانداران اصلی در دهه دوم بودند با این تفاوت که بهتدریج از شعارهای عدالتخواهانه دهه اول فاصله گرفتهاند و در سالهای ۷۶ تا ۸۴ با تغییر نگرشهای سیاسی جریان چپ اسلامی در حوزههای سیاسی و فرهنگی شاکله ی مدیران دهه اول تا سال ۱۳۸۴حفظ شد.
3⃣ دهه سوم میرفت که با دولت احمدینژاد حلقه بسته مدیریتی کشور باز و متنوع شود اما آنهم به یک حلقه سهنفره ختم شد‼️
4⃣ دهه چهارم یعنی از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ دوباره حلقه دهه اول بازگشت و وزرایی بکار گمارده شدهاند که بیشاز سی سال در پست وزارتی مشغول به کارند.
5⃣ برای دههی پنجم این مردم هستند که تصمیمگیری خواهند کرد که آیا همچنان بر همان حلقه بسته مدیریتی رای دهند یا به نوسازی جدی قوه مجریه.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
📆 امروز یکشنبه
☀️ ۹ خرداد ۱۴۰۰ هجرے شمسے
🌙 ۱۸ شوّال ۱۴۴۲ هجرے قمرے
🎄 ۳۰ می ۲۰۲۱ میلادے
📿 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»🎗
🎗«ای صاحب جلال و بزرگواری»🎗
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
✅#عکس_نوشت
💠 موضوع: رای اولی ها
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از بصیرت
❇️فزونی قدرت و استقلال کشور با عملکرد مجلس یازدهم
✨این مجلس قانون اقدام راهبردی را برای رفع تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران تصویب کرد و می توان گفت که بیشترین دستاورد را برای استقلال و تولید قدرت برای کشور داشته است.
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330960
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفته اند در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شرکت نخواهند کرد، من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
این گفتار را برایشان بفرستید و بعد محکم کمربندهایتان ببندید و به علامت نکشیدن سیگار توجه کنید، تا حرکت کنیم.
ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
این آقای اردوغان که میبینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴، بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند ، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کردو از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد ، یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز! و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا حق وتو مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان، تامام
افغانستان همسایه شرقی ایران:
در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا ، نتیجه این شد که دو تا رئیس جمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی ، قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست طالبان است و دولت مرکزی کنترلی بر آن ندارد و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار است افغانستان را یکپارچه کند.
جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور ، کلا بر سر یک میلیون و ششصد هزار رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات ، از افغانستان ۳۸ میلیون نفری فقط دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
پیدا کنید میزان مشارکت پرتقال فروش را!
پاکستان همسایه جنوب شرقی:
ارتش کلیدی ترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد،سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این ، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و بخاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳ ، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف ، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خوش را تمام کند! و پاکستانی ها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند.
آذربایجان ، همسایه شمالی:
پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸:
اگر گفتید کی؟
بله!
الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی.
ناگفته نماند قبل از الهام جان که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند.
ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
"صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود، تا مُرد، از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب ترکمن باشی داد، یعنی رئیس ترکمن ها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم. یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند ، چون با قرآن برابری میکند . این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی، از آن سوال می آید!
حتی دکترها برای قسم نامه پزشکی باید به آن قسم بخورند.
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد. در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را پیامبر ملی کشور اعلام کند، اما عمرش کفاف نداد و به درک واصل شد.
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد.فقط یک درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.
برویم سراغ بشکه های نفتی-همسایه های جنوبی:
اگر در کشو
رهایی مثل آذربایجان و ترکمنستان، لااقل برای حفظ ظاهر هم که شده، دیکتاتورها اسم خودشان را رئیس جمهور میگذارند و یک انتخابات الکی برگزار میکنند، مردم بیچاره در کویت و بحرین و امارات و قطر و عمان و عربستان، اصلا نمیدانند چیزی بنام صندوق رای خوردنی است یا پوشیدنی.
مثلا در کویت از سال ۱۹۶۵ این افراد حکومت کرده اند تا به حال: صباح السالم الصباح، جابر احمد الصباح،سعد عبدالله السالم الصباح،صباح احمد جابر الصباح و نواف الاحمد الجابر الصباح.
فقط نمیدانم این همه صباح ، آن صبحی که صدام حمله کرد، کجا بودند که کویت تا مساء روز حمله هم دوام نیاورد و دو ساعته توسط مهاجم فتح شد.
در عربستان طبق وصیت عبدالعزیز اولین پادشاه آل سعود ، پادشاهی نسل به نسل به بزرگترین فرزند پسر بعد از او میرسد و طبق باورهایی که در مخ اهل سنت فرو کرده اند، قیام علیه حاکم حرام است، چه عادل باشد و چه ظالم. فرقی ندارد و اینگونه است که این خاندان صد سال است دارد غنی ترین کشور جهان را میچاپد.
بحرین، دختر زیبای ایرانی که محمدرضا پهلوی شوهرش داد به آل خلیفه،هفتاد درصد شیعه دارد که حاکم سنی بر آنان حکمرانی میکند و طبق همان فلسفه سلطنت موروثی یا ژن خود برتر پنداری، هرکس که از آل خلیفه باشد،باید رئیس بقیه باشد.
عراق ، همسایه غربی هم باشد تا در زمانی دیگر به آن بپردازیم، تا این گفتار ،زیاده از حد طولانی نشود. اما عجالتا تکلیف عراق صدام که جای بحث ندارد. بعد از آن هم صحبت در باره انتخابات و صندوق رای کشوری که بر لبه پرتگاه تجزیه قرار دارد،چیزی عایدمان نمیکند.
بهتر است در این قسمت فقط درودی بفرستیم به روان سردار دلها که همسایه غربی را از خطر تجزیه نجات داد و همینطور دعا کنیم برای توفیقات بیشتر مرجعیت شیعه در عراق، که عراق ، عراق نبود ، اگر این دو شخصیت نبودند.
هموطن عزیز! امیدوارم الان با دیدن وضع همسایه ها، قدر نعمت هایی را که در خانه داری، بهتر بدانی.
اینکه ما برای انتخاب نوع حکومت مان، رفراندم برگزار کرده ایم، اینکه ما برای تصویب قانون اساسی مان ، به آرای مردم مراجعه کرده ایم، اینکه ما عالی ترین مقام کشورمان، یعنی رهبر را هم ،خودمان انتخاب میکنیم، اینکه در سخت ترین روزهایی که پاره های تن ایران، بلوچستان و کردستان و خوزستان داشت از ایران جدا میشد، هیچ انتخاباتی در این کشور حتی یک روز عقب نیافتاد، اینکه نتیجه انتخابات در کشور ما اصلا قابل پیش بینی نیست،و اینکه کودتاهای رنگینی که یک شبه کشورهای ضعیف را کله پا میکند، در ایران قابل اجرا نیست، نعمتهای کمی نیست.
اینکه انتخابات چهل میلیون نفری در کشور برگزار میشود و حتی در یک شعبه رای گیری یک تیر و ترقه در نمیشود، کم نعمتی نیست.
اگر امروز به واسطه جای پای محکم ایرانمان، برادر لبنانی را یاری کردیم تا کشورش را پس بگیرد و مظلوم فلسطینی را کمک میکنیم تا به خانه اجدادی اش برگردد و سوریه را از خطر تجزیه نجات میدهیم و وحوش داعشی را از عراق و مکانهای مقدس اش دور میکنیم و اینکه از امنیت ایرانمان دو هزار کیلومتر دورتر از مرزهایش حفاظت میکنیم، نعمت های کمی نیست.
همه اینها از قدرت برخاسته از صندوقهای رایی است که ایرانی آگاهِ مسلمان پای آن صف بسته است. از برکت مشارکت مردمی است که ایران و انقلابش را از آن خود میدانند، نه ملک شخصی فلان شاه و شاهزاده عیاش یا بهمان رئیس جمهور دیکتاتور یا جولانگاه دخالت قدرتهای جهانی یا گاو شیرده غرب و شرق
اگر میخواهی ایران قوی بماند و قوی تر شود، آگاهانه در انتخابات شرکت کن و مطمئن باش که هر رای من و تو ، تیری است که در چشم اهریمن بدخواه این ملت فرو میرود. و یقین بدان، اگر از نعمت هایی که هم اکنون داری ،حفاظت نکنی و عملا شکر آنرا بجا نیاوری ، چوبش را دیر یا زود، یک روزی خواهی خورد.
هدایت شده از معیار
123.pdf
352.2K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: راهکارهای عملیاتی برای جلب مشارکت حداکثری
✍️ نوید نجات
🍃🌻🍃
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸