📆 امروز دوشنبه
☀️ ۱۵ آذر ۱۴۰۰ هجرے شمسے
🌙 ۱ جمادیالاول ۱۴۴۳ هجرے قمرے
🎄 ۶ دسامبر ۲۰۲۱ میلادے
📿 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«یا قاضِیَ الْحاجات»🎗
🎗«ای برآورنده ی حاجت ها»🎗
هدایت شده از معیار
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۶۸ قرآن کریم ( آیات ۱۴۱ تا ۱۴۸ سوره مبارکه آلعمران)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَفضَلُ العِبادَةِ قَراءَةُ القُرآنِ» برترین عبادت، خواندن قرآن است. (مجمع البیان ۱/۱۵)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
هدایت شده از معیار
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۱۹)
🌀 خبر: «علی ربیعی» سخنگوی دولت دوازدهم در یادداشتی با عنوان «همه پشتیبان بخردانه مذاکراتیم» نوشت: «با همه تجربیات خود بهخوبی درک کردهام که پیوندزدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلی بزرگترین خطا و جفا به انقلاب اسلامی و مردم رنجکشیده ایران است... متأسفانه گاهی دیدهایم که چگونه گرایشهای سیاسی، مردم را در رنج فروبرده و آرامش روانی و زندگی راحت را از آنها ستانده است».
🍃🌹🍃
❌ گزاره های خبری:
🔸 براي رسيدن به مصاديق و تحليل بزرگترین خطا و جفاي به انقلاب، راه دوري نبايد رفت؛ گزارههای پیوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی در دولت روحانی، از لکههای تاريك تاريخ کشور است: پيوند مذاكرات برجام به حل مشکل محیطزیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم (۹۴/۳/۱۷)، شرطي كردن اقتصاد كشور با گره زدنش به سياست خارجي با ادعاي نادرستِ برداشتن تمام تحریمهای بانکی، بیمهای و مالی، حمل و نقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریمهای اقتصادی (۹۴/۴/۲۳) امیدآفرینی كاذب با طرح رؤیت آفتاب تابان و شستن صورت و... (۹۴/۱۲/۱۶) و درنهایت توهینهای خارج از عرف رئیسجمهور سابق به منتقدانش از «بزدل سیاسی» گرفته تا «به جهنم» ازجمله هزینهتراشیهای پيوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلي برای ملت بود.
💠 گزاره تحلیلی:
🔹 پايه اصلي حرکت بهسوی وضع مطلوب و توفيق در حل مشکلات براي هر کشوري، بيش از آنکه بر استفاده از ظرفيتها و امکانات خارجي استوار باشد، بر انسجام و استحکام دروني بنا نهاده شده است و حتي از منظري، شرط توفيق در استفاده از امکانات و راهکارهاي خارجي نيز به ميزان انسجام و استحکام دروني هر کشور بستگي دارد. کوچک و ضعيف انگاشتن خود، بزرگ و قوي شمردن دشمن، خطاي محاسباتي ناشي از عدم شناخت توان و وضعيت داخلي، وجود انفعال، احساس ناتواني و ترس در مسئولين و متوليان امر و تحليل و ارزيابي نادرست صحنه منازعه ازجمله عواملي است كه پیوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلی را ايجاد و تقويت میکند؛
🔺 بنابراين در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ انقلاب، كشيدن خط بطلان بر همه دلبستگان و وابستگان به غرب براي جبران کمکاریها و عقبماندگیها ضروري است. اين هشدار صريح در بيانيه گام دوم انقلاب، خطاب به ملت ایران نيز در همين راستا ارزيابي میشود: «بدانید که اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ چهلساله نمیبود -که متأسفانه بود و خسارتبار هم بود- بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»
✍ حسين عباسيان
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
هدایت شده از خبرگزاری بسیج
⭕️حبیب زاده در گفتگوی تفصیلی با خبرگزاری بسیج: مرزی به جز خط مقام معظم رهبری در فعالیتهای سیاسی نمیشناسیم/ اعتماد متقابل بین دولت و مردم را باید افزایش دهیم
🔹معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین گفت:هیچ مرزی در فعالیتهای سیاسی نمیشناسیم مگر خط رهبری و هر جایی که رهبری گفته است که وارد شویم ما هم باید وارد شویم و هر جایی که رهبری از ورود نهی کرده اند، ورود نمیکنیم.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir/00dQfp
@Basijnewsir
هدایت شده از معیار
743.pdf
299.5K
🍁
📝 #یادداشت | مجاهد سرزمین مجاهدتهای خاموش
🍃🌹🍃
✍ دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
هدایت شده از معیار
🍁
🌀 #پرسش_و_پاسخ (۳۴) | با وجود آنکه بستر فعالیت اکثر مخاطبان کانالهای ثامن در پیام رسان های خارجی مثل تلگرام و واتس اپ و... هست چه اصراری بر فعالیت این کانالها بر بستر پیام رسان های داخلی مثل ایتا و روبیکا و ... هست؟
🍃🌹🍃
🔻 پاسخ:
1⃣ هدف از شکل گیری این کانالها مقابله با جنگ نرم دشمنان علیه ارزشهای انقلاب اسلامی و مسأله روشنگری در بستر فضای مجازی است. آیا آنروزی که این کانالها به ابزاری موثر در مقابله با جنگ شناختی و نرم دشمنان علیه ارزشها تبدیل شوند آنها اجازه فعالیت این کانالها را بر بستر پیام رسان های خود خواهند داد یا آنها را محدود و حذف خواهند کرد کما اینکه بارها شاهد بودیم که محتوا هایی که در تعارض با منافع آنها بوده را از پیام رسان های خود حذف کردند.در آن صورت چه قدر زمان و هزینه می برد تا دوباره این بنای مستحکم را در پیام رسان های داخلی فعال کنیم. چرا عاقل کند کاری که... .
2⃣ مسأله امنیت داده ها و اطلاعات کاربران در بستری که مدیریت آن در اختیار سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی بیگانه است.
3⃣ مسأله حمایت از تولید داخل که مورد تاکید مکرر مقام معظم رهبری است. حضور در پیام رسان های داخلی سبب می شود تا مدیران آنها ضعف ها رو بهتر بشناسند و در جهت رفع آن اقدام نمایند و این امر باعث تقویت آنها خواهد شد کمااینکه پیام رسان هایی خارجی هم در ابتدای امر ضعف های داشتند و به مرور آنها را بر طرف کردند.
✍ حمید جعفری
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
هدایت شده از معیار
34.mp3
9.68M
🍁
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
📢#صدای_ثامن (۳۴) | تحولات اخیر #یمن
🍃🌹🍃
🎙کارشناس: دکتر صنعتکارفر
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
هدایت شده از زمانه
#قسمت_اول
🍃🇮🇷فهرست خدمات 100 روزه دولت🇮🇷🍃
💢اکنون 100 روز از آغاز به کار دولت سیزدهم میگذرد، 100 روز به یک معنا، اگرچه زمان معناداری برای رقم زدن تحولات مهم توسط یک دولت نیست اما به جرات میتوان گفت که سید ابراهیم رئیسی در مدت زمان کوتاه، اتفاقات راهبردی قابل توجهی رقم زده است.
⭕️رئیسی در شرایطی دولت را از روحانی تحویل میگرفت که مردم هرروزه نسبت به آینده ناامیدتر میشدند. عملکرد روحانی در سالهای سکانداری ریاست دستگاه اجرایی کشور ثمرهای جز رکود اقتصادی و تورم بیسابقه و افسارگسیخته برای مردم حاصلی نداشت و رکوردهای تاریخی و تأسفبار همچون رکورد رشد منفی اقتصادی، رکورد گرانی مسکن، خودرو و قیمت ارز، رکورد کاهش ارزش پول ملی، رکورد تعطیلی کارخانجات و کارگاههای تولیدی، رکورد افزایش شاخص فلاکت و... به نام دولت خود ثبت کرد.🍂
🌱رئیسدولت سیزدهم اولین و شاید مهمترین اقدامی که در این 100 روز انجام داد، تغییر نگاه دولت به مردم بود. سفرهای کم خرج و امیدوارکننده آخر هفته به استانها، بازدیدهای سرزده، گفتوگوهای مستقیم و بیواسطه با اقشار مختلف مردم، مدیریت عوارض زلزله در هرمزگان و اندیکا، مدیریت بحران حمله سایبری به پمپبنزینها و اصرار به اینکه دولت دیگر مردم را در طرحهای اقتصادی و سیاسی غافلگیر نخواهد کرد، از مهمترین مصادیقی است که میتوان از تغییر نگاه قوه مجریه به مردم یاد کرد. جالب آنکه پس از مدتها رضایت عمومی از قوه مجریه در ایران روند صعودی پیدا کرده است.
✅۱. ثمره 100 روز تلاش دولت، تامین میلیونها دُز واکسن و مدیریت موفق کرونا
دستاوردهای ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم فقط به سفرهای استانی محدود نمیشود بلکه سلامت جامعه را نیز در بر گرفته است؛ روحانی در حالی مدیریت بحران کرونا را با هفتصد کشته در روز تحویل دولت رئیسی داد که درمان کرونا را هم گروگان سیاست خارجه خود و برجام کرده بود. بسیاری از مسئولان دولت حسن روحانی در حالی تلاش داشتند عدم واردات واکسن کرونا به کشور را بهدلیل نپیوستن ایران به FATF گره بزنند که با روی کار آمدن دولت رئیسی میلیونها دز واکسن کرونا وارد کشور شد.
⛔️محدودیت در ارائه خدمات به مردم در مشاغل خدماتی، کمبود واکسن کرونا و صفهای طولانی چند صد متری در مراکز تزریق واکسن ، محدودیتهای تردد شبانه و تعطیلی رفت و آمدهای خانوادگی، ممنوعیت مسافرتهای بین شهری، تعطیلی برخی از کسب و کارها مانند مشاغل گردشگری و...، تعطیلیهای مکرر بازار،اخبار ناخوشایندی بود که هر روز از رسانههای مختلف به سمع و نظر مردم میرسید.🚫
✅ ۲.دستاوردهای اقتصادی دولت، از افزایش صادرات نفت، تا تامین کسری بودجه بدون استقراض
🍃یکی از این اقدامات مهم،حذف دلال بازی از زنجیره تولید و عرضه مرغ وتخم مرغ و تعداد دیگری از کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم بود.مردم یادشان هست که اوائل همین امسال و در دولت تدبیر و امید روحانی برای خرید یک کیلو مرغ دولتی باید ساعتها در صفهای طویل میادین ترهبار میایستادند.
✅ ۳. کاهش نیاز به واردات کالاهای اساسی
همچنین در دوره 100 روزه اخیر، وزارت جهاد کشاورزی نرخ خرید تضمینی هر کیلو #گندم در سال آینده را 7500 تومان اعلام کرد که به این ترتیب پیشبینی میشود سطح زیرکشت گندم در سال آینده نسبت به سال جاری افزایش قابل توجهی یابد و از طرف دیگر نیاز کشور به واردات این کالای اساسی کاهش پیدا کند.
ـــــــــــــــــــــــــــ
[ #زمانه | آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
#قسمت_دوم
🍃🇮🇷فهرست خدمات 100روزه دولت 🇮🇷🍃
✅۴. آغاز جهش تولید مسکن
با گذشت 100 روز از فعالیت دولت مقدمات اجرای قانون جهش تولید مسکن آغاز شده است. طبق این طرح دولت در طول چهار سال، چهار میلیون واحد مسکونی را احداث میکند. در این مدت یک میلیون و 500 هزار متقاضی در سایت ثبتنام کردهاند. این در حالی است که دولت قبل در هشت سال، یک طرح مسکن 400 هزار واحدی داشت که به ثمر نرسید.
در حوزه تعاون، اولین اقدام کاهش زمان صدور مجوز فعالیت بود بنحوی که بعضا از شش ماه به سه روز کاهش یافت و در نتیجه طی هفته اول 50 مجوز صادر شد و جدیت بیشتر در تشکیل شورای عالی اشتغال و گزارش گیری مکرر.
✅۵. افزایش صادرات نفت بهرغم تحریم
با وجود استمرار تحریمها در دولت سیزدهم، #صادرات_نفت در این مدت افزایش قابل ملاحظهای داشته است. اطلاعات به دست آمده نشان میدهد میزان صادرات نفت به حدود یک میلیون و 500 هزار بشکه در روز رسیده است.
افزایش منابع ارزی دولت، تامین نیازهای ارزی کشور و بهبود سرمایهگذاری در میادین نفتی از نتایج این دستاورد برای اقتصاد ایران است.
✅۶. تامین کسری بودجه و پرداخت حقوق بدون استقراض
⭕️یکی دیگر از موانع پیشپای دولت نوپای سیزدهم، کسری بودجه 350 تا 400 هزار میلیارد تومانی به عنوان میراث دولت قبل بود. دولت جدید، بدون استقراض از بانک مرکزی توانست ماههای شهریور، مهر و آبان را پشت سر بگذارد و در کنار پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارکنان دولت و سایر هزینهها را تامین کند.
✅۷. دستاوردهای ملموس با تغییر راهبردی در سیاست خارجی
در 100 روز اول دولت سیزدهم دو اقدام مهم در حوزه دیپلماسی اقتصادی نیز انجام شد. اقدام اول عضویت دائم ایران در #پیمان_شانگهای و دوم انعقاد قرارداد #سوآپ_گازی با ترکمنستان بود.
🔹پیمان شانگهای موجب بهبود سطح روابط اقتصادی ایران با حداقل 30 درصد اقتصاد جهان شد و در آینده به تقویت روابط با بخش بزرگتری از اقتصاد جهان، منجر میشود.
🔹قرارداد سوآپ ایران، ترکمنستان و آذربایجان نیز علاوهبر بهبود سطح پایداری شبکه گاز کشور در فصل زمستان، زمینه ترانزیت گاز از مرز ایران به سمت آذربایجان را فراهم میکند.البته این اولین گام برای تبدیل شدن ایران بههاب گازی منطقه است.
✅۸.تقویت جبهه مقاومت و ارتقای قدرت و نفوذ منطقهای ایران
🇮🇷ایران همانطور که به ونزوئلا و دیگر کشورهای دوست سوخت فروخته بود به لبنان هم که با یک بحران شدید اقتصادی و سیاسی دستوپنجه نرم میکند، کمک کرد؛ اقدامی که نه تنها سبب دوستی بیشتر دو ملت ایران و لبنان شد، چرا که به دور از سیاسیکاری، باعث برطرف کردن رنج و نیاز مردم شامل رفع موقت نیاز بیمارستانها، نانواییها، مراکز بهداشتی خدماتی درمانی و...شد.
✅۹. از تعامل عزتمندانه و هوشمند با غرب
تا نقشآفرینی در بحران افغانستان
دولت سید ابراهیم رئیسی پس از ارزیابیهای لازم و تشکیل تیمی از کارشناسان اقتصادی و حقوقی در حالی وارد دور جدید گفتوگوهای وین شده که به صراحت اعلام کرده رفع تمامی تحریمها علیه ایران، به گونهای که قابل راستیآزمایی باشد مهمترین دستور کار هیئت ایرانی را در این گفتوگوها تشکیل میدهد.
و در موضوع افغانستان نیز با توجه به وضعیت جدید، جلوگیری از متاثر شدن ایران از ناامنیها و شرایط بیثبات دوره انتقالی در افغانستان و در عین حال تدابیری برای کنترل مرزها و مدیریت ورود آوارگان به کشور بود.
🍃🌹به هر ترتیب بررسی این اقدامات دولت سیزدهم در ۱۰۰ روز ابتدایی آغاز به کار آن نشان میدهد که رئیسدولت و تیم همراه او با انگیزه و انرژی تلاش دارند که به وعدههای انتخاباتی خود و رفع مشکلات کشور عمل کنند و سرمایه اجتماعی دولت و اعتماد از دست رفته را تا حدود زیادی احیا نمایند. 🌹🍃
ـــــــــــــــــــــــــــ
[ #زمانه | آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از بصیرت
♨ رئیسی و خادمی جمهور!
*شب گذشته (14 آذر) رئیسجمهور در برنامه تلویزیونی با مردم در خصوص عملکرد 100 روزه دولت سخن گفت؛ از مباحث داخلی مانند واکسن و مشکل کمآبی تا مباحث مربوط به سیاست خارجی همچون سازمان شانگهای، سوآپ گازی با ترکمنستان و بالاخره مذاکرات هستهای که نوشتن در خصوص هرکدام مجال کافی میخواهد که در این مقال نمیگنجد؛ اما این گزارش نکات قابلتأملی داشت که به چند مورد اشاره میشود.
👈 نکات تحلیلی
1⃣ رئیسجمهور زمانی که در خصوص نواقص و مشکلات سخن میگفت، ورود مصداقی و بهاصطلاح کف میدانی داشت که حاکی از تسلط وی بر چالشهای کشور بود؛ این مورد یکی از برکات سفرهای استانی رئیسجمهور است؛ چراکه باعث شده تا رئیسجمهور از کلیگویی پرهیز نموده و با زبان بیتکلف، صریح و با اشراف نسبت به موضوعات مختلف، با مردم سخن بگوید.
2⃣ رعایت اخلاق و فرهنگسازی برای گفتگو با مردم یکی دیگر از ویژگی سخنان دیشب رئیسجمهور بود. مردم طی سالها عادت کرده بودند که منشأ مشکلات، دولتهای گذشته معرفی شود و در همین گفتگو نیز رئیسجمهور میتوانست لااقل در موضوع واکسن و خزانه خالی در زمان تحویل گرفتن دولت، با کنایه از دولت قبل سخن بگوید؛ اما ترجیح داد تا با تمرکز بر اقدامات دولت سیزدهم، در راه فرهنگسازی گفتگوی درست با مردم قدم بردارد.
3⃣ توفیقات بیانشده از بحث واکسن تا ارتباط مؤثر با کشورهای همسایه همچون ترکمنستان و تاجیکستان و قراردادهای مهم و تأثیرگذار با سایر کشورها و عضویت ایران در سازمان شانگهای و... بهخوبی نشان داد که دولت در امر مهم تبلیغات و عملیات رسانهای توفیق چندانی مانند سایر عرصهها نداشته است؛ چراکه بسیاری از این موارد بهخوبی در افکار عمومی انعکاس نیافته و بخشی از مردم از این دستاوردها و تأثیرات آن اطلاعی ندارند.
👈 نکته پایانی
شاید بتوان گفت که برجستهترین ویژگی سخنان رئیسجمهور، امیدآفرینی بر مبنای واقعیات و نه بر اساس وهمیات بود. تجربیات موفق دولت در 100 روز اخیر بدون اتکا به غرب و حتی بدون FATF و به دنبال آن واکنش مثبت مردم و رضایت 72 درصدی از رئیسجمهور به اعتراف موسسه گالوپ، بهخوبی نشان داد که کار صادقانه برای مردم همراه با مجاهدت و آنچه رئیسجمهور آن را کار بسیجیوار نامید، باعث امیدواری مردم نسبت به آینده و مشارکت ایشان برای حل مشکلات خواهد شد.
✍ مصطفی برزکار
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir