50.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۳/۵/۷
📜 #تنفیذ_چهاردهم
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هشدار به پزشکیان/ به سرنوشت خاتمی دچار نشوید
🔹 با #تنفیذ رهبر معظم انقلاب #پزشکیان به عنوان چهرهای اصلاحطلب و با همکاری برخی چهرهای کلیدی دولت روحانی دولت چهاردهم جمهوری اسلامی را تشکیل میدهد؛ این مشی رهبری درباره جریانهای سیاسی به ویژه اصلاحات را ببینید تا متوجه مظلومیت ایشان در اتهام دیکتاتوری و خالصسازی بشوید
🔹 امثال هاشمی و خاتمی از نزدیکان رهبر معظم انقلاب بودند و مورد حمایت آیت الله خامنهای اما آنچه این شخصیتها را از ایشان دور کرد، خناسانی بودند که با برخی القائات کاری کردند این افراد از رهبری دور شوند.
امروز هم پزشکیان نباید اجازه دهد افراد تندرو بین او و رهبری شکاف ایجاد کنند...
👤 مهدی پناهی
🚨 وقتی پزشکیان در خوانش از روی برگهها تمرکزش رو از دست داد و لحظاتی گرفتار تپق و سهولسان شد، گل از گل بعضی چهرهها شکفت و پوزخند زدند اما آقا با نگاه آرامش با او همراهی کرد و وقتی پزشکیان داشت به آقا و مردم قول میداد با دعای زیرلب بهش قوت قلب داد... پدر و بزرگتر یعنی همین
مقایسه تولید و مصرف برق
در دولت روحانی و دولت رئیسی
🔹برخی پروژه بگیرهای رسانه ای اصلاحات ادعا کرده اند دولت رئیسی در حوزه صنعت برق، زمین سوخته و ناترازی های بزرگ را تحویل دولت پزشکیان می دهد. اما آنها به وضوح و با وقاحت تمام دروغ می گویند. یک مقایسه آماری، واقعیت را روشن می کند.
🔻مصرف برق در کشور از ۶۱- ۶۲ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسیده است.
🔹مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بوده است. همچنین رقم مصرف در تایخ در ۵ مرداد ۹۹، حدود ۵۸۱۸۳ مگاوات بوده است.
🔻به عبارت دیگر، مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانه ها و شرکت ها)، احیای هشت هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه سالانه دما، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است.
🔹اما امروز بر خلاف سه چهار سال قبل، با وجود رکورد شکنی بی سابقه مصرف، با قطعی گسترده و انتشار جداول آن چنانی برای تمام استان ها درباره چند نوبت قطعی روزانه برق مواجه نیستیم.
🔻افزایش ظرفیت تولید در کنار برنامه ریزی برای کاهش مصرف و تشویق کم مصرف ها، توانسته بحران سه چهار سال قبل را تا حدود زیادی مهار کند. هر چند که ناترازی موجود، نیازمند افزایش بیشتر تولید در کنار سخت گیری بر مشترکان پر مصرف است.
🔹مدیریت این ناترازی می تواند کشور را نه تنها از چالش عبور دهد، بلکه تبدیل به صادر کننده برق تبدیل کند. تنوع بخشی به منابع و نیروگاه های تولید برق (از جمله نیروگاه های خورشیدی، هسته ای و...) می تواند در این زمینه نقش موثری ایفا کند؛
🔻مشروط بر این که در توسعه منابع تولید انرژی، فعال باشیم و نه اینکه در مقابل فشار های غرب برای توقف فرصت های تولید برق منفعل باشیم. این اتفاق شوم، با برجام و توافق آب و هوایی پاریس و تعهد به کاهش نیروگاه های فسیلی، در دولت روحانی رخ داد و کشور را گرفتار ناترازی تولید و مصرف کرد
سلام سید ابراهیم
روزی که صمیمانه آمدی
روزی که مخلصانه خدمت کردی
و ... روزی که مظلومانه سوختی
امروز دولت مبارک #شهید_رئیسی پایان یافت اما مکتب مدیریتی سید شهیدان اهل خدمت در مسیر بیپایان عصر ظهور آغاز شد...
ملتها رئیسی را زندهتر از همیشه خواهند یافت
✍حمیدرضا ابراهیمی
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ برشی از اظهارات عارف در مناظره انتخاباتی سال ۱۳۹۲
✅ سالی که نکوست از بهارش پیداست!
🔹تعجب ندارد، مگر انتظار داشتید آقای پزشکیان یک جوان حزب اللهی را منصوب کند که از انتصاب یک پیرمرد اصلاحاتی تعجب کرده اید؟!!!
🔹حالا صبر کنید؛ شگفتانه های اصلی با اعلام اسامی وزرا از سوی رئیس جمهور به مجلس، در پیش است ...
🔹باش تا صبح دولتت بدمد
کاین هنوز از نتایج سحرست ...!
🎥طنز تلخ: وقتی محمدرضا عارف تفاوت معدن با دره را نفهمید! عارف امروز معاون اول رئیس جمهور شد.
✅ #یادداشت_تحلیلی
آیا عارف برای معاون اولی کارآمد است؟
🔹برخی اصلاح طلبان، اظهار ذوق زدگی می کنند از این که آقای پزشکیان بعد از دو دهه، مجددا آقای عارف "معاون اول دولت خاتمی" را به عنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب کرده است. برخی هم می گویند عارف سفارش شده خاتمی است.
🔹عارف در انتخابات سال ۱۳۹۲، نامزد اصلاح طلبان بود، اما بنابر اعلام محمد علی نجفی، "در نظرسنجی ها بیش از ۸ درصد رای نداشت" و بنابراین با دلخوری به نفع روحانی انصرافانده شد و بدون اعلام حمایت از او کنار رفت.
🔹عارف سپس در انتخابات مجلس دهم نامزد شد و در مجلس، ریاست فراکسیون امید را بر عهده گرفت؛ اما بخشی از فراکسیون ائتلافی مدعیان اصلاحات و اعتدال، به جای حمایت از ریاست او در مجلس، به ریاست علی لاریجانی رای دادند. این دومین نارو خوردن عارف بود و پس از آن، منفعل شد و نقش بسیار کمرنگی در مجلس داشت.
🔹اصلاح طلبان تندرو از او می خواستند بی محابا در مجلس رفتار کند و او ظرفیت این کار را نداشت. همان ها به عارف، لقب اصلاح طلب بدلی و قلابی و برانگیخته نهادهای امنیتی دادند!
🔹عارف همچنین برای مدتی، رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان شد؛ اما با آنها به مشکل برخورد، چرا که دائما متهم به کم کاری و ناتوانی می شد؛ تا این که سرانجام در اعتراض به فشار ها و توهین ها، همراه نائب رئیس خود "موسوی لاری" از ریاست و نائب رئیسی شورا استعفا دادند.
🔹گذر زمان نشان خواهد داد که عارف در سن ۷۳ سالگی، توانایی کار اجرایی پر حجم در حد معاون اولی را به نیابت از آقای پزشکیان دارد یا نه؟ و آیا از عهده هماهنگ سازی اجزای دولت بر می آید یا خیر؟ برخی اصلاح طلبان می گویند او برای این سمت زیادی پیر و تکراری است.
🔹تجربه برکناری همزمان رئیس سازمان مدیریت و رئیس بانک مرکزی در سال هفتم دولت اصلاحات از سوی خاتمی، و بیان او مبنی بر اینکه "با هم جرقه می زدند و کارها پیش نمی رفت"، سابقه ای منفی در موضوع هماهنگ سازی اجزای کابینه است که البته بخشی از آن، به ائتلافی و شرکت سهامی بودن دولت خاتمی بر می گشت.
✍️ محمد ایمانی