eitaa logo
غرب بدون رتوش(با منابع موثق)
35 دنبال‌کننده
97 عکس
146 ویدیو
0 فایل
نه غرب آن بهشت بی‌عیب و ‌نقص است و نه هم ایران قعر آن جهنمی است که رسانه‌های مُغرض می‌گويند. ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/imanaria یوتیوب: @gharbbretouch5885" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/@gharbbretouch5885 تلگرام: http://t.me/gharbbr ایتا: @gharbbr
مشاهده در ایتا
دانلود
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 قلعه فَلَک‌الافلاک یا دژِ شاپورخواست 📍خرم آباد-لرستان 😍 🌍http://eitaa.com/gharbbr
🇺🇸 💢 اینجا هاوایی آمریکا در حال سوختن و به فنا رفتن ♦️کشته‌های آتش‌سوزی هاوایی آمریکا از ۸۰ نفر گذر کرد. بیش از ۱۷۰۰ خانه به کلی در آتش سوخته‌اند. 🔹مسئولین هاوایی اعلام کرده‌اند آتش‌سوزی همچنان ادامه دارد و تعداد تلفات افزایش خواهد داشت... 🔹 کشوری که ادعای کدخدایی جهان رو داره و برای همه ملت‌ها قلدری میکنه عُرضه خاموش کردن یه آتیش رو نداره 🔹 یه چنین کسایی همیشه در مقابل ایران میگن گزینه‌ها روی میزه 🌐منابع: 1⃣https://b2n.ir/r60589 2⃣https://b2n.ir/g92123 3⃣https://b2n.ir/p98137 🌍واقعیت‌های غرب را بدون رتوش (با ذکر منابع موثق) در اينجا ببینید: 👉http://eitaa.com/gharbbr «غرب بدون رتوش»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما شنیدید این اراجیف را که: در غرب، اسلام دیدم اما مسلمان ندیدم! ‏در شرق، اسلام ندیدم اما مسلمان دیدم! ‏حالا ببینید اسلام در غرب و مسلمان در شرق را و این کلیپ را برسانید به دست افرادِ نادانِ ‌‌تکرار این کننده‌ی این خزعبلات: ‏⁧ ⁩ 🌍https://eitaa.com/gharbbr «غرب بدون رتوش»
⭕️فک کنید توی یکی از شهرهای ایران آتش سوزی میشد بعد شهر با خاک یکسان میشد و مردم برای فرار از آتش سوزی میپریدن توی آب و فرداش هم رئیسی برای تفریح میرفت کیش 🔹براندازها و اصلاح‌طلبا و نوچه‌هاشون چ مزخرفاتی بلغور میکردن 😄 🔶همه این اتفاقات در هفته اخیر برای هاوایی آمریکا افتاده و ما از شدت ابرقدرتی آمریکایی‌ها برگامون ریخته 😂😆 🌍https://eitaa.com/gharbbr «غرب بدون رتوش»
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇺🇸 ⭕️ادامه غارت گله‌ای از فروشگاه‌ها در لس‌انجلس آمریکا 🌐منبع: https://b2n.ir/j29386 🌍واقعیت‌های غرب را بدون رتوش (با ذکر منابع موثق) در اينجا ببینید: 👉http://eitaa.com/gharbbr «غرب بدون رتوش»
🇩🇪 ♦️توصیه به آموزه‌های تفریحی جدید در آلمان 🔹به نوزادان (زیر ۴ سال) آموزش بدید با خودارضایی تفریح کنن! 🔻غرب به مرحله حیوانیت، لجنزاریت، آشغالیت رسیده است! 🌐منبع: https://b2n.ir/r75134 🌍واقعیت‌های غرب بدون رتوش (با ذکر منابع موثق): 👉https://eitaa.com/gharbbr «غرب بدون رتوش»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇺🇸 ⭕️ گاهی اوقات فاصله‌ بین واقعیت تا چیزی که اینستاگرام بهمون نشون میده، اندازه‌ فاصله‌ بین زمین تا آسمونه 🌍http://eitaa.com/gharbbr
🇨🇦 🔴 شهردار یکی از شهرهای کوچک گفته با وجود درآمد سالی ۹۰هزار دلاری‌ام نمی‌توانم در شهری که شهردار هستم خانه بخرم! 🌐منابع: 1⃣ https://b2n.ir/t31835 2⃣ https://t.co/DvrjKy0mS3 🌍واقعیت‌های غرب بدون رتوش (با ذکر منابع موثق): 👉http://eitaa.com/gharbbr
🇺🇸 💥شرکت برق هشدار داده که بخاطر افزایش دما در هفته آینده، احتمال قطعی برق وجود دارد 🌐منبع: https://b2n.ir/m87466 🔺جمهوری اسلامی با اون همه ادعای ابرقدرتی منطقه از تأمین برق کالیفرنیا هم عاجزه😉 🌍واقعیت‌های غرب بدون رتوش (با ذکر منابع موثق): 👉http://eitaa.com/gharbbr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇫🇮 🌖یکی از موارد آزار دهنده در فنلاند و سوئد و کشورهای نزدیک به قطب اینه که چیزی به نام شب و روز مفهومی نداره! 🌍http://eitaa.com/gharbbr