فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند آیه #قرآن بخوانیم
ثواب آن هدیه به روح مطهر شهدا
🇮🇷
⭕️تصویر جنگ و دشمن در #فضای_مجازی
💢شبکه و فضای مجازی، شاخص و انعکاس قدرت کشورها و فرصت مناسبی برای دولتهاست که با ورود در آن در عرصه ملی و فراملی تولید قدرت کنند و از مزایای نظامی و سیاسی آن در فضای جغرافیایی بهرهمند شوند. به طوری که، مفهوم جنگ که صحنهای از یک تخاصم نظامی مبتنی بر حرکت تانکها، خانه ها و شهرهای ویران، صدای آژیر خطر و بمباران هوایی را در ذهن مجسم می کرد، همگی در دنیای واقعی اتفاق می افتاد. اما در این قرن که انسان علاوه بر حضور در دنیای واقعی، شخصیتی هم در دنیای مجازی دارد، فضای جدیدی نیز ایجاد شده است.
💢 امروزه حراست از کشور در حوزه واقعی و مجازی شکل گرفته که هر دو در ثبات امنیت ملی نقش حیاتی دارند. همان طور که در دنیای واقعی با جنگ روبه رو می شویم، در دنیای مجازی نیز با جنگ سایبری مواجه هستیم. در واقع حفاظت از مرزهای مجازی، به اندازه حفاظت از مرزهای روی نقشه برای هر کشوری دارای اهمیت است. این مرزهای مجازی هستند که اطلاعات (عامل نیروبخش و حیاتی) را در درون خود جای داده اند.
💢 تحلیل جنگهای سایبری دشوار است زیرا عملا محدوده ای را نمی توان برای آن تجسم کرد. حتی اگر اپراتورهای این فضا را در مکان های فیزیکی قرار دهیم، باز هم محدودیت مکانی در بین نیست و مليت ممفهومی ندارد. به همین دلیل توجه به پدافند غیرعامل در فضای سایبر اهمیت زیادی برای کشور خواهد داشت.
از طرف دیگر، مفهوم دشمن به عنوان عاملی موثر برای درک نظام روابط بینالمللی مورد مطالعه قرار می گرفت. چراکه، به ندرت می شد تصور کرد که یک ملت هراسی از مورد حمله قرار گرفتن نداشته باشد، بلکه در عمل، همیشه یک دشمن واقعی وجود داشت. با چنین فهرستی، ملت می توانست قدرت خود را توجیه کند.
🔺 در این خصوص، عاملی که مورد بررسی قرار می گرفت، عامل جغرافیایی یا موقعیت کشورها بر روی نقشه بود. مناقشه بر سر مرزها و سرزمین آنقدر متداول بود که در بسیاری موارد «همسایه» به عنوان یک دشمن محتمل شناخته می شد.
در صورتی که ماهیت حقیقی یک تهاجم سایبری ممکن است هرگز شناخته نشود.
💢 طی سال های آینده طیف فزاینده ای از عوامل، از جمله تروریستها، ممکن است توانایی هایی را به دست آورده و توسعه دهند که برای هدایت حمله مجازی و فیزیکی علیه زیر ساخت های اطلاعاتی جهان، مانند اینترنت، شبکه های مخابراتی و سامانه های کامپیوتری کنترل کننده فرایندهای صنعتی حساسی چون شبکه های الکترونیکی، پالایشگاه و مکانیزم های کنترل سدهای آبی استفاده می شود.
🔺توانایی پاسخ گویی به چنین حملاتی، نیازمند فن آوری حیاتی برای پر کردن شکاف بین مهاجم و مدافع خواهد بود.
🔺🔻 میدان نبرد اصلی فضای مجازی در آینده، اطلاعات موجود در سامانه های رایانه ای است که بسیار ارزشمندتر از سامانه های فیزیکی می باشد.
فن آوری های جدید توانایی هایی برای دسترسی به داده ها چه از طریق کنترل بی سیم، نفوذ به سامانه های متصل به اینترنت و چه از طریق دسترسی مستقیم توسط افراد داخل نظام، ایجاد میکنند.
📳 سواد رسانهای حوزه عاشورا سپاه گرگان
🔅 #حضرت_عباس علیهالسلام در نگاه امام صادق علیهالسلام
🔰 امام صادق (علیه السلام) میفرماید:
«کان عمنا العباس بن علی نافذ البصیرة صلب الایمان،جاهد مع أبی عبد الله وأبلی بلاء حسنا ومضی شهیدا»
🔸 عمویم عباس از نظر بصیرت و آگاهی و معرفت به خدا و پیغمبر و امامش در سطح بسیار بالایی بود.
در رکاب امام حسین جهاد کرد و امتحان بسیار بزرگی داد و از امتحان الهی سربلند بیرون آمد.
📚 عمدة الطالب ،جلد اول، صفحه ۳۵۶
|اطلاعیه جذب مدافع حرم
🔹داوطلبان دفاع از حرم شرکت کنند.
🔸همه 11 اسفند میآییم...✌️
#انتخاب_مردم
🌐 فضای مجازی بسیج( گردان سایبری حوزه عاشورا سپاه گرگان (
شیخ زکزاکی در برنامه #حسینیه_معلی؛
من شیعه نبودم،یکسال بعد از انقلاب بهمراه ۴۰ نفر به دیدار امام(ره) آمدیم،که ایشان به ما گفتند: قرآن را نشر دهید
سیره و روش اهلبیت که قبلاً با آنها چندان آشنا نبودم باعث شیعه شدن من و (حدود۲۰میلیونی) مردم نیجریه شد