▼حرف روز
توهمی به نام مخالفین مذاکره!
آقای روحانی اخیراً گفته که من نمیتوانم هضم کنم کسی که عضو ملت ایران باشد، اما با مذاکره و برداشتن تحریم مخالف باشد.
نکات تحلیلی: 1- مذاکرات فشرده سربازان عرصه دیپلماسی کشور، در رأس مورد تأیید رهبر معظم انقلاب و همه کسانی است که دغدغه کشور را دارند. دعای اخیر مقام معظم رهبری نشان داد که ایشان با کلیت کار و تلاش دستگاه سیاست خارجی برای دفاع قاطعانه از حقوق ملت ایران موافقت دارند. 2- باید به آقای رئیسجمهور گفت، فرد و گروه مؤثری در ایران نیست که مخالف مذاکره و رفع تحریمها باشد. ازقضا آنچه مایه نگرانی است، رفتارهای عجیبوغریب شما است! یادتان هست در مذاکرات هستهای در سالهای 92 به بعد درحالیکه تیم مشغول مذاکرات بودند، گفتید که باید مذاکره کنیم تا مسئله آب خوردن مردم حل شود؟ گفتید خزانه کشور خالی است؟ 3- اطلاعات قطعی نشان میدهد که در جریان همان مذاکرات، طرف غربی به دیپلماتهای کشور گفته بودند که شما ناچار به مذاکره و توافق هستید، چون رئیسجمهورتان گفته که خزانه دولت خالی است! شما به سیاق گذشته و در اقدامی تأسفبار دل دیپلماتهای کشور را خالی و بیان کردید، تحریم حتی در تولید مرغ و تخممرغ هم تأثیر گذاشته است! 4- نگرانی برخی دلسوزان بهجاست؛ چون تجربه تلخ برجام پیشروی آنهاست. آقای رئیسجمهور! مگر شما و وزیر محترم خارجه بهصراحت نگفتید تحریمهای ایران لغو شده است و نه تعلیق؟ مگر در سال 94 نگفتید که حتی اگر رئیسجمهور آینده آمریکا جمهوریخواه باشد و مخالف برجام، توان خروج از برجام و بازگرداندن تحریمها را ندارد؟ اما دیدیم که هر دوی این اتفاقها روی داد. 5- حرف دلسوزان این است؛ اقتصاد کشور را معطل مذاکرات نکنید، کاری که هشت سال است میکنید. هماینک نیز میگویند در آستانه انتخابات به فکر دوگانه موافقین و مخالفین مذاکره نباشید. آنها معتقدند امروز تحریمهای ظالمانه علیه کشور رفع شود، از فردا بهتر است، اما لطفاً سیاسیکاری نکنید.
نکته پایانی: آقای روحانی! عناصر انقلابی حق دارند این سؤالات را بپرسند که آیا آمریکاییها در مذاکرات جاری حاضرند همه تحریمهای ظالمانهای که وضع کردهاند را بردارند؟ آیا آمریکاییها در مقطع کنونی حاضرند تحریمها را لغو کنند و نه تعلیق؟ آیا آمریکاییها حاضرند تضمین دهند که اگر تحریمها برداشته شد، رئیسجمهور آینده آمریکا آن نکند که ترامپ کرد؟ دغدغه اصلی این روزهای دلسوزان این پرسشهاست. اگر با رعایت خطوط اعلامشده از سوی رهبر معظم انقلاب، میتوانید تحریمهای ظالمانه را بردارید، همین فردا این کار را بکنید. (نویسنده: عزیز غضنفری)
▼گزارش روز
پیامد شرارت در منطقه
عصر چهارشنبه (اول اردیبهشتماه) رسانههای رژیم صهیونیستی خبر از انفجار مهیب در کارخانه ساخت موتورهای موشکی (تامر) دادند. همچنین در ادامه، نزدیک ساعت 1:20 بامداد پنجشنبه (دوم اردیبهشت) همین رسانهها مجدداً از اصابت موشکی به نزدیکی تأسیسات اتمی دیمونا در خاک آن رژیم خبر دادند.
گزارههای تحلیلی: 1- انفجار در کارخانه موشکسازی(تامر) و اصابت موشک به نزدیکی تأسیسات اتمی دیمونا دگرگونکننده فضای ذهنی و محاسباتی گردانندگان شرور رژیم صهیونیستی است که عادت داشتهاند از خطوط قرمز عبور کنند. این پیام آشکاری است و درعینحال پاسخی تعیینکننده به رژیمی که فکر میکند میتواند در محیط ممنوعه دیگران، بدون پرداخت هزینه قدم بگذارد. این اقدام حاوی پیام آشکار از نوع بازدارنده است تا رژیم صهیونیستی بداند ریسک بازی در محیط امنیت ملی دیگران با پاسخ سخت و ویرانکننده مواجه خواهد شد. 2- برای همه مهاجرین اسکان دادهشده در سرزمینهای اشغالی که از نقاط مختلف دنیا در آرزوی زندگی بهتر و امنتر به خاک فلسطین اشغالی آمدهاند، امنیت، اصلیترین اولویت و نیاز حیاتی است و درصورتیکه این اصل دچار خدشه شود، هیچگونه تعلقخاطری به این سرزمین و رژیم جعلی صهیونیستی ندارند. اکنون اصلیترین تهدیدی که موجودیت این رژیم جعلی را تهدید میکند، تضادهای شدید اجتماعی، اقتصادی و مذهبی است که تداوم وضع موجود و افزایش ناامنی بهطورقطع این روند را تشدید خواهد کرد. 3- آسیبپذیری شدید رژیم صهیونیستی در حوزههای راهبردی، موجب شکلگیری دودستگی شدید در این رژیم شده و همزمان با تظاهرات روزانه در شهرهای مختلف علیه نتانیاهو، فشارهای داخلی بر این رژیم را دوچندان خواهد کرد. 4- تهدید موشکی کنونی و عدم توانایی در رهگیری و انهدام آن نشان داد، توان واقعی رژیم صهیونیستی ذیل توان ادعایی آنان قرار دارد؛ چراکه تقریباً نمایان گردید، آنچه تا پیشازاین با طمطراق از خطاناپذیری سامانه دفاعی گنبد آهنین میگفتند، صرفاً در سطح رسانهای دارای اعتبار است؛ تا جایی که لیبرمن وزیر سابق جنگ آن رژیم نیز اعتراف کرد که سامانه دفاعی ما پوسیده است.
جمعبندی: این دو رخداد بسیار مهم قطعاً واجد پیامهای روشنی برای سردمداران شرور رژیم صهیونیستی است که تداوم شرارت میتواند هزینههایی با ابعاد بسیار بزرگتر و خطرناکتر برای این رژیم به دنبال داشته باشد. اگر هوش سیاسی اندک نتانیاهو نتواند پیام رخدادهای اخیر را که مهمترین آن ضعف مفرط این رژیم در حفاظت از زیرساختهای حیاتی است درک کند، معلوم نیست در آینده فرصتی برای جبران داشته باشد.
▼ خبر ویژه
سرنوشتی مشابه سعودیها در انتظار رژیم صهیونیستی!
«جای بیخور» تحلیلگر امنیتی و سیاسی صهیونیست نوشت: «یک موشک ناشناخته از منطقهای در سوریه بهسوی دیمونا شلیک شد تا صدای آژیر خطر به صدا درآید؛ آیا این موشک را ارتش بشار اسد شلیک کرده است؟ آیا از سوی گروههای شبهنظامی شیعه شلیک شده است؟ اسرائیل در دشوارترین شرایط خود قرار گرفته است، اما رهبران اسرائیل مشغول بازی خروسجنگی هستند. تصاویر منتشرشده از این موشک نشان میدهد که موشک مذکور نیمی از اسرائیل (فلسطین اشغالی) را تقریباً پیموده است. در پایان باید این پرسش را مطرح کرد که آیا اسرائیل هم به سرنوشت سعودیها گرفتار خواهد شد تا یک گروه شبهنظامی شیعه در مقابلش قدرتنمایی کند؟».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلسه 10 | حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
📖 تفسیر موضوعی قرآن کریم با موضوع سبک زندگی اسلامی ویژه ماه مبارک رمضان سال 1400
باز هم نیمه شبی و خلوتی
دیگر رسید و
نوای مناجات و راز و نیاز عاشقان درگهت به گوش می رسد،
با چشمانے بارانی و دلهایي لرزان
تو را می خوانند یا نور یاقدوس...
امامن سر درگریبان ،چگونه بخوانمت باڪدام زبان ،زبانے الوده به گناه
و دلے پراز وسوسه هاے شیطان لعین..
چه بخوانم...
چگونه صدایت کنم ...به زندگیم ڪه زینت شیطان است فڪر میڪنم ..شرم دارم از مسلمانیم.. به سوی خودت دعوتم ڪردی اما من دعوت دشمنت راپذیرفتم..
پشیمانم😭
عرق سردی بر پیشانیم نشسته و همچنان مشغول محاسبه ام ..
یادم آمد ، خودت گفته اے بنده ے من بیا
آمدم اما باچه رویے
میدانم بنده ے روسیاهت را می پذیرے
نواے عاشقانه ے مناجات به پایان مے رسد
و من همچنان سر در گریبان نشسته ام و
چشم به رحمتت دوخته ام.
یاسریع الرضا....
#خادم نوشت🍁
🌷اجتنبوا،اجتناب کنید
🌷۱.ازپلیدی وبت پرستی اجتناب کنید
....ْ فَاجْتَنِبُوا الرِّجْسَ مِنَ الْأَوْثَان۳۰حج
🌷۲.ازِکلامهای گناه واز غناوموسیقی حرام اجتناب کنید:
...وَاجْتَنِبُوا قَوْلَ الزُّورِ (٣٠)حج
🌷۳.ازسوء ظن های بیجاپرهیزکنید:
اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْم... (١٢)حجرات
🌷۴.اجتنبوا الطاغوت...۱۷زمر و۳۶نحل
از اطاعت ودنباله روی طاغوت دوری کنید
dastgir roz ghiamat.alipanah.mp3
4.96M
🎙واعظ: حاج آقا #علی_پناه
🔖 دستگیری روز قیامت 🔖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دعای هفتم صحیفه سجادیه با صدای علی فانی
🔸دعای هفتم صحیفه سجادیه به آسان شدن دشواریها به دست خدا و فراهم آمدن اسباب حیات به واسطه رحمت الهی اشاره دارد.
مضمضه کردن روزه دار
📚سوال: اگر فردی در حال #روزه (برای شستشوی دهان یا مضمضه* قبل از وضو و یا خنک کردن دهان و با اعتماد به اینکه آب فرو نمی رود) عمداً آب وارد دهان خود کند ، اما بیاختیار آب فرو رود آیا روزه باطل است و باید آن را قضا نماید؟
💠 جواب: اگر روزه دار هنگام وضو با اطمینان به اینکه آب از حلق فرو نمی رود، #مضمضه کند و آب بیاختیار فرو رود، درصورتی که این کار برای وضویِ نماز ِواجب باشد، روزه صحیح است ولی اگر برای وضویِ نماز غیر واجب باشد و یا برای غیر وضو مانند خنک شدن و امثال آن باشد و آب بي اختيار فرو رود، بنابر احتياط واجب روزه باطل است و بايد قضاي آن روز را بگیرد.
* گرداندن آب در دهان هنگام وضو مستحب است.
#احکام_روزه #مضمضمه_کردن_روزه_دار
▼حرف روز
امید به تغییر وضعیت!
هر چه به انتخابات نزدیکتر میشویم، سؤال از اصل حضور و چگونگی مشارکت مردم در آن برجسته میشود. بیشک از بین تمام راهبردهای نظام جمهوری اسلامی، اصل و گستره مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب اصلح، مهمترین آنهاست؛ اما چرا این سؤال در این شرایط مهم است و اساساً، چه رابطهای بین اصل حضور و مشارکت حداکثری با تغییر شرایط موجود وجود دارد؟
نکات تحلیلی: 1- آنچه در ارتباط با انتخابات ریاستجمهوری در خرداد 1400 اهمیت مشارکت حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی را بیشازپیش ساخته، ضعف کارنامه عملکرد دولت مستقر و افزایش حجم و شدت مشکلات اقتصادی در کشور، در کنار افت بیسابقه مشارکت مردمی در انتخابات اسفندماه 1398 انتخابات مجلس است. 2- امروز مشارکت حداکثری بهنوبه خود به دو علت، مهم مینماید؛ اول، تأثیر آن بر انتخاب گزینه اصلح در انتخابات است. دوم، بر نحوه مواجهه ما با جبهه سلطه و استکبار، تأثیر خواهد گذاشت و کمیت حضور مردم و کیفیت انتخاب هوشمندانه و مطابق با نیاز این برهه از انقلاب اسلامی، ازجمله توجه به شکلگیری دولت با نشاط و مؤمن انقلابی میتواند پیام راهبردی به آمریکا و سایر معاندان ایران اسلامی بفرست؛ عاملی که رهبر حکیم انقلاب از آن به تضمین امنیت ملی و خنثیسازی دشمنیها تعبیر میکنند. 3- با دو نکته فوق به این سؤال کلیدی میرسیم که؛ چگونه میتوان به تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات کمک کرد؟ به نظر میرسد در این موضوع نقش سایر بازیگران انتخابات ازجمله نظام جمهوری اسلامی، احزاب و جریانها و نامزدهای انتخاباتی در این دوره بیشتر و سنگینتر شده است. این بازیگران باید «امید مردم به تغییر وضعیت» را احیا و تقویت نمایند؛ و هرکدام در برنامهها، سیاستها و عملکردهای خود این عزم را به نمایش بگذارند. پاسخ معتبر به نگرانیها و خواستههای بهحق مردم تنها محرکی است که میتواند تحرک اجتماعی، ایجاد و فضای انتخابات مهمی چون خرداد 1400 را از بیتحرکی خارج نماید. زمانی میتوان امیدوار به تحقق این موضوع بود که سمتوسوی هم انتخاب مردم و هم برنامه محوری کاندیداها و جریانها معطوف به «تغییر» وضع موجود باشد، نه امتداد شرایط کنونی!
نکته راهبردی: البته در این میان باید مراقب طراحی و اغواگری بازیگرانی که در مقابل مردم تعریف میشوند، باشیم؛ زیرا نظام سلطه و برخی از دنبالههای غرب در داخل به دنبال «تَکرار و امتداد» وضع کنونی با روتوش و تزئینی فریبنده و جدید از مذاکره هستند؛ اما درختی که در هشت سال ثمر نداده، میتواند در 100 روز ثمر دهد؟! (نویسنده: فتحالله پریشان)
▼گزارش روز
امنیت ملی را به حراج نگذارید!
«برت مک گورک» فرستاده ویژه دولت جدید آمریکا در امور خاورمیانه و شمال آفریقا در خصوص روند بازگشت آمریکا به برجام میگوید: «تا زمانی که برنامه هستهای ایران محدود نشود و مجدداً به مسیر اصلی بازنگردد، ما هیچگونه فشاری را بر نخواهیم داشت». در شرایط فعلی مسئولان دیپلماسی کشور سرگرم مذاکره با طرفهای برجام و رسانههای خبری در حال ذائقه سازی برای مردم برای بازگشت مجدد آمریکا به برجاماند و به نظر میرسد دراینبین تعجیل نامیمونی نیز برای سرانجام یافتن مذاکرات وین و رسیدن به متن توافق در یکی دو ماه آینده در دستور کار قرار دارد! اینکه باوجود بدعهدی مقامات آمریکایی و شرکای غربی آن در برجام، چرا برخی مسئولین مطالبه لغو کامل تحریمها و راستی آزمایی واقعی طرف مقابل را به توافقی کاغذی تنزل میدهند، جای تعجب و تأمل است؛ اما دراینبین هستند چهرههایی که با ابراز نگرانی از این رویه ناصواب، مسیر معقول مذاکره برای دستیابی ملت به حق خود را مطالبه میکنند.
گزارههای خبری: 1- «صادق خرازی» دبیر کل حزب اصلاحطلب ندای ایرانیان معتقد است: «بهرهبرداری انتخاباتی از مذاکرات وین، به حراج گذاشتن امنیت ملی است و هرکسی چنین هدفی داشته باشد، به امر غیرقابلبخششی فکر کرده و بهرهبرداری سیاسی انتزاعی از مقوله منافع ملی و امنیت ملی، خیانت محسوب میگردد». 2- «مالک شریعتی» نماینده مجلس در کانال تلگرامی خود مینویسد: «جناب عراقچی! اگر به سخن "رهبر آگاه" عمل کنید، از تأیید یا تکذیب سخن "منبع آگاه" بینیاز خواهید شد. ابتدا لغو کامل تحریمها، سپس راستی آزمایی واقعی، بعد بازگشت به تعهدات برجام و نتیجه: انتفاع اقتصادی مردم خواهد بود». 3- رستم قاسمی، وزیر اسبق نفت و کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری، طی روزهای اخیر اعلام کرده است: «راستی آزمایی لغو تحریمها در حوزه نفت، حداقل ۳ ماه زمان میبرد». 4- رئیس مرکز پژوهشهای مجلس تأکید میکند: «اساس راستی آزمایی اقدامات آمریکاییها باید توسط مجلس صورت گیرد... این راستی آزمایی در لغو تحریمها سه تا ۶ ماه به طول میانجامد».
گزاره تحلیلی: زمان زیادی به پایان دولت فعلی باقی نمانده و بر اساس قانون و عقل، این دولت هر سیاستی برای اداره کشور در چنته داشته طی سالهای اخیر نشان داده است و محصول آن را برداشته است، پس نباید در اندک زمان باقیمانده از دوران مدیریتی خویش، تعهد و التزام حقوقی برای دولت بعد از خود بر جای بگذارد و به عبارتی مسیر دولت آینده را از هماکنون ریلگذاری کند. از سوی دیگر، تعجیل در دستیابی به توافقی تعهدآور، آنهم در آستانه انتخابات، شائبه بهرهبرداری انتخاباتی از مذاکره با ایجاد دوقطبی در جامعه را قوت میبخشد که این رویه ناصواب، در تضاد با منافع ملی بوده و احتمال فرصتسوزی و کوتاه آمدن از مواضع و خواستههای بهحق ایران در مذاکرات را قوت میبخشد. (نویسنده: حسین عباسیان)
▼ خبر ویژه
تصمیم در وین، تصویب در مجلس
«سلیمی» عضو هیئترئیسه مجلس گفت: «کل تصمیماتی که در وین گرفته میشود، باید بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی در مجلس تصویب شود. تصمیمات هیئت مذاکرهکننده بدون تصویب در مجلس جنبه قانونی ندارد. بحثهایی که در وین مطرح است که برخی از تحریمها برداشته شود و برخی نیز برداشته نشود، این موارد خلاف قانون است». در همین زمینه کمیسیون امنیت ملی مجلس امروز با حضور عراقچی، مسئول تیم مذاکرهکننده کشورمان، جلسه ویژهای برای بررسی پیشرفت مذاکرات وین برگزار میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستانِ خوبم
یادتون باشه ڪه همیشه
از لغات مثبت و انرژے بخش براے توصیف
حالتون استفاده ڪنید⇩
💫وقتے از شما مےپرسند ،
"حالتان چطور است؟" شما با جملاتے مانند؛ "خستهام(سرم درد مےڪند ، اے ڪاش امروز تعطیل بود و...)
پاسخ مےدهید ، در عمل احساس ڪسالت بیشترے خواهید ڪرد.😐
پس بهتر است ڪه👇
هر وقت ڪسے حالتان را پرسید بگویید⇩؛
"عالے ام " . در همه حال بگویید بسیار خوبم
باور ڪنید ڪه به تدریج احساس خوب بودن خواهید داشت
💥 تلاش ڪنید ڪه به عنوان شخصی سرزنده ، شهرت پیدا ڪنید 😉
#الحمدللهعلیکلحال
مثبت باش معجزه میشه👌
نگید نگفتما😉
عصرتون بخیر
حال دلتون عاااالے❣️
#خادم نوشت🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلسه 11 | حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
📖 تفسیر موضوعی قرآن کریم با موضوع سبک زندگی اسلامی ویژه ماه مبارک رمضان سال 1400