eitaa logo
قاصدک
899 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
5هزار ویدیو
124 فایل
#تربیتِ_نیرویِ_مومنِ_انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
❌لقمه حرام وجدان انسان را خاموش می‌کند. ❌واقعه کربلا محصول لقمه حرام بود . ❌لقمه حرام باعث می شود که انسان در برابر امام عصر خویش بایستد .
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
مداحی_آنلاین_برخیز_از_این_صحرا_رویم_حاج_سلیم_موذن_زاده.mp3
2.8M
🔳 🌴برخیز از این صحرا رویم 🌴ای علی جانم 🎤حاج 👌بسیار دلنشین
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
4_5987574561158203004.mp3
4.29M
🔳 🌴روضه حضرت علی اکبر(ع) 🌴یا به جایی خبر مرگ پسر را نبرید 🎤حاج 👌بسیار دلنشین
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
زخم‌هایت یک طرف، زخم سر تو یک طرف بغض نامت لشکری را کرده است
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
مداحی آنلاین - داغ فرزند - استاد انصاریان.mp3
1.93M
🏴ویژه ♨️داغ شهادت علی اکبر(ع) با سیدالشهدا چه کرد؟ 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
📚 برهنه شدن در عزاداری 💠 سؤال: آیا برهنه شدن هنگام بدون حضور نامحرم اشکال دارد؟ ✅ جواب: شایسته است به شیوه مرسوم و سنتی که با لباس انجام می شده است برگزار شود.
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
هدایت شده از قاصدک
🔰 کانال قاصدک را به دوستان خود معرفی بفرمایید.⬇️🌹🌹 @ghasedak40
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
🔻 با سلام حاج آقای حسینی قمی در بیمارستان بستری هستند لطفا هرکی پیام رو میخونه برا سلامتی هرچه زودتر ایشون و همه بیماران 1مرتبه سوره حمد شفا تلاوت کند
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعرخوانی سردار سلیمانی از حضرت علی‌اکبر قبل از عزیمت شهید بدرالدین به میدان نبرد
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین دیدار آزادگان با رهبر انقلاب پس از آزادی 🔹آن‌روز خدا پاداش صابران را داد. کدام روز؟ ۲۶ مرداد سال ۱۳۶۹ شمسی. روزی که نخستین گروه از آزادگان به خاکی که وجب به وجب حفظ شده بود، بوسه زدند و مفقودالاثرها هم پیدا شدند و آمدند! چه روزهایی بود و هر که ندید از دستش رفت.
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
سه شنبه ۲۶مردادماه۱۴۰۰ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
▼گزارش روز                             راهکاری برای افغانستان با تسلط طالبان بر پایتخت و سقوط آخرین سنگر دولت غرب‌گرای افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل در یک جلسه فوری با حضور نماینده افغانستان و آنتونیو گوترش به بررسی آخرین تحولات این کشور پرداخت. گزاره‌های خبری: نماینده آمریکا در نشست شب گذشته در شورای امنیت سازمان ملل گفت: «باید حملات علیه غیرنظامیان در افغانستان متوقف شود. طالبان باید تضمین دهد که امنیت غیرنظامیان را در افغانستان حفظ می‌کند. طالبان باید اجازه رسیدن کمک به غیرنظامیان را در افغانستان بدهد. ما از همسایگان افغانستان و کشورهای دیگر می‌خواهیم تا پناهگاهی برای افغان‌هایی که تمایل دارند کشور را ترک کنند، فراهم نمایند». «باربارا وود» نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست فوق اظهار داشت: «آنچه در افغانستان در حال رخ دادن است، یک تراژدی بزرگ است. طالبان باید تمامی اقدامات خصمانه و نظامی را در افغانستان متوقف کند. طالبان باید به حمایت از حقوق اقلیت‌ها پایبند باشد». نماینده روسیه نیز در این نشست گفت: «ما اعتقاد داریم که ایران می‌تواند نقش مهمی (در شرایط کنونی افغانستان) ایفا کند.» گزاره‌های تحلیلی: وضعیت فعلی کشور افغانستان نتیجه حضور بیست‌ساله آمریکا در این کشور است. تحولات این روزهای افغانستان نشان می‌دهد که امنیت موضوعی داخلی است؛ امنیت و دولت تحمیلی نمی‌تواند استمرار داشته باشد و نتیجه آن ارتشی به‌ظاهر مسلح و مجهز، اما در عمل بی‌انگیزه و بی‌اراده در برابر خطرات و همچنین رئیس دولتی همچون اشرف غنی خواهد بود که به اذعان رسانه روسی راشاتودی، «با خودروهایی پر از دلارهای آمریکایی، کشور و ملتش را در سختی‌ها تنها خواهد گذاشت. مشابه این وادادگی در تاریخ کشورمان نیز یافت می‌شود؛ سقوط ارتش رضاخان در سال 1320 که از آن به‌عنوان یکی از افتخارات رژیم پهلوی یاد می‌شده و می‌شود و عزل آسان رضاخان از قدرت به دست انگلیسی‌ها، به دلیل وابستگی شدید قدرت آن زمان ایران به غرب و مردمی نبودن آن بوده است. 2- در تحلیل وضعیت کنونی افغانستان و ترسیم آینده پیش روی این کشور باید بر این واقعیت توجه داشت که طالبان صرفاً یک اقلیت تروریستی در افغانستان نیست؛ چراکه اگر طالبان در اقلیت بود، همان بیست سال پیش توسط جرج بوش پسر از بین می‌رفت و در برهه فعلی نیز نمی‌توانست با چنین سرعت خیره‌کننده‌ای در افغانستان حاکم شود. قطعاً حمایت بدنه مردمی افغانستان باعث پیروزی طالبان شده است. 3- طالبان امروز به جهت رفتاری، متفاوت از طالبان بیست سال پیش است. طالبان امروز نه متحد و نه تحدید آنی جمهوری اسلامی، بلکه بخشی از واقعیت جامعه سیاسی افغانستان است که در دو دهه اخیر با غاصبان سرزمینش (آمریکا و نیروهای ناتو) جنگیده و به پیروزی رسیده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی با نگاه به این واقعیت‌ها می‌بایست درصدد تأمین منافع و امنیت ملی خود باشد. امروز بهترین راهبرد در افغانستان، تمرکز بر ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در جهت دستیابی به دولت فراگیر، با حضور تمامی اقوام می‌تواند باشد. (نویسنده: فرهاد کوچک زاده
۲۶ مرداد ۱۴۰۰