eitaa logo
قاصدک
933 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
4.8هزار ویدیو
124 فایل
#تربیتِ_نیرویِ_مومنِ_انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ مرده‌ای که بوی گلاب می‌داد : 💠یکی از کارکنان غسال خانه بهشت زهرای تهران تعریف می کرد: 💠یک بار پیرمردی را آوردند که اصلا به مرده شبیه نبود، چهره روشن و بسیار تمیز و معطری داشت. وقتی پتو را کنار زدم بوی گلاب می داد. 💠آنقدر تمیز و معطر بود که من از مسئول غسالخانه تقاضا کردم خودم شخصا این پیرمرد را بشورم و غسل بدهم، همه بوی گلاب را موقع شستشو و وقتی که آب روی تن این پیرمرد می ریختم حس می کردند. 💠وقتی که کار غسل و کفن تمام شد بی اختیار در نماز و تشییع این پیرمرد شرکت کردم، بیرون برای تشییع و خاکسپاری اش صحرای محشری به پا بود. 💠 از بین ناله های فرزندانش شنیدم که گویا این پیرمرد هر روزش را با قرائت زیارت عاشورا شروع می کرد. از بستگانش دقیق تر پرسیدم، گویی این پیرمرد به این موضوع شهره بود، آدمی که هر روزش با زیارت عاشورا شروع می شد @ghasedak40
▪️این روزها که شمیم حسین علیه السلام همه جا پیچیده ..وقت بـــزرگ شدنــه!✨ تو هنــوز وقت داری تا برسی؛ به همون جائی که امامت به انتظارت ایستاده! و مجالس روضه‌‌ ای که عاشق پروری می کنند ! ... 💫تو را به سمتی میَبرند که؛ به خودت می‌آیی و می‌بینی عاشق شده ای و برای فدا شدن آماده‌ای..✨. مثل شهداء که در همین روضه‌های حسین "علیه السلام " پرورش یافته اند.🥀
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چشماتو ببند؛ خیال کن که با زائرایی چشماتو ببند؛ خیال کن که الان کربلایی @ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥀پیچیده شمیمت همه جا ای تن بی سر چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد.🥀
چهار شنبه۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۹ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
▼حرف روز                     رکورد کم‌نظیر  در پی تکمیل و تحویل فازهای دوم و سوم پروژه آب‌رسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و سرعت بالای اجرای این پروژه و رفع مشکل آب این منطقه، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدردانی از اهتمام جهادی و انقلابی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) در این عرصه گفت: «خدای بزرگ را شاکریم به فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) توفیق داد در لبیک به مطالبه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، با سرعتی مثال‌زدنی، کاری که باید طی چندین ماه صورت می‌پذیرفت، در یک مدت کوتاه و ۲۵ روزه، دغدغه مردم خونگرم، مؤمن، مقاوم، مجاهد و فهیم خوزستان، با اجرای پروژه آب‌رسانی به روستاهای غیزانیه اهواز، مرتفع و یک رکورد کم‌نظیر در اجرای پروژه‌های آب‌رسانی رقم زده شود.» نکات تحلیلی: بهترین روش برای رضایتمندی مردم که ولی‌نعمتان نظام اسلامی هستند، توسعه و تعمیق خدمت‌رسانی دلسوزانه توسط دستگاه‌های اجرایی و نهادی، آن‌هم با سرعت و دقت بالا است که باید سرلوحه متولیان امر قرار گیرد. 2- هم‌افزایی، تعامل گسترده بین قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) و بنیاد مستضعفان و سایر مجموعه‌های استانی در اجرای فازهای دوم و سوم این پروژه که شامل ۳۰ کیلومتر خط انتقال لوله پلی‌اتیلن بود، نشان‌دهنده این نکته کلیدی است که بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام را می‌توان با همین شیوه تعاملی، همراه با روحیه جهادی و در وقت کم به سرانجام رساند. 3- مسئولین و متولیان امر با اقدامات پیش‌دستانه، نباید بگذارند که تقاضاها و مطالبات واقعی مردم تبدیل به اعتراض و انتقاد شود و پس از امنیتی شدن فضا و جریحه‌دار شدن افکار عمومی، در فکر علاج و چاره کار بیفتند. نکات راهبردی: نزدیک به دو دهه در کشور ما بحران آب به مسئله‌ای مهم برای مردم و سیاست‌مداران تبدیل شده است. کشور ما به دلیل قرارگیری در کمربند خشک و نیمه‌خشک، منابع آبی کم و کاهش نزولات جوّی از یک‌سو و رشد جمعیت و توسعه کشاورزی و صنعت از سوی دیگر، سبب شده اگر سیاست‌گذاری مناسبی در جهت مدیریت آب انجام نگیرد تنش‌های آبی گسترش می‌یابد. در این وضعیت حل بحران آب به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی کشور باید موردتوجه کافی و جدی قرار گیرد. سیاست‌های منسجم و مشخص در زمینه درک بحران آب و چاره‌جویی اصولی همراه با برنامه‌های مدون و قابل عملیاتی شدن باعث خواهد شد تا وضعیت منابع آبی کشور بهتر و تبعات آن کاهش یابد.
▼گزارش روز                       سخنی با والدین دانش‌آموزان مدارس هرچند اختیاری، اما بازگشایی شد و دولت از خانواده‌ها خواست که فرزندان خود را به مدرسه بفرستند. موضوعی دل‌نگرانی زیادی در بین خانواده‌ها ایجاد کرد. گزاره خبری: 1- «محسن حاجی میرزایی» وزیر آموزش‌وپرورش گفت: «ما دو اولویت بسیار مهم داریم که اولی، سلامت دانش آموزان است و اولویت دوم هم تداوم آموزش است. تجربیات در دنیا را هم بررسی می‌کنیم. در آسیای جنوب شرقی از یک هفته قبل مدارس باز شده است. هیچ آموزشی جایگزین آموزش حضوری نخواهد بود. چون اصل بر حضور دانش آموزان در سال تحصیلی جدید است، برای همین هر جا امکان اجرای پروتکل باشد، اصل بر آموزش حضوری است. نکات راهبردی: توجه به نکاتی چند برای درک درست از شرایط کنونی، محدودیت‌ها و مشکلات وزارت آموزش‌وپرورش در بازگشایی مدارس، از سوی خانواده‌ها حائز اهمیت است؛ 1- فرزندانمان حرف‌های ما را می‌شنوند و اثر می‌پذیرند. سعی کنیم نقدها و ایرادها و دلخوری‌هایمان از کم‌کاری برخی مسئولین دولتی را به فرزندانمان انتقال ندهیم. 2- سلامت روانی فرزندانمان باید مهم‌ترین ملاحظه ما باشد و جهت‌گیری‌های ما هر چه که هست، نباید امنیت روانی آن‌ها را تخریب کند. ازاین‌رو، برای ایجاد امنیت فکری و روحی فرزندان، باید فضای خانه و مدرسه را برای آن‌ها توضیح دهیم. 3- متخصصان امر تربیت و آموزش می‌گویند؛ طلای شجاعت، استقلال، تفکر، ابتکار و ... را به بهانه‌های مختلف از بچه‌ها نگیرید؛ پس توضیح وضع موجود ما باید به صورتی باشد که هرگونه ترسی را از بچه‌ها بگیرد، نه آنکه آن را افزایش دهد. 4- کمی از نقد دولت فاصله بگیریم و از خود بپرسیم در این ایام، کمک والدین به مدارس چگونه باید باشد؟ 5- طریقه بهره گرفتن از امکانات مختلف مجازی و برنامه‌های آن را به فرزندانمان آموزش دهیم و در هنگام آموزش با آرامش و محبت کنار آن‌ها باشیم. 6- عادت دادن دانش آموزان به برنامه منظم آموزش و یادگیری؛ از درس خواندن گرفته تا تغذیه و زمان خوابیدن، تفریح و ... 7- شاید بعضی بچه‌ها از طریق فضای مجازی نتوانند با کیفیت درس بخوانند، پس با درک این موضوع، عجله در یادگیری و ترس از عقب ماندن بچه‌ها را از دستور کار خارج کنیم. 8- در قامت یک سرپرست، دوست، مدیر و معلم صبور در کنار دانش‌آموزمان باشیم.
▼ خط تحریف                  توهین به مقدسات در «شارلی ابدو»های داخلی هفته گذشته جسارت روزنامه فرانسوی «شارلی ابدو» بر ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) موجی از اعتراض و ناراحتی در بین مسلمانان و ملت ایران به وجود آورده است. بررسی رسانه‌های داخلی کشور نیز حکایت از تعدد بالای جسارت‌هایی مشابه، به اصول و مقدسات دینی دارد که ضرورت نظارت جدی بر آن‌ها بیش از گذشته احساس می‌شود؛ برای نمونه، روزنامه اصلاح‌طلب ابتکار نیز در ماه‌های گذشته نوشته بود: «اینکه قدرت شفادهندگی را به مکان‌هایی نسبت دهیم و معتقد باشیم که مکان‌های معینی شفادهنده هستند و می‌توانند بیماری‌ها را درمان کنند و برای آن‌ها قدرت‌های مافوق طبیعی قائل باشیم، نمونه‌ای از تفکر اسطوره‌ای است.» «نجفقلی حبیبی» عضو حزب منحله مشارکت- مرداد 93- در اظهارنظری تأمل‌برانگیز عزاداری برای امام حسین(ع) را کاری بیهوده و بی‌بازده خوانده و گفته بود: «شما سالانه برای بعضی چیزها چقدر خرج می‌کنید؟ در همین ایام عاشورا چقدر پول‌ها خرج می‌شود؛ بازده فرهنگی‌اش چقدر است؟ دو نفر گریه می‌کنند و تمام می‌شود!». طیف تندروی اصلاح‌طلب بارها توهین به ائمه اطهار و مقدسات را در کارنامه خود ثبت کرده است؛ «حتی علیه خدا هم می‌توان تظاهرات کرد (ابراهیم اصغرزاده)»، «حضرت علی (ع) مانند معاویه مشروعیت خود را از مردم گرفته است (رجبعلی مزروعی)»، «معصومین بدون نظارت مردم در معرض انحراف هستند (عزت‌الله سحابی)»، «خدای جدید با خدای گذشتگان متفاوت است (عبدالکریم سروش)»، «فرهنگ شهادت خشونت‌آفرین است، اگر کشته شدن آسان شد، کشتن هم آسان می‌شود (عبدالکریم سروش)»، «احکام قرآن متناسب با زندگی قبیله‌ای است، قرآن کریم برای ما قابل استناد نیست (محمد خاتمی)» و... تنها بخشی از جسارت طیف تندروی اصلاح‌طلب طی ماه‌ها و سال‌های اخیر به مقدسات و ائمه اطهار(ع) بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا