فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکسی از غیرخدا قطع امید کند ، خداوند هزینه زندگی او را تامین میکند و از جایی که انتظار ندارد ، روزیش میدهد.
[ #پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله ]
📚 نهج الفصاحه ، ص ۷۳۱
📚 خمس خانه مورد نیاز
💠 سؤال: شخصی #مسکن_مورد نیاز را تهیه نموده ولی نمی تواند در آن سکونت کند، و یا مدتی آن را #اجاره داده است، سپس از سکونت در آن منصرف می شود و آن را می فروشد، بر فرض که در این مدت، #سال_خمسی بر آن گذشته باشد، حکم خمس آن چگونه است؟مقلد مقام معظم #رهبری هستم.
✅ جواب: سکونت شرط نیست و همین که مورد نیاز و در #شأن او باشد، با گذشت سال خمسی بر آن، #مؤونه محسوب شده و #خمس ندارد حتی اگر پس از فروش باشد
khod-ra-bartar-az-digaran-nadanim.ali_.mp3
3.85M
🎙 واعظ: حاج آقا #عالی
🔖 خود را برتر از کسی ندانیم
شاه بخشید ، وزیر نبخشید
شاه عباس دوم ، پسر بزرگش "شاه سلیمان" بر تخت سلطنت نشست. وی وزیر مقتدر و کاردانی به نام شیخ علی خان زنگنه داشت که فرمانروای حقیقی ایران به شمار می رفت و چون شاه صفوی خوش گذران بود، همه ی امور مملکتی را او اداره می کرد.
شیخ علی خان شب ها با لباس مبدل به محلات و اماکن عمومی شهر می رفت تا از اوضاع مملکت با خبر شود. بناها و کاروان سراهای متعددی به فرمان او در گوشه و کنار ایران ساخته شده است که امروز به غلط "شاه عباسی" نامیده می شوند. شیخ علی خان با وجود قهر شاه سلیمان شخصیت خود را حفظ می کرد و تسلیم هوس بازی های او نمی شد.
یکی از عادات شاه سلیمان این بود که در مجالس عیش و طرب شبانه ، هنگامی که سرش از باده ی ناب گرم می شد ، دیگ کرم و بخشش او به جوش می آمد و برای رقاصه ها و مغنیان مجلس مبالغ هنگفتی حواله صادر می کرد که صبح بروند و از شیخ علی خان بگیرند.
هنگامی که فردا، حواله های صادر شده را نزد شیخ علی خان می بردند، او همه را به بهانه ی آن که چنین اعتباری در خزانه موجود نیست، بی پاسخ می گذاشت. از آن تاریخ است که عبارت شاه می بخشد، شیخ علی خان نمی بخشد در میان مردم اصطلاح شده است.
منبع: سیاست و اقتصاد عصر صفوی، ابراهیم باستانی پاریزی
سه شنبه ۷بهمن ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
ادراکی غلط از سیاست بایدنی!
با خروج مفتضحانه دونالد ترامپ از کاخ سفید و استقرار دولت بایدن، چیستی و چگونگی سیاست خارجی مستأجران جدید این کاخ بهویژه در قبال جمهوری اسلامی ایران و آینده برجام، سؤال محوری و کانون تحلیلی اصلاحطلبان در این روزهاست. هر چه به انتخابات خرداد 1400 نزدیکتر میشویم، فراوانی این قبیل مطالب نیز بیشتر میشود.
نکات تحلیلی: 1- موضوع آینده مناسبات ایران و آمریکا و موضع حاکمیتی نظام جمهوری اسلامی دراینباره چیز پیچیده و گنگی نیست و بارها در سخنان رهبر معظم انقلاب تبیین شده است؛ اما آیا جریان اصلاحات و اعتدال موضوعی با این درجه از وضوح و سهولت را ادراک نمیکنند یا نمیخواهند ادراک کنند؟ 2- بزرگان این جریان خواهان مذاکره با غرب نه میتوانند از چرب و شیرین قدرت در جمهوری اسلامی عبور کنند و نه حاضرند عذر تقصیر به درگاه ملت به دلیل انبان خالی از دستاورد و انجام وعدههای گذشته آورند. آنها با گامی به جلو، میخواهند امروز که به انتهای دو دوره عملکرد ضعیف و اما پر چالش و کم دستاورد دولت موردحمایت همهجانبه خود نزدیک شدهاند، زمین بازی جدیدی با شوت کردن توپ قصورها و سوءمدیریتها به زمین رقیب، برای خود تعریف کنند. دستوپا زدنهای این روزهای آنها برای تطهیر آمریکای بایدن در راستای مدیریت افکار عمومی و اغوای مجدد رأیدهندگان پشیمان با امیدآفرینی واهی تازهای به نام دولت بایدن صورت میگیرد! 3- این در حالی است که توجه به مبنایی بودن سیاست خنثیسازی تحریمها و عدم انتظار سریع رفع تحریمها بهواسطه روی کار آمدن بایدن، نکته آشکاری است که بارها تأکید و تکرار شده و تجارب گذشته نیز مؤید این واقعیت است که تا زمانی که قوی نشویم نمیتوانیم آرمانهای امام و انقلاب را محقق نماییم. ضمن اینکه توجه به مشکلات داخلی آمریکا و میراث وحشتناک ترامپ برای بایدن در زمینه افزایش رادیکالیسم در جامعه آمریکا، بحران مهاجران، بحران کرونا، بحران دوپارگی آمریکای پساترامپ و... امید زیادی برای اولویت قائل شدن به برجام در ماههای نزدیک آینده بهجا نمیگذارد.
نکته راهبردی: مرور مواضع بایدن در زمینه اتخاذ مواضع «سختگیرانه و هوشمندانه» نسبت به ایران و تلاش برای تبدیل برجام به سکویی برای ایجاد محدودیتهای منطقهای و موشکی ایجاب میکند با اتحاد و انسجام ملی و تکیه به توانمندیهای داخلی، با حداکثر هوشمندی به خنثیسازی تحریمها بیندیشیم و از این مرحله نیز همانند فشار حداکثری ترامپ عبور نماییم. (نویسنده: فتحالله پریشان)
▼گزارش روز
تعامل دولت و مجلس
لایحه بودجه 1400 امسال در حالی از طرف حسینعلی امیری «معاون پارلمانی رئیسجمهور» تقدیم مجلس شد که تاکنون اعتراضات زیادی را با خود در بر داشته و گاهاً موجب موضعگیریهای دولت و مجلس علیه یکدیگر شده است.
گزارههای خبری: 1- سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی (نایبرئیس مجلس شورای اسلامی) با بیان اینکه ازیکطرف این بودجه، یک بودجه کاملاً سیاسی است و انتظارات را در جامعه بالا میبرد و از طرفی دیگر منابع بودجه کاملاً ناپایدار و بیثبات است، هدف آن را تحمیل خواست دولت به نظام اعلام کرد. 2- نهاوندیان (معاون رئیسجمهور) با اشاره به بودجه سال 1400 گفت: «پیام این بودجه احیای مسیر ثبات و رشد اقتصاد ایران است و ما با تکیه به این سابقه میتوانیم در سال آینده تأکید بر زیرساختهای اقتصادی و حمایتهای اجتماعی را از سر بگیریم و این پیام در بودجه سال 1400 رویکرد افزایش سرمایه اجتماعی و زیرساختسازی است». 3- با توجه به اعتراضاتی که نمایندگان از کلیات لایحه بودجه 1400 داشتهاند، ورود کمیسیون تلفیق مجلس و اعمال بیش از 30 مصوبه برای ایجاد تغییر بر آن میتواند موجبات رضایت نمایندگان را در بر داشته باشد. ازجمله مهمترین این مصوبات عبارتاند از: افزایش وام ازدواج به میزان 100 میلیون تومان؛ افزایش یارانههای نقدی برای مراکز تحت پوشش حمایتی؛ عرضه 10 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی مانند سایر فراوردههای نفتی در بورس انرژی؛ تکلیف به دولت برای واگذاری 7 میلیون سهام عدالت به افراد واجد شرایط؛ افزایش 25 درصدی حقوق کارکنان دولت و ...
گزارههای تحلیلی: 1- کشور در شرایط حساسی قرار دارد؛ مسئولین میبایست در اتاقهای فکر خود راهی برای مشکلات پیدا کنند و آن را به رسانهها و عموم مردم نکشانند. کشاندن موضوعات ملی به عرصه رسانهها هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد. 2- سالهاست که نخبگان سیاسی از اصلاحات ساختاری بودجه سخن میکنند، موضوعی که مطالبه رهبر معظم انقلاب نیز میباشد؛ ایشان در سال 98 و در دیدار با کارگزاران نظام، در مورد ضرورت اصلاح ساختار بودجه فرمودند: «این یکی از کارهای اساسی و مهمی است که بایستی انجام شود». هنوز که هنوز است اصلاح ساختار بودجه انجام نپذیرفته است؛ موضوعی که قرار بود با همکاری دولت کنونی و مجلس گذشته تا پایان تیرماه همان سال(سال 98) انجام گیرد. عمده اختلافات مجلس و دولت بر سر بودجه، ناشی از عدم اصلاح همین ساختار است؛ موضوعی که رئیس مجلس چندین بار بر سر به نتیجه رساندن آن توسط نمایندگان تأکید کرده است. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
▼ خبر ویژه
شکست فاجعهبار کارزار فشار حداکثری ترامپ علیه ایران
«کریس مورفی»، سناتور دموکرات ایالت «کنتیکت» آمریکا میگوید: «کارزار فشار حداکثری ترامپ یک شکست فاجعهبار بود، ولی تندروهای آمریکایی مخالف ایران، پشیمان نیستند. حال آنها میخواهند گزینههای جو بایدن را برای تصدی پستها دیکته کنند. فرضیه تندروها این بود که اگر ما از توافق هستهای ایران خارج شویم و به تحریمها و لفاظیهای تند بازگردیم، ایران به میز مذاکره نهفقط درباره تسلیحات هستهای بلکه درباره موشکها، حقوق بشر، تروریسم و سایر موارد میآید. ترامپ این فرضیه را آزمود، چهار سال روی آن کار کرد و سرانجام موفق نشد. در عوض، همه شرکای برجامی ما راههای میانبری برای زنده نگهداشتن اقتصاد ایران پیدا کردند و تهران بخشهای تعطیل شده برنامه هستهای خود را از سر گرفت. حال تندروها که مخالف موافقتنامه ایران بودند و ترامپ را درگیر یک راهبرد شکستخورده کردند، میخواهند به بایدن بگویند نمیتواند افرادی را برای کار روی پرونده ایران جذب کند که از دیپلماسی حمایت میکنند؛ این دیوانگی است».
مداحی آنلاین - ادب حضرت ام البنین - استاد رفیعی.mp3
4.11M
♨️ادب حضرت ام البنین(س)
🎤حجت الاسلام #رفیعی
━━💠🍃🌺🍃💠━━
مداحی آنلاین - پسرام به فدای حسین - مطیعی.mp3
12.09M
🔳 #وفات_حضرت_ام_البنین(س)
🌴نوحه ام البنین بعد داغ نینوا
🌴میزنه چه آتشی صبح و شام به قلب ما
🎤 #میثم_مطیعی
━━💠🍃🌺🍃💠━━
🕯 ای مادر چـار آفتاب ادرڪـنـے
✨زهرای سرای بوتراب ادرڪـنـے
🕯ما دست به دامان توئیم ای بانـو
✨یا فاطمۂ بنـے ڪلاب ادرڪـنـی وفات حضرت
ام البنین (س) تسلیت باد
کیست او یار امیرالمومنین
مادر شیران نر، ام البنین
دامنش گلخانه گلهای یاس
مادر عباس خود #حیدر شناس
#ام_الشهدا
#وفات_حضرت_ام_البنین(س)
#تسلیٺ_باد
🌷 ۳ صفت زیبادرحضرت زکریا ع که باعث شددعایش مستجاب شودوخدادرپیری بهش یحیی ع راداد:
۱.سرعت درکارهای خیرداشتند
۲.خدارادرحال بیم وامید میخواندند
۳.درمقابل خداخاشع یعنی باادب بودند
:
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَىٰ وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُٓ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ (٩٠)انبیا
🔰 شهید صدر اگر شاگردانش را میدید که بین راه سرشان به اینور و آنور میچرخد، تشر میزد که از فرصت بین راه برای فکرکردن استفاده کنند. میگفت: «بیشتر از آنچه میخوانید، فکر کنید. اگر به صِرف خواندن عادت کنید، در بین متنها و سطرها محدود میشوید. آنوقت نوآور نمیشوید.»
📚 کتاب نا ص ۹۲
#موعظه_خوبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نقل یک مکاشفه مستند توسط استاد مطهری در جمع روشنفکران
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅
◾️علامه مامقانی می نویسد:
هنگامی که قاصد امام سجاد علیه السلام به مدینه آمد تا خبر واقعه کربلا را به مردم مدینه بدهد با حضرت ام البنین سلام الله علیها مواجه شد.
حضرت ام البنین فرمود: از حسین علیه السلام خبری بده!
(او از جواب دادن طفره رفت و) گفت: چهار پسرت (عباس، عبدالله، جعفر، عثمان) در کربلا شهید شدند!
حضرت ام البنین سلام الله علیها فرمود:
قَطَّعْتَ نِیاطَ قَلْبِی، اَوْلادِی وَ مَنْ تَحْتَ الْخَضْراءِ کُلُّهُمْ فَداءً لاَِبِی عَبْدِ اللّهِ الْحُسَیْن، اَخْبِرْنِی عَنْ اَبِی عَبْدِ اللّه عَلَيْهِ السَّلَام
رگهای دلم را بریدی! (من کی از فرزندان خودم پرسیدم؟)
فرزندانم و هرکس زیر آسمان کبود است، همه فدای حسین علیه السلام؛ از حسین به من خبر بده!
و چون خبر شهادت امام حسین علیه السلام را شنید صیحه ای کشید...
👈 علامه مامقانی در ادامه می نویسد:
و این علاقه شدید حضرت ام البنین نسبت به اباعبدالله الحسین علیه السلام، (علاقه مادر فرزندی نبود بلکه این علاقه) فقط به خاطر آن بود که حسین، امام او بود.
📚تنقیح المقال ج3 ص70.
🏴 وفاتِ حضرت ام البنین سلام الله علیها تسلیت.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
ایثارگری ام البنین (س).mp3
1.75M
🔖منبر کوتاه 🔖
#استاد_رفیعی
💠ایثارگری حضرت ام البنین سلام الله علیها 💠
🔻۱۳ جمادی الثانی رحلت حضرت ام البنین سلام الله علیها
#حضرت_ام_البنین سلام الله علیها