پیشبینی نتایج انتخابات 1400
🔹این گزارش پژوهشی حاصل دادهکاوی میلیونها محتوای انتخاباتی منتشر شده در فضای مجازی است. از جنبههای مختلف فعالیت کاربران و رویکردها به کاندیداها مورد ارزیابی قرار گرفته است.
@AkhbareFori
🌷 اهمیت حجاب:
🌷۱.خدابه آدم ع
فرمودازاین گیاه نخور،
وقتی خورد، حجابش ریخت
🌷ونتیجه ی بی حجاب بودن،اخراج ازبهشت شد.
قال اهبطوامنها...۲۴ اعراف
🌷۲.خدابه انسانهافرمود:
مواظب باشید شیطان لباستان را نگیرد.۲۷ اعراف
🌷۳.اول فرمودحجاب ،
دوم فرمود،نماز وزکات.......۳۳احزاب
🌷۴. دوبار ازحضرت مریم ع تجلیل کرد، هردوبار،فرمود: باحجاب وعفیف بود
التی احصنت فرجها ۱۲تحریم و۹۱ انبیاء
🌷۵.حضرت زهرا سلام الله علیها:
بهترین عبادت برای زن،حفظ حجاب است.
ثروتمندی سبدی پر از غذای فاسد به فقیری داد. فقیر لبخندی زد و سبد را گرفت و از آنجا رفت.
فقیر همه آنها را دور ریخت و به جایش گل هایی زیبا و قشنگ در سبد گذاشت و به فرد ثروتمند بازگردانید ...
ثروتمند متعجب شد و گفت: چرا سبدی که پر از چیزهای کثیف بود، پر از گل زیبا کرده ای و نزدم آورده ای؟
فقیر گفت: هر کس آنچه در دل دارد می بخشد ....
📖 #توصیه_به_بخشش
برای رسیدن به خوشبختی بیشتر، بخشش کنید. حتما هزاران بار این جمله را در مورد بخشش شنیده اید که می گویند: از هر دست بدهی، از همان دست پس می گیری!
برای زیاد شدن دارایی، قانونی وجود دارد به نام گردش پول و بخشش آن.
یعنی هرچه بیشتر پولت را به گردش بندازی، پول بیشتری نصیبت خواهد شد و هر چقدر خساست به خرج دهی، دارایی هایت نه تنها بیشتر نمی شود، بلکه کمتر هم خواهد شد!
از این رو در تمامی ادیان ، توصیه به بخشش شده است و تاکید شده که هر چقدر ببخشی، بر ثروتت می افزایی! پس اولین قدم موفقیت را محکم بردارید.
اما این بخشش باید همراه با ایمان باشد ؛ یعنی ایمان داشته باشید که وقتی می بخشید ، چندین برابرش به شما باز می گردد. در این صورت حس خوبی دارید و با احساسی فوق العاده پولی را می بخشید؛
اگر بخشش شما همراه با حس بد باشد، پول بیشتری را از دست می دهید زیرا در حقیقت به وفور و فراوانی ایمان ندارید!
📚 استفاده اشتراکی از دوره های آموزش مجازی
💠 سؤال: برخی مجموعه ها، دوره های آموزشی خود را ضبط کرده و به افراد می فروشند و از #فروش_اشتراکی خودداری می کنند، آیا جايز است پول هایمان را به یک نفر بدهیم تا آن را تهیه کرده و به ما هدیه دهد؟
✅ جواب: در هر حال خریدار یک نفر است و اگر فروشنده شرط کند که فقط خریدار حق استفاده از #دوره_آموزشی را دارد یا معامله مبنی بر این شرط واقع شود، ارائه به دیگران ـ بدون رضایت فروشنده ـ جایز نیست (البته استفاده بدون رضایت صاحب آن نیز اگر بدون شرط باشد محل اشکال است).
#مالکیت_معنوی #حق_کپی_رایت
چهارشنبه ۲۶خردادماه۱۴۰۰
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
منطق رأی در 28 خرداد
زمان آزمون بزرگ ملت ایران در 28 خرداد 1400 فرارسید و جهانیان، بیش از هر زمان دیگری رفتار انتخاباتی ایرانیان را نظاره میکنند. اگرچه دشمنان در چهار دهه اخیر، همواره برای تأثیرگذاری بر انتخابات در جمهوری اسلامی تلاش کردهاند؛ ولی انتخابات 28 خرداد 1400، دومین انتخابات مورد طمع بیگانگان و جریان ضدانقلاب برای پیادهسازی یک نقشه شیطانی در بستر آن است. اولین توطئه بزرگ با الگو قرار دادن کودتاهای مخملی در بستر انتخابات دهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی، طراحی شد و با اجرای آن، فتنه عمیق آمریکایی- صهیونیستی با خسارتهای فراوان پدید آمد. در آن انتخابات، دروغ بزرگ «تقلب» پیش از انتخابات و شعار «رأی من کو؟» بعد از انتخابات، از رمزهای فتنه و آشوب بود.
انتخابات 28 خرداد نیز به دلیل شکستهای راهبردی دشمن از یکسو و مشکلات داخلی کشور از دیگر سو، مورد طمع جبهه استکبار واقعشده و تلاش میکنند تا در بستر آن، برنامهها و سناریوهای تدارک دیده شده از قبل را به اجرا درآورند. در این انتخابات، دشمنان، جریان ضدانقلاب خارجنشین و منحرفان داخلی، به طور همزمان، میزان مشارکت، سلامت و امنیت انتخابات را نشانه رفتهاند. شعار «رأی بی رأی» قبل از انتخابات و شعار «دولت تحمیلی» برای بعد از انتخابات، ازجمله رمزهای فتنه و آشوب برای این انتخابات است. در این انتخابات جبهه مقابل انقلاب و نظام اسلامی، دو هدف عمده را دنبال میکند: 1- کاهش مشارکت برای چالشآفرینیهای بعدی، 2- جلوگیری از تشکیل یک دولت انقلابی و تحولگرا. تمام نظرسنجیهای معتبر انجامگرفته، حکایت از آن دارد که دشمنان، ضدانقلاب و منحرفان داخلی، آرزوی مشارکت پایین در این انتخابات را به گور خواهند برد و به حول و قوه الهی مشارکت قابل قبولی شکل میگیرد.
و اما برای ناکام گذاشتن دشمنان برای جلوگیری از پدیدآیی یک دولت انقلابی که تنها راه علاج دردهای مزمن کشور است، هوشمندی بالایی لازم است. نیروهای جبهه انقلاب و دلسوزان کشور، باید به منطق رأی خود توجه داشته باشند؛ منطق درست برای رأی دادن به یکی از کاندیداها، درحالیکه همه آنان قابلاحترام بوده و هر یک برای جبهه انقلاب ظرفیتی به شمار میآیند، آن است که کدامیک براساس نظرسنجیها، از اقبال مردمی بیشتری برخوردار است و احتمال رأیآوری و پیروزی او در انتخابات بیش از دیگران است. با این منطق رأی، میتوان از توزیع آرا جلوگیری کرد. (نویسنده: یدالله جوانی)