هدایت شده از قاصدک
🔰 کانال قاصدک را به دوستان خود معرفی بفرمایید.⬇️🌹🌹
#تربیت_نیروی_مومن_انقلابی
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸مسابقه پیامکی طرح ملی قرآنی ۱۴۵۵
🗓 سوال روز جمعه ۱مرداد ماه
💬با توجه به مفاد آیه ۷ سوره مبارکه زمر خداوند چه چیزی را برای بندگان نمی پسندد و چه چیزی را زیبنده انسان می داند
۱. کفر و شرک ورزی- شکر گزاری
۲.بی توجهی-مهربانی
۳. راستگویی-عدم صداقت
✉️ لطفا فقط عدد گزینه صحیح را به شماره ۳۰۰۰۰۴۴۴۴ ارسال نمایید.
#طرح_قرآنی_1455
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
♨️ ماجرای دیشب الیگودرز چه بود؟
🔻دیشب در برخی خیابان های شهر الیگودرز برای چند ساعتی، ناآرامی هایی به وجود آمد. در این ناآرامی ها تعدادی از مردم برای موضوع مشکلات آبی به وجود آمده در خوزستان به طور مسالمت آمیز به خیابان آمدند و از مردم خوزستان حمایت کردند. ولی تعدادی در این بین سواستفاده کردند و اقدام به آتش زدن در معابر و تخریب اموال عمومی کردند که وقتی مردم متوجه این صحنه ها شدند، اعتراض خود را رها کرده و به خانه های خود بازگشتند.
🔻تعداد محدودی که اقدام به آتش زدن اموال عمومی می کردند با تیراندازی به سمت مردمی که نظاره گر ماجرا بودند، سبب فوت یک جوان ۲۰ ساله شدند . همچنین در این تیراندازی ها دو نوجوان ۱۶ ساله نیز زخمی شدند.در پی این ناآرامی ها نیروهای حافظ امنیت در برخی خیابان های الیگودرز حضور یافتند و به مقابله با افرادی که از مجرا سواستفاده کردند پرداختند.
🔻با حضور این نیروها اوضاع در الیگودرز رو به آرامش رفت و اوضاع به حالت عادی برگشت. تلاش برای یافتن عاملان تیراندازی های دیشب الیگودرز ادامه دارد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
📖 # خشت_های_طلا
حضرت عيسی ابن مریم عليه السلام به همراه سه نفر از يارانش در راهی سه خشت طلا ديدند كه وسط راه افتاده. حضرت به اصحابش فرمود: اين طلاها مردم را می كشند ؛ مبادا محبت آنها را به دل خود راه دهيد. سپس از آنجا گذشتند و به راه خود ادامه دادند.
در بین راه يكی از اصحاب به عیسی علیه السلام عرض کرد: كار ضروری برايم پيش آمده، اجازه بدهید كه من برگردم. او برگشت و دو نفر ديگر نيز مانند رفيقشان عذر و بهانه آوردند و برگشتند و هر سه در كنار خشت های طلا گرد آمدند. تصميم گرفتند طلاها را بين خود تقسيم کنند.
دو نفرشان به ديگری گفتند: اكنون گرسنه هستيم. تو برو غذا بخر. پس از آنكه غذا خورديم و حالمان بهتر شد، طلاها را تقسيم می كنيم. او هم رفت خوراكی خريد و در آن زهری ريخت تا آن دو رفيقش را بكشد و طلاها تنها برای او بماند.
آن دو نفر نيز با هم سازش كرده بودند كه هنگامی كه وی برگشت او را بكشند و سپس طلاها را تقسيم كنند. وقتی كه رفيقشان طعام را آورد، آن دو نفر برخاستند و او را كشتند. سپس مشغول خوردن غذا شدند. به محض اينكه آن طعام آلوده را خوردند، مسموم شدند.
حضرت عيسی عليه السلام هنگامی كه برگشت ديد، هر سه يارانش در كنار خشت های طلا مرده اند. با اذن پروردگار آنان را زنده كرد و فرمود: نگفتم اين طلاها انسان را میكشند؟
منبع: بحارالانوار، جلد ۱۴، صفحه۲۸۰
هدایت شده از قاصدک
🔰 کانال قاصدک را به دوستان خود معرفی بفرمایید.⬇️🌹🌹
#تربیت_نیروی_مومن_انقلابی
@ghasedak40
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍موضوع: چرا دعــاهامون مستجــاب نمی شه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درس اخلاق امام خمینی رحمةاللهعلیه :
⭕️ اگه تهذیب نفس باشد از هیچ چیزی باک ندارد...
#هر_شب_یک_درس_اخلاق
🌷 علت جهنمی شدن:
گوش نکردن وفکرنکردن:
لوکنا نسمع اونعقل ماکنافی اصحاب السعیر۱۰ملک
🌷جهنم برای آنان است که ازفکر وچشم وگوش استفاده نمیکنندولجوجانه بیراهه میروند:
لقد ذرأنا لجهنم کثیرا من الجن والانس،
لهم قلوب لایفقهون بها....۱۷۹اعراف
🌷پاداش اهل بهشت به خاطرصبرشان است:
انی جزیتهم الیوم بما صبرواانهم هم الفائزون
۱۱۱مومنون
بادِر شَبابَكَ قَبلَ هَرَمِكَ، وصِحَّتَكَ قَبلَ سُقمِكَ
جوانى ات را پيش از پيرى دریاب، وتندرستى ات را پيش از بيمارى
#امامعلیعلیهالسلام
#غررالحكمحدیث4381