eitaa logo
قاصدک
933 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
4.8هزار ویدیو
124 فایل
#تربیتِ_نیرویِ_مومنِ_انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5987574561158203004.mp3
4.29M
🔳 🌴روضه حضرت علی اکبر(ع) 🌴یا به جایی خبر مرگ پسر را نبرید 🎤حاج 👌بسیار دلنشین
زخم‌هایت یک طرف، زخم سر تو یک طرف بغض نامت لشکری را کرده است
مداحی آنلاین - داغ فرزند - استاد انصاریان.mp3
1.93M
🏴ویژه ♨️داغ شهادت علی اکبر(ع) با سیدالشهدا چه کرد؟ 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
📚 برهنه شدن در عزاداری 💠 سؤال: آیا برهنه شدن هنگام بدون حضور نامحرم اشکال دارد؟ ✅ جواب: شایسته است به شیوه مرسوم و سنتی که با لباس انجام می شده است برگزار شود.
هدایت شده از قاصدک
🔰 کانال قاصدک را به دوستان خود معرفی بفرمایید.⬇️🌹🌹 @ghasedak40
🔻 با سلام حاج آقای حسینی قمی در بیمارستان بستری هستند لطفا هرکی پیام رو میخونه برا سلامتی هرچه زودتر ایشون و همه بیماران 1مرتبه سوره حمد شفا تلاوت کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعرخوانی سردار سلیمانی از حضرت علی‌اکبر قبل از عزیمت شهید بدرالدین به میدان نبرد
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین دیدار آزادگان با رهبر انقلاب پس از آزادی 🔹آن‌روز خدا پاداش صابران را داد. کدام روز؟ ۲۶ مرداد سال ۱۳۶۹ شمسی. روزی که نخستین گروه از آزادگان به خاکی که وجب به وجب حفظ شده بود، بوسه زدند و مفقودالاثرها هم پیدا شدند و آمدند! چه روزهایی بود و هر که ندید از دستش رفت.
سه شنبه ۲۶مردادماه۱۴۰۰ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
▼گزارش روز                             راهکاری برای افغانستان با تسلط طالبان بر پایتخت و سقوط آخرین سنگر دولت غرب‌گرای افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل در یک جلسه فوری با حضور نماینده افغانستان و آنتونیو گوترش به بررسی آخرین تحولات این کشور پرداخت. گزاره‌های خبری: نماینده آمریکا در نشست شب گذشته در شورای امنیت سازمان ملل گفت: «باید حملات علیه غیرنظامیان در افغانستان متوقف شود. طالبان باید تضمین دهد که امنیت غیرنظامیان را در افغانستان حفظ می‌کند. طالبان باید اجازه رسیدن کمک به غیرنظامیان را در افغانستان بدهد. ما از همسایگان افغانستان و کشورهای دیگر می‌خواهیم تا پناهگاهی برای افغان‌هایی که تمایل دارند کشور را ترک کنند، فراهم نمایند». «باربارا وود» نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست فوق اظهار داشت: «آنچه در افغانستان در حال رخ دادن است، یک تراژدی بزرگ است. طالبان باید تمامی اقدامات خصمانه و نظامی را در افغانستان متوقف کند. طالبان باید به حمایت از حقوق اقلیت‌ها پایبند باشد». نماینده روسیه نیز در این نشست گفت: «ما اعتقاد داریم که ایران می‌تواند نقش مهمی (در شرایط کنونی افغانستان) ایفا کند.» گزاره‌های تحلیلی: وضعیت فعلی کشور افغانستان نتیجه حضور بیست‌ساله آمریکا در این کشور است. تحولات این روزهای افغانستان نشان می‌دهد که امنیت موضوعی داخلی است؛ امنیت و دولت تحمیلی نمی‌تواند استمرار داشته باشد و نتیجه آن ارتشی به‌ظاهر مسلح و مجهز، اما در عمل بی‌انگیزه و بی‌اراده در برابر خطرات و همچنین رئیس دولتی همچون اشرف غنی خواهد بود که به اذعان رسانه روسی راشاتودی، «با خودروهایی پر از دلارهای آمریکایی، کشور و ملتش را در سختی‌ها تنها خواهد گذاشت. مشابه این وادادگی در تاریخ کشورمان نیز یافت می‌شود؛ سقوط ارتش رضاخان در سال 1320 که از آن به‌عنوان یکی از افتخارات رژیم پهلوی یاد می‌شده و می‌شود و عزل آسان رضاخان از قدرت به دست انگلیسی‌ها، به دلیل وابستگی شدید قدرت آن زمان ایران به غرب و مردمی نبودن آن بوده است. 2- در تحلیل وضعیت کنونی افغانستان و ترسیم آینده پیش روی این کشور باید بر این واقعیت توجه داشت که طالبان صرفاً یک اقلیت تروریستی در افغانستان نیست؛ چراکه اگر طالبان در اقلیت بود، همان بیست سال پیش توسط جرج بوش پسر از بین می‌رفت و در برهه فعلی نیز نمی‌توانست با چنین سرعت خیره‌کننده‌ای در افغانستان حاکم شود. قطعاً حمایت بدنه مردمی افغانستان باعث پیروزی طالبان شده است. 3- طالبان امروز به جهت رفتاری، متفاوت از طالبان بیست سال پیش است. طالبان امروز نه متحد و نه تحدید آنی جمهوری اسلامی، بلکه بخشی از واقعیت جامعه سیاسی افغانستان است که در دو دهه اخیر با غاصبان سرزمینش (آمریکا و نیروهای ناتو) جنگیده و به پیروزی رسیده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی با نگاه به این واقعیت‌ها می‌بایست درصدد تأمین منافع و امنیت ملی خود باشد. امروز بهترین راهبرد در افغانستان، تمرکز بر ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در جهت دستیابی به دولت فراگیر، با حضور تمامی اقوام می‌تواند باشد. (نویسنده: فرهاد کوچک زاده
▼حرف روز             سبک زندگي حسيني «عاشورا» را مي‌توان قلب تپنده تاريخ تشيع و خاستگاه تولد فرهنگ جهاد و شهادت؛ و مکتب حسين(ع) و يارانش را مهم‌ترین منبع الهام‌بخش تمامي جنبش‌هاي آزادي‌خواهانه‌اي دانست که در طول 1400 سال براي مبارزه با ظلم و جور به پا خاستند. متأثر از همين الگو بود که ياران خميني(ره)، بيش از چهار دهه در برابر همه دشمني‌ها در عرصه‌هاي مختلف دوام آوردند. گزاره‌هاي تحليلي: 1- هشت سال دفاع مقدس بزرگ‌ترین فرصت تاريخ انقلاب اسلامي بود که با تمسک به مکتب حسين(ع)، سبک نويني از زندگي را خلق کند که از آن با عنوان فرهنگ و سبک زندگي بسيجي ياد مي‌کنيم. آنچه در ماجراي دفاع مقدس خلق شد، تنها الگويي براي چگونه جنگيدن و دفاع نظامي در برابر دشمن نبود، بلکه در دل چادرها و سنگرها و در پس خاک‌ریزها، سبکي از زندگي تولد يافت که در عصر جاهليت مدرن و غرق شدن آدمي در منجلاب شهوت و منفعت‌گرايي، مي‌تواند به معبري نوراني براي خوب زيستن و پاک ماندن تبديل گردد و به‌مثابه چراغ هدايتي براي نجات جامعه بشري عمل نمايد؛ سبک زندگي متفاوتي که از جوان بسيجي يک عارف بالله و مجاهد في سبيل الله مي‌ساخت. 2- سبک زندگي حسيني داراي مؤلفه‌ها و شاخصه‌هايي است که براي کساني که بدان پايبند بودند، اهليتي را به همراه مي‌آورد. در اين نگاه، بسيجي عاشورايي کسي است که اهل خودسازي انقلابي و ارتباط با خدا، اخلاص در عمل و کار براي رضاي خدا، حضور در صحنه، پاک زيستن، عمل مجاهدانه، اميد و توکل، تلاش عاشقانه و مؤمنانه، بلندهمتی و صاحب اراده، پيشرو بودن و خط‌شکنی، دغدغه‌مندي و مسئوليت‌پذيري، آرمان‌خواهی توأم با عمل‌گرایی، تدبير و رفتار عاقلانه، بصيرت و شناخت دشمن، رعايت نظم و انضباط و قانون، اعتدال و میانه‌روی، فعاليت و نشاط، خدمت به مردم، عمل به تکليف، عزت و ايستادگي و استقامت، شجاعت و رشادت، ايثار و ازخودگذشتگي، زندگي مرگ‌آگاهانه و شهادت‌طلبانه و ... باشد و اين خصوصيات و کليدواژه‌ها، مهم‌ترین دال‌هاي گفتمان و تفکر بسيجي را تشکيل مي‌دهد. 3- امروز نيز ساختن کشور و حرکت در مسير تحقق تمدن اسلامي نيازمند پايبندي به سبک زندگي حسيني است و کساني مي‌توانند در مسير تمدن سازي در دهه پنجم انقلاب اسلامي و تحقق دولت اسلامي و انقلابي پيشگام باشند که در مکتب حسين(ع) تربيت يافته باشند! بازخواني کربلا، بازخواني يک قصه تکراري در وراي چهارده قرن گذشته نيست! تمسک به حيات طيبه‌اي است که مي‌تواند آن‌چنان آرمان و اميد و هويتي به قلب جوانان اين سرزمين تزريق کند که زياده‌خواهي هيچ سلطه‌طلبي در عالم نتواند در برابر اراده آن بايستد و با تحريم و تهديد و تطميع، آن را به تسليم و شکست بکشاند! (نویسنده: مهدي سعيدي)
▼ خبر ویژه            کارشناس صهیونیستی: می‌توان با رویکرد ایران، آمریکا را شکست داد «پروفسور ایتان گیلبوا» در پاسخ به پرسشی در رابطه با میزان تأثیرگذاری فرار نظامیان آمریکای از افغانستان بر ایران، گفت: «این خروج نشان داد رویکرد ایران در قبال آمریکا موفقیت‌آمیز بوده است و با در پیش گرفتن صبر و مقاومت می‌توان ایالات‌متحده را شکست داد و چنین کاری صرفاً روی کاغذ انجام نمی‌شود، بلکه با کمی صبر و فشار اسلام قادر است غرب را شکست دهد». کارشناس صهیونیستی ارتباطات و روابط بین‌الملل در این زمینه افزود: «امروز آمریکا به رهبری بایدن ملتمسانه از ایران می‌خواهد تا به توافق سال 2015 (برجام) بازگردد، ازاین‌رو شکست آمریکا در افغانستان ایران را در چنین شرایطی قدرتمندتر می‌کند».