فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هلال ماه رجب! ناز کن به ماه تمام
ز یازده مه دیگر تو را سلام سلام
سلام بر تو که در دامن تو میتابد
فروغ حسن خدا از جمال چار امام
ولادت دو محمد، ولادت دو علی کدام
ماه، چنینش سعادت است و مقام؟
حلول ماه مبارک رجب 🌙
ماه مناجات و بندگی، و میلاد
فرخنده امام محمد باقر (ع) مبارڪ
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
مداحی آنلاین - دوباره پیاله ها لب به لبه - حاج حسن خلج.mp3
3.25M
🌸 #میلاد_امام_محمد_باقر (ع)
💐دوباره پیاله ها لب به لبه
💐سرچشمه مستی ما شراب ماه رجبه
🎤حاج #حسن_خلج
👏 #سرود
👌فوق زیبا
حرف روز
ناامنی روانی کرونا!
تعداد تلفات بیماری کرونا در ایران به ۱۲ و تعداد مبتلایان به ۶۴ نفر رسید. این آخرین وضعیت رسمی اعلامشده از سوی مسئولان بهداشت و درمان کشور درباره ویروس کروناست؛ اما آنچه به ناامنی روانی جامعه که بدتر و مخاطرهآمیزتر از خود ناامنی است، دامن میزند، گسترش فضای شایعهسازی درباره شیوع ویروس کروناست. این موضوع هم میتواند تبعات زیادی در زندگی مردم ایجاد کند و هم تجمیع توان و حواس مسئولان مختلف و مکلف به پایش، کنترل، مهار و مقابله قطعی با این مهمان ناخوانده را دشوار کند. اعلام آمارهای غیررسمی از تلفات این بیماری در شهرهای مختلف و جنجالسازی در فضای رسانهای و مجازی، وضعیت را به جایی رسانده است که قبل از اینکه بیماری کرونا آسیبی بزند، ترس از ابتلا به آن آسیبزا شده و روی اعصاب جامعه تأثیر منفی گذاشته است. منظور این نیست که مردم از آخرین وضعیت مطلع نشوند یا اطلاعاتی غیر واقعی به آنها داده شود، بلکه باید در چنین وضعیتی به کانالهای رسمی توجه و تعادل جامعه را حفظ کرد و از دمیدن بر فضای ناامنی روانی که گاه حتی با رویکرد سیاسی انجام میشود، احتذار کرد؛ چراکه بازی با احساسات روانی جامعه با چنگ زدن به این بیماری علاوه بر ناپسندی اخلاقی، امنیت روانی زندگی مردم را مختل میکند، اعتماد را از مسئولان میزداید، بر گرمی بازار شایعهسازان میافزاید، به بینظمی اقتصادی و هجوم بیدلیل به خرید و انبار برخی ارزاق و اجناس دامن میزند و به راحتی دومینوی مشکلات را به دنبال دارد. همه اینها نه تنها کمکی به بهبود وضعیت نمیکند، بلکه بازار شایعهسازان و کاسبان کرونا را برای تیتربازی رسانهای و هراسافکنی داغ میکند و منحنی نگرانی مردم عزیزمان را در مدار صعودی قرار میدهد و اینها، یعنی مختل شدن فرصت خدمترسانی و علاج بیماران و مهار این ویروس. در حالی که همهگیر شدن این بیماری در بسیاری از کشورها، مسئولان آنها را به فکر انداخته و در همین مدت کم اقدامات امیدوارکنندهای در دنیا برای مهار و ابداع راههایی برای درمان و علاج آن صورت گرفته است. بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، از مجموع ۷۸ هزار و ۸۶۶ نفر مبتلایان به این ویروس، تاکنون ۲۵ هزار و ۱۲۸ هزار نفر بهبود یافتهاند. در این باره کافی است به تذکرات بهداشتی متخصصان گوش دهیم و از رفت و آمدهای بیجا در محیطهای شلوغ حذر کنیم تا از این مرحله نیز بگذریم.
▼ گزارش روز
عینالاسد و ترس ادامهدار!
روزنامه «نیویورکتایمز» در گزارشی با عنوان «خسارتهای حمله موشکی ایران بسیار بیشتر از آن چیزی است که ترامپ اذعان میکند» توضیح میدهد که چگونه از مسئله ضربه مغزی در واشنگتن غفلت میشود، بنابراین ارزیابی دولت آمریکا از تلفات انسانی با آنچه واقعاً رخ داده است، فاصله زیادی دارد. خبرگزاری «الجزیره» نیز در مطلبی مینویسد: «بیانیههایی که [دونالد ترامپ] رئیسجمهور، «مارک اسپر» وزیر دفاع و «سنتکام» [ستاد فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه و آسیای مرکزی] در پی حمله موشکی ایران صادر کردند و در آنها کوشیدند خسارتهای انسانی این حمله را حداقلی نشان دهند، حتی در تناقض با تحقیقات پزشکی گستردهای است که خود وزارت دفاع درباره وخامت موارد ضربه مغزی و نیاز بالقوه به یک عمر معاینه یا مداوای افراد دچار به این آسیب انجام داده است.» اینها تنها دو مورد از دهها گزارش و متنی است که در رسانهها در زمینه پنهانکاری ایالات متحده درباره موشکباران عینالاسد از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شده است. اگرچه در رسانههای داخل کشور و همچنین رسانه ملی، به دلیل سلسله مناسبات، مراسمات و همچنین مسائل و اتفاقات، موضوع موشکباران پایگاه عینالاسد و خسارات و تلفات آن، آنطور که باید و شاید رصد نشد و در هم شکسته شدن هیمنه پوشالی آمریکا تبیین نشد، اما در رسانههای جهانی، به ویژه در خود آمریکا و جریان مخالف آمریکا نسبت به آنچه در عینالاسد رخ داد، نگرانی زیادی ایجاد شده است. و به نظر میرسد سران کاخ سفید و مقامات پنتاگون در حالی با موشکهای ایرانی مواجه شدند که هرگز انتظار این دقت بالا و حجم تخریب را تصور نمیکردند. موضوعی که میتوان انعکاس آن را در کاهش اظهارات تنشزا و تهدیدات نظامی دونالد ترامپ نیز به وضوح مشاهده کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قانون کرونا ۲۰۲۰"؛ توصیههای یک پزشک در ایران برای مقابله با ویروس کرونا
🔹دکتر دباغ، عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی میگوید: "روزی ۲۰ بار و هر بار ۲۰ ثانیه دستهایمان را با آب و صابون بشوریم،
به ناحیه T شکل ابروها و چشمها، بینی و دهان اصلا دست نزنیم،
قانون کرونا ۲۰۲۰ را هر کدام به ۲۰ نفر یاد بدهیم،
خودمان باید به داد خودمان برسیم."
این ویدئو رو ببینید و برای عزیزانتان ارسال کنید👌
@AkhbareFori
🍃 دوزمان را با #قرآن آغاز کنیم 🍃
⛰🌟ستمگران عالم همانگونه که در دنیا کمک کار همند در آخرت نیز با هم محشور میشوند
🔸سوره انعام، آیه ١٢٩:
وَ كَذلِكَ نُوَلِّي بَعْضَ الظّالِمينَ بَعْضاً بِما كانُوا يَكْسِبُونَ
⚡️ ترجمه کوتاه :
ما اين گونه بعضى از ستمگران را به بعض ديگر وامى گذاريم به سبب اعمالى كه انجام مى دادند.
💥توضیح آیه :
همان گونه كه ستمگران و طاغيان در اين دنيا حامى و پشتيبان يكديگر و رهبر و راهنماى هم بودند و در مسيرهاى غلط همكارى نزديك داشتند در جهان ديگر نيز آنها را به يكديگر وامى گذاريم و اين به خاطر اعمالى است كه در اين جهان انجام دادند.