🔴 تکریم #برجام، در مراسم #ترحیم_برجام/برجامی که برای مردم ثابت کرد؛ مذاکره راه حل برون رفت از مشکلات نیست!
🔹قطعا مراسم ختم تشریف بردهاید. مرسوم است که یکی از آشنایان در مدح مرحوم یا مرحومه صحبت کند، فلانی اهل خیر بود، اهل ایثار بود، مهربان بود و...
🔸جلسه دیروز ساختمان وزارت خارجه، هم دست کمی از این حالت نداشت. در جلسه تکریم از وزیر امورخارجه، باز هم از برجام نافرجام حرف ها گفته شد. حرفهایی از جنس همان تکریم در مراسم ترحیم.
🔹میتوان اینگونه گفت، برجام داستان همان نوزادی را داشت که تمام پزشکان از قبل از بدنیا آمدنش، خبر نماندن و مرگ او را به اطلاع والدین رسانده بودند. نوزادی که با بدنیا آمدنش نه تنها برکتی نداشت، بلکه از همان بدو تولد فقط خسارت بود خسارت. از به فنا رفتن صنعت هستهای گرفته تا تحریمهای از جنس وزیر امور خارجه که مصداق همان آمبولانسی بود که برای نجات مجروحان روفته بود و خود تصادف کرد.
🔹اما نکته سوال برانگیز این است که میزان علاقه والدین با وجود مشکلات پیش آمده باز هم معتقدند اگر به عقب بازگردیم باز هم برای تولد این نوزاد تلاش خواهیم کرد؟!
🔸️ سوال: چه اتفاقی می افتاد اگر این نوزاد متولد نمی شد؟!
1. تحریم های ایران، طبق معمول، روال عادی خودش را طی می کرد. یعنی تحریم های قبلی به قوت خودش پا برجا بودلمثل الان) و نهایتا آخرین نوع تحریمها هم اعمال میشد، درست مثل همین الان.
2. برگ برنده ما یعنی صنعت هسته ای فرایندهای بیشتری را طی کرده بود و میتوانستیم با همین برگ برنده امتیازهای بهتر و بیشتر را بدون ذره ای عقب نشینی بگیریم، درست مثل الان که اروپا و آمریکا از خروج ما از برجام ترسیدهاند
✅نتیجه: در مذاکرات برجامی، برای کسب هیچ، تمام امتیازات و برگ برندههای خود را در سبد تقدیم کردیم. حال برای مردم و افکار عمومی ثابت شد که دلبستن به مذاکره با دشمن نه تنها راه به جایی نمیبرد، بلکه به شدت با منافع مردم عزیز ایران در تضاد است.
🔹اگر به قبل از مذاکرات نگاه کنیم، برخی از دلسوزانی که #دلواپس(منابع ملی) نام گرفتند، بارها عنوان کردند، که این نوزاد ناقص الخلقه، موفق به ادامه حیات خود با امضای جان کری نخواهد بود.
🔹میتوان اینگه گفت: کسی که فقط با دستگاه قادر به نفس کشیدن است و تضمینی برای تنفسش بعد از کشیدن دستگاه نیست، با کشیدن دستگاه اکسیژن دچار مشکل شده و مرگش حتمی هست.
🔹قصه برجام و تضمین بودن امضای کری برای حفظ برجام هم مصداق همین داستان اکسیژن و فضای آزمایشگاهی بود. اما در مقابل این نوزاد مرده، ما هم متحمل خسارت شدیم و هم بسیاری از داشته های خود را با خوشبینی به مذاکره، بر باد دادیم.
متأسفانه بازهم آقای ظریف و دولت روحانی که طی 6سال گذشته، سفره و معیشت مردم را نابود کردند، با اصرار بر مذاکره مجدد، قصد دارند زندگی ما مردم زجر کشيده ایران را دوباره معطل مذاکره و آمریکا و ترامپ کنند.
آقای ظریف، ملت عزیز و بزرگ ایران، با چه زبانی بگویند؛ اگر مشکل گشا بودی مشکل خودت را حل میکردی و دست از سر سفره و جیب ما بردار
✅ نشر حداکثری
سید بدون سانسور
روحانی: هدف مهم ما این بود که به دنیا بگوییم آمریکاییها #دروغ میگویند!
😳😳😳
آی روحانی! خودت مسلماً دروغگوی بزرگی هستی! یا الان داری دروغ می گی که هدفت اثبات دروغگویی آمریکایی ها بوده، یا اونموقع که می گفتی هدفمون برداشتن #تحریم ها بوده!
#نفس_عمار
خدایا دیگه بسه
به خودت قسم دیگه خسته شدیم
خدایا، به حق ائمه این آدم رو لال بمیران
#صادق
چندین سال پیش یه ویروس با منشأ آمریکایی بنام استاکسنت طراحی شد و موفق نشد تمام تاسیسات هستهای رو نابود کنه
بعدها آمریکاییها به فکر یه ویروس با منشأ سرخهای افتادن
حاج فیدل
روزی که آن بزرگوار برایم توضیح داد طبق بند37 برجام با اعتراض ایران به نقض عهد دشمن تحریمها علیه ایران برمیگردد، پرسیدم یعنی این را خود آقایان نمیدانند؟ خندید وگفت فکر میکنی اصلا متن برجام را خوانده اند؟
این حقیقت درگفتگو با فائزه هاشمی، کواکبیان، باهنر، مطهری و... برایم ثابت شد!
امیرحسین ثابتی
در آستانه انتخابات گذشته، یک اقتصاددان طرفدار دولت در مناظره با یک منتقد در تلویزیون، میگفت باید به خاطر #برجام مجسمه فلانی در ورودی پاستور نصب شود. آن منتقد بعدها به من گفت خیلی خودم را کنترل کرده و نگفتم که باید مجمسه عامل #ترکمنچای هم کنارش باشد و دست به گردن هم بیندازند!
سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نحوه برخورد حاج قاسم سلیمانی با خبرنگاران
🔹به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار
🌺🌺🌺
واقعه کنسولگری ایران در مزار شریف چگونه شکل گرفت؟
17 مرداد روز خبرنگارنام گرفت تا یادو نام شهدای دیپلمات و اصحاب رسانه در مزارشریف بدست مزدوران اجیر شده پاس داشته شود.
اما چرا چنین اتفاقی افتاد و جمعی از کارکنان فرهنگی کنسولگری ایران در مزار شریف بدست تعدادی عنصر اجیر شده که هیچوقت بدرستی شناسایی نشدند؛به شهادت رسیدند؟
زمانی که طالبان بند سبزک در استان هرات را شکسته و وارد حریم هفت استان شمالی افغانستان شدند؛
جبهه متحد سعی نمود در مقابل پیشروی انها سد ایجاد کرده تا مانع از سقوط مزارشریف به عنوان پایتخت جبهه متحد گردند.
اما تلاشهای جبهه متحد نتیجه نداد و طالبان به دروازه های بلخ واقع در غرب مزارشریف رسیدند.
سقوط مزار شریف توسط بسیاری از اگاهان و فرماندهان مطرح پیش بینی شد و قرائن نیز نشان میداد طالبان در حال تطمیع یا تصرف سنگرها هستند.
در چنین شرایطی باید برای حفظ جان کارکنان کنسولگری مزارشریف تدبیر میشد.
مسئولیت کنسولگری وقت بدوش اقای بروجردی معاون اسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه بودو ایشان باید به عنوان مدیر مستقیم تصمیم میگرفت.
بروجردی و سفیر وقتش حدادی در مزارشریف نظرشان این بود کارکنان در کنسولگری بمانند تا فرماندهان جبهه متحد انگیزه برای مقابله و ایستادگی در مقابل حمله طالبان به مزارشریف را از دست ندهند.
این نظر در حالی داده شدکه طبق اطلاعات و رصد منطقه؛اکثر فرماندهان معروف جبهه متحد مزارشریف را ترک گفته و شهر عملا خالی از نیروی مبارز با انگیزه بود!
بروجردی از شهید ناصری میخواهد تا به همراه تعدادی از کارکنان در کنسولگری بمانند.
توجیه بروجردی در ماندن نیروهای کنسولگری بر اساس قول و قرارهایی بود که از پاکستان برای حفاظت از منافع جمهوری اسلامی در مزار شریف گرفته و مدعی بود پاکستان روی طالبان نفوذ و اشراف داشته و مانع از یورش و حمله انان به ساختمان کنسولگری در مزار خواهند شد!
براساس این تصمیم؛تعدادی از کارکنان در مزار شریف ماندگار شده و بروجردی به همراه حدادی سفیر وقت ایران در افغانستان روز قبل از واقعه کشتار با یک فروند c130 مزار شریف را به مقصد تهران ترک گفتند!
طبق اسناد و بررسی های بعمل امده؛ قبل از رسیدن طالبان به داخل شهر مزار شریف،
تعدادی از نیروهای موجود در کنسولگری تصمیم به خروج از طریق دره بلخاب واقع در جنوب شهر مزار شریف گرفته که پس از حدود یک ماه توسط سازمان ملل از شهر بامیان به ایران منتقل میگردند.
اگر این تعداد از کارکنان اقدام به خروج از کنسولگری نمیکردند؛قطعا امار شهدا بیشتر میشد.
بالاخره خط مقدم جبهه متحد در بلخ شکست و طالبان به سمت شهر مزار شریف حرکت میکنند.
طبق خبرها؛همزمان با ورود طالبان به شهر مزارشریف؛
چند دستگاه لندکروز شیشه سیاه؛مستقیما به سمت ساختمان کنسولگری ایران در مزار حرکت میکنند.
گویی ماموریت این تیم از قبل طراحی شده و معلوم بود.
یکی از کارکنان کنسولگری مسلط به زبان پشتو؛در لحظه یورش تیم لندکروز سوار در خیابان و خارج از ساختمان کنسولگری حضور داشته و شاهد شکستن درب ورودی با خودرو بوده است.
ایشان نقل میکند گروه مسلح از او دلیل حضورش را جلو کنسولگری ایران را پرسیده که با پشتو پاسخ میدهد قصد گرفتن ویزا دارد.
راوی صحنه نقل میکند با پرخاش گروه مسلح از منطقه دور شدم اما انها وارد ساختمان کنسولگری شده و سپس صدای رگبار و تیراندازی امد و پس از لحظه ای سوار بر لندکروزرها شده و منطقه را ترک گفتند.
تمام کارکنان رااز اتاقها به زیر زمین برده و همانجا همه را به شهادت میرسانند.
پیکر شهدا توسط شیعیان همسایه کنسولگری در محلی دفن و پس از چند روز به ایران منتقل میشود.
نزدیک به دو دهه از ماجرای غمگین مزار شریف گذشته و هنوز عامل یا عاملین این جنایت رمز الود شناسایی نشدند.
طالبان هیچگاه مسئولیت حمله و شهادت کارمندان گنسولگری مزارشریف را به عهده نگرفتند.
هر چند بی تدبیری و سهل انگاری برخی از مسئولین کاملا واضح و روشن بوده اما متاسفانه اصلا اراده ای برای بازخواست وجود نداشته و معلوم نیست مسئول ریخته شدن خون شهدای مزارشریف به عهده چه کسانی است؟
✅ #علی_سبحانی