🔰تصویر زن مسلمان در رسانههای اروپا:
‼️خانهنشین، بیسواد، منزوی و بازیگر نقش قربانی!
📌 تحقیقات نشان می دهد نگاه اغلب رسانههای اروپایی به زنان مسلمان با پیشداوری و تعصب همراه است.
در بررسی محتوایی از این رسانهها، زنان مسلمان هیچگاه براساس تواناییها و ویژگیهای مثبت خود معرفی نمیشوند و تصاویر و عبارتهای کلیشهای درباره زنان مسلمان، صفحات مطبوعات و رسانههای آلمانیزبان و انگلیسیزبان در اروپا را پر کرده است؛
‼️واژه هایی همچون؛ زنان محروم، مسلمانان خطرناک و ... تنها بخشی از عبارتهای کلیشهای است که رسانههای مختلف درباره زنان مسلمان به کار میبرند...
🔺در اغلب رسانههای اروپایی، خانوادههای مسلمان شامل مردانی شاغل و زنانی است که مسئول تربیت فرزندان خود هستند.
به گواه رسانهها، مردان مسلمان در مراقبت از فرزندان سهم چندانی ندارند و زنان کمتر به فکر فعالیتی در خارج از خانه هستند.
🔹اکثر رسانههای جمعی، چنین نقشهایی را برای زنان و مردان ترسیم میکنند و به تولید و گسترش کلیشهها علیه مسلمانان دامن میزنند.
رسانههای جمعی همچنین تصویری غلط از فرهنگ اسلامی ارائه میدهند و این در حالی است که بسیاری از مسلمانان معتقدند که این تصاویر کلیشهای بازگوکننده واقعیت زندگی آن ها نیست و بسیاری از آن ها فرصت ارتباط مستقیم با سایر شهروندان و توضیح واقعیت دین و زندگی خود را ندارند...
🔺در رسانههای تصویری نیز همواره تصویری منفی از زنان مسلمان ارائه میشود. در اکثر برنامههای تلویزیونی، حجاب زنان به عنوان سمبل ظلم به آنها معرفی میشود.
در این برنامه ها اغلب به تحصیلات پایین زنان مسلمان، نگاه سنتی خانوادهها و خطراتی که زنان مسلمان را تهدید میکند، اشاره شده است.
از سوی دیگر، همواره در رسانهها، زنان مسلمان به عنوان زیردستان مردان خانواده دیده میشوند و اسلام عامل تبعیض جنسیتی در جامعه معرفی میشود.
همچنین زنان مسلمان در اغلب گزارشها، نقش قربانی و یا نقش عاملی خطرناک را دارند...
💢 در مجموع، بررسی محتوای این رسانهها نشان میدهد که آنها واقعیت موجود را نمایش نمیدهند.
✅زنان مسلمان هیچگاه در رسانهها براساس تواناییها و ویژگیهای مثبت خود معرفی نمیشوند، آنها حتی فرصت کافی ندارند تا خود را به شکلی درست در جامعه معرفی کنند و در اکثر مواقع زنان مسلمان مجبورند که بهخاطر باورها و عقایدشان از فعالیتهایی که دارند، دست بکشند...
📌🔺 رسانههای فارسیزبان معاند نیز دقیقاً به همین منوال، چنین تصویری را از زن مسلمان در ذهن زنان و دختران ایرانی مخاطب خود ساخته و آن ها را وادار به طغیان می کنند...
(بر اساس نتایج تحقیقات لیلا هاساکویچ دانشجوی رشته روزنامهنگاری و ارتباطات در دانشگاه وین منتشر شده در نشریه اسلامی تسایتونگ آلمان)
#رسانه
@ghazaleh_shabani
🎯 نيمۀ تاريک کیپاپ
— چطور موج رسواییهای سال ۲۰۱۹ چهرۀ پاکیزۀ صنعت موسیقی در کرۀ جنوبی را تغییر داد؟
📍در ژانویۀ ۲۰۱۹، مردی ادعا کرد که وقتی سعی داشته جلوی یک تعرض جنسی را در برنینگسان بگیرد، نیروهای محافظ او را مورد ضرب و شتم قرار دادهاند. برنینگسان کلوب شبانهای در سئول است که بخشی از آن متعلق به سونگری، یکی از پولسازترین ستارههای کیپاپ، است. ادعاهایی از این دست رفتهرفته بدل شدند به مجموعهای از اتهاماتِ بههممرتبط دربارۀ قاچاق جنسی، تجاوز به شرکای عاطفی، فیلمبرداری مخفیانه و رشوه. مسئلهای که سوالی بزرگ به وجود آورد: در پشت پردۀ کیپاپ چه میگذرد؟
🔖 ۴۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۴ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://b2n.ir/a05361
@ghazaleh_shabani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش برای منِ خسته ی غریب آغوش وا کنی و بگویی:
نبینَمَت که غریبی، بیا در آغوشم
کدام خانه سزاوارِ توست، جز وطنت؟!
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله
#شب_زیارتی #حاج_قاسم #غزاله_شعبانی_سرخنی
@ghazaleh_shabani
اگر خدا برای تو خیری بخواهد هیچکس نمیتواند مانع لطفتش شود...
@ghazaleh_shabani
ما نوشته بودیم شعر حالمونو بهتر میکنه
ولی کسی نمیدونست صداش شعر بود!
@ghazaleh_shabani
🔴▪️اثر "به جهنم"!
🔺تا حالا حتما تصمیم گرفتهاید که رژیم بگیرید، تا یک مدت هم خوب پیش رفتهاید، ولی از یک جایی رژیمتان شکسته شده و بعد از آن همه چیز خراب میشود و این چرخه بارها و بارها برای شما تکرار میگردد.
🔺یکی از دلایل این موضوع را روانشناسان اثر "به جهنم" میدانند. اولین اختلال و انحرافی که در مسیر رژیم گرفتن شما ایجاد می شود (مثلا به یک مهمانی دعوت میشوید و به اصرار میزبان که همین یک شب است، رژیمتان شکسته میشود)، باعث میشود با وسوسه های بعدی خیلی زود تسلیم شوید، به طور ذهنی به خود بگوئید من که همین الان هم رژیمم بهم خورده، پس به جهنم...
🔺اثر به جهنم خیلی جاها خودش را نشان میدهد. تصمیم به ورزش، یادگیری زبان انگلیسی، یادگیری یک فعالیت هنری جدید و ... برای خیلی از افراد این اثر در سرتاسر زندگی سایه انداخته است و باعث میشود از یک جایی از تلاش برای رسیدن به آنچه میخواستند و آنچه باید باشند دست بکشند.
اثر به جهنم شما را تبدیل به آدم های نیمه راه، نصفهکاره و خودفریب خواهد کرد، پس شدیدا مواظب این اثر باشید.
@ghazaleh_shabani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی وسط روز دلم تنگ میشه برات... (:
@ghazaleh_shabani
🔰روز جهانی زنان مهندس گرامی باد.
🔺بیست و سوم ژوئن برابر با دوم تیر ماه به عنوان روز جهانی زنان مهندس نامگذاری شدهاست. انجمنهای جهانی مختلفی در جهان و در حمایت از زنان در چنین روزی به نیاز و همچنین اهمیت برابری شغلی میان مردان و زنان میپردازند.
🔺نخستین بار در سال ۲۰۱۴ میلادی، انجمن زنان مهندس در نود و پنجمین سالگرد تاسیس این انجمن پیشنهاد افزودن چنینی روز را در تقویم ارائه نمود. استقبال جهانی از چنین روزی در جهان بسیار بالا بود و موجب شد تا در نهایت یونسکو نیز در سال ۲۰۱۶ میلادی از این روز حمایت نماید. این روز برای نخستین بار از سال ۲۰۱۷ میلادی به عنوان روز جهانی زنان مهندس در سراسر دنیا گرامی داشتهشد.
#زنان #مهندسی #غزاله_شعبانی_سرخنی
@ghazaleh_shabani
یه بزرگي ميگفت : ‹ خدا وقتي بخواد بزرگـي یه آدم رو اندازھ بگیرھ ، متر رو بجاي ِ قدش ، دور ِ قلـٰبش ميگیرھ☘
@ghazaleh_shabani
صبح اگر چشم باز كرديد و
ديديد به جاى پيغام،
برايتان "نقطه" آمده،
بدانيد تمامِ شب را
براى زدنِ حرفهايش جان كَنده!
در علمِ جديد،
"نقطه"ها
پُرِ حرفَند!
@ghazaleh_shabani
صبح به خير! به تمام كسانى كه
گمان مى كنند همهى جهان به
رویشان بسته شده و نمىدانند
كه پس از هر سختى و تنگى،
راحتى و گشادگىِ كار و شادمانى
از سوى خدا ، هست…❤️
@ghazaleh_shabani
💠 میکرولرنینگ
🔸 با توجه به ظهور تکنولوژی های نوین، رسانه های اجتماعی متنوع با قابلیت های متفاوت، اپلیکشن های کاربردی و بروز و رسانه های خبری، بیشتر از هر زمان دیگری دامنه توجه انسان کاهش یافته است.
🔹میانگین دامنه توجه (مدت زمانی که فرد می تواند بدون هیچ تغییری به یک محرک توجه کند) انسان تنها ۸ ثانیه است. دامنه توجه ماهی طلایی ۹ ثانیه است و در ما یک ثانیه کمتر است.
🔸 با این که دامنه توجه انسان کاهش یافته است، سرعت تعاملات ما بسیار افزایش یافته است و در مدت زمان کوتاهی با یک نگاه کوتاه خبری را می خوانیم آن را لایک می کنیم، نظر خود را پست می کنیم و این کار را برای چندین و چند خبر دیگر نیز انجام می دهیم.
🔹اما به نظر می رسد که در طول سال ها کاهش دامنه توجه به پردازش سریع تر اطلاعات توسط مغز انجامیده است. یک کارمند اداری به طور متوسط ۳۰ مرتبه در ساعت و یک فرد معمولی ۱۵۰ بار در روز گوشی خود را چک می کنند علاوه بر اینکه توییت ها را می خوانند و فیلم هایی را هم می بینند.
🔸این فعالیت بیشینه باعث ایجاد یک ویژگی خاص در انسان شده است و آن تلاش برای یافتن سریع ترین مسیر ممکن در یافتن پاسخ به سوالات و نیازهای خود است. بجای خواندن تک تک پاراگراف های یک متن و یا تماشای کل یک سخنرانی و یا فیلم به دنبال بسته های اطلاعاتی دقیق و متناسب با نیازمان هستیم و سپس به دنبال مسیری دیگر برای یافتن پاسخ به سوال و به نیاز بعدی هستیم. به این سبک از یادگیری #میکرولرنینگ گفته می شود.
#علوم_شناختی_و_رسانه
@ghazaleh_shabani