فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـ♡ـدایا
صبحدم امروز نیز برآمد
درود بر جادههای بیانتهای جبروتت
تو را عاشقانه فریاد میزنم
چون به تکرار اسمت عادت کردهام
و روزم را با نام تو آغاز میکنم
🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃
🌸 الهـی بـه امیـد تــو 🌸
🌝🌱🌸🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یاصاحبالزمان❤️
💥چرا مردم را به امام عصر دعوت نمیکنیم؟
هرچه میتوانید از امام زمان دٓم بزنید...
🎧 #استادمعاونیان
❣#لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک ❣
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
.
🌷✨سلاااااااام
🌼✨ان شاءالله امروز
💖✨شادی کنارتون
🌷✨خدا یارتون
🌼✨خوشبختی جاده
💖✨زندگیتون
🌷✨وعمرباعزت سرمایه تون
🌼✨و دعای خیر بدرقه
💖✨هر روزتون باشه
🌷✨روزتون زیبا
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
پدر مهربانم مهدی جان
فرمودهايد كه امان اهل زمين هستيد،
ای امان زمين و زمان!
زندگیهامان به هم پيچيده است
و گرفتاریها و بیماریها بيشمار ...
میخواهيم ازتمام سختیها فرار كنيم،
و به امن ترين آغوش دنيا بياييم؛
به شما پناه میآوريم، ما را دريابيد ...
ای برده امان از دل عشاق کجایی
اللهم عجل لولیک الفرج
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
دعایروزسهشنبه۩سماواتی.mp3
1.84M
📆 دعای روز سه شنبه
🎙 با صدای حاج مهدی سماواتی
👇تقویم نجومی سه شنبه👇
✴️ سه شنبه👈 17 آبان / عقرب 1401
👈13 ربیع الثانی 1444 👈8 نوامبر 2022
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
🏴 شهادت حضرت زهرا علیها السلام "به روایتی "(برای کسانی که روضه هفتگی دارند روز مناسبی است)
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
👶زایمان :مناسب زایمان نیست
🤕 بیمار: امروز زود خوب شود.
🚘مسافرت: سفر خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔭 احکام نجوم.
🌓امروز قمر در برج ثور است و برای امور زیر نیک است:
✳️جابجایی و نقل و انتقال.
✳️خرید جواهرات و طلا.
✳️ارسال کالاهای تجاری.
✳️آغاز بنایی و خشت بنا نهادن.
✳️دیدار دوستان و نامه نگاری.
✳️رفتن به تفریحات سالم.
✳️درختکاری.
✳️و مشارکت و امور شراکتی خوب است.
👩❤️👨مباشرت:
امشب، (شب چهار شنبه)، مباشرت برای سلامتی جسم خوب است.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت.
طبق روایات،#اصلاح_مو(سروصورت)در این روز از ماه قمری ،خوب نیست
💉💉حجامت:
خون دادن فصد و زالو. انداختن#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، سلامت آفرین است.
✂️ ناخن گرفتن.
سه شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید بر هلاکت خود بترسد.
👕👚 دوخت و دوز.
سه شنبه برای بریدن،و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)(خرید لباس اشکال ندارد)(کسانی که شغلشان خیاطی است میتوانند در روزهای خوب بُرش بزنند و در روزهای دیگر آن را تکمیل کنند)
✅ استخاره:
وقت استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تاعشای آخر( وقت خوابیدن)
😴😴تعبیر خواب.
خوابی که دیده شود طبق آیه ی 14 سوره مبارکه " ابراهیم " علیه السلام است.
ولنسکننکم الارض من بعدهم ذالک لمن خاف...
و چنین استفاده میشود که برای دریافت تقویم هر روز کافی است کلمه تقویم همسران را در تلگرام جستجو کنید و به کانال ما بپیوندید که کسی که دوست یا دشمن خواب بیننده باشد به او برسد و چیزی همانند آن و به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید.
❇️️ ذکر روز سه شنبه : یا ارحم الراحمین ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۹۰۳ مرتبه #یاقابض که موجب رسیدن به آرزوها میگردد.
💠 ️روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام و #امام_باقر_علیه_السلام و #امام_صادق_علیه_السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
⭕️آيا كشورگشايي، از شؤون آسماني رسول خداست؟!
از ميان آيات هفتگانة 44 تا 50 سورة احزاب از صفحة 424 ، خداوند بعد از بيان مقام مؤمنان و پاداش آنها، در دو آية 45 و 46 ، هفت صفت براي پيامبرش(ص) آورده و ميفرمايد:
«يا أيُّهَا النَّبِيّ، إنّا أرسَلناكَ شاهِداً وَ مُبَشِّراً وَ نَذيرا وَ داعِياً إلَي اللهِ بِإذنِه وَ سراجاً مُنيرا»؛
«اي پيامبر، ما تو را بهعنوان شاهد وگواه فرستاديم و بشارتدهنده و انذارکننده و تو را دعوتكنندهاي بهسوي خدا بهاذن و فرمان او قرار داديم و چراغي روشني بخش».
همانطور كه ملاحظه ميشود،⭕️خداوند عليم حکيم كه شأن و شخصيّت والاي رسول مكرّم خود را در كتاب كريمش بيان ميكند، او را بهعنوان «بَشير» و «نَذير»؛ «مُبَشِّر» و «مُنذِر» و «داعي إلَي الله» معرّفي ميفرمايد.
و در هيچ جا، سخن از کشورگشايي و مملکتگيري و فتح بلاد، بهعنوان شأن و کار پيامبر اکرم(ص) به ميان نيامده. بلکه هدف از بعثت آن حضرت(ص)، تزکية نفوس و تطهير قلوب، و تعليم حقايق و معارف حَقّة الهيّه، ارائه شدهاست.⭕️
چنانكه ميفرمايد:
هُوَ الَّذي بَعَثَ فِي الاُمّيّين رَسولاً مِنهُم يَتلوا عَلَيهِم آياتِه، وَ يُزَكّيهِم وَ يُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَ الحِكمَه، وَ إن كانوا مِن قَبلُ لَفي ضَلالٍ مُبين؛
او كسي است كه در ميان مردم درسنخوانده، رسولي از خودشان برانگيخت تا آياتش را بر آنها بخواند و آنها را از هرگونه رذيلت و ناپاكي، پاكيزه گرداند و به آنها كتاب و حكمت بياموزد،
و حقيقت آنكه اينان، پيش از آن، در گمراهي آشكاري بودند.
برگرفته از آثار آيتالله ضياءآبادي⭕️
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
آري؛⭕️او، مانند دنياطلبانِ كودكصفت، در فكر اين نيست كه بر تعداد جمعيّت هاي دنبالهروِ خود بيفزايد و از زياديِ عِدّه و عُدّة افواج متظاهر به اسلام، خوشحال گردد و از اينكه چندصد ميليون نفر پيرو دارد و صبح و شام، از طريق فرستندههاي قويّ جهان، بهنام وي شعار ميدهند و فريادِ: أشهَدُ أنَّ مُحَمَّداً رَسولُ الله، بر ميآورند، در دنيا به خود ببالد و بنازد!
خير؛ او، دلهاي باايمان ميخواهد و جانهاي عاشق خالق سبحان!⭕️
برگرفته از آثار آيتالله ضياءآبادي⭕️
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
اينك از باب نمونه به اين قصّه بنگريد:⭕️پيامبر اكرم(ص) پس از بعثت و شروع به دعوت، در مكّه شديداً تحت فشار قساوتآميز مشركان قريش بودكه از هيچ نوع آزار جسمي و روحي، دربارة آن حضرت(ص) دريغ نداشتند.
تنها در ماههاي ذيقعده و ذيحجّه و محرّم و رجب كه ماههاي حرام ناميده مي شدند و عرب جاهلي، با آن قساوتش حرمت اينماهها را نگه ميداشت و اقدام به خونريزي نميكرد و آزار نميداد، تنها در اين ماهها، و خصوصاً در ايّام حج كه امن و آرامش بيشتري برقرار ميشد، پيامبر اكرم(ص) از اين فرصت، استفادة كامل ميكرد و با نداي توحيدي خود، دلها را با نام خدا صفا ميداد و لرزه بر اندام بتها و بتپرستها ميافكند.
قبايل مختلف عرب، براي انجام مناسك حج ميآمدند و در عرفات و منا خيمه ميزدند. رسول مكرّم(ص) به منظور ابلاغ رسالت آسمانياش، با وقار و متانت مخصوص به خودش مقابل خيمههاي يكيك آنقبايل ميآمد و رسالت خود را به آنها عرضه ميداشت و پيام الهي را ابلاغ ميكرد و رد ميشد.
ابولهب، عموي آن حضرت(ص) نيز كه مشركي متعصّب و دشمني سرسخت با رسول خدا(ص) بود، درپي آنجناب ميآمد و بهزعم خود ميخواست سخنان او را خنثي كند و از اثر بيندازد؛ ميگفت: مردم، او پسر برادر من است و من او را از همهكس بهتر ميشناسم؛ او ديوانه است! اعتنا بهگفتارش نكنيد و معبودهاي خود را از خود به خشم نياوريد. تا اينكه پيامبر اكرم(ص) به خيمههاي قبيلة بنيعامر كه از قبايل بزرگ عرب بود، نزديك شد.
يكي از سران قبيله، مقابل خيمة خود ايستادهبود و از دور ناظر كار آنجناب(ص) بود و ميديد مردي در نهايت وقار و متانت، با اندامي موزون و سيمايي جذّاب و چشمهايي گيرا و حركتي وزين و سخنان دلنشين، جلو خيمهها ميايستد و صحبتي ميكند و رد ميشود. او، در حالي كه شديداً مجذوب و مفتون رفتار آن حضرت(ص) شدهبود، به كساني كه اطرافش بودند، گفت:
وَ الله، لَو أخَذتُ هذَا الفَتي مِن قُرَيش، لأكَلتُ العَرَب؛
به خدا سوگند، اگر من اين جوان قريشي را با خود داشتم، بر تمام عرب مسلّط ميگشتم و آنها را تحت سيطرة خود در ميآوردم.⭕️
برگرفته از آثار آيتالله ضياءآبادي⭕️
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
⭕️طولي نكشيد كه پيامبر اكرم(ص) مقابل خيمة آن مرد كه از خيام قبيلة بني عامر بود، رسيد و ايستاد و آنها را به دين و آيين توحيد دعوت كرد.
قبيلة بنيعامر، چنانكه اشاره شد، از قبايل بزرگ عرب بود و دليرمردان رزمآور و سلحشوران شمشيرزن بسيار داشت.
در آن روزهاي غربت اسلام و تنهايي رسول خدا(ص) كه همة ياران اندكش، از شدّت فشار و شكنجه و آزار مشركان، از مكّه هجرت كردهبودند و اگر هم در مكّه بودند، توانايي دفاع از آن حضرت را نداشتند، اگر اين قبيلة بزرگ بر ميخاست، طبيعي بود كه بهطور مسلّم، پيشرفتي سريع و فراگير نصيب اسلام ميگشت و ديگر كسي يا قبيلهاي را تاب مقاومت در مقابل او نميماند.
باري؛ رسول مكرّم(ص) موادّ رسالت آسماني را براي آنان توضيح داد.
آنها ديدند آنچه او ميگويد، تماماً حقايقي است كه دلهاي تاريك را روشن ميسازد و عقلهاي خفته را بيدار ميكند و فطرت پنهانشدة در پس اوهام و خيالات باطل را به ظهور و بروز آورده و آن را صفا و جلا ميبخشد. دفعتاً تكاني خوردند و به خود آمدند و تا دَمِ دروازة شهر سعادت و خوشبختي رسيدند.
امّا از آن جهت كه حبّ دنيا و شيفتگي به جاه و مقام و منصب در عمق جانشان رسوخ داشت، در مقام اظهار آمادگي براي پذيرش دعوت آن حضرت، شرطي به ميان آوردند كه مقبول خاطر آنجناب(ص) واقع نشد و بِالمَآل از هماي سعادتكه با پاي خود تا دَمِ درِ خانههاشان آمدهبود و ميخواست ساية رحمت بر سراسر زندگيشان بيفكند، روي برتافتند و براي هميشه از خوشبختي جاودانه محروم گشتند. و آن شرط اين بود كه: گفتند:
أ رَأيتَ إن نَحنُ تابَعناك، فَأظهَرَكَ الله عَلي مَن خالَفَك، أ يَكونُ لَنَا الأمر مِن بَعدِك؛
بگو ببينيم، اگر ما از تو پيرويكرديم و خدا تو را بر دشمنانت پيروز ساخت، آيا بعد از تو، اين امر، يعني رياست و حكومت و جانشيني، از آنِ ما خواهد شد؟⭕️🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
حال اينجا اگر از سياستمدارانِ كاركشته و دورانديش دنيا بپرسيم: از نظر شما جواب درست در مقابل اين پيشنهادِ سرنوشتساز، چه ميبايست باشد؟
طبيعي است كه همه ميگويند: او ميبايست در آن شرايطِ فوقَالعاده حسّاس و نيازِ شَديد به نيروي عظيم انساني، به پيشنهاد آنها جواب مثبت ميداد و آنها را فعلاً قانع و با خود همراه ميساخت تا كارش پيش ميرفت و قدرتش بالا ميگرفت، و آنگاه، اگر صلاح نميدانست، ميگفت: اگرچه آن روز، من به شما وعدهاي دادهام، ولي امروز، صلاح ملّت و مملكت اقتضا ميكند كه چنين و چنان باشد و بايد هم باشد.
آري؛ اين، نظر و صلاحديد سياستمداران جهان است در گذشته و حال و آينده، و در هر زمان، و در هر مكان.
امّا ميبينيم⭕️رسول اعظم خدا(ص) كه مكتبش، مكتب صراحت لهجه است و هدفش اِحياي صدق و امانت در جواب آنها با قاطعيّت تمام فقط يك جمله فرمود:
اَلأمرُ إلَي الله، يَضَعُهُ حَيثُ يَشاء؛
اين كار، منحصراً مربوط به خداست و من، كوچكترين دخالتي، در امر تعيين جانشين خود ندارم، او هر جا كه بخواهد و صلاح بداند، آن را قرار ميدهد.
يعني، من هرگز نميتوانم پايه و اساسكار خود را كه دعوت إلَيالله است، روي انبوه جمعيّت فريادگر و يا سلحشوران رزمآورِ خالي از ايمان و اخلاص بگذارم. من مأمورم پيام خدا را به بندگانش برسانم و آنها را به صراط مستقيم سعادت ابدي دعوت كنم. حال، اگر پذيرفتند و دنبالم آمدند، در پيشگاه خدا، شاكرم كه: در نيل به هدف، موفّقم فرمودهاست. و اگر نپذيرفتند و پا روي سعادت خويش نهادند، باز من در نزد خدا معذورم كه: كوتاهي در انجام وظيفة ابلاغ پيام به بندگان ننمودهام.⭕️
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 با خواستِ خدا مقابله نکن!
🔹 استاد مسعود #عالی
درس اخلاق
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
📰 دکه روزنامه - سهشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94