💢 آقای پزشکیان، لطفا جلوی رواج فضول پروری از هم اکنون را بگیرید...
👈سالی کە نکوست از بهارش پیداست...
آقای دکتر پزشکیان،
لطفا جلوی خانم سیده حمیده زرآبادی را بگیرید و از رواج #فضولپروری در جامعە پیشگیری کنید!!
خانم سیدەحمیدەزرآبادی، در پیامی کە در کانال (صدای ملت) چاپ شدە در اقدامی عجیب و غریب مردم را بە فضول پروری دعوت کرد
این مملکت ضربات زیادی از فضولپروری دیدە است
این خانم دکتر با ترویج فضولپروری و دیگریسازی از هموطنان، دنبال چیست!؟
مردم را منع کردن از چیزی کە قرآن هم منعش کردە (ولا تجسسوا) ، ترویج اخلاقە و اینجور فضاسازیها بجز فت و فضولی و رواج جاسوسپروری و بیاخلاقی چیزی در پی ندارە
در همەی ادارات هم حراست و بازرسی هست و هم نهادها و کارمندان شریفی کە میتوانند جلوی هر تخلف را بگیرند و لزومی ندارە کە جامعە را بە هر بهانەای فضول بار آورد!
این فراخوان شائبەی "بیاعتمادی دولت جدید" بە کل ساختار و بروکراسی دولتی شامل سازمان استخدامی کشوری، حراست، حراست کل، بازرسی، بازرسی کل، اطلاعات، اطلاعات سپاە و... را تداعی خواهد کرد.
👈برای اطلاع این خانم یادآوری میشود کە برای هر عزل و نصبی، مدیر مکلف است کە از حراست و بازرسی استعلام بگیرد و این استعلام را کارگزینی و معاونت اداری و منابع انسانی میگیرد و پاسخ را یکی از مراجع قانونی چهارگانە خواهند داد و چیز پنهانی شبیە کتمان مالیاتی و... نیست کە نیاز بە سوتزنی داشتە باشد.
طبیعتاً اگر تخلفی یا سکوتی و یا اهمالی صورت بگیرد بە منزلەی ترک فعل و تخلف محسوب میشود و این گونە فضاسازیها اگرچە در زمان انتخابات نیز مذموم است اما حال کە انتخابات تمام شدە مذمومتر است.
👈ضمنا لازم است تذکر دادە شود؛ حال کە صحت انتخابات تایید شدە لازم است آقای پزشکیان ستاد انتخابات را منحل کند و تذکر بدهد کە حق بیانیە دادن بە عنوان ستاد انتخابات را ندارند.
اگر لازم است در این رابطە مراجع قانونی نیز بە همە نامزدان تذکر بدهند کە ستادهایشان را تعطیل کنند.
بازگشت بە قانون یک اصل بدیهی است.
👈سقراط در چندهزار سال پیش برای اجرای یک قانون و بە احترام (اصل بازگشت بە قانون)، ولو قانون بد، شوکران را نوشید و جان خود را فدا کرد تا قانونگریزی باب نشود.
حال بە جای خلق سامانەهای غیرقانونی و موازیکاری با دستگاههای دولتی و قانونی توسط ستادهای انتخاباتی، اجرای دستور کفیل ریاستجمهوری آقای مخبر و اجرای دستور رییسجمهور منتخب آقای پزشکیان را توسط دولت و نهادهای دولتی باید درخواست کرد، نە سامانەهای موازی و نهادهای غیرموازی تاریخ منقضی همانند ستادهای انتخاباتی!
هیچ کسی، چە چپ و چە راست و از هر ستادی، از جملە این خانم دکتر حق ندارد خود را بالاتر از نهادهای قانونی بداند یا تشکیلات و سامانە خود را بالاتر از آنها جلوە دهد یا خودقانونپنداری پیدا کند و بە بهانەی یک بیانیە خود را در اذهان عمومی همردیف دکتر پزشکیان و دکتر مخبر معرفی کند.
آقای پزشکیان، لطفا جلوی رواج فضول پروری از هم اکنون را بگیرید...
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 با حضور رهبر انقلاب و جمعی از عزاداران حسینی برگزار شد؛
عزاداری شام غریبان و توسل به عقیله بنیهاشم سلاماللهعلیها
🔹️در شام غریبان، شب حزن و ماتم آل الله، جمعی از مردم دلباخته حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام و اهلبیت آن حضرت در حسینیه امام خمینی(ره) گرد هم آمدند و در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی به عزاداری پرداختند.
🔹️در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین جواد محمدزمانی سخنرانی کرد و آقای مهدی سماواتی به ذکر مصیبت و قرائت دعای توسل پرداخت و آقای مهدی سلحشور نیز مرثیهسرایی و نوحهخوانی کرد. ۱۴۰۳/۴/۲۶
🏴 #بعثت_خون
📸 گزارش تصویری مراسم👇
khl.ink/f/57054
👈حسامالدین آشنا نوشت: رئیس جمهور اسلامی موظف نیست به هیچ فهرست پیشنهادی از هیچ شورا و کمیتهای ملتزم شود. او در برابر ملت، مجلس و رهبری مسئول است نه در برابر روالها و ساختارهای شرکتی.
⏪پ.ن: حبابِ جلسات سهمیهخواهانهی پدرخواندههای اصلاحاتچی، در پشتپردهی اردوگاه پزشکیان ، پتانسیلِ ازهمگسستن و ترکیدن را دارد. (👈آنگاه که برنامهای برای دولتت نداشته باشی؛ بایست فسیلهای سهمیهخواه تصمیمگیرانت باشند!)
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢بورس چگونه مردم را ذینفع بدبختی خود میکند؟
بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است.
متیو دسموند جامعهشناس سرشناس آمریکایی در فصلی از کتاب «فقر محصول آمریکا» نشان داده که چگونه سازوکارها و نهادهای سرمایهداری، لشکری از فقرا را برای تامین منافع سرمایهداران ایجاد میکند.
او مینویسد:
«سود شرکتها هنگامی افزایش مییابد که هزینههای کار کاهش یابد. به همین دلیل است که هنگامی که شرکتها دستمزدها را افزایش میدهند، بورس اوراق بهادار نیویورک (مشهور به وال استریت) به سرعت آنها را مجازات میکند. وقتی در سال 2015 شرکت والمارت (بزرگترین فروشگاه زنجیرهای مواد غذایی در جهان) در واکنش به فشارهای مردمی اعلام کرد که قصد دارد حداقل دستمزد کارگران خود را به 9 دلار در ساعت برساند، سرمایهگذاران بورسی از سهام آن روی گرداندند. سهام این شرکت تا 10 درصد سقوط کرد و 20 میلیارد دلار از ارزش بازار آن از بین رفت. این رخداد، رکورد بزرگترین ضرر و زیان را در یک روز شکست.
همین اتفاق در سال 2021 نیز افتاد. بعد از اینکه والمارت قول داد میانگین دستمزد ساعتی خود را به 15 دلار برساند، سهامداران سرمایه خود را بیرون کشیدند و ارزش سهام در یک صبح پنجشنبه 6 درصد سقوط کرد. سهامداران با این کار خود داشتند به والمارت و هر شرکت دیگری هشدار میدادند: اگر دستمزدهایتان را افزایش دهید، باید منتظر عواقبش باشید.
چه کسی از این وضعیت نفع میبرد؟ خب معلوم است، سهامداران. اما آنها چه کسانی هستند؟ آدم وسوسه میشود که آنها را مردانی با کتوشلوارهای مشکی راهراه و کراوات تصور کند که در اتاقهای هیئت رئیسه در آسمانخراشهای نیویورک دور هم جمع میشوند. اما واقعیت این است که بیش از نیمی از خانوارها در ایالات متحده در بازار سهام سرمایه دارند. خود ما سهامدار هستیم!».
👈 اما آنچه دسموند گفته، فقط یک روی سکه است. اینکه نیمی از مردم آمریکا سهامدار بازار سرمایه هستند و از سود شرکتهای بورسی نفع میبرند، کمی گمراهکننده است. چون انسان تصور میکند اگر شرکت بزرگی مانند والمارت دستمزدها را افزایش ندهد، سود آن افزایش مییابد و نفع این افزایش سود را بیش از نیمی از خانوارهای آمریکایی که در بورس سهام دارند، میبرند. یا اگر دستمزدها افزایش یابد، درست است که حقوق کارگران این شرکت افزایش مییابد، اما سهامداران این شرکت که خود «مردم» هستند، زیان میکنند. اما واقعیت این است که در آمریکا 10 درصد از ثروتمندترین خانوادهها بیش از 80 درصد ارزش کل سهامها را در اختیار دارند. به عبارت دیگر، یک سیاه لشکری از سهامداران در آمریکا ایجاد شده که در مقایسه با سرمایهداران آمریکایی، ارزش سهامشان «تقریبا هیچ» است، اما نامشان «سهامدار» است و بدون اینکه سرمایهداران زحمتی بکشند، سر بزنگاههایی مثل افزایش حقوق کارگران، سر و کلهشان پیدا میشود و دستهجمعی برای حفاظت از سودهای نجومی سرمایهداران آمریکایی تلاش میکنند، چون خودشان نیز از این دریای پول، قطرهای کاسب میشوند!
👈 ⏪ این قصه، شباهت زیادی به سهامداری بخشی از مردم ایران در بورس دارد. چندین میلیون ایرانی، سهامدار شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی، معدنی و... هستند. اما واقعیت این است که 99 درصد سهامداران، سهامدار خرد محسوب میشوند. 41 میلیون ایرانی در بازار بورس سهامدار هستند، اما طبق آماری که چندی پیش از یک مسئول دولتی گرفتم، فقط حدود 350 هزار نفر ارزش سهامشان بالای 200 میلیون تومان است! اینجاست که وقتی میگوئیم نباید فولاد و پتروشیمی ایرانی به دلار به داخل فروحته شود، یا اینکه باید نرخ ارز تثبیت شود، لشکری میلیونی از سهامداران خُرد بورس در مقابل ما صف میکشند!
این بندگان خدا، که قاعدتا از قشر حقوق بگیر جامعه نیز هستند، فریب سود کاذب و ناچیزی را می خورند که در بورس به دست می آورند. چرا؟ اولا نمیدانند که بیشترین زیان را خود اینها از دلاری فروشی مواد اولیه ایرانی میبینند(چون با افزایش نرخ ارز، یا افزایش قیمتهای جهانی، هزینههای زندگیشان از مسکن تا مرکب گران میشود). ثانیا متوجه نیستند که اگر جلوی دلاریفروشی گرفته شود و نرخ ارز تثبیت شود، بیشترین نفع را خود اینها میبرند(چون ارزش پول ملی افزایش مییابد. در نتیجه هم قدرت خرید حقوقی که سر ماه میگیرند بیشتر می شود، هم اینکه ارزش پولی که در سهام دارند، افزایش مییابد).
👈 ✔ بله عزیزان! بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است. کمک کنید مردم را آگاه کنیم...
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─