هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 با حضور رهبر انقلاب و جمعی از عزاداران حسینی برگزار شد؛
عزاداری شام غریبان و توسل به عقیله بنیهاشم سلاماللهعلیها
🔹️در شام غریبان، شب حزن و ماتم آل الله، جمعی از مردم دلباخته حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام و اهلبیت آن حضرت در حسینیه امام خمینی(ره) گرد هم آمدند و در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی به عزاداری پرداختند.
🔹️در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین جواد محمدزمانی سخنرانی کرد و آقای مهدی سماواتی به ذکر مصیبت و قرائت دعای توسل پرداخت و آقای مهدی سلحشور نیز مرثیهسرایی و نوحهخوانی کرد. ۱۴۰۳/۴/۲۶
🏴 #بعثت_خون
📸 گزارش تصویری مراسم👇
khl.ink/f/57054
👈حسامالدین آشنا نوشت: رئیس جمهور اسلامی موظف نیست به هیچ فهرست پیشنهادی از هیچ شورا و کمیتهای ملتزم شود. او در برابر ملت، مجلس و رهبری مسئول است نه در برابر روالها و ساختارهای شرکتی.
⏪پ.ن: حبابِ جلسات سهمیهخواهانهی پدرخواندههای اصلاحاتچی، در پشتپردهی اردوگاه پزشکیان ، پتانسیلِ ازهمگسستن و ترکیدن را دارد. (👈آنگاه که برنامهای برای دولتت نداشته باشی؛ بایست فسیلهای سهمیهخواه تصمیمگیرانت باشند!)
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢بورس چگونه مردم را ذینفع بدبختی خود میکند؟
بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است.
متیو دسموند جامعهشناس سرشناس آمریکایی در فصلی از کتاب «فقر محصول آمریکا» نشان داده که چگونه سازوکارها و نهادهای سرمایهداری، لشکری از فقرا را برای تامین منافع سرمایهداران ایجاد میکند.
او مینویسد:
«سود شرکتها هنگامی افزایش مییابد که هزینههای کار کاهش یابد. به همین دلیل است که هنگامی که شرکتها دستمزدها را افزایش میدهند، بورس اوراق بهادار نیویورک (مشهور به وال استریت) به سرعت آنها را مجازات میکند. وقتی در سال 2015 شرکت والمارت (بزرگترین فروشگاه زنجیرهای مواد غذایی در جهان) در واکنش به فشارهای مردمی اعلام کرد که قصد دارد حداقل دستمزد کارگران خود را به 9 دلار در ساعت برساند، سرمایهگذاران بورسی از سهام آن روی گرداندند. سهام این شرکت تا 10 درصد سقوط کرد و 20 میلیارد دلار از ارزش بازار آن از بین رفت. این رخداد، رکورد بزرگترین ضرر و زیان را در یک روز شکست.
همین اتفاق در سال 2021 نیز افتاد. بعد از اینکه والمارت قول داد میانگین دستمزد ساعتی خود را به 15 دلار برساند، سهامداران سرمایه خود را بیرون کشیدند و ارزش سهام در یک صبح پنجشنبه 6 درصد سقوط کرد. سهامداران با این کار خود داشتند به والمارت و هر شرکت دیگری هشدار میدادند: اگر دستمزدهایتان را افزایش دهید، باید منتظر عواقبش باشید.
چه کسی از این وضعیت نفع میبرد؟ خب معلوم است، سهامداران. اما آنها چه کسانی هستند؟ آدم وسوسه میشود که آنها را مردانی با کتوشلوارهای مشکی راهراه و کراوات تصور کند که در اتاقهای هیئت رئیسه در آسمانخراشهای نیویورک دور هم جمع میشوند. اما واقعیت این است که بیش از نیمی از خانوارها در ایالات متحده در بازار سهام سرمایه دارند. خود ما سهامدار هستیم!».
👈 اما آنچه دسموند گفته، فقط یک روی سکه است. اینکه نیمی از مردم آمریکا سهامدار بازار سرمایه هستند و از سود شرکتهای بورسی نفع میبرند، کمی گمراهکننده است. چون انسان تصور میکند اگر شرکت بزرگی مانند والمارت دستمزدها را افزایش ندهد، سود آن افزایش مییابد و نفع این افزایش سود را بیش از نیمی از خانوارهای آمریکایی که در بورس سهام دارند، میبرند. یا اگر دستمزدها افزایش یابد، درست است که حقوق کارگران این شرکت افزایش مییابد، اما سهامداران این شرکت که خود «مردم» هستند، زیان میکنند. اما واقعیت این است که در آمریکا 10 درصد از ثروتمندترین خانوادهها بیش از 80 درصد ارزش کل سهامها را در اختیار دارند. به عبارت دیگر، یک سیاه لشکری از سهامداران در آمریکا ایجاد شده که در مقایسه با سرمایهداران آمریکایی، ارزش سهامشان «تقریبا هیچ» است، اما نامشان «سهامدار» است و بدون اینکه سرمایهداران زحمتی بکشند، سر بزنگاههایی مثل افزایش حقوق کارگران، سر و کلهشان پیدا میشود و دستهجمعی برای حفاظت از سودهای نجومی سرمایهداران آمریکایی تلاش میکنند، چون خودشان نیز از این دریای پول، قطرهای کاسب میشوند!
👈 ⏪ این قصه، شباهت زیادی به سهامداری بخشی از مردم ایران در بورس دارد. چندین میلیون ایرانی، سهامدار شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی، معدنی و... هستند. اما واقعیت این است که 99 درصد سهامداران، سهامدار خرد محسوب میشوند. 41 میلیون ایرانی در بازار بورس سهامدار هستند، اما طبق آماری که چندی پیش از یک مسئول دولتی گرفتم، فقط حدود 350 هزار نفر ارزش سهامشان بالای 200 میلیون تومان است! اینجاست که وقتی میگوئیم نباید فولاد و پتروشیمی ایرانی به دلار به داخل فروحته شود، یا اینکه باید نرخ ارز تثبیت شود، لشکری میلیونی از سهامداران خُرد بورس در مقابل ما صف میکشند!
این بندگان خدا، که قاعدتا از قشر حقوق بگیر جامعه نیز هستند، فریب سود کاذب و ناچیزی را می خورند که در بورس به دست می آورند. چرا؟ اولا نمیدانند که بیشترین زیان را خود اینها از دلاری فروشی مواد اولیه ایرانی میبینند(چون با افزایش نرخ ارز، یا افزایش قیمتهای جهانی، هزینههای زندگیشان از مسکن تا مرکب گران میشود). ثانیا متوجه نیستند که اگر جلوی دلاریفروشی گرفته شود و نرخ ارز تثبیت شود، بیشترین نفع را خود اینها میبرند(چون ارزش پول ملی افزایش مییابد. در نتیجه هم قدرت خرید حقوقی که سر ماه میگیرند بیشتر می شود، هم اینکه ارزش پولی که در سهام دارند، افزایش مییابد).
👈 ✔ بله عزیزان! بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است. کمک کنید مردم را آگاه کنیم...
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢خاطره مصطفی تاجزاده از توصیه هاشمی رفسنجانی به سید محمد خاتمی:
"تو جلسات هرچی رهبری میگه، بگو چشم! بعد برو کار خودت را بکن.
ما هم دهه اول انقلاب همینطوری کشور را اداره کردیم، میرفتیم دیدار امام و میگفتیم چشم، بعد کار خودمان را میکردیم."
✍ قابل ساده دلهایی که دوباره به جریان اصلاحات خوشبین شدن....
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈رئیسعلی دلواری خطاب به عزاداران بىبصيرت:
عزای امام حسین(ع) با پول انگلیسیهای حق کُش؟
در مقابل ظلم سکوت کردید، حال به عزای حسین نشستهاید؟
#بصيرت #جهادتبيين
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از #ققنوس_آتشین🚩🏴
👈کربلا چیست ؟
شمر نمازش را میخواند،
روزه اش را هم میگرفت،
آشکارا هم فسق و فجور نمی کرد،
و اهل رشوه و ربا هم نبود...
معاویه و ابن زیاد و عمربن سعد هم همینطور.....
یادمان باشد،
زیارت عاشورا که میخوانیم
وقتی رسیدیم به «وَ لَعنَ الله...»هایش؛
لحظه ای به خودمان گوشزد کنیم:
نکند این «لعن الله...» شامل حال ما هم بشود؟؟!!
مایی که گاه خودمان را
"ارزانتر" از شمر و عمر و ابن زیاد میفروشیم...
"کربلا"به رفتن نیست...
به شدن است...!
که اگر به رفتن بود!
شمر هم "کربلایی" است...!
#عاشورا #تاسوعا #شیعه_انگلیسی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
❀✾••┈┈•❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•❀
30.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢فیلم کامل انتقادات تند و بی اساس خانم نرجس سلیمانی و البته ناعادلانه و دفاع قاطع و مستند حجه الاسلام آقامیری از عملکرد شورای شهر انقلابی.
👈خانم سلیمانی از شما بعید است که پدرتان مظهر انصاف بود تا این حد ناعادلانه برخورد کنید و زحمات آقای زاکانی را کاملا نادیده بگیرید .
👈آقای اقراریان شما چرا آنقدر عصبی هستید ؟چرا بی انصافی میکنید و به زور میخواهید جو را متشنج کنید و بگویید اااای مردم این آقا به سردار سلیمانی توهین کرد ،مرد مومن خوب فیلم کامل منتشر میشود و مردم متوجه میشوند،اقا میری توهینی نکرده است.
👈در ضمن چرا از خود آقای آقا میری انتقاد نمیکنید و به برادر او گیر میدهید که برادرت خلع لباس شده است ،خوب بردار او چه ربطی به او دارد ؟
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
📝 پاسخ تاجزاده به اصلاح طلبان
مصطفی تاجزاده: ما انتخابات ۱۴۰۰ را با رای ۱۸ میلیونی رئیسی، "انتخابات اقلیّتی" خواندیم. اکنون نمیتوانیم رای ۱۷ میلیونی پزشکیان [۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رای] را پیروزی بخوانیم. آنهم درحالیکه تفاوت آرا حدود ۳ میلیون است و جلیلی در نیمی از استانها نفر اول شد.
اگر پزشکیان مظهر اراده ملت است، پس سلف او نیز چنین بود و اگر رئیسی، رئیسجمهور اقلیّت بود، پس خلف وی نیز چنین است. ما حق نداریم با معیارهای دوگانه با پدیدهها مواجه شویم...
👈من البته متاسفم که آرای نامزد اصلاحطلبان از ۵۷ و ۵۲ درصد در سالهای ۷۶ و ۸۰ به ۳۷ و ۴۴ درصد در سالهای ۹۲ و ۹۶ و سپس به ۲۷درصد از واجدان شرایط در ۱۴۰۳ کاهش یافته است.
#ایمانی #روشنگری #جهاد_تبیین
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
👈در مساله قفقاز همیشه تاکید کردیم که باید ببینیم ریشههای این تنش به کجا بر میگردد
و ارزیابی و فهم ما دقیقا از ماهیت و عاقبت این تنشها چیست و ما چه امکانات و شرایطی برای مدیریت برنامهمحور آذربایجان_ترکیه_اسرائیل داریم
مهم فهم راهبردی تصمیمگیران ایرانی و دستگاه تحلیلی آنها نسبت به مسائل قفقاز هست،به هر حال در نهایت آنها تصمیمگیری خواهند کرد.
طرف آذربایجانی بر ایجاد کریدور جعلی زنگزور اصرار دارد و از آن یک خوانش راهبردی و تاریخی و اقتصادی دارد
کریدور باکو_تفلیس_جیهان در محور شمالی قفقاز، در کنار مسیر ادعایی زنگزور و اتصال خلیج فارس به ترکیه و اروپا از طریق عراق به عنوان یک مجموعه باید به آن توجه شود و همین امر نشان میدهد موضوع درباره رقابتهای ژئو استراتژیکی و تریلیونها دلار سرمایه و مدیریت بازار انرژی و ترانزیت بین قدرتهای بزرگ شرقی و غربی است
در چنین شرایطی امتیاز ایران(برخی اسم آن را ابتکار گذاشتهاند که اشتباه است) راه گذر ایرانی برای اتصال باکو به نخجوان از خاک ایران با موافقت موقت طرف آذربایجانی روبه رو شد موضوعی که ارمنستان از آن تلقی منفعتی پیدا کرد
یعنی اگر قرار بر این باشد که ایران از منافع این کریدور استفاده کند ارمنستان برای این موضوع ارجحیت دارد.
خوانش ایروان از امتیاز ایران، زنگزور ایرانی است و آن را استاندارد دوگانه طرف ایرانی در ماجرای قفقاز ارزیابی میکند موضوعی که ارمنستان را بر این داشت همراهی بیشتری با طرف آذربایجانی داشته باشد و طرف ارمنی را مجاب کرد حضور قدرتهای غربی را در منطقه گسترش دهد
راهگذر ایرانی مزیت راهبردی نسبت به کریدور زنگزور ندارد،این چیزی است که باکو به آن میاندیشد و بیش از پیش بر راهاندازی زنگزور(چه با زور و چه با توافق با طرف ارمنی) مصمم هست و به آن بازگشت خواهد داشت
به عبارت دیگر امتیاز مجدد ایران به آذربایجان که در ۳۰سال گذشته مسبوق به سابقه بود و مثل همیشه بهصورت یکطرفه انجام شد محاسبات راهبردی آنها را تغییر نداد
اینکه گفتم ما در قفقاز دقیقا بدنبال چه چیزی هستیم برای بیان این مطلب بود که اگر هدف سرپوش گذاشتن چالش واقعی در کوتاه مدت است خب بنظر میرسد بر اساس این تحلیل درست عمل کردند اما این مدل در فهم راهبردی چیزی جز امتیاز دادن نیست
ذهنیت طرف مقابل از رفتار ایران، وادادگی،انفعال و... است و آنها را مصمم خواهد کرد
اگر هدف، مهار غلبه روانی محور آذربایجان_ترکیه_اسرائیل در مسائل قفقاز بود تا محاسبات آنها بر اساس ایران مصمم و قاطع برای مخالفت با تغییرات ژئوپولتیکی در جنوب ارمنستان شکل بگیرد خب ما باید به سراغ گزینه هایی نظیر منطقه حائل،اجاره سیونیک ارمنستان و موضوعاتی نظیر ورود ایران در قالب حافظان صلح در بخشهای خطر پذیر ارمنستان و... میرفتیم
جامعه تحلیلی کشور بخوبی میداند که ما در شرایط خلق ابتکار و مدلسازی در عرصههای امنیتی و راهبردی در مسائل منطقهای نیستیم و رویکردهای سلبی(یا من بازی یا بازی خراب) جایگاه محسوسی در سیاستهای راهبردی ما در موضوعات مختلف پیدا کرده است که عمدتا بخاطر فاصله فکری و ذهنی تصمیم گیران ما با سطح جهانی مدلسازی و افقسازی و همچنین پیشرفت
(بازی سازی و تنوعسازی حلقه انتخاب یک دایره تحلیلی دقیقی است که همه قدرتها برای توسعه جایگاه جهانی خود به آن توجه میکنند و سرمایه گذاری میکنند
دستگاه تحلیلی ما به این تحول ریشهای نیاز اساسی دارد.)
در مساله قفقاز هم مهم است که ما دقیقا از دوگانه های تحلیلی رایج(صلح و جنگ)خارج شویم و افق جدید و راه جدیدی را برای ورود به مسائل خلق کنیم این میشود بازیسازی و خلق ابتکار
#ابوقاسم
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─