💢آیتالله خامنهای، مقصر است؟
👈۱.روی سخن این یادداشت با آقای زیدآبادی نیست. ایشان به دلیل صداقت و بساطتی که دارد، بیاحتیاطی کرده و نظر قلبی و ناگفتهاش را بازگفته و تصریح کرده که فتنۀ سال هشتادوهشت را آیتالله خامنهای به فتنه تبدیل کرد؛ وگرنه تودۀ مردم بهدنبال یک اعتراضِ سیاسیِ ساده به نتیجۀ انتخابات بودند، و آیتالله خامنهای را نیز نیروهای امنیتیِ فرصتطلب فریفتند و از کاه، کوه ساختند و یک مسألۀ عادی را به یک شکاف اجتماعی تبدیل کردند. این نظر، تفسیر جریان «اصلاحات» و «اعتدال» از فتنۀ سال هشتادوهشت است و خاص آقای زیدآبادی نیست، و اگر جز این بود، اندک موضعی در نقد و نفی فتنه میداشتند و از آنچه که کردند، عذر میخواستند. نه #هاشمیرفسنجانی و نه #خاتمی، هیچیک عذر نخواستند؛ چه رسد به موسوی و کروبی. همگی معتقدند که در سال هشتادوهشت، درست عمل کردند و این آیتالله خامنهای بود که با معترضان –و به تعبیر ما، فتنهگران و اغفالشدگان– مدارا نکرد. حتی کسیکه هماکنون بر جایگاه ریاستجمهوری نشسته نیز تاکنون، هیچ سخنی در برابر فتنه نگفته و از مواضع دیگرش، روشن است که با فتنه، همداستان است؛ چنانکه با خاتمی، نشستوبرخاست دارد و او را میستاید. سخنی که آقای #زیدآبادی در اثر سادهدلی بر زبان جاری ساخته، حرف مکتومِ قطعیِ همۀ اینان است و چهبسا اگر در موقعیّتی، دوباره بتوانند بخشی از جامعه را برانگیخته کنند و نظام را در تنگنا قرار بدهند، تعارفی با آیتالله خامنهای نخواهند داشت و دوباره بر ایشان خواهند شورید. رسم وقاعدۀ #سیاستِ_ماکیاولیستی همین است که با «صداقت» و «اخلاق»، بیگانه است و سودایی جز «قدرت» ندارد.
👈۲.حدود پانزه سال از فتنۀ سال هشتادوهشت گذشته است و اینک میشنویم که آیتالله خامنهای، مقصر و متهم آن ماجرا بوده است. هنوز نسلی که فتنه را به چشم خویش دیده، در صحنه است و روایت مستقیم دارد. نگارندۀ این سطور در وقایع فتنه، حضور خیابانی داشت و از نزدیک، آنچه را که رخ داد، مشاهده کرد و شناختنش از آن، بیواسطه و عینی است. بااینحال، واقعیّتها اینچنین «جابجا» و «وارونه» میشود و شاکی، متهم معرفی میگردد. فتنهای که بهتعبیر آیتالله خامنهای، «دیرینه» و «پیچیده» و «مهلک» بود، در روایت #لیبرالهای_شبهمذهبی ، آنچنان وارونه میشود که به اعتراضِ سیاسیِ عادی، فروکاهیده میشود، درحالیکه میدانیم انتخابات، فقط یک بهانۀ سیاسی برای «استحالۀ انقلاب» و «معارضه با شخص رهبر انقلاب» بود. آن معمّمی که دیروز، مارکسیست بود و بعدها لیبرال شد و در هستۀ سخت #جریان_اصلاحات قرار گرفت، تصریح کرد که باید آقای خامنهای را از کرسی قدرت به زیر بکِشیم. مسألۀ اینان، «سبک حکمرانیِ آیتالله خامنهای» بود و هست و خواهد بود؛ اینان نمیتوانند تعهد و تقیّد آیتالله خامنهای را نسبت به «ایدئولوژی انقلابی» تحمّل کنند و معتقد به چرخش از «انقلاب»به«نظام» هستند. تنها کسیکه سرسختانه و تمامعیار در برابر دو جریان اصلاحات و اعتدال ایستاد و در برابر عادیسازی و استحالهگریشان مقاومت کرد، #آیتالله_خامنهای بود. ازاینرو، تلاش داشتند که در فتنۀ سال هشتادوهشت، در لفافۀ اعتراض به نتیجۀ انتخابات، قدرت ایشان را تضعیف و زمینه را برای زوال ولایتفقیه یا شوراییسازی آن فراهم نمایند. مسأله، بههیچرو فروتر و کمتر از این نبود. تدبیر آیتالله خامنهای، موافق طبع و تمایل اینان نیست و از این جهت، در رنج و عذاب هستند و میخواهند سنگر #ولایتفقیه را فتح کنند. بهروشنی نیز میدانند تا هنگامیکه آیتالله خامنهای در قدرت است، دچار امتناع و فروبستگی خواهند بود و هیچ چارهای جز دراز کردنِ دست تصرّف و تعدّی به سوی نظم ولایی ندارند.
👈۳.همۀ شواهد حاکی از آن است که فتنه، از پیش طراحیشده بود؛ ماهها قبل، کمیتۀ صیانت از آراء راهاندازی شد و در سلامت انتخاباتی که هنوز برگزار نشده بود، تردیدافکنی گردید و در نهایت نیز نتوانستند در برابر قانون و محکمه، هیچیک از ادعاهای خویش را اثبات کنند. انتخابات سال هشتادوهشت، درست بود و هیچ تقلبی در میان نبود؛ اصحاب فتنه نیز میدانستند، اما عامدانه و آگاهانه، بهجانِ ذهنیّت تودۀ مردم افتادند و بدبینی آفریدند و تحریک و تهییج کردند تا بهواسطۀ ابطال نتیجۀ انتخابات، آیتالله خامنهای را وادار به عقبنشینی و انفعال کنند. اگر آیتالله خامنهای، تسلیم طغیان اینان میشد، به یک رهبرِ تضعیفشده تبدیل میگردید که بهراحتی در محاصرۀ بیشتر و تنگتر نیروهای سیاسیِ سکولار قرار میگرفت و چندی بعد نیز باید قدرت را به آنها واگذار میکرد تا لیبرالیسم، جایگزین #ایدئولوژی_انقلابی بشود. حماقت و سفاهت موسوی به کنار، اما بهراستی، چرا بقیۀ #اصحاب_فتنه با وجود اطلاع از ناممکنبودن تقلب در انتخابات، شوریدند و در جامعه، فتنهگری کردند؟!
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
⚠️درباره سفر حاج میثم مطیعی به تایلند و شایعات پیرامون آن👇
▪️سفر حاج میثم مطیعی به تایلند، به طور طبیعی واکنشهای منفی معاندین و رسانههای ضد انقلاب را به دنبال داشته است.
⭕️چرا سفر یک مداح به یک کشور خارجی آنقدر مهم است که دشمن از هر ترفندی برای لوث کردن ماجرا استفاده میکند؟
👈 از مداح حکومتی خواندن حاج میثم تا تحقیر شیعیان تایلند و تولید شایعات غیر اخلاقیِ سخیف درباره این شخصیت.
✅ داستان از این قرار است که نباید تصویری از شیعیان و محبّین اهلبیت علیهمالسلام و طرفداران انقلاب اسلامی از این کشور به جهان مخابره شود.
👈 نباید کسی بفهمد که بخشی از مردم این کشور، دل در گروی انقلاب اسلامی دارند.
نباید کسی به ذهنش خطور کند که در تایلندِ مشهور به مفاسد اخلاقی، زنان و دخترانی هستند که پوشش کامل اسلامی را انتخاب کردهاند و زهرای اطهر(س) را الگوی زندگانی خود کردهاند.
🌐 درباره شایعات سخیف حول این ماجرا نیز فقط همین سوال را مطرح میکنیم:
⭕️منبع این ادعاها کجاست❓
😒برخی چقدر راحت تهمت می زنند ، اگر برای یکی از اعضای خانواده خودشان چنین حرف های بدون سندی بزنند رگ گردنشان چقدر متورّم میشود؟ 😊
👈آبرو شبدر نیست که دوباره سبز شود.
همین.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 دربـاره آقـای پـنـاهـیـان
➖ هجمه به کیهان انتقاد نبود ، با #ادبیات_دشمنپسند، صورت گرفت.
سه پرسش جامعه دینی از حجتالاسلام پناهیان، البته پرسشهایی بهصورت کامل.
👈ایراد به حجتالاسلام پناهیان این نیست که چرا آقای قالیباف را تبلیغ کرد، بالاخره او نیز با شاخصهها و نگاه خاص خود، شخص مطلوب را آقای قالیباف دانسته است، بلکه پرسش مردم مؤمن از او این است که چرا به جای #گفتمان_اصلح ، مباحث و شاخصههای عجیب، فرعی و غیرشرعی مانند کارآمدی و کارنامه را به عنوان جایگزین اصلحیت مطرح کرد؟
👈باز مشکل این نیست که چرا آقای پناهیان به بچهحزباللهیها انتقاد کرد، چرا که انقلابیها خودشان پرچمدار انتقاد هستند، بلکه پرسش مردم مؤمن از این بزرگوار آن است که چرا آقای پناهیان با ادبیات دشمن و اتهام تندروی و افراط و #الفاظ_ناشایست و مورد نهی رهبر انقلاب، با جامعه انقلابی صحبت کرد؟ (ادبیات آقای پناهیان در برابر #نشریه_کیهان هم از همین قبیل است).
👈همچنین ایراد به آقای پناهیان این نیست که چرا در بزنگاهها سکوت پیشه میکند، چرا که مردم آگاه، در هیچ بزنگاهی، انقلاب را محتاج چهرهها و عنواندارها نمیگذارند، بلکه پرسش این است که چرا همین سکوت را نسبت به #جریان_ضدانقلاب ، ادامه نمیدهد و فقط صدایش در برابر انقلابیها بلند میشود؟
صراحت لهجه در برابر فساد و ظلم و هزینه دادن برای انقلاب، توفیق بزرگی است که نصیب هر کسی نمیشود.
#بازیدرزمیناحزاب
✍حجت الاسلام رحمت الله معظمی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 #کهگیلویه_و_بویراحمد نیازمند استانداری در تراز استان استان کهگیلویهوبویراحمد بهعنوان یکی از م
💢راهکار افزایش مشارکت سیاسی
👈حمید رسایی: فقط همین دو خبر در روزهای اخیر کافی است تا افرادی که از #تبعیض ناراضی و ناراحتند، در اولین مشارکت سیاسی و انتخاباتی که پیش رو داریم، دق و دلی خود را روی سر صندوق رأی خراب کنند.
۱. فرزند #استاندار_کهگیلویه_و_بویراحمد ، با عذر کفالت و نگهداری از پدرش، معافیت گرفته و به سربازی نرفته است!
۲. جناب #عشقی در همین روزهایی که سرمایههای مردم در بورس درحال آب شدن بوده، خودش برای خودش و همپیالههایش از منابع داخلی #سازمان_بورس ، وام میلیاردی (فقط برای خودش وام ۲میلیارد و۷۰۰میلیونی) با بازپرداخت ۱۰ ساله صادر کرده است!
عزیزان تصمیمگیر!
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، تشکیل کارگروه از یک ماه مانده به انتخابات نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، باج دادن به گروههای سیاسیای که در فتنهها برای براندازی نظام تلاش کردهاند، نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، تأیید صلاحیت گزینههایی که از روی کاغذ هم نمیتوانند بخوانند، نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، مصاحبه صدا وسیما با تیپهای مختلف اجتماعی و نشان دادن بی حجاب در روز انتخابات نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، خفه کردن بچههای انقلابی مطالبهگر نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی...
✅راهکار یک چیز است، نقره داغ کردن کسانی که از جایگاه خود سوءاستفاده کردهاند و با استفاده از #رانت ، یک تومان جیبشان را دو تومان کردهاند و نمک بهزخم مردم ریختهاند و...
👈افزایش مشارکت سخت نیست فقط #مماشات_را_کنار_بگذارید .
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 دربـاره آقـای پـنـاهـیـان ➖ هجمه به کیهان انتقاد نبود ، با #ادبیات_دشمنپسند، صورت گرفت. سه پرسش
💢 کـاذبتـریـن دوقـطـبـی
➖ مادر دوقطبیهای کاذب در تاریخ انقلاب اسلامی
👈کاذبترین دوقطبی از بدو انقلاب تا کنون عبارت است از دوقطبی کاذب دو باند و قبیلهی سیاسیِ غربگرا (موسوم به اصلاحطلب) و محافظهکار (موسوم به اصولگرا)
▪️البته این دو قطب کاذب، در درون، یکی هستند، و برخی عناصر مشترکشان عبارت است از:
قدرتطلبی، خشونت، اهانت به منتقد، انقلابیستیزی، منطقگریزی، گفتگوگریزی، دفع حداکثری و نداشتن مرزبندی کامل با دشمن
▪️اما بخشی از دوقطبیهای کاذب متولد شده از این زوجِ سیاسی از طریق مقابل هم قرار دادن ارزشها👇
• دوقطبی کاذب حجاب _ امنیت (با ادعای اینکه اگر دنبال حجاب باشیم امنیتمان صدمه میبیند، لذا با کشف حجاب کنار بیاییم!! ) در حالی که #حجاب_امنیتآور_است .
• دوقطبی کاذب عدالت _ ولایت در حالی که ولایت، پرچمدار و طلایهدار اقامه عدالت است.
• دوقطبی کاذب اصلحیت _ مقبولیت در حالی که اصلحیت مقبولیتآور هم هست.
• دوقطبی کاذب اصلحیت _ وحدت در حالی که وحدت فقط حول اصلح، قابل تحقق است.
• دوقطبی کاذب مقاومت _ اقتدار در حالی که هزینه مقاومت کمتر از سازش است.
✍ حجت الاسلام رحمت الله معظمی
#محافظهکاران_غربگرا
#کارخانه_دوقطبیسازی_احزاب
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 ارز و عدالت يكی از مهمترين منابع عمومی كشور ارز است، درآمدهای ارزی همچون ساير منابع عمومی، بايد
💢 #مردمیسازی_اقتصاد
در نظام سرمايهداری، اقليتی كارفرما و مالك ابزار توليد هستند و اكثريت جامعه بهعنوان كارگر و مزدبگير به استخدام اقليت درمیآيند، الگوی توليد انبوه و متمركز است. اين اقليت منابع عمومی را در اختيار دارند.
👈«جان رالز» از اين مدل به شرط افزايش رفاه محرومترين افراد جامعه دفاع كرد، ولی اين مهم حاصل نشد و شكاف طبقاتی عميقی شكل گرفت. جمله آغازين مقاله «دارون عجم اوغلو» در مجله فارين افرز این است: «جهان در چنگال يك بحران فراگير اسير شده است. شكاف ميان فقير و غنی در بسياری از كشورها عميقتر شده است».
🔸مردم قصد و انگيره مشاركت در امر اقتصادی دارند ولی بستر آن مهيا نیست.
👈توزيع سهام عدالت و سهامدارشدن كارگران در كارخانه شايد توفيقاتی مانند دولت رفاه داشته باشد ولی تغييری در سيستم کلی نابرابری ایجاد نمیكند.
ما برای مشاركت آحاد مردم در اقتصاد به يك «سیستم توليد كوچك مقياس و غيرمتمركز» كه مردم امكان مالكيت، توام با مديريت بر ابزارهای توليد خود داشته باشند، نيازمنديم.
🔸برای اين تحول بنيادین تغيير در چهار سطح #آلات_توليد ، #محيط_توليد ، #نظام_توزيع و #نقش_دولت ضروری است.
🔸برای اين مهم بايد از آغاز زنجیره شروع كرد و آلات توليد كوچك مقياس را با آلات توليد انبوه جايگزين كنيم. توليدكنندگان به جای رابطهی هرمیِ حاكم در توليد سرمايهداری به رابطه شبكهای و وابستگی متقابل میرسند و كل كشور به شبكه ای همافزا از افراد مولد تبديل خواهند شد و دولت به عنوان حامی، هادی و ناظر در مركزيت اين شبكه قرار میگيرد.
👈فناوری ارتباطات امكان بیسابقهای را برای توزيع فراهم كرده است و شبكههای اجتماعی بسياری برای ايجاد هم بستگی بين حلقهها ايجاد شده است.
✅پیشنهاد تدوین سیاستهای کلی اصل ۴۳ قانون اساسی
حاكميت برای مردمیسازی اقتصاد و تحقق عدالت از طریق تقویت مدل توليد كوچك مقياس باید اقداماتی انجام دهد:
_ايجاد زيرساختهای ملی توليد (مادی و معنوی)
_تحقيق و توسعه بر روی فناوریها و آلات مدرن توليد متناسب با توليد كوچك مقياس
_جهت دهی و نظارت بر روند توسعه فناوری _بازمهندسی نهادها و فرايندها برای توليد كوچك مقياس
_اشراف كامل بر جريان پول و كالا در كشور
_ترسيم چشم انداز، تعيين اهداف، برنامهريزی و تقسيم كار
_حمايت مالی-فنی-اجرایی از توليدكنندگان محصولات كشاورزی با سوددهی كمتر
_گسترش جغرافيایی بازار داخلی و خارجی
_توزيع عادلانه منابع ملی بين مردم
_ #جذابيتزدایی از فعاليتهای غيرمولد
_صيانت از بازار ملی برای توليدكننگان داخلی
در موارد استثنا نظير صنايع بالادستی و انحصارات طبيعی، چارهای جز تن دادن به الگوی توليد متمركز و انبوه نيست.
👈رهبر معظم انقلاب: «برای اينكه بتوانيم كشور را از لحاظ ثروت ملی به حد استغنا و بینيازی برسانيم بايد سرمايهگذاری و فعاليت اقتصادی و توليد ثروت در معرض انتخاب همه آحاد فعال كشور قرار بگيرد يعنی همه بتوانند در اين زمينه فعاليت كنند».
👈در اصل 43 قانون اساسی «قرار دادن وسايل كار در اختيار همه كسانی كه قادر به كارند ولی وسايل كار ندارند» تصريح شده است. اين الگو پیشنهادی برای تدوین " #سياستهای_كلی_اصل۴۳ قانون اساسی" است.
#توزيع_عادلانه_ثروت_ملی
#شکاف_طبقاتی
#قدرت_و_پیشرفت
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈زشت است، دنیا را به زانو در آوردهایم، اما از چند #جوجه_شهوتران بترسیم.
✍🏻 پینوشت:
حرفهای این بندهی خدا خیلی خوبه اما کاش این رو هم میگفت که یکی از مهمترین کارهای شهدا، ایستادن در مقابل مسئولان فرصتطلب، نانبهنرخروزخور و منافق و محافظهکار بود!
حضور و تذکر لسانی مؤمنین در جامعه لازم است اما کافی نیست.
به قول رهبری عزیز، قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد.
امان از #محافظهکاری_مسئولان !
امان از #بیبصیرتی_خواص !
#لیبرالیسمِ_مذهبی
#شکاف_مذهبی #شکاف_سیاسی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
📌قفقاز و جنگ سخت
روسها در صدد این هستند که قفقاز را به عنوان چهار راه انتقال انرژی برای دور زدن تحریمها و شکستن انحصار مسیر اوکراین برای انتقال انرژی به اروپا مطرح کنند. مساله این است تمرکز چهار راه انتقال انرژی تهران نیست محور آذربایجان_ترکیه است و روسها بر اساس این منطق از راهاندازی #زنگزور حمایت پیچیدهای دارند و اگر فشارهای این کشور بر ارمنستان جواب بدهد عامل جدی بازدارندهای از سوی ایران برای ممانعت در شکلگیری زنگزور وجود نخواهد داشت.
به نظر میرسد تنوعسازی مسیر انتقال انرژی به اروپا یک راهبرد بلندمدت روسیه برای کاهش وابستگی به مسیر اوکراین است.
دسامبر پیش رو توافقنامه گازی اوکراین و روسیه به پایان خواهد رسید و مساله تمدید یا لغو آن داستان جدیدی را در بازار انرژی خلق خواهد کرد و طرح تنوعسازی مسیر انتقال انرژی و نشان دادن بازار فعال برای گاز روسیه
تفاهمنامههای همکاری ایران و روسیه در زمینه واردات انرژی فرصت خوبی برای تبدیل شدن به #هاب_گازی_منطقه به ویژه در آسیای جنوبی است موضوعی که با همکاریهای روسیه_ترکمنستان_ایران_قطر در #عسلویه میتواند مرکز #سوآپ_انرژی به بازار آسیای جنوبی و همسایگان غربی ایران شود.
باید اعتراف کرد که همکاریهای روسیه با ایران و ترکیه در موضوع انرژی و امضای تفاهمنامههای مختلف همزمان در یک اولویت و اهمیت واحد برای مسکو قرار ندارد و روسها با پیش کشیدن پرونده زنگزور نشان دادند انتقال انرژی روسیه از طریق آذربایجان و ترکیه به اروپا در اولویت آنها قرار دارد.
یکی از شاخصهای مهم تنش در قفقاز که بهعنوان یک متغیر مورد توجه قرار گرفته است تعارض منافع اروپا و روسیه در حوزه انرژی است.
به همان اندازه که اروپا به انرژی روسیه نیاز دارد به همان اندازه نیز روسیه به صادرات آن وابسته است چراکه درآمد از صادرات نفت و گاز سهم بالایی در اقتصاد این کشور دارد.
چگونگی شکلگیری کریدور حمل و نقل و انرژی در #قفقاز به یک مناقشه بسیار مهم تبدیل شد و هر لحظه استعداد یک جنگ بزرگ را دارد.
👈ادامه دارد:
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
📌قفقاز و جنگ سخت روسها در صدد این هستند که قفقاز را به عنوان چهار راه انتقال انرژی برای دور زدن تح
👈ادامه: بخش دوم
اروپا و روسیه تنش در اوکراین را به عنوان زمین جدیدی برای تنش به قفقاز منتقل کردند.
تنشی که ماهیت رقابت در موضوع انرژی دارد.
یک طرف ماجرا روسیه است و طرف دیگر ارمنستان و ناتو است،
مساله میان روسیه و اروپا چگونگی راهاندازی #زنگزور و تسلط بر مسیر است نه تاسیس یا عدم تاسیس آن.
روسیه و اروپا و اوکراین در حال رقابت برسر چگونگی تاسیس این مسیراند تا اهرم فشار مطلق برای یکی از دوطرف تنش تبدیل نشود.
اگر نقطه اختلاف را متوجه شده باشید نقش ترکیه بهعنوان عضو ناتو که منافع ش با روسیه همسویی دارد را فهم میکنید و در نقطه اختلاف روسیه و اروپا برای تسلط بر مسیر مداخله ویژهای نمیکند
اروپا تلاش میکند مسیر در اختیار ارمنستان باشد، پاشینیان نخست وزیر این کشور تاکید دارد که با تاسیس مسیر مواصلاتی در #سیونیک که در حاکمیت این کشور باشد مشکلی ندارد.
دقیقا چیزی که اروپا و اوکراین میخواهند تا شاهد شکلگیری اهرم فشار دیگری از سوی روسیه نباشد.
روسیه که فکر همه چیز را کرده بود در نوامبر ۲۰۲۰ توافقنامه سه جانبهای را میان روسیه_ارمنستان_آذربایجان ترتیب داد، بندِ نهم این توافقنامه بر اتصال نخجوان به آذربایجان از طریق ارمنستان و با حضور نظامیهای روسیه تاکید دارد.
این بزرگترین اشتباه ارمنستان بود و الان روسیه و آذربایجان با استناد به بند نهم خواستار شکلگیری کریدور زنگزور در استان سیونیک هستند
با این وجود که سایر بندهای این توافقنامه توسط ارمنستان با اعتراض روبه رو است چراکه معتقدند آذربایجان و روسیه به تعهدات خود نسبت به ۸ بند دیگر از جمله #بازگشت_مردم_آرتساخ_به_خانه های خود پایبند نبود.
حمایتهای پنهان روسیه از آذربایجان زمینههای فاصله گرفتن ارمنستان از روسیه و نزدیک شدن به اروپا را فراهم کرد
پاشینیان میگوید تنها درصورتی با کریدور مواصلاتی زنگزور موافقت خواهد کرد که در تسلط کامل این کشور باشد اما لاوروف وزیر خارجه روسیه اظهارات پاشینیان را خلاف توافقنامه نوامبر می داند.
بنابراین گمان میشود که تنها فرضیه پیشروُی ارمنستان برای مناقشه قفقاز این است که پاشینیان به بهانه این که آذربایجان به تعهدات خود در توافقنامه نوامبر پایبند نبوده امضای خود را از توافقنامه پس بگیرد.
این اقدام جنگ جدیدی را در قفقاز ایجاد خواهد کرد و این منطقه را وارد فاز بسیار پیچیدهای میکند. هرچند اگر امضای خود را هم پس نگیرد همان آش پخته است چراکه آذربایجان به بهانه اجرای بند نهم وارد جنگ دیگری با ارمنستان میشود، بنابراین هر دو کشور در حال تسلیح کامل خود از سوی قدرتهای دیگراند.
همانطور که بیان کردیم مساله ناتو و روسیه بهعنوان دو بازیگر موثر در قفقاز چگونگی راه اندازی زنگزور و تسلط بر آن میباشد اما مساله تهران این است که اصل شکلگیری زنگزور با #منافع_ژئوپلیتیکی_ایران در تضاد است و خط قرمز محسوب میشود.
نمیدانم محاسبات تهران برای رهگذر ارس در شمال غرب کشور برای اتصال آذربایجان_نخجوان چگونه شکل گرفت و بر اساس کدام اهرم فشار پیگیری میشود
یعنی تهران به این فکر نمیکرد که چرا ارمنستان باید ابتکار ارس را قبول کند؟ و اگر قرار بر راهاندازی کریدور باشد مسیر باید از ارمنستان عبورکند؟ و بیخیال مسیر مواصلاتی پر سود زنگزور شود؟
ارمنستانی که حتی حاضر نیست امضای خود را از توافقنامه نوامبر پس بگیرد و همچنان درصدد این هست که مسیر زنگزور را از طریق سیونیک اما با تسلط خود انجام دهد و حمایت ناتو را با خود همراه دارد و تلاش دارد بجای از دست دادن زنگزور به چانهزنیها بر سر آن ادامه دهد.
چراکه #زنگزور نقش بسیار حیاتی میان شرق و غرب پیدا کرده است.
👈خلاصه کلام بنده این است که ابتکار تهران برای رهگذر ارس فاصله زیادی با ماهیت تنشها میان قدرتها در قفقاز دارد.
#ابوقاسم
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
(امر واجب #جهاد_تبیین
کلاه گشاد به اسم #وفاق_ملی
#مطالبهگری، دو قطبی نیست)
عرض ادب و احترام دارم خدمت همه شما عزیزان
جدیدا دو کلمه وفاق ملی و #دو_قطبیسازی داره انشقاق عجیبی در جبهه انقلاب میندازه
یعنی این دو کلمه طوری همه چیز رو بهم زده که عدهای از بزرگان جبهه انقلاب هم متاسفانه امر براشون مشتبه شده
در تعریف دو کلمه وفاق ملی و دو قطبیسازی
اگر منظور از وفاق ملی یعنی هر کاری هر اشتباهی دولت کرد ما به اسم وفاق ملی حرفی نزنیم این اصلا درست نیست
اینکه بخواهیم در برابر اشتباهات دولت موضعگیری هم بکنیم اسمش دو قطبیسازی نیست
👈آخه این چه وفاق ملی است که هر چی فتنهگره داره پست میگیره و هر چی آدم درست و حسابی است داره کنار گذاشته میشه
اینکه باید از دولت حمایت بکنیم قطعا حرف درستیه
اما سوال اینجاست که آیا در برابر اشتباهات دولت هم باید سکوت کنیم؟
این جمله حضرت آقا رو خوب بخونید تا نظر ایشان رو در موضوع دو قطبی سازی کاملا متوجه بشید:
🔰مطالبهگری؛ دوقطبیسازی نیست
ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها.
رهبر انقلاب؛ ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
اینکه الان عدهای دارن بهعنوان وفاق ملی از رهبری هزینه میکنند و فردا برای همین موضوع برنامه دارن بر هیچکس پوشیده نیست
👈یه عده هنوز در حال و هوای انتخابات و جلیلی و قالیبافند!
قطعا هیچکدام اینها دیگه الان مهم نیستند
مهم پیشرفت نظام و انقلابه
ما نه مثل عده ای پروژه بگیریم نه وابسته به جناح خاص
اگر روزی از شخص خاصی طرفداری کردیم دلیلش فقط این بود که اون رو اصلح میدونستیم
اما عدهای از #عمامه_بهسرهای_صورتی و... بهفکر تخریب دیگر دوستان جبهه انقلابیاند
و بهجای حمایت از بقیه ، خودشون رو عقل کل میدونن بقیه رو منحرف و گروه انحرافی!
یه عده هم هستن و میگن چرا شما زمان دولت شهید رئیسی انتقادی نمیکردید الان انتقاد میکنید!
خب بزرگوار
زمان اون شهید مظلوم چند وزیر با سابقه فتنه تو کابینه بود!؟
چند تا حرکت مشکلدار ازش دیده بودید!؟
هر چه بود کار بود و کار بود و کار
داشت نتیجه میگرفت که اون اتفاق منحوس افتاد
حضرت اقا فرمودن اگر اون دولت میموند چه بسا همه مشکلات یا خیلی از مشکلات اقتصادی ما حل میشد
کجا الان شما همچین کاری رو دارید میبینید؟
👈کجا تو دولت رئیسی قطعی برق این چنینی داشتیم
کجا تو دولت رئیسی دم از مذاکره با غرب میزدن
کجا تو دولت رئیسی نگاه به داخل برای حل مشکلات نبود
اگر سیاست خارجی دولت رئیسی نبود ما الان در دنیا مانند ۸ سال دوره نحس روحانی منزوی بودیم
اینکه میبینید چین و روسیه الان دارن از ما حمایت میکنند قطعا عاشق چشم و ابروی ما نیستن
با ما منافع مشترک دارند که متحد شدن
و الا قطعا فردا روزی اونها برای امنیت ملی خودشون ما رو هم قربانی میکنند
اگر سیاست خارجی درست و درمانی نداشته باشیم همین حمایت رو هم از دست میدیم
وقتی کسی سکاندار سیاست خارجی شده که نگاهش کرنش در مقابل غربه ، نباید توقع داشت که چین و روسیه فردا روزی ما رو قربانی نکنند
از ۶ نفر مذاکره کنندهای که این آقا هم جزوشون بوده خودتون بگید چند نفر جاسوس از آب دراومده!!
شما باشید نگران نمیشید؟
باز هم میگم بنده، نه مخالف وفاق ملیام و نه موافق دو قطبیسازی
متأسفانه تا حرف هممیزنیم عدهای نگران میشن و بهوالله نمیشه اصلا دهان باز کرد که مبادا کسی بترسه
اصلا نباید چیزی گفت تا فردا اتفاق افتاد اولا خوب غافلگیر بشیم و بعد هم ناراحتی کنیم
واقعا این درسته؟
تا جملهای مینویسیم عدهای برمیدارن میبرن به این و اون نشون میدن که مثلا نظرشون رو بدونن، اون بنده خدا هم که کل مطلب ما رو ندیده از روی همون جمله ما رو قضاوت میکنه
👈ادامه دارد:
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─