💢 آیفون مال صهیونیستهاست، واردات آن نه شرعی است و نه عقلی
روحالله مومنینسب، دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی در گفتگو با خبرفوری:
👈شرکت اپل ایران را مطابق با قوانین آمریکا تحریم کرده و در هر حال ورود این گوشیها به داخل کشور نمیتواند به شکل مستقیم، قانونمند و تضمین شده انجام شود.
👈از آنجا که این شرکت #سهامداران_صهیونیست دارد و #حکومت_صهیونیستی_آمریکا به طور کامل بر سختافزار و #نرمافزار_اپل مسلط است، مطابق با «قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت» واردات این گوشی منع قانونی دارد.
👈طبق فرمان رهبر حکیم انقلاب که فرمودند «شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی #لوکس_آمریکایی ( #آیفون ) در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد»، واردات این گوشی ممنوع و نامشروع است.
👈در نتیجه واردات گوشیهای آیفون هم از نظر امنیتی، هم قانونی و هم شرعی و همچنین از نظر عقلی کار بسیار اشتباه و خطرناکی است و این گوشی نباید به طور کامل در شبکۀ مخابراتی ایران فعال شود و پروندۀ این موضوع به طور دائم بسته شود.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢هاآرتص: پروازهای خارجی اسرائیل تا ۵ ماه آینده لغو شده است.
👈 سیاستمداران صهیونیست رسما مهاجران را گروگان گرفته اند تا این پادگان نظامی آمریکا(کشور جعلی اسرائیل) را نجات دهند
#ویرانی_لانهی_شیطانی_یهود
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢تنها زدن مراکز حیاتی اسرائیل کارساز است!
تنها #زدن_تاسیسات_حیاتی_اسرائیل کارساز و تغییر دهنده محاسبه صهیونیستها خواهد بود.
پالایشگاهها ، نیروگاههای تولید برق ، مراکز آبشیرینکن و هرگونه مکانی که بتواند آسیب کلی و سراسری به نظام سیاسی و جبهه داخلی و اقتصاد و اجتماع اسرائیل وارد و این رژیم را وارد #بحران_عمیق کند.
#علیرضا_تقوینیا
#ویرانی_لانهی_شیطانی_یهود
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 خطر جدی است !
👈من بعنوان کسی که در این یکسال اخیر، صدها و صدها مقاله و گزارش اندیشکدههای اسرائیلی و اروپایی و آمریکایی را مفصلا بررسی کردم و با نوع تصمیمسازی آنها آشنایی دارم، یقین دارم که اگر ایران در پاسخ به اسرائیل تأخیر کند، اسرائیل ضربات ترمیمناپذیری خواهد زد که شاید هیچگاه جبران نشود.
👈و بعنوان کسی که همه بیانات امام خامنهای را با فیلم و متن آن، کامل میخوانم و میبینم، اعلام میکنم که برای چندمین بار، سخنان ایشان توسط مراکز رسمی تحریف شد یا اشتباه تعبیر شد. منظور ایشان از بیانات اخیرشان هرگز این نبود که فعلاً پاسخ ندهیم و زمان پاسخ را خود مسئولان صلاح میدانند! بلکه ایشان تأکید داشتند که باید اراده و قدرت ایران را به دشمن فهماند و تأکیدی گلایهآمیز کردند که مسئولان امر باید درست بفهمند.
👈 جدای از بحث جنگ غزه و لبنان، اسرائیل و آمریکا به زعم خودشان ادعا میکنند که ایران در آستانه دستیابی به #سلاح_هستهای است و تنها چند ماه یا چند هفته تا سلاح هستهای فاصله دارد و برای ممانعت از این امر حاضرند هزینههای هنگفتی بر ایران تحمیل کنند؛ از حمله به مراکز نظامی تا ترور رهبران و فرماندهان.
👈 از سوی دیگر، همانطور که پس از شهادت اسماعیل هنیه تجربه شد، وسوسه سازش و لذا تأخیر در انتقام موجب شد که سید حسن نصرالله را از دست دهیم. حمله اخیر نیز صرفاً یک ارزیابی بود تا اگر ایران واکنشی نشان نداد شاید کسی مهمتر از سید حسن را بزنند. هر روز تأخیر در انتقام، دشمن را جریتر و گستاختر میکند؛ ضمن اینکه فرصت را برای شایعهپراکنان و مرجفون باز میکند تا هرچه میتوانند ترس و تردید در دل مردم بیندازند.
👈دو سال پیش که #فتنه_فواحش رخ داد، اگر سریعا اقدام مناسبی صورت میگرفت و با سلبریتیها برخورد میشد، بدین جا نمیرسید که بیحیایی سکه رایج شود و کار از کار گذشته باشد! در بحث نظامی نیز همینطور است. اگر سریعا اقدامی صورت نگیرد، شیاطین ضرباتی خواهند زد که دیگر اسلام نتواند سر بلند کند. نگذاریم جمهوری اسلامی عبرت سایر حکومتهای دینی شود. خداوند با هیچکس عقد اخوت نبسته و اگر ما انتقام از اسرائیل را مطالبه نکنیم، قومی دیگر خواهد آورد که با آنها ظهور را رقم بزند نه ما. یاعلی.
#سید_امیر_حسینی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_6046593154176519490.mp3
11.25M
🎧 جمشید شارمهد تروریست خطرناک و جانی روز گذشته اعدام شد اما این اتفاق به خاطر داشتن تابعیت آلمانی او، مورد اعتراض دخالت جویانه غربی ها قرار گرفت.
اسفند سال ۱۴۰۱ در برنامه جهان آرا با حضور دکتر حسام برومند به طور مفصل به پرونده و عملکرد او پرداخته بودیم که صوت کامل آن را میتوانید گوش کنید.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: رشد هشت درصد هم ممکن و هم ضروری است
دکتر جلیلی صبح روز سه شنبه 8 آبان ماه در جلسه «بررسی کلیات لایحه برنامه بودجه 1404» کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیان داشت:
🔸لایحهٔ بودجهٔ ۱۴۰۴ بهعنوان اولین برش از برنامهی ۵ سالهٔ هفتم دارای اهمیت بالایی است؛ موفقیت دولت با رشد ۸% محقق میشود؛ نه با ۳/۵% درصد.
🔹در شرایط فعلی کشور و با توجه به تحرکات و تهدیداتی که دشمنان انجام میدهند، این اهمیت دو چندان میشود. امروز نوع حرکت کشور باید با توجه به این شرایط صورت بگیرد؛ یعنی وزارتخانههای مختلف با تمام توان خود در جهت تحقق رشد اقتصادی ۸% حرکت کنند تا کشور بتواند با قدرت، در مقابل این حرکات، حرکت خود را ادامه دهد.
🔸رهبر انقلاب در بیانات اخیر خود بر برهمزدن خطای محاسباتی دشمن تأکید داشتند. آنچه بیشاز همه محاسبات دشمن را بهم میریزد، رشد شتابان اقتصادی و بسیج ظرفیتهای اقتصادی برای جهش و رشد ۸% است.
🔹یکی از موارد مهم در راستای افزایش بهرهوری بودجه، توجه به منابع، مدیریت، فناوری و نیروی انسانی در این برنامه است. باید از همهٔ ظرفیتهای کشور، مانند دانشگاهها، بهصورت فعالانه در این راستا استفاده کرد.
🔸متاسفانه امروز شاهد هستیم که بخشی از منابع کشور حیفومیل و در امور غیرضروری هزینه میشوند؛ یا خدای نکرده مورد سوء استفاده قرار میگیرند. در بودجهٔ سال پیشرو که اولین بودجهٔ اجرای برنامهٔ هفتم توسعه است، باید به این موضوع توجه شود. یکی از این موضوعات، مسئلهٔ میترینگ است که مانع پِرتیِ روزانهٔ نفت تولیدیِ کشور میشود. باید با مدیریت منابع بودجه کشور و اولویتبندیِ صحیح مسائل، جلوی حیفومیلهای اینچنینیِ منابع ملی را گرفت.
🔹مبحث دیگری که اگر به آن توجه نشود، باعث عقبافتادن کشور میشود، مسئلهٔ فناوریهایی مثل هوش مصنوعی و کوانتوم است. در چنین مسائلی اگر ۴ سال عقب بمانیم، جبران آن ۴۰ سال زمان خواهد برد.
🔸در برنامهٔ هفتم توسعه روی رشد اقتصادی ۸ درصد تأکید شده و این موضوع بهصورت کامل در زمان بررسی برنامهٔ هفتم در مجمع تشخیص مصلحت نظام بادقت بررسی شد. در چنین شرایطی نباید در برنامهٔ بودجهٔ کشور گفته شود که رشد اقتصادی ۳/۵ درصد در نظر گرفته شده؛ درحالیکه در چند سال گذشته ما شاهد رشد اقتصادی ۵ و ۶ درصد بودهایم.
🔹بحث دیگری که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتهاند، اصلاح ساختار بودجه است. طبق مصوبهٔ مجلس، باید میزان وابستگی بودجه به نفت روندی کاهشی داشته باشد و طبق این قانون، در سال پیشرو باید ۴۸ درصد از وابستگی بودجهٔ کشور به نفت کاهش پیدا میکرد اما متاسفانه در این بودجه وابستگی به نفت با ۲۸ درصد کاهش به ۲۰ درصد رسیده است. اینکه روند تدریجیِ طیشده به یکباره عقبگرد کند، قابل قبول نیست.
🔸البته بودجهٔ سال پیشرو نکات مثبتی هم دارد. شفافیت در بودجه و توجه به بدهیهای دولت به شهرداریها، نیروهای مسلح و غیره، نمونهای از این نکات مثبت است.
✅ @saeedjalily
💢جنگ استقلال
اهمیت حمله اخیر اسرائیل به برخی مواضع نظامی ما در این است که بدانیم معادله تحلیلی آنها برای ادامه این جنگ چگونه بسته شده و حمله اخیر چه سهمی در اقدامات بعدی آنها خواهد داشت
و ما چگونه باید این معادله را بهم بزنیم.
به هرحال درصد موفقیت این حمله و #عملکرد_زیرساخت_پدافندی و راداری ما مختصات جدیدی را به آنها منتقل کرده است.
نتانیاهو بعد از حملهای که انجام شد اعتراف کرد که این جنگ، #جنگ_استقلال است
این حرف عبارت اخری فرمایش چندی پیش رهبر انقلاب اسلامی است:
مقاومت، اسرائیل را ۷۰ سال عقب راند.
رهبری هر دوجبهه، سطح تنش را پذیرفتهاند و نقطه عطف آن را کاملا درک میکنند.
به هر حال این جنگ همان گزینه نظامی روی میزی است که آمریکا همیشه مطرح میکرد، حداقل اینکه ما باید خوانش مان از این جنگ اینگونه باشد
اگر این مساله را تایید کنیم نباید در انتظار #انتخابات_آمریکا بنشینیم بلکه پیروزی ترامپ را بهعنوان یک پیشفرض بپذیریم
هر یک از زدن و نزدن پیامدهای خاص خود را خواهد داشت
البته باید تاثیر این حمله و انجام آن قبل یا بعد انتخابات آمریکا را مورد توجه قرار دهیم. حمله اگر بعد از انتخابات باشد یک پیام خواهد داشت، اگر قبل آن انجام شود تاثیر دیگری را از خود برجای میگذارد
حضور ما در #زنجیره_تنش_وجودی همه پیامدها در هر سطحی که باشد را توجیه میکند و باید افکار عمومی را با آن همراه کرد
چون ما در یک جنگ کاملا وجودی قرار داریم کما اینکه ما از حمله رژیم صهیونیستی به هیچ عنوان نبايد متعجب شویم و کوچکنمایی کنیم.
#ویرانی_لانهی_شیطانی_یهود
#ابوقاسم
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
👈 #کییف_پست در گزارشی مدعی است:
رابطه ایران و روسیه بهگونهای است که تحویل صرفا جنگنده به ایران کافی نیست، و مسکو اکنون #مجوز_تولید_سوخو۳۰ روسی را به ایران داده است، و در حال آماده شدن برای راه اندازی کارخانه مونتاژ است.
در این گزارش به نقل از برخی منابع آمده است که این موضوع «گامی مهم در توسعه هوانوردی ایران» است، جایی که تحویل اولیه سوخو-۳۵ از قرارداد فعلی، توانایی نیروی هوایی ایران را افزایش داده است.
👈بر اساس گزارش کییف پست، مجوز روسیه به ایران که اجازه ساخت ۷۲ فروند Su-۳۵ و تعداد نامعلومی Su-۳۰ را میدهد، در جریان نشست #بریکس که از ۲۲ تا ۲۴ اکتبر در کازان روسیه برگزار شد، نهایی شد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
عرض ادب و احترام فراوان خدمت شما عزیزان
یکی از اشتباهاتی که خیلی از تحلیلگران جنگ ایران و اسرائیل دارن انجام میدن اینه که همه چیز رو از بُعد سیاسی و نظامی میبینند
در حالی که این یک جنگ آخرالزمانی و ایدئولوژیکه
یعنی اونها برای تحقق آرمان نیل تا فراتشون میجنگند و ما هم برای آرمان ظهور
در واقع هر اتفاق و برنامه ای که داره پیاده میشه برای تحقق این هدفه
همونطور که ما معتقدیم اسرائیل باید نابود بشه تا عدل و داد در حکومت جهانی حضرت ولیعصر عج محقق بشه
اونها هم معتقدن که برای تحقق هدف نیل تا فرات باید ایران رو از بین ببرند
هر دو طرف در جبهه کاملا اعتقادی میجنگند
اسرائیلی ها به تورات تمسک پیدا میکنند و جبهه مقاومت هم به خداوند متعال و اهل بیت علیهم السلام
پس هر کسی که فکر کنه جنگ ما با اسرائیل یک جنگ سیاسی است و اگر ما با اونا کار نداشته باشیم اونها هم با ما کار ندارند ، یک نگاه احمقانه است
چون اونها برای رسیدن به آرمان نیل تا فراتشون مجبورن ایران رو تجزیه کنند و از بین ببرند
طرح خاورمیانه جدید صهیونیستها هم در همین راستا مطرح شد
ما هم از همون روز اول شکل گیری انقلاب اسلامی ، معتقد بودیم که اسرائیل باید از صفحه روزگار محو گردد تا دولت جهانی و کریمه امام زمان عج عالمگیر شود
پس قطعا یا ما سراغ اسرائیل میریم یا اونها سراغ ما میان
درگیری بین ایران و اسرائیل در آخرالزمان اجتناب ناپذیره
پس نگاه اینکه ما اسلحه مون رو زمین بگذاریم تا اونها هم اسلحه هاشون رو زمین بگذارن ، خنده داره
اسرائیل قطعا زورش به ایران نمیرسه
پس برنامه داره تا هر جور شده ایران رو تجزیه کنه تا ضعیف بشه و بتونه باهاش مقابله کنه
برای همینه هر لحظه دنبال ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی و ترک و فارس و عرب و عجمه
حالا متوجه میشید این تجزیه طلبها از کجا دارن حمایت و تأمین مالی میشن؟
ایران هم برای مقابله با اسرائیل ، محور مقاومت رو تشکیل داد تا بتونه این غده سرطانی رو در جای خودش مشغول کنه
ولی اینبار پا رو از گلیمش بیشتر دراز کرده که باید قطعا این پا رو از بیخ قطع کرد تا دیگر جرأت چنین کاری رو نکنه
قطعاً آرمان جمهوری اسلامی برگرفته از بطن قرآن و اسلامه
چون در قرآن ، یهود دشمن ترین مردم بر مومنین توصیف شده
و خداوند وعده پیروزی بر این جرثومه فساد رو داده
الان زمان تلف کردن وقت نیست
برنده کسی است که اولین ضربه رو بزنه
قطعا اگر ما نزنیم اسرائیل خواهد زد
باید دید فرماندهان نظامی باهوش ما و مسئولان دولتی ما به چه تصمیمی میرسند
قطعا ما در اجرای عملیاتمون نه تعجیل میکنیم نه تعلل
اسرائیل اینبار دو دهنی بزرگتری خواهد خورد
عقب نشینی در چنین موقعیتی ، یعنی سلام کردم به جنگ و بمباران در داخل
امیدوارم مسئولین اهمیت این موضوع رو متوجه بشن
پایان این قصه معلومه
ما اسرائیل رو نابود خواهیم کرد ان شاءالله
ولی باید زمین این درگیری تل آویو باشه نه تهران
ما یقه اسرائیل رو در همون سرزمین اشغالی خواهیم گرفت
اسرائیلی ها بالاخره بدست قوم پارس نابود خواهند شد ان شاءالله
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢دلایل مخالفت با #کلیات_لایحه_بودجه۱۴۰۴
👈 #حمید_رسایی : ۸آبان بهعنوان مخالف کلیات اولین لایحه بودجه دولت جناب آقای #پزشکیان ثبتنام کردم اما به دلیل اینکه در قرعه کسانی که میتوانند صحبت کنند، اسمم در نیامد، فرصت صحبت نداشتم. اکنون در چند پست نگاهم به کلیات و دلایل مخالفتم را منتشر میکنم.
البته مخالفت با کلیات به معنای آن نیست که لایحه بودجه از هیچ نکته مثبتی برخوردار نیست.
✅از جمله نکات مثبت میتوانیم به این موارد اشاره کنیم:
۱. #ارائه_لایحه_در_موعد_مقرر و بدون تاخیر، نکته حائز اهمیتی است که سبب فرصت کافی برای بررسی کارشناسی آن میشود. هر چند به اصرار هیأت رئیسه، کمیسیون تلفیق نتوانست از فرصت پنج روزه خودش استفاده کند و کلیات پس از چهار روز در تلفیق به رأی گذاشته شد!
۲.افزایش #بودجه_عمرانی در لایحه بودجه به بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان نشان از #توجه_دولت_به_توسعه_زیرساختها دارد.
۳. #ادغام_صندوقهای_بازنشستگی_دچار_بحران که چند سال است دولت حقوق بازنشستههای آنها را به #سازمان_تامین_اجتماعی میپرداخت، اقدام درستی است.
۴. اختصاص بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای #متناسبسازی_حقوق_بازنشستگان ، ۸۵ هزار میلیارد تومان برای #پاداش_پایان_خدمت کارکنان بازنشسته و بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای #خرید_تضمینی_گندم ، از جمله نکات مثبت لایحه بودجه سال آینده است که سبب رفع نگرانی بازنشستگان و کشاورزان خواهد شد.
۵. #افزایش_شفافیت و اصلاح شناسهدهی و امکان رهگیری تبصرهها نیز یکی از نکات مثبت بودجه سال آینده است.
👈 با وجود نکات مثبتی که در لایحه بودجه سال آینده برشمردم، از آنجا که نکات قابل تأمل و منفی بودجه که اتفاقا در معیشت و سفره مردم تاثیر دارد، خیلی بیشتر و مهمتر از نکات مثبت آن است، مخالف کلیات این لایحه بودم که در ادامه به چند دلیل آن اشاره میکنم.
✅مهمترین تغییر در این لایحه نسبت به شرایط جاری کشور و بودجه سال ۱۴۰۳، #گران_شدن_نرخ_ارز_ترجیحی_کالاهای_اساسی و کاهش حجم تخصیص آن است.
رقم ارز کالاهای اساسی برای سال جاری ۱۵ میلیارد دلار بود که دولت قصد دارد سال آینده ۳ میلیارد دلار آن را کم کند! در نتیجه با تصویب پیشنهاد دولت، چند کالای اساسی از سبد ارز ترجیحی حذف خواهد شد یا اینکه ارز تخصیصی به آنها کمتر خواهد بود و همین اقدام سبب گران شدن کالاهای اساسی مردم در ۱۴۰۴ خواهد شد.
کم شدن این ۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی از کالاهای اساسی سبب گران شدن گوشت، مرغ، تخم مرغ، روغن و... خواهد شد.
👈علاوه بر کم شدن ۳ میلیارد دلار از ارز ترجیحی کالاهای اساسی، قرار است در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نرخ ارز کالاهای اساسی معادل تورم افزایش پیدا کند یعنی از رقم هر دلار ۲۸۵۰۰ تومان فعلی در سال ۱۴۰۴ به حدود حداقل ۳۷ هزار تومان برسد. با این تصمیمات، گرانی کالاهای اساسی از حدود ۵۰ تا ۱۰۰ درصد برخی کالاها قطعی می کند.
مجلس با تصویب این تصمیمات، باید پاسخگوی اعتراض مردم به گرانیهای کالاهای اساسی درسال آینده باشد. در صورت تصویب مجلس، دولت پس از گرانی هر یک از کالاهای اساسی، خواهد گفت من مجبور به اجرای #قانون_مجلس هستم! نمایندگان شما تصویب کردند!
با تصویب این #قانون_بودجه که نقطه کانونی آن همین مساله است، توپ گرانیها در زمین مجلس خواهد افتاد و از ابتدای سال ۱۴۰۴ که مرغ، گوشت، برنج، روغن و لبنیات، یکی یکی گران خواهند شد، دولت میگوید مصوبه مجلس ما را مکلف کرده که ۳ میلیارد دلار از سبد ارز کالاهای اساسی حذف کنیم و نرخ ارز ترجیحی را هم بالا ببریم و ما در حال اجرای مصوبه مجلس هستیم.
در حالی که واقعا اگر قانون برای دولت محترم مهم بود، برخلاف نص صریح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، ظریفی که فرزندانش #تابعیت_آمریکایی دارند را بهعنوان معاون نصب نمیکرد و بر این انتصاب غیرقانونی اصرار نمیورزید!
👈اگر چه دولت الزامی ندارد در #لایحه_بودجه_سالانه ، قیمت بنزین را درج کند، اما دولت مکلف است مقدار درآمد حاصل از #فروش_داخلی_فرآوردههای_نفتی را در لایحه، درج کند اما این کار را نکرده است.
این درحالی است که همه ساله در لوایح بودجه، رقم کل درآمد دولت از فروش داخلی فرآوردههای نفتی در بخش #هدفمندی_یارانهها درج میشد.
بنظر میرسد علت #سانسور این رقم در لایحه بودجه سال آینده، این است که دولت نخواسته رشد درآمدهای این بخش #افشا شود.
طبیعی است وقتی در بودجه سال آینده، درآمد دولت از محل فروش فرآوردههای نفتی رقم خیلی بیشتری نسبت به سال جاری باشد، معنایی جز افزایش قیمت یک یا چند حامل انرژی ندارد.
👈این درحالی است که رئیسجمهور، رئیس سازمان برنامه، سخنگوی دولت و وزیر نفت میگویند: دولت هیچ قصدی برای #افزایش_قیمت_بنزین در سال آینده ندارد!
سوال این است که اگر چنین برنامهای ندارند چرا از درج این اطلاعات خودداری شده است!؟
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢دلایل مخالفت با #کلیات_لایحه_بودجه۱۴۰۴ 👈 #حمید_رسایی : ۸آبان بهعنوان مخالف کلیات اولین لایحه بودج
ادامه:
👈 این در حالی است که رئیسجمهور، رئیس سازمان برنامه، سخنگوی دولت و وزیر نفت میگویند: دولت هیچ قصدی برای #افزایش_قیمت_بنزین در سال آینده ندارد.
سوال این است که اگر چنین برنامهای ندارند چرا از درج این اطلاعات خودداری شده است! اگر واقعا چنین است جهت اثبات صداقت به مردم و ایجاد آرامش در جامعه، باید لایحه بودجه به دولت عودت داده میشد تا یک بند به لایحه بودجه ۱۴۰۴ اضافه شود با این مضمون:
دولت مکلف است در سال ۱۴۰۴ #بنزین_سهمیهای را با قیمت ۱۵ هزار ریال و #بنزین_آزاد را با قیمت ۳۰ هزار ریال به مردم عرضه کند.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 همداستانیِ تکنوکراتها و لیبرالها
یکم. همزمان با #چرخش_ایدئولوژیک_دولت از #اقتصاد_دولتی به #اقتصاد_آزاد در جریان انتقال از دولت موسوی به دولت هاشمی، محمد خاتمی با وجود آنکه در سِمت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت موسوی، مواضع ناموجّهی را به نام انقلابیگری برگرفته بود، بهتدریج در دولت هاشمیرفسنجانی، رویّۀ خود را تغییر داد و به لیبرالیسم فرهنگی گرایید؛ با این توجیه که جمهوری اسلامی نمیتواند بر منع و سلب در فضای فرهنگی تکیه کند و از آزادیهای فرهنگی جلوگیری نماید. در واکنش به #عملکرد_لیبرالیستی_خاتمی در وزارت ارشاد و به عرصه عموم کشیده شدن بحثها و مناقشات در اینباره، شورای عالی امنیت ملّی جلساتی را برای گفتگو در این رابطه تشکیل میدهد. در طی این گفتگوها، اعضای حاضر در جلسات، بیشترین انتقادات و معایب را به رویّه و مواضع #وزارت_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی نسبت میدهند. خاتمی نیز در مواجهه با این نقدها، تصمیم به استعفا میگیرد. برای این منظور، نزد هاشمیرفسنجانی رفته و با این توضیح که عدهای از نیروهای سیاسی و فرهنگی، مجال فعالیّت را از من ستاندهاند، تقاضای استعفا میکند. در مقابل، #هاشمیرفسنجانی از خاتمی میخواهد که ناملایمات را تحمل کرده و همچنان در این جایگاه بماند، اما پارهای از مواضع خویش را عمومی و آشکار نسازد. ولی خاتمی بر تصمیم خود پای میفشرد و سرانجام، موافقت رئیسجمهور وقت را برای پذیرش استعفا، جلب میکند. او، متن استعفانامهاش را در سوم خردادماه سال هفتادویک نوشت و در آن از #ضرورت_تحوّل_فرهنگی در جامعه در راستای فراهمشدن فضای متناسب با نیازهای انسان معاصر و اقضائات زمانه سخن گفت و بر ترجیح مصونیّتبخشی به نسل جوان بهجای سلب آزادیهای عمومی اصرار ورزید. وی تصریح کرد اهتمام به #رونق_فرهنگی ، لوازم و تبعاتی دارد که فقط ظاهربینانِ تنگحوصله، حتی به قیمت تعطیلی اندیشه و نفی آزادیهای مشروع و قانونی که نتایج سهمگین و ویرانگری به دنبال خواهد آورد، آن را برنمیتابند.
دوم. نکته مهم تاریخی در این باره آن است که هاشمیرفسنجانی با #سیاست_فرهنگی_خاتمی ، شکاف و زاویهای نداشت، بلکه آن را تأیید میکرد: «گویا افکارشان [خاتمی] کمکم عوض شد. بهتدریج تفکرات خوبی پیدا کرد، وقتی که [او] کار را [در وزارت ارشاد] شروع کرد، بعضیها با ایشان مخالف شدند»(علیاکبر هاشمیرفسنجانی، هاشمی بدون روتوش، ص۲۲۵). وی در جای دیگری به صراحت میگوید که از یک سو به خاتمی توصیه کرد که در وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی باقی بماند و در مقابل فشارها، کنارهگیری نکند، و از سوی دیگر، از وزیر بعدی نیز خواست در #امتداد_سیاست_فرهنگیِ_خاتمی حرکت کند و طرح فضای فرهنگیِ باز را بیشتر محقّق گرداند: «وقتی [خاتمی برای کنارهگیری از وزرات ارشاد] پیش من آمد، به ایشان گفتم که اگر من جای تو بودم، استعفا نمیدادم و میایستادم. بالاخره اگر هدفدار هستید، باید کارتان را بکنید، ضمن آنکه به ایشان در عین حال گفتم میدانم که فشار هم بر روی شما زیاد است ولی بایستید. آقای #لاریجانی هم که بعد از آقای خاتمی آمد، به او گفتم که شما در آن مقداری که آقای #خاتمی پیش رفته است، عقبگرد نکنید و بیشتر باید به طرف باز شدن [فضای فرهنگی] حرکت کنید.»(همان، ص۱۴۸).
سوم. یکی از اصلاحطلبان میگوید هر چند خاتمی، اصرار هاشمیرفسنجانی بر ماندن وی را واقعی تلقّی نکرده بود و بر این باور بود که هاشمیرفسنجانی نمیخواهد دولت سازندگی ، بهای حضور خاتمی را بپردازد، اما پس از جلسه مشترک به او گفته بود که هاشمیرفسنجانی در برخی از موضوعات فرهنگی، نظرات و دیدگاههای پیشروانهتر دارد، اما نمیخواهد با مطرحکردن آنها در فضای عمومی و رسمی جامعه، مقاومت و مخالفت ایجاد کند(عبدالواحد موسویلاری، «هاشمی، آمادگی پرداخت هزینه برای خاتمی را نداشت»، ماهنامه نسیم بیداری، سال دوم، شماره ۲۱، آبان ۱۳۹۰، صص۶۴-۶۵). #جهتگیری_فرهنگیِ_تکنوکراتها ، زیرپوستی و نهانی بود و اینان میکوشیدند از طریق #تغییر_بافت_اقتصادی و مناسبات مادّی، #انقلابزدایی کنند، اما لیبرالهای اصلاحطلب، شتابزده و آشکار بودند و میخواستند در کوتاهمدّت، به نتیجه برسند. در نظر تکنوکراتها، فرهنگ هیچ انگاشته میشد و اقتصاد، اصل و اساس بود و در نظر لیبرالها، سیاست، عامل تعیینکننده بود. این دو جریان در پی آن بودند از فرهنگ بهعنوان یک کاتالیزور در راستای طرحهای تجدّدی خود استفاده کنند؛ یکی به دنبال توسعه بود و دیگری به دنبال دموکراسی. این دو جریان، بعدها تا حدی تلفیق شدند و به الگوی توسعۀ دموکراتیک رسیدند، اما از آغاز، هر دو در گرایش به #لیبرالیسم_فرهنگی ، مشابه بودند و تفاوتشان فقط در روش بود یکی محافظهکار بود و دیگری رادیکال.
#جمشیدی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─