فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مائیم گدای حضرت معصومه
محتاج عطای حضرت معصومه
همراه رضا ز دیده خون می ریزیم
در روز عزای حضرت معصومه
وفات_حضرت_معصومه(س)💔
ڪریمہ_اهلبیٺ🍂🕯
تسلیت
اَللّٰٰھُــمَ_صَّــلْ_علٰـے_مُحَمَّــدِ_ﷺ_وَآل_مُحَمَّــد_ﷺ_وَعجْــل_فَرَجَهُــم
✔️پانزده قدم خودسازی
👈 یاران امام زمان(علیه السلام):
➖قدم اول: نماز اول وقت
➖قدم دوم: احترام به پدر و مادر
➖قدم سوم: قرائت دعای عهد
➖قدم چهارم: صبر در تمام امور
➖قدم پنجم: وفای به عهد با امام زمان ( علیه السلام)
➖قدم ششم: قرائت روزانه قرآن همراه با معنی
➖قدم هفتم: جلوگیری از پرخوری و پرخوابی
➖قدم هشتم: پرداخت روزانه صدقه
➖قدم نهم: غیبت نکردن
➖قدم دهم: فرو بردن خشم
➖قدم یازدهم: ترک حسادت
➖قدم دوازدهم: ترک دروغ
➖قدم سیزدهم: کنترل چشم
➖قدم چهاردهم: دائم الوضو بودن
➖قدم پانزدهم: محاسبه نفس (اعمال روزانه)
+تمرین کنیم
+شدنیه🌸🌸🌸🌸🌸
بسمه تعالی شانه
شرح حدیث شریف کساء
قسمت دوازدهم حقیقت کساء
فَقَالَ یا فاطِمَةُ ایتینى بِالْكِساَّءِ الْیَمانى فَغَطّینى بِهِ فَاَتَیْتُهُ بِالْكِساَّءِ الْیَمانى فَغَطَّیْتُهُ بِهِ
فرمود: اى فاطمه بیاور برایم كساء یمانى را و مرا بدان بپوشان من كساء یمانى را برایش آوردم و او را بدان پوشاندم
کساء مقام احدیت است و دون کساء، کل ماسوی الله قرار دارد. کساء پرده ای است که بین ذات غیب الغیوبی و کل ماسوی الله کشیده شده است:
«أَلَمْ تَرَ إِلَى رَبِّكَ كَيْفَ مَدَّ الظِّلَّ»
نديدهاى كه پروردگار تو چگونه سايه را مىكشد؟ (فرقان/۴۵)
المومن ظل الله، امام سایه خداست. جناب عطار درمنطق الطیر از سایه سیمرغ سخن گفته است و در تمثیلی زیبا، ظل را سایه سیمرغ تعبیر کرده است. بین سایه و سیمرغ، بینونتی وجود ندارد. سایه محو در خورشید است.
مـــحـو او گشـتنـد آخــر بــر دوام
سایه در خورشید گم شد والسلام
هرچند بین ظل و ذی ظل فرقی بی منتها است
به تعبیر ملا صدرا در شواهد الربوبیه « الا » در " به لا فَرْقَ بَيْنَكَ وبَيْنَهَا (بينهم) إلّا أنَّهُم عِبَادُكَ وَخَلْقُكَ. " خودش بی منتهاست.
اما سایه از ذی سایه جداشدنی نیست اما چون ذی سایه، دیدنی نیست:
«لَا تُدْرِكُهُ الْأَبْصَارُ »(انعام/۱۰۳)
ذات غیب الغیوبی دیده نمی شود، شنیده نمی شود، شناخته نمی شود، لمس نمی شود، ما نمی توانیم ذات مطلق را عبادت کنیم لذا فرموده است: با توسل به سایه مرا بشناسید و عبادت کنید. بنا عرف الله و بنا عبد الله.
این کساء یمانی پرده ای است که خدا بین خودش و مخلوقاتش کشیده تا به این پرده ظهور کند و علنی بشود. لذا در زیارت رجبیه از معصومین علیهم السلام است که «و بشرک المحتجبین » یعنی انسانهای پرده دار بین حق متعال و مخلوقات!
کساء یمانی مقام انسان کامل، حضرت زهرا سلام الله علیها و مقام اهل بیت (در جائی که با صدیقه طاهره علیها السلام اتحاد وجودی دارند) است.
این مقام، مستأثره اهل بیت صلوات الله علیهم است و هیچ نبی و ولی و پیغمبری در این مقام با ۱۴ معصوم علیهم السلام شریک نیست. دون مقام احدیت، عالم خلق است بنابراین کساء یمانی، سلطان عزت است و اگر خدا این سلطان عزت را بردارد جهان سر به جیب عدم سر کشد.
این کساء و قبای عزت، هست و هست و هست و به تعبیر دیگر «حجت » است. که : الْحُجَّةُ قَبْلَ الْخَلْقِ وَ مَعَ الْخَلْقِ وَ بَعْدَ الْخَلْقِ. (اصول کافی، کتاب حجة، حدیث چهارم)
بنابراین دون کساء یمانی ، نشئه عالم امکان است و وجود امام هم در این نشئه واجب است لذا اهل بیت علیهم السلام باید در کساء یمانی باشند علی الدوام و الی الازل الی الابد و بیرون برو هم نیستند زیرا: « ... لَوْ لَا الْحُجَّةُ لَساخَتِ الْأَرْضُ بِاَهْلِها. »
اگر حجت خدا نباشد، زمين پابرجا نخواهد بود. (اصول کافی، ج۱، ص ۳۳۴)
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
سلام علیکم صبح شما اولیای خدا منتظر امام زمان عج به خیر انشالله حضرت رزاق روزی شما واهل بیتتان کند تا در رکابش از منتقمین خون اهل بیت علیهمالسلام کند ودرمرتبه علی علیین از مقربین ومجذوبین عند ربهم درتجلی اسم ولی روزیتان کند سرسجاده دعاگویتان هستیم
التماس دعا
بسمه تعالی شانه
قسمت دوم
يا فاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ؛ فَاِنَّ لَكِ عِنْدَ اللهِ شَأناً مِنَ الشَّأنِ
اوّلاً شما بدانید از میان امامزادگان شاید غیر از حضرت معصومه سلاماللهعلیها کسی را نداشته باشیم که زیارت مأثوری داشته باشد؛ یعنی امام معصوم برای او زیارتنامه و متن زیارتی بیان کرده باشند. زیارتی از حضرت علیاکبر علیهالسلام، ضمن زیارت حضرت اباعبدالله علیهالسلام نقل شده است، ولی من یادم نمیآید زیارت مستقلّی به این شکل داشته باشیم.
در متن زیارت حضرت معصومه سلاماللهعلیها نکتهی لطیفی است که بزرگی به آن اشاره کردهاند و آن اینکه بر خلاف همهی زیارتنامههای ائمّهی دیگر علیهمالسلام که وقتی سلام میکنیم، از انبیا، از حضرت آدم علیهالسلام شروع میکنیم و سلام میدهیم: «اَلسَّلامُ عَلىٰ آدَمَ صَفْوَةِ اللهِ؛ اَلسَّلامُ عَلىٰ نُوحٍ نَبِیِّ اللهِ؛ اَلسَّلامُ عَلىٰ اِبْراهِيمَ خَلِيلِ اللهِ؛ اَلسَّلامُ عَلىٰ مُوسىٰ كَلِيمِ اللهِ؛ اَلسَّلامُ عَلىٰ عِيسىٰ رُوحِ اللهِ» [زیارتنامه حضرت معصومه سلاماللهعلیها به صورت دیگری است.]
برایتان ماجرای این سلام ها را بگویم که یعنی چه؟ به کسی که نیست سلام نمیکنند. این سلامها به این معناست که همهی انبیا به حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها آمدهاند و دور ضریح مطهّر آن بزرگوار حلقه زدهاند و چون حضور آنها را در آنجا احساس میکنید، به آنها سلام میکنید. بعد هم پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلّم مخاطب میشوند: «اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا رَسولَاللهِ». پیغمبر صلیاللهعلیهوآلهوسلّم را آنجا میبینید و خدمت حضرت مستقیماً سلام میکنید. پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلّم هم به زیارت حضرت معصومه سلاماللهعلیها آمدهاند. بعد به امیرالمؤمنین علیهالسلام سلام میکنید. بعد به حسنین علیهماالسلام سلام میکنید، بعد به حضرت فاطمهیزهرا سلاماللهعلیها سلام میکنید. در زیارت سایر ائمّه علیهمالسلام به این شکل است؛
امّا در زیارت حضرت فاطمهیمعصومه سلاماللهعلیها قبل از اینکه شما به ائمّه علیهمالسلام، سلام کنید، به فاطمهی زهرا و حضرت خدیجه سلاماللهعلیها سلام میکنید: «اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ فاطِمَةَ وَ خَدِيجَةَ»
سلام بر تو ای دختر بزرگوار فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها و خدیجهیکبری سلاماللهعلیها بعد میگویید: «اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ». این لطافت خاصّی دارد؛ نشان میدهد رابطهی ویژهای بین این بانوی بزرگوار، با آن دو بانوی بزرگوار صدر اسلام، به ویژه فاطمهیزهرا سلاماللهعلیها وجود دارد. این بانوی بزرگوار نایب مَناب فاطمهی زهرا هستند.
و به همین علّت فرمودند: هر وقت خواستید قبر جدّهی ما فاطمهیزهرا سلاماللهعلیها را زیارت کنید، به #قم بروید و قبر فاطمهی معصومه سلاماللهعلیها را زیارت کنید. لذا هر وقت وارد حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها میشوید، قبل از اینکه به حضرت معصومه سلاماللهعلیها سلام کنید، به خود حضرت زهرا سلاماللهعلیها سلام کنید. این ضریح را، ضریح حضرت زهرا سلاماللهعلیها بدانید و اوّل، خدمت آن حضرت سلام کنید. امیدوارم خدا گوشهای دل را باز کند و جواب سلام را هم با گوش دلتان، از زبان خودِ حضرت زهرا سلام اللهعلیها بشنوید.
در متن زیارت، این نکته را عرض میکردم، درخواستی که ما بعد از عرض ادب و ارادت، از حضرت معصومه سلاماللهعلیها میکنیم، این است: «يا فاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ؛ فَاِنَّ لَكِ عِنْدَ اللهِ شَأناً مِنَ الشَّأنِ»؛ ای فاطمهی معصومه! ای دختر بزرگوار موسیبنجعفر! ای دختر ولیّخدا! ای خواهر ولیّ خدا! ای عمّهی ولیّ خدا! برای من در بهشت شفاعت کن! «اِشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ». نمی گویید مرا شفاعت کن برای این که بهشت بروم؛ می گویید داخل خود بهشت مرا شفاعت کن. این دو تا حرف است؛ یک وقت می گویید شفاعت کن من بهشت بروم؛ ولی یک وقت می گویید: «اِشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ»؛ در داخل بهشت مرا شفاعت کن.
داخل بهشت برای چه شفاعت کن؟ شفاعتها برای این است که فرد وارد بهشت شود، وقتی وارد بهشت شد، دیگر شفاعت برای چه؟ این یک شفاعت خاصّه است. بنابر نظر برخی از بزرگان اهل معرفت این شفاعت، شفاعت برای توفیق رسیدن به محضر پیامبر و ائمّه صلواتاللهعلیهماَجمعین است. حضرت معصومه سلاماللهعلیها هستند که میتوانند واسطه و شفیع شوند که وقتی دوستان اهلبیت علیهمالسلام وارد بهشت شدند، بتوانند به محضر پیامبراکرم و ائمّهی هدی و فاطمهیزهرا صلواتاللهعلیهماَجمعین نائل شوند.
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁سلام صبحتون بخیر
🍂الهی دلتون آروم و شاد
🍁ارامش
🍂مهمون همیشگی خونه هاتون
🍁امروزتون درپناه خداوند
💠 فضیلت عجیب یاری کردن امام زمان علیه السلام
🌸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
من در روز قیامت چهار گروه را شفاعت میکنم اگر چه با گناهان اهل دنیا بیایند:
1⃣ کسی که فرزندانم را یاری کند.
2⃣ کسی که در هنگام سختی اموالش را به فرزندانم ببخشد.
3⃣ کسی که فرزندانم را با زبان و قلب دوست بدارد.
4⃣ کسی که در برآورده کردن حاجات فرزندانم تلاش کند، زمانی که آنان رانده و آواره شده اند.
📚 الوافی ج ۱، ص۳۶۴
👆 این روایت در سه کتاب از چهار کتاب معتبر شیعه ذکر شده است:
کافی، من لایحضره الفقیه، تهذیب الاحکام
⁉️ آیا پیامبر ما در این عصر فرزندی عظیم الشان تر و گرامیتر از مهدی علیه السلام دارد؟!
رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی:
«برادران عزیز! از ما سوال خواهد شد. ما در دوجا محاکمه می شویم: یکی در تاریخ، که آینده درباره ما قضاوت خواهد کرد و دیگری در پیشگاه الهی.
♦️در آن سالهای اختناق، همیشه در جمعهای مبارزی و روشنفکری، آن کسانی را که در فاصلهی سالهای ۲۰ و ۳۲ کاری نکرده بودند، محاکمه می کردیم که در آن چند سالی که مقداری گشایش بود و می شد کاری کرد، چرا کاری نکردند؟
♦️در آینده مردم کشور و مسلمانان، از ما سوال خواهند کرد که فرصت گرانبهایی در اختیار شما قرار گرفت، آیا به وظیفهی خود عمل کردید؟ اگر کوتاهی کرده باشیم زیر ذرهبینها مورد مواخذه قرار خواهد گرفت.
♦️همین سرزنش احتمالی تاریخ و نسل آینده خیلیها را به صحت عمل وا می دارد؛ اما بالاتر از این هم داریم و آن محاکمه در پیشگاه الهی است؛ آن را چه کنیم؟!»
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🟠 وظیفه یک مسلمان در هنگام شنیدن تهمت
🎤 شهید #مطهری