Zahra Jan - Barzegar - FX.mp3
9.65M
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@moosighi_salem
موسیقی سالم
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
🎧 نماهنگ | #زهرا_جان
🎙 بانوای: #حاج_جواد_برزگر
📝 شاعر: وحید محمدی
🎞 آهنگسازی و تنظیم: محمد جواد علیمردانی
🏴 ویژه ایام #شهادت_حضرت_زهرا سلاماللهعلیها🥀
📌 تولید شده در "مجموعه رسانهای #ماهرخ_فیلم
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
قرآن تصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
روضه حضرت زهرا(س) زیاد گوش کردم
ولی هیچ کدوم مثل همین دو دقیقه
حاج آقای قرائتی نمیشه
😭💔🥀
بسمه تعالی شانه
شرح حدیث عنوان بصری
قسمت سی وچهارم
(ادامهي حديث): سپس حضرت فرمودند: وَ لا تَأكُل إِلاّ عِندَ الجُوعِ: و جز در هنگام گرسنگي نخور.
گرسنگي واقعي
در بسياري از مواقع ما غذا ميخوريم بيآنكه واقعاً گرسنه باشيم. بعضي اوقات هم احساس گرسنگي كاذب داريم، بهخاطر اينكه نسبت به ساعت و وقت و مكان شرطي شدهايم؛ والاّ واقعاً وجودمان نياز ندارد. مثلاً معدهي ما عادت كرده است وقتي فلان ساعت ميرسد يا در فلان مكان حضور مييابد، اسيد ترشّح كند و در اثر ترشّح اسيد، احساس گرسنگي بهوجود ميآيد. اين در حالي است كه بدن ما در آن زمان نياز واقعي به غذا ندارد. حضرت فرمودند: نخور مگر اينكه واقعاً گرسنه باشي.
پس در خوردن، دو چيز مطرح است:
1- يكي نياز و احتياج به غذا، كه جوع و گرسنگي است،
2- ديگري اشتياق و طلب و رغبت به غذا، كه اسمش اشتهاست.
هر دوي اينها لازم است؛ يعني وقتي غذا بخور كه هم گرسنه باشي و واقعاً به غذا نياز داشته باشي و هم اشتهاي روحي به خوردن غذا داشته باشي. اگر غذايي كه قبلاً خوردهاي، هنوز هضم نشده است، چرا دوباره به سراغ غذا ميروي؟ وقتي گرسنه نيستي، هنوز غذاي قبلي در معدهات است، نخور. بگذار غذاي قبلي هضم شود.
در غذاي روحي هم امر به همين قرار است. اگر معرفت و علمي كه قبلاً آموختهاي هنوز جذب وجودت نشده و ميوه نداده است و در تو روحيات لطيف، اخلاق نيكو و اعمال صالح ايجاد نكرده است؛ چرا دنبال معرفت و علم جديد ميروي؟ وقتي به دستورات قبلي كاملاً عمل كردي و بهرهي آنها را بردي و به نكتهي جديد و دستورالعمل جديد نياز پيدا كردي، بيا به دنبال آن. پس در غذاي روحي هم اوّلاً شخص وقتي غذاي روحي را بخورد كه نياز و احتياج به آن داشته باشد. ثانياً براي كسب معرفت جايي و نزد كسي برود كه به آن جا و آن شخص رغبت و ميل و اشتياق دارد. به صِرف تعريف و تمجيد ديگران، آنچه را كه به آن رغبت ندارد، بيهوده به خود تحميل نكند. البتّه اين بدان معنا نيست كه آنچه به آن رغبت ندارد بد است، بلكه متناسب با شرايط روحي او نيست. مثلاً ممكن است در جلسهاي شركت كرده باشد كه از سطح نياز او بالاتر و يا پائينتر است، يا سبك جلسه با روحيّات او سازگار نيست. چون ممكن است در جلسهاي بيشتر بر خوف و ادب و يا بر رجا و محبّت تأكيد شود و روحيات او نقطهي مقابل روند آن جلسه باشد.
ادامه دارد
التماس دعا
بسمه تعالی شانه
شرح حذیث عنوان بصری
قسمت سی وپنج
(ادامهي حديث): امام علیه السلام در ادامه فرمودند: وَ إِذا أَكَلتَ فَكُل حَلالاً: هنگامي هم كه ميخواهي چيزي بخوري، لقمهي حلال بخور.
غذای حلال جسم وروح
نقش غذاي حلال در سير الي الله بحث بسيار دقيقي است. غذا علاوه بر نيروي جسماني، انرژي سير معنوي ما را هم تأمين ميكند. همين غذاي مادي كه فرد ميخورد به او انرژي ميبخشد تا در جلسهاي بنشيند، به بحث گوش دهد، دل دهد و از آن استفاده كند. اگر غذا نخورده بود، براي اين كار انرژي نداشت. نمازي كه فرد ميخواند با انرژيي است كه غذا در او ايجاد كرده است. خصوصيات روحي و رواني ما هم متأثّر از غذاست. غذا در نوع روحيات و رفتارهاي انسان نقش تعيينكنندهاي دارد.
خداي متعال به پيامبران خطاب كرد: يا أَيُّهَا الرُّسُلُ كُلُوا مِنَ الطَّيِّباتِ وَ اعمَلُوا صالِحاً: اي پيامبران، لقمهي پاك و حلال بخوريد تا عمل صالح انجام دهيد.
لقمه خيلي مؤثّر است. هر لقمهاي نميتواند روحيات لطيف معنوي در انسان ايجاد كند. با هر غذا و خوراكي نميشود به مدارج معنوي رسيد. روايت داريم كسي كه چهل روز غذاى حلال بخورد قلبش نورانيت پيدا ميكند. پس لقمهي حلال آثارى دارد؛ براي انسان نورانيت قلب ميآورد و انرژي عبادت و حال معنوى در انسان ايجاد ميكند. همانطور لقمهى حرام تاريكى دل و روح مىآورد. انرژى خباثت، معصيت و گناه در انسان ميآفريند.
گاهى شخصي مراجعه ميكند و ميگويد: من ديگر از دست خودم خسته شدهام. ميگويم: چه شده است؟ ميگويد: من همهى تلاشم را ميكنم كه فلان كار را كه ميدانم درست نيست، مرتكب نشوم، مثلاً دروغ نگويم، غيبت نكنم، حسد نورزم، به گناه ميل نكنم؛ ولي بالأخره غيبت از دهانم بيرون ميآيد، بالأخره دروغ ميگويم. از دست خودم خسته شدهام. بعضي وقتها ميبينم بندهي خدا راست ميگويد. همهي سعيش را ميكند؛ ولي نميتواند مانع سرزدن گناه از وجودش شود. كمي كه دقيق ميشوم ميبينم مشكل از لقمهاي است كه او ميخورد. اين لقمه است كه انرژي گناه و اخلاق زشت را در او ايجاد ميكند و تا لقمهاش پاك و حلال نشود، تلاشهايش اثري نخواهد داشت.
در سير و سلوك تا انسان لقمهي حلال نخورد، ذكر، عبادت، نماز و شب زندهدارياش هيچ دردي را دوا نخواهد كرد و اثري نخواهد بخشيد. اينكه در روايات، طلب رزق حلال نُهدهم عبادت شمرده شده است، به همين خاطر است. اينكه برخي از بزرگان فرمودهاند نُهدهم راه سلوك را رزق حلال طي ميكند، همين است. چون عبادت، ذكر، خلوت، اطاعت، وقتي اثر ميگذارد كه انسان لقمهي حلال خورده باشد. به اين ترتيب لقمهي حلال خيلي مهم است. از اينرو امام صادق علیه السلام فرمودند: وقتي هم كه خواستي بخوري، لقمهي حلال بخور. حال كه در مكتب امام صادق علیه السلام طالب سلوك الي الله شدي، بدان كه انسان با لقمهي حرام و شبههناك به جايي نميرسد.
آنچه گفته شد عيناً در مورد لقمه و غذاي روحاني هم صادق است. همانطور كه لقمه و غذاي ظاهري وجود دارد، لقمهي باطني و معنوي هم هست. لقمهي حلال بخوريد. هر كس گفت: من عارف و اهل معرفتم و مكتب و مجلس سير و سلوك دارم، به صرف ادّعا نميشود سر سفره و پاي صحبت او نشست.
ادامه دارد
التماس دعا
🥀#سلام_امام_زمانم 🥀
🍁ای یادگار فاطمه که داغ دیده ای
در بستری ز غصّه و غم آرمیده ای...
🍁آقا سرت سلامت از اینکه به دوشِ خود..
بارِ بزرگ ماتم مادر کشیده ای...
🏴سلام بر تو ای مولایی که خدا و خلق خدا در انتظار قیام تو اند.
سلام بر تو و بر آن روزیکه انتقام حرمت شکسته مادر را خواهی ستاند.🥀
#امام_زمان
#فاطمیه
مداحی_آنلاین_با_همه_لحن_خوش_آواییم.mp3
1.48M
🌷یا صاحب الزمان(عج)🌷
🍃با همه لحن خوش آواییم
🍃در به در کوچه تنهائیم
💔 جمعه_های_دلتنگی
😔😔😔آقا بیا 🙏😭