فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️یادمان باشد 14 قرن پیش بدون ابزار علمی در دعای جوشن کبیر به عجایب آفرینش در دریاها اشاره شده .
♻️✨ ای #کسی (خدا ) که در #دریاها آثار #شگفت_انگیز او #نهان است.
#دعای #جوشن_کبیر امام #سجاد (ع ) 1400 سال قبل !
🌐 #اسرارآفرینش_ثریا
🔹سروش . ایتا . بله . هورسا
@asrarafarinesh
🌼داستان زیبا و آموزنده نامه پدر به فرزندان
✍️مردی همسر و سه فرزندش را ترک کرد و در پی روزی خود و خانوادهاش راهی سرزمینی دور شد. فرزندانش او را از صمیم قلب دوست داشتند و به او احترام میگذاشتند. مدتی بعد، پدر نامه اولش را به آنها فرستاد. بچهها آن را باز نکردند تا آنچه در آن بود بخوانند، بلکه یکی یکی آن را در دست گرفته و بوسیدند و گفتند: این نامه از طرف عزیزترین کس ماست. سپس بدون این که پاکت را باز کنند، آن را در کیسه مخملی قرار دادند. هر چند وقت یک بار نامه را از کیسه درآورده و غبار رویش را پاک کرده و دوباره در کیسه میگذاشتند. و با هر نامهای که پدرشان میفرستاد همین کار را میکردند.
سالها گذشت. پدر بازگشت، ولی به جز یکی از پسرانش کسی باقی نمانده بود، از او پرسید: مادرت کجاست؟ پسر گفت: سخت بیمار شد و چون پولی برای درمانش نداشتیم، حالش وخیمتر شد و مرد. پدر گفت: چرا؟! مگر نامه اولم را باز نکردید؟! برایتان در پاکت نامه پول زیادی فرستاده بودم!! پسر گفت: نه. پدر پرسید: برادرت کجاست؟! پسر گفت: بعد از فوت مادر کسی نبود که با تجربههایش او را نصیحت کند و راه درست را به او نشان دهد، او هم با دوستان ناباب آشنا شد و با آنان رفت. پدر تعجب کرد و گفت : چرا؟! مگر نامهای را که در آن از او خواستم از دوستان ناباب دوری گزیند و نشانههای راه خطا را برایش شرح دادم نخواندید؟ پسر گفت: نه. مرد گفت: خواهرت کجاست؟! پسر گفت: با همان پسری که مدتها خواستگارش بود ازدواج کرد الآن هم در زندگی با او اسیر ظلم و رنج است. پدر با تأثر گفت: او هم نامه من را نخواند که در آن نوشته بودم این پسر آبرودار و خوش نامی نیست و دلایل منطقیام را برایش توضیح داده بودم و اینکه من با این ازدواج مخالفم. پسر گفت : نه.
الان به چی دارید فکر میکنید؟ به اینکه مقصر خود فرزندان بودند که به جای خواندن نامه، اونو میبوسیدن و به چشم میمالیدند و با احترام در کیسه مخملی نگهداریش میکردند؟ به چیز درستی فکر میکنید، پس حالا میتوانید ادامه صحبتهای منو خوب درک کنید. به حال آن خانواده فکر کردم و این که چگونه به راحتی همه فرصتها را از دست داده بودند، سپس چشمم به قرآن روی طاقچه افتاد که در قوطی مخملی زیبایی قرار داشت. وای بر ما! رفتار ما با كلام الله مثل رفتار آن بچهها با نامههای پدرشان است. ما هم قرآن را میبوسیم؛ روی چشمان میگذاریم؛ مورد احترام قرار میدهیم، میبندیم و در کتابخانه میگذاریم و آن را نمیخوانیم و از آنچه در اوست، سودی نمیبریم، در حالی که تمام آنچه که در آن است روش زندگی ماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 سفارش درسآموز پیامبر(ص) به دخترشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🌹سالروز ولادت کوثر الهی و سرور زنان دو عالم مبارک باد!
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلی الله علیک یا اباعبدالله
#استاد_میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•°﷽°•
#تلاوت
🎙استاد سید جواد حسینی
📖سورۀ مبارکۀ احزاب
هرصبح با قرآن
🌴❄️💙❄️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر زیبا
در پناه #امام_زمان علیه السلام
✅ کار مدام
غالباً گفته میشود «تنهایی»، «بدترین درد» است. اما به اعتقاد من «بیکاری» کشندهتر از «تنهایی» است. بلکه تنهایی فقط یکی از پیامدهای بیکاری است.
خداوند آدمی را به گونهای آفریده است که برای تکامل و ترقی خود باید مدام مشغول کار باشد. خود او هم دستور میدهد که «فَإِذا فَرَغْتَ فَانْصَب» یعنی همینکه از کاری فارغ شدی، بیدرنگ مشغول کاری دیگر شو. حتی یک لحظه هم خود را فارغ از کار نکن.
#اخلاق
✍️ احمدحسین شریفی
🌐 shamiim.ir
🆔 @Shamimeashena
🍃
🌸✨
🍃✨✨
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🍃🍃
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا،آیتالله سیدحسین بدلا در بخشی از خاطراتش، درباره استادش آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی می گوید: حقير تنها مدت كوتاهى توفيق كسب فيض از محضر مرحوم حاج شيخ را داشتم؛ ايشان عالم بزرگوارى بود كه نخست در شهر كوچك اراك، حوزه كوچكى را تأسيس كردهاند و پس از آن به تشكيل حوزه گستردهترى به نام حوزه علميه قم، اقدام نمودهاند. بعد از فوت ايشان، در درس خارج اساتيد ديگر همچون مرحوم آقاى حجت و مرحوم آقا سيد محمّدتقى خوانسارى حاضر شدم و عمدتآ هم به فرد اخير علاقهمند بودم.
ناراحتی شیخ عبدالکریم از اوضاع سیاسی کشور
يك بار در اواخر عمر مرحوم حاج شيخ كه رضاخان بيشترين فشار را بر روحانيت وارد مىكرد، در شب عيد فطر به محضرشان رسيدم. فصل زمستان بود و در منزل اندرونى و بيرونى ايشان بسته بود. با اين حال، من توفيق درك محضرشان را پيدا كردم. ايشان زير كرسى نشسته و از اوضاع حاكم بر كشور به شدت ناراحت بودند؛ چون رضاخان اعلام كرده بود كه تنها سه الى چهار نفر حق استفاده از لباس روحانيت را دارند: حاج شيخ عبدالكريم در قم، حاج آقاحسين در مشهد، آسيد ابوالحسن در نجف و يك فرد ديگر.
ارتحال و تشييع پیکر مرحوم حاج شيخ عبدالكريم
مرحوم حاج شيخ، هنگام عصر، در نزديكىهاى غروب دارفانى را وداع گفت. قصد اوليه دولت بر اين بود كه همان شب، ايشان را دفن كنند؛ اما علما و مراجع وقت با مهارت خاص نگذاشتند كه اين امر اتفاق بيفتد و تشييع جنازه و تدفين را به روز بعد موكول كردند.
روز بعد هم مأمورين نظميه وارد صحنه شدند و گفتند كه بايد جنازه هر چه سريع تر به خاك سپرده شود. باز هم دستاندركاران، به بهانه نبودن كفن و غيبت يك فرد بخصوص، تشييع را تا نزديك هاى ظهر به تعويق انداختند، تا تعداد بيشترى از مردم باخبر شوند و در مراسم شركت كنند.
حضور پرشور مردم در مراسم تشییع پیکر آیت الله موسس
خوشبختانه كار به جايى رسيد كه تقريبآ در شهر قم در آن روز كسى در خانه نماند و حتى عدهاى از روستائيان اطراف قم كه در اين فاصله از فوت مرجع بزرگ عالم تشيع مطلع شده بودند، خود را به مراسم تشييع رساندند. زنان عزلت گزيده كه تا پيش از آن حتى با روسرى هم اجازه خارج شدن از منازل را نداشتند، با حجاب كامل اسلامى از خانهها بيرون آمدند.
هنگام ظهر بود كه جنازه مرحوم حاج شيخ عبدالكريم به صحن مطهر حضرت معصومه(س) رسيد تا مراحل تشييع و تدفين انجام شود. هنگام عصر هم به مدت دو ساعت در مسجد امام حسن عسكرى(ع) مراسم يادبود و فاتحه خوانى به همين منظور برگزار گرديد. شب هم به عنوان مجلس شام غريبان، در مسجد عشقعلى كه محل تدريس آن مرحوم بود، مجلسى برپا شد و حقير هم در اين مراسم شركت كردم.
دخالت عمال رضاخان در مجلس فاتحهخوانى آیت الله حائری یزدی
وقتى بساط سماور و فرش و ساير تجهيزات مربوط به مجلس فاتحهخوانى را آوردند؛ ناگاه مأمورين از راه رسيدند و از برگزارى مراسم جلوگيرى كردند. ما در آنجا نشستيم و مقاومت كرديم تا مراسم هر طور شده برگزار شود؛ اما حاج سيد محمدباقر قزوينى كه در آنجا امام جماعت بود، مخالفت با مأمورين را صلاح ندانست و مردم را به سمت بيرون مسجد هدايت كرد.
خروج زنان از انزواى خانه
زنان تا پيش از فوت مرحوم حاج شيخ عبدالكريم، براى فرار از برخورد مأمورين نظميه در خصوص حجاب، به خانهها پناه برده بودند و اين مصيبت كمتر از مصيبت بىحجابى نبود. در آن زمان با آن كه حمام سر خانه مرسوم نبود، بسيارى از خانوادهها براى اين كه نياز زنانشان را به حمام در خود خانه برطرف كنند، تدابير خاصى انديشيده بودند؛ از جمله برنامه غسل و تن شويى را در ايام تابستان در حوض خانه انجام مىدادند و براى زمستانها هم كه هوا سرد بود، پستوى خانه را براى اين منظور گرم مىكردند و آنگاه با يك آفتابه و در حالى كه درون مجمعهاى مىرفتند، غسل مىكردند.
بعد از ارتحال حاج شيخ عبدالكريم، زنان به بهانه شركت در مراسم تشييع آن مرحوم، به خيابانها ريختند و براى اولين بار در خيابانها و مجامع عمومى، زنان با حجاب كامل و چادر و در قالب يك اجتماع بزرگ، ديده شدند و از آن به بعد هم سد شكسته شد.
منبع: کتاب خاطرات آیت الله بدلا؛ مرکز اسناد انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پیش بینی شهید حسن باقری از وضعیت سیاسی اقتصادی منطقه، ۳۶ سال قبل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 چرا قرآن از جهنم به «مادر» گناهگاران یاد میکند؟
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
#گفت_و_شنود
🔹 آدمخوار
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ ۱۰ بهمن سالروز وفات بنیانگذار حوزه علمیه قم، شیخ عبدالکریم حائری یزدی
#استوری
#فرزند_ایران