eitaa logo
قربانی برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
189 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
8.2هزار ویدیو
42 فایل
در اول ماه قمری به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف )قربانی انجام می شود و بین نیازمندها تقسیم می شود با هر مبلغی می توانید مشارکت کنید 5894،6315،5201،3153 سرمست @ghorbani_emamzama شریفی09021551310
مشاهده در ایتا
دانلود
◽️پیامبراکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله ) : 💌 اگر مؤمن، آیةالکرسی را قرائت کند و ثواب قرائت آن را برای اهل قبور قراردهد... خداوند متعال، آن آیه را داخل قبر هر میّتی می‌کند... و درجه خواننده آن‌را هفتاد مرتبه بالا برده.. و خداوند از هر حرف آیةالکرسی، فرشته ای را خلق می‌کند که تا روز قیامت برای او تسبیح کنند❗️ 📚 مستدرك الوسائل، ج‏۲ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ••🏴_____________________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
‌‎ًبسم الله الرحمن الرحيم 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺 ‌‎ذكر روز جمعه 🌻🌻اللهم صل علی محمد وآل محمد🌻🌻 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ‌‎سلام با آرزوی سلامتی و موفقيت براى همه قرآن دوستان عزيز ‌‎قرائت می ‌كنيم متن و ترجمه و خلاصه از تفسير ( ۳۶۸ ) ‌‎صفحه ‌‎كلام الله مجيد را به نيّت سلامتي و تعجيل در ظهور موفور السرور حضرتبقيه الله الاعظم (عج) سوره مباركه الشعراء آیات ۲۰ الی ۳۹ ‌‎قربةً الی الله 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺 ‌‎التماس دعا https://t.me/mahdiebozorg_esfahan http://eitaa.ir/mahdiebozorg_esfahan splus.ir/mahdiebozorg_esfahan https://chat.whatsapp.com/HYinWUobQzVC9hBXYrvlJf .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌑 قرائت سوره مومنون در روزهای جمعه باعث عاقبت بخیری میشود. 🟢 امام صادق علیه السلام : اگر کسی سوره مؤمنون را تلاوت کند خداوند آخر کار او را به سعادت و خوشبختی ختم می کند و اگر همواره در روزهای جمعه بر قرائت سوره «مؤمنون» مداومت داشته باشد جایگاه او در منزل فردوس خواهد بود.(۱) 🔵 پیامبر اکرم(صلّى‌الله‌عليه‌و‌آله ) فرمودند: هر کس سوره مؤمنون را در روز جمعه بخواند و به این امر مداومت نماید منزل او در فردوس اعلاء با پیامبران مرسل باشد و نیز فرمودند: اول و آخر این سوره از گنجهای بهشت است.(۲) 📚 (۱)ثواب الاعمال، ص ۱۰۸ 📚 (۲) درمان با قرآن، ص ۶۴ 🟢متن سوره مومنون https://quran.anhar.ir/text-1580.htm 🏴_____________________ @ghorbani_emamzaman «»
🔴 هرکس عصر روز جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخواند خداوند به او هزار نسیم از رحمتش را عنایت میفرماید که خیر دنیا و آخرت است. 📚 امالی شیخ صدوق ص ۶۰۶ 🏴_____________________ @ghorbani_emamzaman «»