eitaa logo
قربانی برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
189 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
8.2هزار ویدیو
42 فایل
در اول ماه قمری به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف )قربانی انجام می شود و بین نیازمندها تقسیم می شود با هر مبلغی می توانید مشارکت کنید 5894،6315،5201،3153 سرمست @ghorbani_emamzama شریفی09021551310
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑همچنان که شُکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، شُکوه و جلال آمریکا هم مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد. (۱۳۹۸/۱۱/۲۹) مقام معظم رهبری
🔸ظهور اتفاق می افتد؛ اما مهم این است که ما کجای ظهور ایستاده ایم...
‌‎ًبسم الله الرحمن الرحيم 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺 ‌‎ذكر روز يكشنبه 🌻🌻یاذالجلال و الاكرام🌻🌻 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ‌‎سلام با آرزوی سلامتی و موفقيت براى همه قرآن دوستان عزيز ‌‎قرائت می ‌كنيم متن و ترجمه و خلاصه تفسير از ‌‎صفحه ( ۵۰۳ ) ‌‎كلام الله مجيد را به نيّت سلامتي وً تعجيل در ظهور موفور السرور حضرت بقيه الله الاعظم (عج) سوره مباركه الاحقاف آيات ۶ الی ۱۴ ‌‎قربةً الی الله 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘ التماس دعا. https://t.me/mahdiebozorg_esfahan http://eitaa.ir/mahdiebozorg_esfahan splus.ir/mahdiebozorg_esfahan https://chat.whatsapp.com/HYinWUobQzVC9hBXYrvlJf .
امام صادق علیه السلام فرمود: هر که «تَبارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ المُلْکُ»(سوره ملک) را در نماز واجب پیش از خواب بخواند تا صبح در امان خدا باشد و در روز قیامت با ایمنی داخل بهشت گردد. 📚خواص القرآن هزار جریبی/ص92 _______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
🍀پيامبر اکرم-صلی الله عليه و آله و سلّم: ☘️شَرُّالنّاسِ مَنْ باعَ آخِرَتَهُ بِدُنْیاهُ، وَ شَرٌّ مِنْ ذلِک مَنْ باعَ آخِرَتَهُ بِدُنْیا غَیرِهِ. 🌱بدترین افراد کسی است که آخرت خود را به دنیایش بفروشد و بدتر از او آن کسی خواهد بود که آخرت خود را برای دنیای دیگری بفروشد. 📚مکارم‌الاخلاق، ج۲، ص ۳۱۹ _______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
🖊 امام علے علیه السلام هر ڪس به خاطر خدا در ماه رجب صدقه بدهد ، خداوند وے را آنچنان اكرام کند كه نه چشمے ديده و نه گوشى شنيده و نه بر قلب انسانى خطور كرده باشد 📙فضائل الاشهر۳۸ ___________@ghorbani_emamzaman «»
🍃 پيامبر خـدا صلى‌الله‌عليه‌وآله إنَّ في الجَنّةِ قَصْرا لا يَدخُلُهُ إلاّ صُوّامُ رَجَبٍ. در بهشت قصرى است كه وارد آن نمى‌شود مگر آنان كه ماه رجب را روزه مى‌گيرند. 📚 بحار الأنوار، ج٩٧، ص۴٧، ح٣۲ ___________ @ghorbani_emamzaman «»
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پرسود‌ترین معامله! ده برابر ازت میخره 👤استاد قرائتی @ghorbani_emamzaman ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄