eitaa logo
قربانی برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
201 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
9هزار ویدیو
43 فایل
در اول ماه قمری به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف )قربانی انجام می شود و بین نیازمندها تقسیم می شود با هر مبلغی می توانید مشارکت کنید 5894،6315،5201،3153 سرمست https://eitaa.com/ghorbani_emamzaman شریفی09021551310
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹سوره مبارکه فرقان ✍️پیامبر ( هرکس سوره‌ی فرقان را تلاوت کند خداوند او را در روز قیامت برانگیزد درحالی‌که یقین دارد؛ اینکه رستاخیز آمدنی است، و شکّی در آن نیست. (حج/۷) و بدون حساب وارد بهشت شود. 📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۰، ص۳۵۲ _______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
💎 بهترین اخلاق برای دنیا و آخرت 🔻حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم: 🌸 آيا شـما را به بهترين اخلاق دنيا و آخرت راهنمايى كنم؟ آن است ‏كه: با هركس كه از تو گسسته است، بپيوندى؛ به هركس كه تو را محروم كرده، عطا كنى؛ و هركس را كه به تو ستم كرده است، عفو كنى. 📚 تحف العقول، ص۴۵ ‌ _______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
از امام جعفر صادق (سلام الله علیه) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد)؟ فرمود: که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَصَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَأنْبِیائِهِ وَرُسُلِهِ وَجَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَالسَّلامِ عَلَیْهِ وَعَلَیهِم وَرَحَمهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند: به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی، مانند روزی که از مادر متولد شده‌ای. معانی الأخبار، شیخ صدوق، ص۱۲۳ ‌‌ _______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
✍العبد محمدتقی بهجت: هر بلایی که به ما می رسد، در اثر دوری از اهل بیت علیهم‌السلام و روایات مأثورۀ از ایشان است. 📚در محضر بهجت، ج١،ص٢٧۴ ┈┈•_______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
💎امام رضا علیه‌السلام: تَعَطّروا بِالاِستغفارِ وَلا تَفضَحَنَّكُم رَوائِحُ الذُّنوبِ! با استغفار کردن، خود را معطّر و خوشبو کنید تا رایحة (متعفن) گناه، شما را مفتضح ننماید! 📗جامع احادیث‌الشیعه، ج ١٤، ص ٣٣٧ _______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
امام صادق (علیه السلام ): کسی که ده مرتبه ☘ یا الله☘ بگوید، به اوخطاب میشود :لبیک بنده ی من !حاجتت را بخواه تا اجابت کنم 🌱 📚وسائل الشیعه ج 7ص87 _______________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
💠امیرالمؤمنین امام علی عليه ‏السلام: 💢هر که به ما اهل بیت چنگ زند به ساحل نجات رسد و هر که رهایمان کند غرق می شود. 📚امالی طوسی ص۶۵۴
. 💢 فرق فشفشه و بمب ♦️فشفشه بازی و آتش بازی، اتفاقی متداول در بسیاری از ورزشگاه های دنیاست. 🔹حتی چند برابر آنچه امروز در ورزشگاه شهید بهشتی اصفهان دیدیم، در بازی های مهم اروپا و آمریکای جنوبی رخ می دهد، بی آن که تیمی بهانه کند و از بازی جا بزند. فیفا هم این شور و هیجان را پذیرفته است. ♦️اما از فوتبال که فراتر برویم، باید از سعودی ها پرسید آیا صدای ترقه و فشفشه ترس دارد، اما آوار شدن هزاران بمب و موشک بر سر خانواده های یمنی و کشتار ده ها هزار کودک، طی هشت سال تجاوز نظامی، نه ترس دارد و نه ننگ؟! 🔹شما که از ترقه و فشفشه -بلکه شور و هیجان تماشاگران- می ترسید و از مسابقه جا می زنید، غلط کردید آن بمب ها را بر سر کودکان یمن ریختید و از جنایات تروریست ها در سوریه و عراق و افغانستان و پاکستان، پشتیبانی مالی و اطلاعاتی کردید! ♦️بله ما با هم فرق داریم. شما بزدلانه تروریسم را در منطقه پروراندید و ما شجاعانه، ریشه اش را سوزاندیم. پس از این پیروزی مقاومت بر جبهه جنگ و ترور هم بود، که واسطه فرستادید برای کاهش تنش ها. 🔹حالا هم دوباره به جاهلیت کور و ناکام خود که جز هزینه های هنگفت برای تان داشت، بر نگردید. ✍ محمد ایمانی
🔴 دعا کننده برای فرج محبوب ترین افراد نزد خداوند 🔹 دعا کننده برای تعجیل در فرج و ظهور مولایمان صاحب الزمان علیه السلام محبوب ترین افراد نزد خدای تعالی است. 🔹 زیرا که او به عموم مومنین نفع رسانیده، و نیز شادمانی و سرور را بر ائمه اطهار و خاندان رسول اکرم صلی الله علیه و آله وارد ساخته است. 📚 مکیال المکارم ج اول ص ۴۸۶
🔴 مأموریت امام زمان بعد از ظهور 🔵 امام هادی علیه السلام می فرمایند: 🌕 هو الّذِی یَجمَعُ الکَلِمَ و یُتِمَّ النِّعَمَ و یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُبْطِلَ الْباطِلَ و هُو مَهدیّکُمُ المُنتَظَر 🟢 او (مهدی عج) کسی است که کلمات (خدا) را تجمیع می‌کند و نعمت‌ها را به تمام و کمال می‌رساند. خداوند به وسیلۀ او احقاق حق می‌کند و باطل را می‌زداید و اوست مهدی منتظَر شما. 📚 إلزام الناصب فی إثبات الحجة الغائب، ج‌۱، ص ۱۶۸
🌷اخلاق متفاوت حاج‌احمدمتوسلیان ◻ به تهران که رسیدیم، توی اتوبوس تقسیم‌بندی کرد که هرشبی در خانه‌ی یکی از بچه‌ها باشیم. گفت: «فرداشب من خانه‌ی مجتبی عسگری هستم. شما هم فردا خانه‌ی او هستید. پس‌فرداشب خانه‌ی رضا سلطانی در قم» و بقیه را هم یکی‌یکی اعلام کرد. گفت کسی هم حق ندارد سفره‌ی تشریفاتی بیاندازد. به من تأکید کرد: «باید بار بگذاری.» پدرم گفت: «کنار آبگوشت، غذای دیگری هم بگذاریم.» گفتم: «نه بابا، احمد ناراحت می‌شود.» پدرم می‌خواست بگیرد. من به پدرم گفتم: «آخه آبگوشت با نوشابه نمی‌شود!» گفت: «نه، شاید کسی نخواست آبگوشت بخورد و خواست گوشت کوبیده بخورد. بگذار نوشابه کنارش باشد.» بعد احمد به من گفت: «تو چرا نوشابه گذاشتی؟ تو بیخود کردی نوشابه گذاشتی!» کلی با من دعوا کرد. با این کارها بود که عشق و ارادت ما به احمد زیاد می‌شد. 📚به روایت سردار برگرفته از کتاب بسیار جذاب و خواندنی ، صفحات ۱۸۴ و ۱۸۵.