eitaa logo
قربانی برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
189 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
8.2هزار ویدیو
42 فایل
در اول ماه قمری به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف )قربانی انجام می شود و بین نیازمندها تقسیم می شود با هر مبلغی می توانید مشارکت کنید 5894،6315،5201،3153 سرمست @ghorbani_emamzama شریفی09021551310
مشاهده در ایتا
دانلود
گره گشایی 14+3 نور مقدس! 🖌در يكى از ختومات مجربه پس از چهارده معصوم عليهم السلام ، حضرت ام البنين عليها السلام را نيز وسيله تقرب به درگاه خداوند قرار مى دهند و حاجت خود را مى گيرند؛ طريقه آن ختم به اين صورت است : وقت انجام اين ختم بعد از نماز صبح و يا پس از نماز عشا مى باشد و اگر از اول ماه شروع كنند بهتر است. روز اول به نيت ساحت قدس حضرت خاتم الانبيا حضرت محمد بن عبدالله (صلى الله عليه و آله)، روز دوم به نيت حضرت اميرالمومنين على بن ابيطالب (عليه السلام)، روز سوم به نيت ساحت مقدسه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و ... روز چهاردهم به نيت حضرت بقيه الله الاعظم امام زمان (ارواحنا فداه)، هر روز هزار مرتبه صلوات با ذكر (و عجل فرجهم) قرائت شود، ضمناً روز پانزدهم به نيت حضرت ابوالفضل العباس (عليه السلام) و روز شانزدهم به نيت حضرت ام البنين (عليها السلام) و روز هفدهم نيز به نيت حضرت زينب كبرى (عليها السلام) هر روز هزار بار صلوات بفرستد در روز آخر پس از اتمام صلوات دعاى توسل معروف را كه در مفاتيح الجنان ذكر شده و اول آن « أللَّهُمَّ إنّی أَسْأَلُکَ، وَ أَتوجّه إِلَیْکَ بَنَبِیِّکَ مُحمَّد نَبِیِّ الرَّحمَهِ » مى باشد بخواند. 📚چهرهٔ درخشان قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس (علیه السلام )، ج ۲ ،ص ۶۹. 🌹نکته: برای به اتمام رسیده ختومات، اعضای گرامی مطلب به سرانجام رسیدن ختومات را غنیمت شمرده و بهترین و آسان ترین راه انجام ختم به نیابت از گوینده آن است. ______________________ «»
AUD-20220721-WA0020.mp3
11.85M
دستورالعملی 💯درصد تضمینی برای گرفتن 🎙حجت الاسلام عباس صراف 🥀السلام علیک یا ام البنین✨ ▫️برای دیگران ارسال کنید... __________________________ ➬@ghorbani_emamzaman «»
‌‎ًبسم الله الرحمن الرحيم 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺 ‌‎ذكر روز چهار شنبه 🌻🌻یا حي و يا قيوم🌻🌻 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ‌‎سلام با آرزوی سلامتی و موفقيت براى همه قرآن دوستان عزيز ‌‎قرائت می ‌كنيم متن و ترجمه و خلاصه تفسير از صفحه ( ۴۷۱ ) ‌‎كلام الله مجيد را به نيّت سلامتي و تعجيل در ظهور موفور السرور حضرت بقيه الله الاعظم (ع) سوره مباركه غافِر آیات ۳۴ الی ۴۰ ‌‎قربةً الی الله 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘ التماس دعا. https://t.me/mahdiebozorg_esfahan http://eitaa.ir/mahdiebozorg_esfahan splus.ir/mahdiebozorg_esfahan https://chat.whatsapp.com/HYinWUobQzVC9hBXYrvlJf .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این بود که تو محرم حیدر باشی به علی مونس و هم خانه و همسر باشی قسمت این بود که در زندگی مشترکت به عزیزان دل فاطمه مادر باشی رحلت جانسوز مادر سقای آب و ادب و علمدار دشت کربلا تسلیت و تعزیت باد.
هدایت شده از A
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وفات و شهادت حضرت ام البنین س مادر و معلم اباالفضل العباس ع را خدمت حضرت مهدی عج و یاران و دوستانشان تسلیت عرض میکنیم
اباالفضلیم ام البنین مادرمه.mp3
5.76M
🔊 | 📝 اباالفضلی‌ام ام البنین مادرمه 👤 کربلایی‌حسین طاهری 🏴 شهادت حضرت ؛ ۱۴۰۲
اسناد شهادت حضرت سلام‌الله‌علیها 🗂 سند اول👇 ◾️ قال الصّادق علیه السلام: و کانَت تَلعَنُ بَنی اُمیّه، هی المَسمُومُ وَ وَصَلَت الشّهاده. ▪️ صلوات اللَّه علیه فرمودند: او (حضرت ام‎البنین) آشکارا بنی‎امیه را لعن می‎کرد؛ بنی‎امیه او را مسموم کردند و به شهادت رساندند. 📚 تنقیح المقال ج ۳ ص۷۰ 📚 المحدثات الشیعه ج۲ ص۵۵۰ 📚 زنان نابغه ص۱۵۰ 📚 ام البنین ص۴۷۰ 📚 ام البنین سیرتها و کراماتها ص۱۷۰ 📚 اعلام النساء ص ۴۹۶ 📚 وقایع الشیعه ص٨۵ 🗂 سند دوم 👇 ◾️ حضرت ام‎البنین سلام‎الله‎علیها با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی‎امیه بر آمد و با اشعار جان‎سوز و بلیغ و عزاداری‌های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی‌لیاقتی حکام وقت می‌نمود. لذا آن بانو را با عسل زهرآگین مسموم و به شهادت رساندند. چنان‎که مورخ نامی حاج شیخ علی فلسفی در کتاب «زنان نابغه» و جناب عبدالعظیم بحرانی در کتاب «ام‎البنین» نگاشته‌اند که بنی‎امیه همسر امیرالمومنین علیه‎السلام، ام‎البنین سلام‎الله‎علیها را مسموم و به قتل رساندند. در کتاب «اختیارات» از اعمش نقل شده است که می‌گوید: روز سیزدهم جمادی‎الثانی که مصادف با روز جمعه بود نزد امام زین‎العابدین علیه‎السلام بودم که ناگهان جناب فضل بن عباس علیهما‎السلام وارد شد و در حالی که گریه می‌کرد گفت: جده‌ام حضرت ام‎البنين علیها‎السلام از دنیا رفت. 📕 الدرجات الرفیعة فی وقایع الشیعة، نوشته رفیع الدین رفیعی، صفحه ۸۵