eitaa logo
تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
235 دنبال‌کننده
33.1هزار عکس
14.5هزار ویدیو
67 فایل
الله . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴نقشه پمپئو برای تسلیم کردن لبنان از ۲۰ ماه قبل آغاز شده است 🔺«امین حطیط» تحلیلگر سیاسی و نظامی مطرح لبنان نوشت: نقشه پمپئو برای تسلیم کردن لبنان از ۲۰ ماه قبل آغاز شده است و ۳ مرحله آن یعنی (خلأ سیاسی- فروپاشی مالی و اقتصادی و خلأ امنیتی و معیشتی) اجرا شده است. 🔺حطیط ادامه داد: آیا تنها موارد باقی مانده، جنگ داخلی در لبنان است که به نیروهای جعجع سپرده شده است؟
🔴 پروژه "تحریم ورزش ایران" بعد از برد 🔹‏بعد از برد شیرین و حیثیتی ‎پرسپولیس مقابل النصر عربستان سعودی، تعدادی از وطن‌فروشان (مسیح علی‌نژاد و شیرین عبادی و سایرین)، در رسانه سعودیِ "ایران اینترنشنال"، صدای آمریکا و بی‌بی‌سی کمپینی تشکیل دادند و از سازمان‌های بین‌المللی خواستار "تحریم ورزش ایران" شدند. به نظر شما چرا؟ 🔸وقتی می‌گوییم ‎۸۸ و لیدرهای اغتشاشات، زمینه‌ تحریم‌‌های سالهای ۸۹ و ۹۰ که کشور را تاکنون دچار فشار کرده‌ است فراهم کردند، برخی باور نمی‌کنند و برخی سر تعصب کور موضع میگیرند. شاید با دیدن تشکیل "کمپین تحریم ورزش ایران" توسط این جماعت وطن فروش بعد از برد ‎پرسپوليس، حقیقت را ببینند. 🔹این شعار که می‌گویند "هنر غیرسیاسی" یا "ورزش غیرسیاسی" یک دروغ بیشتر نیست. آنها از هر ابزاری برای مبارزه با ملت و نظام ایران استفاده می‌کنند تا ملت را مقابل نظام قرار دهند! انتظار از جامعه و هنری و ورزشی در این مقطع نیز بالاست که مبادا با مواضع نابجا پازل دشمن را تکمیل کنند. دشمنان حتی از یک بُرد فوتبالی می‌سوزند که مبادا در این نبرد طاقت‌فرسا، ملت ایران امیدوار و شاد شود! 🔸بی‌تردید در این بین نباید از نقش نفوذی‌ها و آنانیکه با فساد و ناکارآمدی و کج سلیقگی زمینه سوء دشمن را فراهم می‌کنند غافل شد.
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وداع مردم مازندران با کبوتران خونین بال حریم حضرت زینب (س) 🔻مردم ولایتمدار و شهیدپرور مازندران، شب گذشته با پیکر ۵ شهید مدافع حرم تازه تفحص شده در خان طومان سوریه وداع کردند.
🔴گفتن مشکل مذاکره است مذاکره کردیم، گفتن مشکل توافقه، برجام امضا کردیم، گفتن مشکل fatf، از ۴۱بند ۳۹تاش رو تصویب و اجرا کردیم ولی؛ الان دلار ۳۲هزار تومنه و اقتصاد در این وضعیته!!! خلاصه آقای دولت مشکل از اول اینا نبود، مشکل خود شما بودید. مشکل تفکرات لیبرالی و شما بود! رابین شور
🔴قالیباف: ۷۰ درصد نابسامانی‌‌ها از ضعف مدیریتی است رئیس مجلس: 🔹نظارت را بر قانوگذاری دارای اولویت می‌دانیم. 🔹حق نداریم استان‌های محروم را ‌فراموش کنیم‌. 🔹مهم‌ترین مشکل امروز کشور چالش مدیریتی است. 🔹‌۷۰ درصد نابسامانی‌های اقتصادی کشور را ناشی از ضعف مدیریت می‌دانیم‌. 🔹اصلاح ساختار بودجه می تواند بخش عمده نابسامانی، عقب افتادگی‌ها و مشکلات اقتصادی را رفع و اصلاح کند.
🔻 "کل درآمد مالیاتی کشور، نصف حقوق کارکنان دولت هم نمی‌شود" 👈 "یک میلیون و ۴۰۰ هزار بنگاه اقتصادی ثبت شده در کشور داریم، ولی کل افرادی که اظهار نامه مالیاتی در کشور پر می‌کنند ۳۰۰ هزار نفر هستند" 🔹 ۲۳ مهر ۹۹ | رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: کل درآمد مالیاتی کشور، نصف حقوق کارکنان دولت هم نمی‌شود؛ تمام مالیات اخذ شده در کل کشور ماهانه حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان است و حتی نصف حقوق کارمندان دولت را تامین نمی‌کند؛ ماهانه ۳۰ هزار میلیارد تومان حقوق به کارمندان دولت پرداخت می‌شود 🔹 ۲۳ مهر ۹۹ | پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: شاهد حجم گسترده فرار مالیاتی ‌هستیم‌؛ یک میلیون و ۴۰۰ هزار بنگاه اقتصادی ثبت شده در کشور داریم، ولی کل افرادی که اظهار نامه مالیاتی در کشور پر می‌کنند ۳۰۰ هزار نفر هستند؛ ۸۰۰ میلیون شماره حساب بانکی در کشور داریم که با آنها گردش مالی صورت می‌گیرد
🔴 / ۹ راهکار برای نجات اقتصاد از دیدگاه رهبرانقلاب
📌فقدان تقاضای ارز در بازار متشکل 🔹بانک مرکزی امروز (٩٩/٧/٢٣) و در سومین روز اجرای سیاست جدید ارزی، حدود ۷۳ میلیون دلار ارز به صورت اسکناس در «بازار متشکل معاملات ارزی» در نرخ های حاشیه بازار عرضه کرد. 🔹به رغم این میزان عرضه و امکان خرید هر صرافی به میزان ۵٠٠ هزار دلار در بازار مذکور، تنها حدود ۶۰۰ هزار دلار توسط صرافی ها خریداری شد. این امر حاکی از فقدان تقاضای موثر در بازار برای ارز به صورت اسکناس است. 🔹گزارش های دریافتی از سامانه نیما حاکی از این است که امروز حدود ١٣۴ میلیون دلار ارز به صورت حواله ارزی توسط صادرکنندگان در بازار عرضه شده است.
🔴رتبه نخست ایران در بخش هوافضا در میان کشور‌های اسلامی ♦️رئیس پژوهشگاه هوافضا:ایران در حوزه هوافضا در میان کشورهای اسلامی رتبه اول را داشته و در دنیا در جایگاه ۱۳ قرار دارد. ♦️چین، اولین کشور در تولید علم هوا فضا با ۹۳۱۰ سند و ۱۲۵ ضریب تاثیرگذاری بوده است و سپس کشور‌های آمریکا، هند، انگلیس، آلمان، ایتالیا، فرانسه، روسیه، ژاپن، کانادا، کره جنوبی، استرالیا و ایران به ترتیب مشمول این موضوع می‌شوند که مقام ۱۳ جهانی را کسب کرده اند. ♦️ایران با تولید ۴۸۶ سند علمی و ۶۲ اچ ایندکس مقام سیزدهم را به دست آورده است، همچنین در سال ۱۹۹۸ با تولید ۴۱ سند علمی مقام چهل و یکم را کسب کرده است