🔴رئیسی: بهدنبال اقدامات فوری برای ثبات بازار هستیم
♦️ وزیر صمت امروز در دیدار با رئیسجمهور منتخب، گزارشی از عملکرد این وزارتخانه ارائه کرد.
♦️ رئیسی در این دیدار تأکید کرد: دولت با هدایت، حمایت و نظارت بر چرخه تولید تا توزیع و مصرف کالا، تلاش خواهد کرد آرامش نسبی بر بازار حاکم شود و مردم بهراحتی بتوانند کالاهای اساسی مورد نیازشان را تأمین کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بازدید سرزده بامدادی قالیباف از صف سالمندان متقاضی واکسن کرونا
▪️تهران؛ همین ۵۰ سال پیش...
(ببخشید که عکس از واقعیت وضع زندگی مردم است و در آن زن بیحجابی نیست تا از دیدنش عدهای به وجد بیایند.)
🔗 علیرضا گرائی (@AliReza9119)
▪️ #حقوق_بشر_آمریکایی یعنی حدود ۲۲۰ هزار نفر را با "بمب اتمی" بکشی و سالگرد این فاجعه را با وقاحت تمام جشن بگیری!!!
💬 حق الیقین
🔴چند نکته پیرامون سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره شورای نگهبان
▪️چراغ سبز به نقد و حراست از جایگاه قانونی
🔸محمدامین باقری - پژوهشگر هسته بازاریابی سیاسی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):
🔹نقد لطیف رهبر انقلاب به برخی تصمیمات شورای نگهبان در دیدار امروز با مسئولان قضایی چند پیام مهم دارد:
🔹۱. شاید برای نخستین بار باشد که رهبر انقلاب، چنین آشکار و بیّن، از عدم موافقت خود با برخی تصمیمات شورای نگهبان سخن میگویند.
🔹مشخصاً، این بیان، صرف یک اِنباء ساده نیست، بلکه تمهیدی برای اصلاح و تقویت شوراست.در واقع با جمع بین این فرمایشها و آنچه در گذشته از سوی امامین انقلاب در مورد شورا بیان شده،نشان میدهد در عین لزوم صیانت ساختاری و نهادی، اما درون شورا که برآیند تصمیم جمعی نظرات و دیدگاه اعضا را نشان میدهد میتواند بهتر و دقیقتر عمل کند.
🔹۲. شورای نگهبان، بر خلاف تصور برخی، دارای قدسیت و تنزّه نیست؛ قابل نقد است و نقد به شورا، نه وجاهت قانونی و شرعی مصوبات آن را مخدوش کرده و نه نافی نیت صادقانه و مومنانه اعضاء آن است. حتی رهبری هم میتواند با برخی تصمیمات شورا مخالف باشد و آن را بیان کند
🔹۳. ایشان موافق همه تصمیمات شورا نیستند، اما در عمل آن را قانونی و لازم الاجرا میدانند. درست مثل نهادهای دیگر نظام، نظیر مجلس شورای اسلامی یا دولت. از این نظر تصمیمات شورا فضیلتی بر تصمیمات دیگر نهادها ندارد. هم قانونی است و هم قابل نقد و اصلاح.
🔹۴. رهبر انقلاب در این خصوص که با کدام تصمیم شورا مخالفند توضیحی بیان نکردند؛ از این رو، تحدید نقد رهبری به صرف مساله احراز یا عدم احراز صلاحیتها، آن هم فقط در این دوره از انتخابات، تقلیل مساله و دادن آدرس غلط است. به نظر میرسد نقد به شورا باید از منظری بلندتر و با چشم اندازی وسیعتر صورت پذیرد.
🔹به معنای دیگر، شاید بتوان برای نگهبانی ساختار حکمرانی نظام، بازتعریف نظاممند و البته مضبوط به قانونی را برای شورای نگهبان استیفاء نمود.
🔹۵. شورای نگهبان گارد بسته چند دههای خود را که غالباً ناشی از لزوم صیانت نهادی آن بوده در برابر منتقدان دلسوز باز کرده و فرصت ترمیم و بازسازی را از خود دریغ نکند.
🔹البته این نکته لازم به ذکر است که در سالهای اخیر، شورای نگهبان بیش از آنکه هدف نقدهای صحیح قرار بگیرد، آماج حملات کینهتوزانه و منفعت طلبانه بوده است.
🔹این نقدهای بعضا نابجا و مغرضانه، گوشهای شورا را سنگین کرده و اندک نقدهای صحیح و مشفقانه را نیز بی اثر ساخته است. خوب است، شورای نگهبان آغوش خود را گشوده و نظام را در برابر برخی نقاط آسیبپذیر بیمه کند.
🔹۶. مهمتر از آنکه اختلاف نظر رهبری با کدام تصمیم یا تصمیمات شورای نگهبان بوده است، نفس بیان و تایید وجود چنین اختلافی است.
🔹اختلافی که ممکن است در بسیاری از تصمیمات نهادهای مختلف نظام با دیدگاه رهبری وجود داشته باشد، اما هیچگاه بیان نگردد.
🔹تجربه دوران زعامت آیت الله خامنهای نشان داده است، بیان علنی و البته محترمانه چنین اختلافی، عملا چراغ سبزی برای یک اصلاح منطقی بوده است.
🔹۷. با چراغ سبز رهبری، اکنون فرصت نقد شورای نگهبان بیش از هر زمان دیگر در دسترس نخبگان و کارشناسان این امر است. برای بهره برداری بهتر از این فرصت، ضروری است از نقدهای کلیشهای، سطحی، جهت دار و غیر کارشناسی پرهیز شود.
🔹تکرار سخنان کلیشهای، شخصی، جناحی و غیرکارشناسی، هم جامعه را از این فرصت طلایی نقد صحیح محروم کرده و هم فرصت دیگر اصلاح و ترمیم را از نهاد پاسدار قانون و شریعت در نظام جمهوری اسلامی، خواهد ربود.
🔴رکوردزنی مشارکت پایین در انتخابات منطقهای فرانسه
🔹انتخابات منطقهای فرانسه شکست تحقیرآمیزی را برای حزب راستافراطی «اجتماع ملی» به ریاست «مارین لوپن»، ناکامی بزرگی برای حزب میانهگرای «آن مارش» به ریاست ماکرون و پیروزی بزرگی را برای احزاب راست و چپ میانه رقم زد.
🔹در این انتخابات از هر سه فرانسوی یک نفر به خود زحمت شرکت در انتخابات را داد که رکوردی تاریخی از زمان تاسیس جمهوری پنجم فرانسه در سال ۱۹۵۸ بود.
🔹تحلیلگران میگویند با توجه به مشارکت پایین، نمیتوان درباره انتخابات ریاستجمهوری فرانسه در ماه آوریل پیشبینی زیادی کرد. نتایج نظرسنجی «ایپسوس» نشان میدهد ماکرون و لوپن با ۲۴ درصد شانهبه شانه هم قرار دارند و «خاویر برتراند» نامزد راستمیانه با نزدیک به ۱۸ درصد میتواند رقیبی جدی باشد.
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به نظر شما آمریکاییها تا حالا چند نفر رو کشتند؟
۱ میلیون؟ ۲ میلیون؟
۱۰ میلیون؟ ۲۰ میلیون؟
این کلیپ رو از دست ندین!
🔴توئیت همتی درباره نشست رئیسی با نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
فردا به دعوت جناب آقای رئیسی همه نامزدها با ایشان ملاقات دارند. یادآور خواهم شد که اصلاح حکمرانی اقتصادی، رفع سریع تحریم ها، صیانت از آزادی شبکههای اجتماعی و حقوق اساسی شهروندان از اهداف راهبردیام برای دولت بود.
در موارد کم توجهی دولت بعد به این اهداف، نقد و مطالبه گری خواهم داشت.
🔴بانوی کتک خورده در بیرمنگام: نگران جان فرزندم هستم
🔹کمالی، بانوی آسیبدیده: کنار چشمم در این حمله زخمی شد و علاوه بر تپش قلب و استرس حتی نسبت به فرستادن فرزندم به مدرسه نگرانی دارم.
🔹همسر کمالی: کجا هستند آنانی که در رسانهها حرف از حقوق زنان ایرانی میزنند؟ چرا محل صندوق رای حراست مناسبی نداشت؟ قبل از حمله با پلیس تماس گرفتم، چرا نیامدند؟ چرا پلیس هنوز با من مصاحبه نکرده؟