eitaa logo
تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
252 دنبال‌کننده
32.7هزار عکس
14.1هزار ویدیو
67 فایل
الله . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 نگرانی صهیونیست‌ها از کابینه انقلابی حجة الاسلام رئیسی 🔹روزنامه تایمز اسرائیل در مقاله ای با بررسی احتمالات کابینه رئیس جمهور جدید کشورمان از محافظه کار بودن(شما بخوانید انقلابی) اعضای کابینه اظهار نگرانی کرد. 🔹این روزنامه بخصوص درباره احتمال تصدی وزارت خارجه توسط حسین امیرعبداللهیان و یا سعید جلیلی که احتمالاً مذاکره کنندگان ارشد ایران در مذاکرات هسته ای باشند نیز اظهار نگرانی کرد. 🔹دغدغه دیگر صهیونیست‌ها عملگرا بودن احتمالی کابینه آقای رئیسی و پیگیری استراتژی اقتصاد مقاومتی در برابر تحریم ها با هدف کاهش نفوذ تحریم ها بر اقتصاد ایران است.
محموله‌های سرم وارد ایران شد 🔹طبق اعلام معاون فنی گمرک ایران، به تازگی محموله‌های سرم وارد ایران شده و ده‌ها کامیون دیگر نیز از مرز بازرگان در حال ورود است که بدون هیچ ایستایی ترخیص و تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.
♦️جهانپور: پیشنهاد تعطیلی دوهفته‌ای پذیرفته نشد رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت: 🔹پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی دوهفته‌ای در ستاد مقابله با کرونا پذیرفته نشد. 🔹در ستاد، رای‌گیری و رای شماری انجام نشده، دستگاه‌ها نظرات و پیشنهاد خود را مطرح می‌کنند و نظر وزارت بهداشت که قبل از این هم در نامه به مقام معظم رهبری و رئیس محترم جمهوری آمده است مقبول نیفتاده است!
♦️رئیس دفتر روحانی حقوق ۳۵۰ میلیون تومانی را تکذیب کرد 🔹دفتر رئیس‌ دولت دوازدهم ادعای مطرح شده از سوی یکی از نمایندگان مجلس درباره حقوق بازنشستگی حسن روحانی را تکذیب کرد. 🔹این دفتر در اطلاعیه خود تاکید کرده عدد ۳۵۰ میلیون تومان حقوق ماهیانه که نماینده مورد نظر ادعا کرده، چنان بزرگ و اغراق‌آمیز است که بعید است کسی در کذب بودن آن تردید کند. /ایسنا
دو هفته تعطیلی پر! 🔹سخنگوی سازمان غذا و دارو: ‏پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی دوهفته‌ای در ستاد کرونا پذیرفته نشد. 🔹در ستاد، رای گیری و رای شماری انجام نشده، دستگاه‌ها نظرات و پیشنهادات خود را مطرح می‌کنند و نظر وزارت بهداشت که قبل از این هم در نامه به رهبر انقلاب و رئیس جمهور آمده است مقبول نیفتاده است!
فروش صابون الاغ تایلندی 600هزار تومان! این مورد واضح‌ترین مدل شرح وضعیت اقتصادیه که چی بودیم چی شدیم...
🔴حضور گروه جهادی مبلغین شهرستان گنبد کاووس در بیمارستان های شهرستان جهت کمک به کادر درمان در شرایط شیوع پیک پنجم
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اعتراف سردبیر رادیو رژیم صهیونیستی به طبل تو خالی اسرائیل؛ مساحت اسرائیل یک هشتادم خاک ایران است، هر موشک ایران می تواند آسیب جدی وارد کند! 🔹 فرداد فرحزاد، مجری وطن فروش اینترنشنال سعودی که دستور داشت، ایران را ضعیف و اسرائیل را مقتدر جلوه دهد با واکنش منفی هر دو مهمان این شبکه سعودی مواجه شد و نتوانست پروژه سعودی و لندنی شبکه را در راستای منافع اسرائیل به پایان برساند!
🔴 اهل بیت بدهکار نخواهند ماند برای بازگرداندن اسرا از شام به مدینه دیگر برای حفظ آبرو، تصمیم گرفته بودند خشونت را کنار بگذارند.. قافله سالار هم مراعات بانوان قافله را میکرد، درخواست های آنها را میپذیرفت و نگهبانان را هم دور میکرد.. در مسیر بانوانِ کاروان میخواستند سه روز در کربلا بمانند، قافله سالار موافقت کرد و اربعین در کربلا ماندند... . نزدیک مدینه که رسیدند، حضرت زینب پارچه‌ای پهن کرد و به همه گفت اگر چیزی زینتی برایتان باقی مانده همه را روی پارچه بگذارید.. یک مقدار جمع شد. چهار طرف پارچه را به هم گره زد و به عنوان هدیه برای قافله سالار فرستاد... . . پ.ن: چایی بریزید، دیگ جابجا کنید، مبلغی هزینه کنید، ظرفی بشویید، پرچمی نصب کنید یا هر قدم دیگری بردارید، اهل بیت به شما بدهکار نخواهند ماند. پ. ن٢: عکس تزئینی. برای دوسال قبل هست، احتمالا خیلی ها دیده باشن قبلاً.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ترسی که آمریکایی ها از رویارویی با دلیران ایران زمین دارند! شیرینی دیدن این ترس هدیه ی من به شما:)) ✍️ مجتبی روحی زاده
🔴انفجار در یک کشتی تجاری در «لاذقیه» سوریه 🔹برخی منابع خبری از وقوع انفجار و آتش‌سوزی در یک کشتی تجاری در بندر لاذقیه سوریه خبر می‌دهند. 🔹روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» نوشته دو نفر در جریان این حادثه مجروح شده‌اند. فرمانده آتش‌نشانی لاذقیه نیز از مهار آتش‌سوزی خبر داد. 🔹منابع خبری هنوز از علت اصلی وقوع حادثه و مالکیت این کشتی تجاری گزارشی منتشر نکرده‌اند.
🔴نفس مردم دست دلال‌ها 🔹قیمت برخی داروهای اصلی کرونا ۱۲ برابر شده است، مردم را از این بی پناهی نجات دهید. ✍️بیداری ملت @bidariymelat