🔴سخنرانی یوسف نوری به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس
🔸 تحقق آموزش و پرورش در تراز انقلاب اسلامی دور از انتظار نیست.
🔸 باید وزارت آموزش و پرورش را قله کشور قرار دهیم.
🔸امیدوارم حافظی امین برای اعتماد رئیس جمهور باشم.
🔸ما نیازمند الگوی تربیتی هستیم که مصداق آن طبق فرمایش رهبرانقلاب حاج قاسم است.
🔸تمام شهدای هسته ای تربیت یافته مکتب سلیمانی هستند.
🔸باید به تربیت به عنوان مسئله ملی نگاه کنیم.
🔸وظایف محول شورای عالی آموزش و پرورش برای سند آموزش و پرورش بسیار کند و با سوء تدبیر پیش رفت.
🔸سرکردگان سند آموزش ۲۰۳۰ جایی در نظام آموزش و پرورش ندارند.
🔸سرمایه پیشرفت کشور در آموزش و پرورش فراهم می شود.
🔸تربیت ابزار توسعه نیست، هدف توسعه است.
🔸شورای عالی آموزش و پرورش در مقابل نفوذ سند ۲۰۳۰ کاملا منفعل کرد و برخی اعضا با آن همکاری کردند.
🔸دانشگاه فرهنگیان وظیفه خونرسانی به آموزش و پرورش را بر عهده دارد، حیات وزارتخانه با این قلب ضعیف به خطر افتاده است.
🔸تقویت این دانشگاه جزو اولویت های من است.
🔸نیمی از مدیران آموزش و پرورش باید جوان باشند، در عین حال باید از مدیران استخوان خورد کرده هم استفاده کرد.
🔸باید به جای تنوع در مدارس به سمت تنوع استعدادها حرکت کنیم.
🔸آموزش های ما هنوز بوی سکولاریسم می دهد.
🔸باید امورتربیتی را با قدرت به دوران اوج خود برسانیم.
🔸هیچ یک از مدیران بالایی و میانی آموزش و پرورش حق ندارند مدرسه غیر انتفاعی داشته باشند.
🔸فقط ۶۰ درصد عضو شبکه شاد هستند.
🔸فضای مجازی بازوی مدرسه است.
🔸قرارگاه جهادی در وزارتخانه تشکیل خواهدشد.
🔸نظارت بر مدارس غیرانتفاعی تقویت خواهد شد.
🔸از صندوق ذخیره فرهنگیان فساد زدایی خواهد شد.
🔸رتبه بندی معلمان را با قوت ادامه خواهم داد.
🔸برای افرایش حقوق و مزایای معلمان حداکثر توانمان را به کار خواهیم بست.
🔸چشم حاکمیت نسبت به تعلیم و تربیت کم سو است.
🔸ارتقا معیشت معلم کمترین اقدام برای بهبود وضعیت اقتصادی اوست.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دانشمند هستهای: در مورد برجام به ما گفتند ساکت باشید!
👈 دکتر محمودرضا آقامیری (رئیس دانشکده هستهای دانشگاه شهید بهشتی):
از زمانی که اراده برای بازسازی صنعت هستهای کشورمان به وجود آمده حدود ۷ تا ۸ ماه زمان میبرد تا احساس کنیم به دوره قبل از برجام برگشتهایم البته نه همه آن، مثلا اراک!
تیم مذاکرهکننده هیچ مشورتی با ما (مجموعه علمی هستهای ایران) نکردند، فقط گفتند ساکت باشید.
تلاش برای به آشوب کشیدن کشور حاصل۸ سال خمودگی، نفوذ، تخریب هدفمند، کاهش سرمایه اجتماعی با #جنگ_شناختی در بستر فضای مجازی ول توسط روحانی و حامیانش از خاتمی تا آلبانی نشین ها، مرکز اعتدال و ۸۲۰۰ رژیم صهیونسیتی است.
چشم در برابر چشم راهبرد ایران قوی در دوران فعلی است.
۹ دی نزدیک است
🔴 ایرادهای بنی اسرائیلی!
تا دیروز از بی برنامه بودنِ تیم مذاکره کننده میگفتند و امروز که حضور کشورمان در وین با یک تیم کامل، حتی نقشه های طرف مقابل برای مقصر جلوه دادنِ ایران را نیز بر باد داده، از غیر حرفه ای بودنِ تیم مذاکره کننده کشورمان بخاطر استفاده از اصطلاح "شکست مذاکره" سخن می گویند؛ هرچند ترساندنِ طرف مقابل از شکست در مذاکرات میتواند یک حربه باشد اما حتی اگر اشتباه هم بوده باشد، قطعا ضررش از "هر توافقی را بهتر از عدم توافق دانستن"، زیر سوال بردن قدرت دفاعی کشور در بحبوحه مذاکرات، التماس کردن از طرف مقابل برای انجام توافق تا پیش از انتخابات و... کمتر است!
✍️مهدی قاسم زاده
🔴تجارت خارجی ایران در هشت ماهه ۱۴۰۰ از نظر وزنی ۴۳.۵٪ و از نظر ارزشی ۴۰٪ افزایش یافته است. ضمنا FATF از اسفند ۹۸ ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است.
📢مردم عزیز ایران یادتان هست گفتند وارد لیست سیاه شویم تجارتمان صفر خواهد شد؟! یادتان هست خواستند تحریم را به داخل مرزها بکشانند؟
پ.ن. در سرمقاله ۲۷ آذر ۹۸ روزنامه فرهیختگان پوچ بودن ادعای صفر شدن تجارت خارجی ایران در صورت ورود به لیست سیاه را با استناد به سوابق تجارت خارجی کشور نشان داده بودم.
بخشی از سرمقاله؛
🔸یکی از تاکتیکهای لیبرالهای ایرانی برای پیشبرد پروژه هضم جمهوری اسلامی در نظم غربی، این بوده که در فضای عمومی کشور به خوف و رجاهای کاذب دامن زده و ببرها و بهشتهای کاغذی بسازند؛ مردم را از ببر بترسانند و وعده بهشت دهند تا زمینه پیشبرد اهدافشان در کشور فراهم شود. طبیعتا این جریان برای اثبات واقعیبودن وعدههای کاغذیاش، هیچ استناد و استدلالی در دست ندارد. لذا همه همّ خود را مصروف این میکنند که مردم فرصت لمس واقعیت این ببرها و بهشتهای کاغذی را پیدا نکنند. به همین جهت، راه از بین بردن خوف و رجاهای کاذب و ساختگی، جز کمک به مردم برای لمس واقعیات نیست.
🔸لیبرالهای ایرانی میگویند درصورت عدم رعایت الزامات FATF، تجارت ایران با خارج دیگر ممکن نخواهد بود. مقامات اجرایی دولت، شخصیتهای سیاسی و رسانههای حامی این رویکرد، تقریبا روزی نیست که فریاد نزنند «تصویب لوایح FATF برای همراهی با اقتصاد جهانی ضروری است»، «اگر میخواهیم با دنیا مبادلات تجاری داشته باشیم، باید الزامات بینالمللی را بپذیریم»، «اگر این لوایح تصویب نشود، درواقع دور تجارت با جهان سیمخاردار میکشیم»، «اگر لوایح مرتبط با FATF را تصویب کنیم ممکن است فشار بیشتر نشود»، «اگر ایران در لیست سیاه FATF قرار گیرد، دستش برای مبادلات تجاری با جهان باز نخواهد بود»، «اگر ایران به لیست سیاه FATF بازگردد، باید فاتحه تجارت و اقتصاد را خواند»، «قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF بهمعنای محدود شدن مبادلات تجاری است» و صدها و بلکه هزاران شعار دیگر که چنانکه اشاره شد، هیچگونه پشتوانه استدلالی و استنادی قابل اعتنایی ندارد.
🔸آمارهای رسمی بانک مرکزی و گمرک جمهوری اسلامی ایران نشان میدهند طی دوره 1387 تا 1398، حجم تجارت خارجی غیرنفتی ایران، چه در حالت حضور در لیست سیاه FATF و چه در حالت تعلیق از لیست سیاه و فراتر از آن، چه در زمان اعمال تحریمهای سال 1390، چه پس از اجرای برجام و چه پس از خروج آمریکا از برجام، تقریبا بین 80 تا 100 میلیارد دلار در نوسان بوده است و از هیچ یک از این رویدادها متاثر نشده است.
✍️سید یاسر جبرائیلی
🔴فاجعه ای در مرکز اسناد سازمان اوقاف
بنابر برخی اخبار به تازگی اسناد ملی نگهداری شده در سازمان اوقاف به دلیل ترکیدگی لوله آب از بین رفتهاند، اتفاق قابل تأسفی که امکان احیای این اسناد را منتفی کردهاست.
متاسفانه در اثر اهمال کاری مدیرکل جوان و کم تجربه فاجعه ای در اسناد سازمان اوقاف رخ داده که به هیچ وجه قابل جبران نیست.
مدیر روابط عمومی سازمان اوقاف اخیراً در گفتگو با خبرگزاری فارس این مسئله را تکذیب کردهاست. در همین خصوص، یک منبع آگاه و موثق (پژوهشگر و استاد دانشگاه) در گفتوگویی، جزئیات این ماجرا را در اختیار «جوان» قرار داده و تأکید کرده که انکار این مشکل از احیا و نجات این اسناد جلوگیری میکند.
پژوهشگران اذعان دارند که برای بررسی پیشینه تاریخ و فرهنگ ما و حتی صحتسنجی اموال وقفی، وجود این اسناد ضروری بود.
متأسفانه سازمان اوقاف در طول سالیان گذشته در خصوص پژوهشهای اجتماعی و تاریخی، بسیار بسته عمل کردهاست؛ یعنی نه اسناد را در اختیار محققان قرار داده و نه دانشجویانی که میخواستند پایاننامه خود را در زمینه اسناد به انجام برسانند، موفق به دسترسی به این اسناد شدهاند. در مجموع نوع نگاه حراستی به این اسناد که نه فقط اسناد وقفی بلکه واقعاً اسناد ملی هستند، موجب میشود در شرایطی که اتفاقی برای اسناد بیفتد، امکان بحث و حل مشکل وجود نداشته باشد.
وقتی به هر دلیلی یک چنین حوادثی برای مجموعهای از اسناد ملی رخ میدهد، میتوان از آن به عنوان فاجعه یاد کرد. این اتفاقات که با تمرکز اسناد در یک مکان، همه آنها را به نابودی میکشاند، قابل جبران نیست.
آیا مرکز اسناد ملی کشور از این نوع نگهداری مطلع بوده؟
مراکزی همچون سازمان اسناد یا کتابخانههای ملی و سازمانی که بخش مرمت دارند میتوانند در این موقعیت به حل مشکل کمک کنند. این اسناد باید در یک وضعیت خاصی خشک و ریکاوری شود.
وقی ضربه به اسناد ملی کتمان میشود، نمیتوان به احیای آن کمک کرد و ما علاقهمندان به اسناد بیش از هر چیزی نگران این هستیم که این نوع کتمان باعث آسیب بیشتری به اسناد ملی شود.
منبع: مشرق
🔴 زنگنه رابطه گازی ایران و ترکمنستان را خراب کرد/ ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود، دولت روحانی فرصت را از دست داد
رضا الماسی، مدیرعامل پیشین شرکت انتقال گاز:
🔹سفر رئیس جمهوری به ترکمنستان با توجه به تراز منفی فعلی گاز و همچنین یافتن راهکاری برای پرداخت بدهی دولت ایران به ترکمنها، اثرات مثبتی خواهد داشت.
🔹زیرساختهای بسیاری با هزینههای گزاف برای واردات گاز از ترکمنستان ایجاد شد که در این هشت سال گذشته، بلا استفاده ماند، در حالیکه ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود و دولت گذشته فرصتها را از دست داد.
🔹ایران فرصت تبدیل شدن کریدور واسطهای گازی بین ایران و ترکمنستان را از دست داد زیرا این امکان وجود داشت که گاز ترکمنستان از ایران به کشورهای دیگر صادر شود؛ معاون وقت برنامه ریزی زنگنه در مورد سوآپ گاز به من گفت که هرکاری میخواهید بکنید اما اسم گاز ترکمنستان را نیاورید!
🔹ایران فرصت نقش آفرینی در بازار گاز ترکیه را هم از دست داد، زیرا خودم پیشنهاد ایجاد خط انتقال گاز ایران به ترکیه و بعد اروپا را به زنگنه دادم که در این راستا شرکت ترک، مجوز دولت ترکیه را هم گرفت و چهار میلیارد دلار فاینانس برای سرمایهگذاری در این زمینه آوردیم اما زنگنه نپذیرفت.
🔹بخش مهمی از چالش فعلی گاز کشور و خراب شدن رابطه ایران با ترکمنستان در مورد گاز ناشی از نگاه غیرراهبردی زنگنه بود./ نود اقتصادی
👤 مهدی مهرپور، سردبیر نود اقتصادی نیز در توییتی نوشته است:
🔹یادش بخیر همین چند سال پیش صادرات ایران به کشور ترکمنستان چیزی حدود 800-700 میلیون دلار بود.
🔹امروز رقم صادرات کالایی ایران به این کشور به سختی به 130 میلیون دلار میرسد.
🔹وقتی بجای توجه به همسايگانت، بی محابا به سمت غرب پرواز کنی، طبیعیست که صادرات به همسایه ات هم یک ششم شود!
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ترور ۵۰۰ نخبه هستهای و نظامی توسط موساد
🔹از دهه پنجاه میلادی تا کنون که موساد شکل گرفته، گروههای تروریستی ویژهای زیر نظر وزیر رژیم صهیونسیتی آغاز به کار کردند که کار اصلی آنها ترور دانشمندان مخالف صهیونیسم بوده، طوری که گفته میشود تا کنون بیشتر از ۵۰۰ نخبه هستهای و نظامی مسلمان توسط این جوخهها ترور شدهاند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تذکر نماینده تهران به حسن خمینی/ خضریان: حرمی که چند ده میلیارد برایش خرج شده امروز حتی کارکرد یک نمازخانه را ندارد!
سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران:
🔹چند روز پیش موقع نماز صبح در حرم امام(ره) با صحنه تاسف باری مواجه شدم.
🔹درحالی که مردم در سرما در چادر به سر می بردند حرم امام(ره) به هنگام نماز صبح تعطیل بود.
🔹تولیت آستان حرم امام خمینی(ره) در زمانی که کشور نیاز به فعالیت فرهنگی دارد باید پاسخگو باشد که چرا وضعیت حرم به این شکل تاسف بار است؟