eitaa logo
تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
250 دنبال‌کننده
32.8هزار عکس
14.2هزار ویدیو
67 فایل
الله . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فرق نمایندگان انقلابی با نمایندگان غربگرا حال و روز نمایندگان فعلی : مطهری در حال توییت زدن صادقی در حال توییت زدن لاریجانی در حال تماس تلفنی و ... مشغول استراحت !!! حال و روز نمایندگان بعدی : زاکانی در بیمارستان‌های قم نادران در شهرک‌های صنعتی تهران قالیباف در دل گروه‌های جهادی و .... مشغول کار !!!
🔴هرچی انگلیسی ها بگن..... وقتی گفته میشد که حسن روحانی در‌مدیریت کرونا چشمش به اقدامات انگلستان هست و حتی طرح فاصله گذاری اجتماعی رو تایید نکرد تا زمانی که لندن هم چنین تصمیمی بگیره، به نظرم مقایسه ی عجیبی بود 🔹اما گویا این حقیقت تلخ واقعی است ؛ مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری به ریاست حسام الدین آشنا، به جای بررسی عملکرد کشور های موفق در‌ مبارزه با کرونا مثل کره جنوبی و چین، دستور العمل وزارت بهداشت انگلیس رو ترجمه و منتشر کرده 🔺گویا روحانی و تیمش فقط مدیریت انگلیسی رو قبول‌دارن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیمارستان‌های نیویورک مملو از جنازه‌های بیماران کرونایی ⚠️ ویدئویی دردناک از بیمارستان «لنوکس‌هیل» در منطقه منهتن شهر نیویورک که در آن جنازه‌های بیماران کرونایی بر روی هم تلنبار شده است! روز گذشته فقط ۹۰۰ نفر در آمریکا بخاطر کرونا جان خود را از دست دادند
🔴دونالد ترامپ گفته است: خیلی از مردم شال دارند. در این شرایط که با کمبود ماسک مواجه هستید، به جای ماسک از شال (اسکارف) استفاده کنید. ▪️واقعا گاهی آدم به این بشر نگاه می کند نمی داند بخندد یا بگرید. جناب ترامپ! آمریکای متمدن و جهان اول شما در روزهای آینده با یک فاجعه بشری روبروست. رکورد سرلیست مبتلایان کرونا در جهان باشماست. بعد می گویی از شال استفاده کنید؟الان دیگر هر کودک خردسالی می داند لباس می تواند آلوده شده و ناقل این بیماری باشد... الکی نیست که چندین مرتبه اندیشمندان آمریکا از مردم دنیا عذرخواهی کرده اند.
🔴‏طبق گزارش ایندیپندنت بریتانیا، به زودی بسیاری از افراد دچار بحران گرسنگی می شن🤦🏻‍♂️ خدایا کاش زیباکلام تو لندن بود الان از گرسنگی التماس می کرد جمهوری اسلامی به انگلیسی ها کمک کنه تا اینکه با پول نظام رشد کنه بعد سیاه نمایی کنه ضدش.
🔴کانالهای غربزده ها چگونه دست به تحقیر ایرانیان میزنند؟ تو آمریکا و اروپا مردم گله‌ای دارن میمیرن و آمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۲۰۰ هزار رسیده و از چین هم رد شده! دستمال توالت هم نایاب شده شهردار نیویورک هم گفته که تا آخر هفته دارو دارن! پرستارها هم کیسه زباله می پوشن! ترامپ هم گفته پزشکان ماسکهاشون رو بشورن و دوباره استفاده کنند! و... اما غربزده ها به سبک کانال در تصویر فقط دست به تحقیر ایرانیها میزنند هدف خبر مربوط به ارسال کمک به آمریکا از ایران پاسخی به دخالت ها و تحقیر آمریکایی ها میباشد اما در جنگ روایت ها غربزده ماجرا را برعکس میکنند در کل ما در یک جنگ مجازی هستیم بدترین عکس ما رو کنار بهترین عکس اونا میذارن که ما رو در برابر اونها تحقیر کنند. کم کم خودمون هم به خودتحقیری عادت کردیم و ازش لذت می بریم. آمریکایی ها خودشون اعتراف می کنن تو کرونا وضعشون خرابه در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۹۰۰ کشته دادن و همین امروز روسیه براشون هواپیما برای ارسال کمک فرستاده و ترامپ هم دو روز پیش به رئیس جمهور چین زنگ زد گفت شکر خوردم که گفتم ویروس چینی و از چین درخواست کمک کرد!
🔴مجموع مبتلایان کووید۱۹ در کشور به ۴۷۵۹۳ نفر رسید/ بهبودی و ترخیص ۱۵۴۷۳ نفر از بیماران سخنگوی وزارت بهداشت: 🔹از ظهر دیروز تا امروز ۱۳ فروردین۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۹۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری به ۴۷۵۹۳ مورد رسید. 🔹خوشبختانه تا کنون ۱۵۴۷۳ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند ادامه دارد. 🔹متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع درگذشگان بر اثر این بیماری در کشور به ۳۰۳۶ نفر رسید. ۳۸۷۱ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.
🔴کشف بیش از ۲۷ میلیون دستکش و ماسک در ۲۴ ساعت اخیر ♦️رئیس پلیس امنیت اقتصادی:کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در بازرسی از واحدهای صنفی، مراکز توزیع و عرضه لوازم بهداشتی و انبارها در 24 ساعت گذشته، حدود 28 میلیون عدد انواع لوازم بهداشتی شامل 27 میلیون و 627 هزار و 777 عدد انواع دستکش و ماسک، 35 هزار و 766 لیتر مواد ضدعفونی‌کننده کشف کرده‌اند و همچنین 151 مرکز عرضه متخلف تجهیزات و لوازم بهداشتی نیز پلمب شده است
🔹متاسفانه بسیاری از تماسها با سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت مربوط به استفاده بی‌رویه و نادرست از وایتکسه! مشکل تنفسی پیش میاد، احساس سنگینی ریه، تورم و التهاب گلو. 🔹توصیه میکنیم شیر مصرف کنن، مایعات بیشتر بنوشن، درمواردی نیاز به اسپری استنشاقی پیدا میکنن که در اینصورت نیاز به تجویز پزشک هست ولی پیشنهاد میکنیم تا جایی که امکانش هست خونه بمونن. 🔹وایتکس بخاطر ترکیبات کلر و آزاد شدنش توی محیط بسته خیلی خطرناکه. شخص باید ماسک عینک و دستکش داشته باشه و تهویه هوای مناسبی برقرار بشه و برای سطوح با آلودگی کم درصد غلظتش باید یک پیمانه در ۱۰۰پیمانه آب باشه. 🔹برای شرایطی که افراد دارن از شخص بیمار استفاده میکنن ویا محیط های بالقوه عفونی از یک پیمانه در ۱۰ پیمانه آب توصیه میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نمودار ترسیمی سازمان بهداشت جهانی از وضعیت بیماری کرونا در ایران و کشورهای غربی
🔺صادرات لیموشیرین و لیموترش ممنوع شد 🔹عباس قبادی، معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت طی نامه‌ای به مدیرکل دفتر صادرت و واردات این وزارتخانه خواسته که به دلیل شیوع ویروس کرونا و ملتهب شدن بازارهای تجارت جهانی و بازارهای داخلی از این موضوع، همچنین با توجه به ضرورت استفاده بیشتر مردم از میوه های تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن مانند گروه مرکبات و به تبع آن افزایش تقاضا برای مصرف آن‌ها، دستور ممنوعیت صادرات لیمو شیرین و لیمو ترش صادر شود.
▪️همزمان با عصبانیت و هجمه مقامات امریکایی و رسانه‌های معاند و منافقان داخلی علیه ستاد اجرایی فرمان امام، وزیر بهداشت با ارسال نامه‌ای به رئیس ستاد اجرایی، ضمن برشمردن برخی از اقدامات ملی و جهادی ستاد در راستای مقابله با کرونا، از این تلاشها قدردانی کرد. ▪️برخی از فعالیتها ستاد اجرایی فرمان امام در روزهای اخیر: 🔺خدمت رسانی به بیماران کرونایی در ۸ بیمارستان با حدود ظرفیت ۱۰۰۰ تختخواب در سراسر کشور 🔺راه اندازی و خدمت رسانی ۱۵۰ مرکز جامع سلامت و کلینیک درمانی در دور افتاده‌ترین نقاط محروم کشور به بیماران‌کرونایی 🔺راه‌اندازی خط تلفنی ۴۰۳۰ و ارایه ده‌ها هزار مشاوره تلفنی 🔺تولید کیتهای تشخیصی 🔺انجام سلول درمانی 🔺راه‌اندازی خطوط تولید و تأمین میلیونها قطعه ماسک معمولی و پزشکی 🔺تولید مواد ضدعفونی کننده در راستای کمک به نظام بهداشت و درمان و حفظ سلامت همگانی